با تن ماهی چی درست کنیم؟ این سوال بسیاری از کاربران است که از خوردن تن ماهی ساده خسته شدهاند و میخواهند غذاهای متنوعتری تهیه کنند. تن ماهی از خوراکیهای بسیار مقوی و خوشمزه است که توصیه میشود هفتهای یک مرتبه آن را تهیه و مصرف کنید. در مقاله امروز 11 مدل غذا با تن ماهی را آموزش خواهیم داد.
فهرست مطالب
آموزش طرز تهیه غذا با تن ماهی
در این بخش به طرز تهیه چند نمونه از پرطرفدارترین غذاها با تن ماهی خواهیم پرداخت که عبارتند از:
۱. کاسرول تن ماهی و سیبزمینی
یکی از خوشمزهترین غذاهایی که میتوانید با تن ماهی و سیب زمینی درست کنید این کاسرول جذاب است. زمان تهیه این غذای خوشمزه در حدود ۵۰ دقیقه است. مواد اولیهای که در پایین نوشته شده مناسب ۴ نفر است.
مواد اولیه:
- سیبزمینی: ۴ عدد متوسط
- تن ماهی: ۱ قوطی
- سس بشامل: ۱ لیوان
- پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- آویشن: نصف قاشق چایخوری (اختیاری)
طرز تهیه:
- سیبزمینیها را پوست بکنید و حلقهحلقه کنید. سپس آنها را در آب جوش به مدت 10-12 دقیقه بپزید تا نیمپز شوند.
- ظرف مخصوص فر را با کره چرب کنید و لایهای از سیبزمینیهای پخته را در کف ظرف بچینید.
- تن ماهی را روی سیبزمینی ها بریزید و مقداری سس بشامل اضافه کنید.
- این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند.
- روی آخرین لایه، پنیر پیتزا بریزید و آویشن را اضافه کنید.
- ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت 25-30 دقیقه قرار دهیه تا روی کاسرول طلایی شود.
۲. غذا با تن ماهی و پلو
این غذا بهعنوان رایجترین و محبوبترین غذا با تن ماهی ساده شناخته میشود که طرز تهیه راحتی دارد.
مواد لازم:
- برنج ۲ پیمانه
- قارچ خرد شده 1 پیمانه
- تن ماهی 1 عدد
- سیر 1 حبه
- پیازچه خرد شده ۴ ساقه
- گوجهفرنگی خرد شده ۲ عدد
- جعفری خرد شده ۵۰ گرم
- رب گوجهفرنگی 1 قاشق غذاخوری
- کره ۸۰ گرم
- نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران دمکرده و روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه این غذای لذیذ برنج خیس خورده را همراه با آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از آن که برنج به جوش آمد آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. در تابه مقداری روغن بریزید و به مدت چند دقیقه سیر و پیازچه را در آن تفت دهید.
مقداری کره به همراه قارچ به تابه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن ادویهها، رب گوجهفرنگی را به آن بیفزایید. تن ماهی را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشانید و به تابه اضافه کنید و پس از آن که مواد را هم زدید ۳ دقیقه اجازه دهید تا مواد جا بیفتند. قابلمهای دیگر را با مقداری روغن چرب کنید و ابتدا یک لایه برنج و سپس یک لایه مواد درون آن بریزید. تمام برنج و مواد را به همین ترتیب درون قابلمه بریزید تا تمام شوند و در نهایت کره باقیمانده را روی برنج قرار دهید و پس از حدود ۴۵ دقیقه منتظر باشید تا غذای شما آماده شود.
بیشتر بخوانید…
۱۰ دستور پخت ساده برای غذای سریع و آسان مناسب شام و ناهار
۳. خوراک تن ماهی و قارچ
برای تهیه غذا با تن ماهی و قارچ مواد زیر را آماده کنید:
مواد لازم:
- قارچ ۳۰۰ گرم
- تن ماهی 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- تخممرغ 1 عدد
- زردچوبه، نمک، فلفل و روغن، به مقدار لازم
طرز تهیه
در شروع کار تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید و در این فاصله به سراغ آماده کردن مواد بروید. پیاز نگینی شده را درون تابه تفت دهید و پس از طلایی شدن قارچهای خرد شده را به آن اضافه کنید. زمانی که آب قارچ کشیده شد تخممرغ را درون آن بشکنید و با قارچها مخلوط کنید. در ادامه ادویهجات و تن ماهی را به تابه اضافه کنید و تمام مواد را هم بزنید. پس از ۵ دقیقه غذا آماده است و میتوانید آن را همراه نان یا برنج نوش جان کنید.
۴. کتلت تن ماهی
این خوراک از خوشمزهترین غذا با تن ماهی و سیب زمینی شناخته میشود که طرز تهیه آن بسیار راحت است. برای تهیه کتلت تن ماهی مواد زیر را آماده کنید:
مواد لازم:
- تن ماهی 1 عدد
- تخممرغ ۲ عدد
- سیبزمینی 1 عدد
- نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و روغن، به مقدار لازم
طرز تهیه
تن ماهی را بجوشانید و روغن آن را خارج کنید و در ظرفی دیگر سیبزمینی را آب پز کنید. پس از آن سیبزمینی را همراه با تن ماهی درون ظرف بریزید و آنها را به خوبی له کنید. در ظرف دیگر تخممرغها را شکسته و با چنگال هم بزنید تا بافت آن به خوبی باز شود. مخلوط سیبزمینی و تن ماهی را به همراه ادویههای ذکر شده درون ظرف تخممرغ بریزید و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
در تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید و سپس مایه کتلت را به شکل دلخواه خود درآورید و درون تابه سرخ کنید. در پاسخ به سوال کتلت تن ماهی را با چی بخوریم باید گفت میتوان برای چاشنی آن از انواع سسها استفاده کرد و همراه با نان میل نمود.
بیشتر بخوانید…
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
۵. خوراک تن ماهی و بادمجان
غذا با تن ماهی و بادمجان از دیگر وعدههای لذیذ است که علاقمندان برای تهیه آن میتوانند مواد زیر را آماده کنند:
مواد لازم:
- بادمجان ۳ عدد
- تن ماهی 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- گوجهفرنگی ۲ عدد
- سیر ۲ حبه
- روغن زیتون، به مقدار لازم
- نمک، فلفل و ادویه، به مقدار لازم
طرز تهیه
قبل از هر چیز بادمجانها را بهصورت حلقهای خرد کنید و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از طلایی شدن بادمجانها آنها را از فر بیرون آوردید و کنار بگذارید تا خنک شوند. پیاز، سیر و گوجه را رنده کنید و همراه با ادویهها درون تابه تفت دهید و تن ماهی جوشیده شده را له کنید و به مواد درون تابه اضافه کنید.
پس از چند دقیقه زیر تابه را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید. بادمجانهای سرخ شده را در یک ظرف مناسب بچینید و روی هر یک از آنها مقداری از مواد بریزید. سپس بادمجانها را بپیچید و درون ظرف دلخواه خود سرو کنید. این خوراک برای پذیرایی در مهمانیها انتخاب ایدهآلی است.
۶. خوراک تن ماهی با سیبزمینی
طرز تهیه غذا با تن ماهی و سیبزمینی بسیار راحت بوده و به این منظور باید مواد زیر را آماده کنید:
مواد لازم:
- تن ماهی 1 عدد
- سیبزمینی ۳ عدد
- پیاز 1 عدد
- رب گوجهفرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- نخودفرنگی ۳ قاشق غذاخوری
- زردچوبه، نمک، فلفل و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
طرز تهیه
تن ماهی را خرد کنید و درون تابه بریزید تا کمی گرم شود. پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و به تن ماهی اضافه نمایید و پس از طلایی شدن پیازها زعفران و سایر ادویهها را به تن ماهی اضافه کنید و تمام مواد را هم بزنید.
سیبزمینیها را خلالی نموده و در تابه دیگر همراه با روغن سرخ کنید. پس از چند دقیقه رب گوجهفرنگی و نخودفرنگی را به سیبزمینیها اضافه کنید و درب تابه را ببندید. در نهایت مواد سیبزمینی را به تن ماهی اضافه کنید و پس از چند دقیقه غذای شما آماده میشود.
بیشتر بخوانید…
معرفی ۱۰ تا از بهترین غذاهای فرانسوی
۷. تن ماهی با اسپاگتی
برای تهیه اسپاگتی با تن ماهی مواد زیر را آماده کنید:
مواد لازم:
- اسپاگتی نصف بسته
- تن ماهی ۲ عدد
- سیر 1 حبه
- زیتون ۱۰ عدد
- گوجهفرنگی ۴۰۰ گرم
- روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
- فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک، به میزان لازم
طرز تهیه
اسپاگتی را درون آب بجوشانید و پس از آن که مقداری نرم شدند آبکش کنید. تن ماهی را نیز به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید و در این فاصله سس اسپاگتی را آماده کنید. برای تهیه سس ابتدا گوجهفرنگی و سیر را در اندازه بسیار ریز خرد کنید و درون ظرفی مناسب بریزید.
ظرف را روی شعله قرار دهید و اجازه دهید آب گوجهفرنگی تبخیر شود. پس از آن تن ماهی، زیتون بدون هسته و ادویهها را به قابلمه اضافه کنید. حواستان باشد اسپاگتی را نباید دم کنید و کافی است آن را درون ظرف دلخواه خود سرو کنید و سس را روی آن بریزید.
۸. سالاد تن ماهی و پیازچه
مواد لازم
- تن ماهی ۲ عدد
- پیازچه خرد شده 1 پیمانه
- ذرت کنسروی 1 پیمانه
- خیارشور 1 پیمانه
- نخودفرنگی نصف پیمانه
- جعفری خرد شده نصف پیمانه
- سیبزمینی ۵۰۰ گرم
- آبلیمو ۳ قاشق سوپخوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه و سیبزمینی را به مدت ۵۰ دقیقه در ظرفهای جداگانه بجوشانید. در این فاصله پیازچه خرد شده، جعفری خرد شده، خیارشور خرد شده، نخودفرنگی و ذرت کنسروی را به همراه آبلیمو و نمک درون یک ظرف مناسب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سیبزمینی آب پز شده را به همراه تن ماهی له کنید و به مواد درون ظرف اضافه کنید. سپس روی ظرف سلفون بکشید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید، حالا غذای شما آماده است و میتوانید با لیموترش تازه نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید…
طرز تهیه خورش کلم بروکلی با مرغ + وجترین (با قارچ)
طرز تهیه غذاهای رژیمی با تن ماهی
تن ماهی سرشار از پروتئین است و ترکیب آن با مواد سالم میتواند به یکی از خوشمزهترین و مقویترین غذاهای رژیمی تبدیل شود. برای آن که غذای شما کاملا رژیمی باشد نباید روغن تن ماهی را در غذا استفاده کنید؛ زیرا سرشار از نمک است و منجر به اضافه وزن میشود. در برنامه رژیمی خود میتوانید انواع غذا با تن ماهی زیر را قرار دهید:
۹. املت تن ماهی
املت تن ماهی از غذاهای سبک و رژیمی است که در وعده شام و ناهار میتوانید آن را نوش جان کنید.
مواد لازم:
- تن ماهی 1 عدد
- تخممرغ ۵ عدد
- گوجهفرنگی ۲ عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 حبه
- روغن ۲ قاشق غذاخوری
- آرد ۲ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده به مقدار لازم
- فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
تن ماهی را بجوشانید و روغن آن را خارج کنید و در ادامه گوجهفرنگی و پیاز را در اندازههای بسیار کوچک خرد کنید و همراه با جعفری خرد شده مخلوط نمایید. سیر را له کنید و همراه با ادویهها به مواد بیفزایید. تخممرغها را در ظرفی جداگانه هم بزنید و بعد از اضافه کردن روغن آنها را با همزن دستی هم بزنید.
تن ماهی بدون روغن، آرد، بیکینگ پودر و مواد گوجهفرنگی را به تخممرغ اضافه کنید. فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. مواد املت را روی سینی مخصوص فر که از قبل با کره چرب کردهاید بریزید و آن را درون فر قرار دهید. پس از ۲۰ دقیقه املت تن ماهی شما آماده است و میتوانید در ظرف دلخواه آن را سرو کنید.
بیشتر بخوانید…
دستور پخت 6 مدل غذا با بادمجان و سیب زمینی، ساده، خوشمزه و سالم
۱۰. خوراک تن ماهی با لوبیا
خوراک تن ماهی و لوبیا سرشار از پروتئین است و یکی از بهترین غذاهای رژیمی برای ورزشکاران شناخته میشود. مواد موردنیاز برای تهیه غذا با تن ماهی و لوبیا عبارتند از:
مواد لازم:
- لوبیا پخته شده 1 پیمانه
- تن ماهی 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر ۲ حبه
- رب گوجهفرنگی 1 قاشق غذاخوری
- پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
- سیر داغ 1 قاشق غذاخوری
- کره ۲۵۰ گرم
- نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
پیاز را خلالی کنید و همراه با سیر داغ، روغن، فلفل و زردچوبه درون تابه بریزید. کمی مواد را هم بزنید و رب گوجهفرنگی را به آنها اضافه کنید و تن ماهی را از قبل بجوشانید و همراه با مقداری سیر داغ و پیاز داغ درون تابه بریزید. تمام مواد را با یکدیگر مخلوط نموده و تفت دهید. در آخر لوبیا چیتی را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید غذا به خوبی پخته شود. این غذای خوشمزه را میتوانید همراه با نان یا برنج نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید…
انواع غذا با اسفناج و قارچ: دستور پخت 4 مدل غذا با اسفناج و قارچ، خوشمزه و رژیمی
۱۱. سالاد تن ماهی با لوبیا سبز
سالاد همواره از بهترین غذاهای رژیمی محسوب میشود و در برنامه غذایی تمام ورزشکاران به چشم میخورد. مواد موردنیاز برای تهیه غذا با تن ماهی و لوبیا سبز عبارتند از:
مواد لازم:
- تن ماهی 1 عدد
- خیارشور ۷ عدد
- لوبیا سبز 1 پیمانه
- زیتون بدون هسته نصف پیمانه
- پیازچه ۴ ساقه
- جعفری ۲ قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک، به مقدار لازم
طرز تهیه
لوبیا سبز را خرد کنید و درون قابلمه آب بجوشانید. پس از آن که لوبیاها نرم شدند آنها را از ظرف خارج کنید و تن ماهی را در آب جوش قرار دهید و پس از ۲۰ دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. خیارشور، پیازچه و جعفری را خرد کنید و همراه با لوبیاهای خرد شده درون یک ظرف مناسب بریزید.
تن ماهی را با استفاده از چنگال له کنید و درون ظرف بریزید، سپس آبلیمو و ادویهها را درون مواد بریزید و هم بزنید. این غذا رژیمی بوده و اگر میخواهید طعم بهتری بگیرد میتوانید از سس مایونز استفاده کنید.
بیشتر بخوانید…
لیست 10 تایی انواع غذا با کلم بروکلی؛ سالم و خوشمزه + دستور پخت
۱۲. خوراک تن ماهی با گوجه
از سادهترین و رژیمیترین غذاها میتوان به خوراک تن ماهی با گوجه اشاره کرد که بسیار سبک بوده و برای وعده شام مناسب است. مواد لازم برای تهیه غذا با تن ماهی
و گوجه عبارتند از:
مواد لازم:
- تن ماهی 1 عدد
- گوجهفرنگی 1 عدد
- فلفل دلمهای 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- رب گوجهفرنگی 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه، به مقدار لازم
طرز تهیه
تن ماهی را در آب جوش قرار دهید و در این فاصله پیازها را بهصورت نگینی خرد کنید. پیازها را در تابه تفت دهید و پس از طلایی شدن تن ماهی را به آن اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
از هم زدن زیاد غذا خودداری کنید تا تن ماهی ظاهر خود را حفظ کند و له نشود. فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را بهصورت نگینی خرد کنید و همراه با ادویهها درون تابه بریزید. درب تابه را ببندید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید غذا با حرارت ملایم پخته شود. این غذای خوشمزه را میتوانید همراه با نان، خیارشور و زیتون نوش جان کنید.
۱۳. خورش قلیه تن ماهی
یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهایی که میتوانید با تن ماهی درست کنید خورش قلیه تن ماهی است که به این منظور باید مواد زیر را آماده کنید:
مواد اولیه:
- کنسرو تن ماهی: ۲ عدد
- شنبلیله: ۵۰ گرم
- گشنیز: ۳۵۰ گرم
- تمبر هندی: ۱۵۰ گرم
- سیر: ۱ حبه
- پیاز: ۱ عدد
- رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه
برای مشاهده دستور پخت خورش قلیه با تن ماهی به مقالهی طرز تهیه خورش قلیه ماهی با تن ماهی مراجعه کنید.
بیشتر بخوانید…
طرز تهیه قلیه ماهی با تن ماهی، خوشمزه و مجلسی
۱۴. پیتزا تن ماهی
یکی از خوشمزهترین و متفاوتترین غذاها با تن ماهی به پیتزا تن ماهی تعلق دارد که پیشنهاد میشود برای یک بار هم که شده آن را امتحان کنید. برای تهیه پیتزا تن ماهی مواد زیر را آماده نمایید:
مواد اولیه:
- تن ماهی: ۳ قاشق غذاخوری
- زیتون بدون هسته: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای: ۲ عدد
- پیاز: ۲ عدد
- گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
- پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم
- خمیر پیتزا: ۳ عدد
دستور پخت
برای تهیه پیتزا تن ماهی ابتدا پیازها را خرد کنید و همراه با کمی روغن درون تابه تفت دهید. در این فاصله تن ماهی را در ظرفی از آب قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید، گوجهفرنگیها را نیز خرد کنید و در کنار پیازها تفت دهید.
پس از آن که ظرف پیتزا را با روغن زیتون چرب کردید خمیر پیتزا را درون آن قرار دهید. مواد تفت شده را همراه با فلفل دلمه نگینی، زیتون و تن ماهی روی خمیر بریزید و به مقدار دلخواه به آن پنیر پیتزا اضافه کنید. پیتزا را در فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید و پس از ۲۰ دقیقه آماده سرو است.
۱۵. نودل با تن ماهی
ترکیب نودل با تن ماهی از دیگر غذاهای محبوب است که به سرعت آماده میشود:
مواد اولیه:
- نودل: ۲ بسته
- کنسرو تن ماهی: ۱ عدد
- فلفل دلمهای: ۱ عدد
- هویج: ۱ عدد
- پیازچه: ۴ ساقه
- زیتون: به مقدار دلخواه
دستور پخت
برای تهیه این غذای لذیذ تن ماهی را درون آب جوش قرار داده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده شود. هویج آب پز شده، فلفل دلمه و پیازچه را به شکل نگینی خرد کرده و زیتونها را نیز اسلایس نمایید. نودل و ادویه آن را همراه با کمی روغن درون قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
در ادامه نودل را آبکش کنید و در ظرف دلخواه خود بریزید و همراه با سبزیجات و تن ماهی ترکیب نمایید. برای لذیذ شدن غذا با استفاده از سویا سس، عسل، روغن زیتون، آبلیمو ترش، نمک و فلفل سیاه یک سس خوشمزه تهیه کرده و روی مواد بریزید و غذا را نوش جان کنید.
۱۶. سیبزمینی شکمپر با تن ماهی
سیب زمینی شکمپر با تن ماهی یک پیشغذای خوشمزه و مجلسی است که به سرعت و فقط در 45 دقیقه (25 دقیقه برای پخت سیبزمینی و تنماهی و 20 دقیقه در فر) آماده میشود.
مواد اولیه (برای ۴ نفر):
- سیبزمینی بزرگ: 4 عدد
- تن ماهی: 1 قوطی
- پنیر پیتزا: 150 گرم
- فلفل دلمهای خرد شده: 1 عدد
- ذرت: 1/2 لیوان (اختیاری)
- پیازچه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
- سیبزمینیها را بشویید و در آب جوش به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا نرم شوند.
- بعد از پخت، سیبزمینیها را از وسط نصف کنید و با قاشق داخل آنها را خالی کنید.
- داخل سیبزمینیها را با تن ماهی، فلفل دلمهای، پیازچه، ذرت، نمک و فلفل پر کنید.
- روی مواد داخل سیبزمینی، پنیر پیتزا بریزید.
- سیبزمینیها را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه قرار بدید تا پنیر طلایی شود.
۱۷. سوپ سیبزمینی و تن ماهی
زمان آماده سازی سوپ سیب زمینی و تن ماهی ۴۰ دقیقه (15 دقیقه آمادهسازی، 25 دقیقه پخت) است.
مواد اولیه:
- سیبزمینی: 3 عدد متوسط
- هویج: 2 عدد
- پیاز: 1 عدد
- تن ماهی: 1 قوطی
- آب مرغ: 4 لیوان
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه:
- سیبزمینیها، هویج و پیاز را پوست بکنید و خرد کنید.
- در قابلمهای بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز خرد شده را تفت دهید.
- سیبزمینی و هویج را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
- آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهیه تا به جوش بیآید. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند.
- بعد از پخت، مواد را پوره کنید (با گوشتکوب برقی یا دستی).
- تن ماهی را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگه بپزید.
- در آخر سوپ را با جعفری خرد شده تزئین کنید.
سخن پایانی
تن ماهی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که به سرعت آماده میشود. تن ماهی خاصیت زیادی دارد و افراد در سنین مختلف با مصرف آن میتوانند از مواد مغذی زیادی بهرهمند شوند. طرز تهیه انواع غذا با تن ماهی در کلاس آشپزی آشپزشو آورده شد و هم اکنون میتوانید از درست کردن غذاهای متنوع و لذیذ در کمترین زمان لذت ببرید.
سوالات متداول
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.