اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

دوره حضوری صبحانه و برانچ

قیمت دوره

6,500,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

تاریخ شروع دوره

۲۰ خرداد ۱۴۰۳

تاریخ پایان دوره

۲۰ خرداد ۱۴۰۳

در دوره ی جذاب صبحانه و برانچ موارد زیر به شما آموزش داده خواهد شد:

  • صبحانه آسیای شرقی
  • صبحانه آمریکایی
  • صبحانه انگلیسی
  • صبحانه ایتالیایی
  • صبحانه فرانسوی
  • فرنچ تست
  • کاپ اگ
  • کروسان
  • کریسپی اگ
  • خاچاپوری
  • پنکک با خرمالو کاراملی
  • سس کارامل
  • کوییزیدیلا
  • کیپر
  • کرپ آوکادو
  • املت طهرانی اصل
  • انگلیش مافین
  • نان تست
  • انواع سس های صبحانه
  • انواع پخت تخم مرغ ( پچد و سه کاج)
  • انواع گارنيش های مدرن
  • 2 مدل کیک صبحانه
  • هش براون
  • چند مدل پوره
  • و…..

شیوه آموزش دوره صبحانه و برانچ در آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو”

در دوره صبحانه و برانچ مواد غذایی توسط آموزشگاه آشپزی فراهم می شود تا هنرجو بتواند تمامی مراحل پخت و آماده سازی مواد غذایی تحت نظارت سرآشپز انجام دهد و یک تجریه عملی از کار را داشته باشد و در حین انجام کار مشکلات و اشتباهاتی که ممکن است مرتکب شود، مشخص شود و این اشتباهات توسط سرآشپز رفع گردد تا هنرجو در پایان دوره یه یک تجربه کامل در زمینه صبحانه و برانچ رسیده باشد و بتواند موارد آموزش داده شده در آموزشگاه آشپزی را در هر زمان و هر مکانی با کیفیت فوق العاده آماده کند.

مدت زمان دوره صبحانه و برانچ

این دوره در مدت زمان یک روز به صورت فشرده برگزار میشود. آموزشگاه آشپزی “آشپزشو و قنادشو” برای رفاه حال هنرجویان خود که از شهرهای اطراف برای فراگیری این دوره به تهران می آیند تصمیم گرفته است که این دوره را در مدت زمان یک روز به صورت فشرده برگزار کند.

تجربه نشان داده دوره هایی که به صورت فشرده برگزار میشه درصد یادگیری هنرجویان به علت پیوستگی مطالب و زمان به شدت بالا خواهد رفت و از طرفی هزینه های رفت و آمد و اقامت هنرجویان به شدت کاهش پیدا می کند

محل برگزاری دوره صبحانه و برانچ

این دوره در محل آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو” به آدرس ” تهران ، میدان انقلاب ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷ ” برگزار خواهد شد.

پیشنهاد ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان

هنرجویان اگر به هر دلیلی در طول دوره احساس کردند که مطلبی رو به خوبی یاد نگرفته اند می توانند به صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.

مدرس دوره صبحانه و برانچ

این دوره توسط سرآشپز بین المللی و کارشناس صدا و سیما، استاد فرنود تدریس می شود. استاد فرنود فارغ التحصیل از دانشگاه کوردن بلو مالزی و همچنین مربی و آزمونگر رسمی سازمان فنی و حرفه ای کشور هستند. آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو با مدیریت ایشان آموزشگاه برتر کارآفرین در سال ۱۳۹۸ معرفی شد.

در دوره های قبلی آشپزشو چه گذشت؟

5/5 (1 نظر)

معرفی دورهنمایش رایگان

این محصول هیچ محتوایی جهت دریافت ندارد

دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
اولین نظر را شما بنویسید. “دوره حضوری صبحانه و برانچ”
تعداد دیدگاه : 0
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 0 دیدگاه
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

تاریخ برگزاری
آموزش صبحانه و برانچ
۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - یکشنبهالی۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - یکشنبه
قوانین شرکت در کلاس
  • از آوردن وسایل قیمتی به آموزشگاه اکیدا خودداری کنید. در این صورت آموزشگاه آشپزشو هیچ مسئولیتی در قبال گم شدن جزوات و وسایل شخصی هنرجو نداشته و حفاظت و صیانت از آن به خصوص بعد از پایان دوره به عهده هنرجو می باشد.
  • آوردن روپوش سفید و دمپایی الزامی است.
  • غیبت در کلاس به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداخت شده به هیچ عنوان عودت نخواهد شد. فقط درصورت دلیل موجه و مستند و با هماهنگی مدیریت مجموعه امکان حضور شما در دوره بعدی میسر خواهد شد.
  • آموزشگاه مجهز به دوربین مدار بسته می باشد.
  • هر هنرجو می بایست پس از اتمام کار عملی میز کار خود را تمیز و همانند اول ارائه دهد.
  • فیلم برداری، صدابرداری، نوت برداری در کلاس آزاد می باشد.
  • از آوردن همراه (فرزند، والدین و...) اکیدا خودداری شود.
  • مدارک مورد نیاز کارت ملی و شناسنامه و یک قطعه عکس ۳*۴ در جلسه اول و قبل از شروع دوره می بایست ارائه گردد.
  • همراه داشتن ظروف یکبار مصرف جهت بردن دست پخت های خود ضروری است.
قیمت دوره

6,500,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

تاریخ شروع دوره

۲۰ خرداد ۱۴۰۳

تاریخ پایان دوره

۲۰ خرداد ۱۴۰۳

مدرس

استاد سرآشپز فرنود

  • دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱
  • استاد دانشگاه و سرآشپز بین المللی
  • مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران
  • دانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی
  • کارشناس صدا و سیمای ایران