برای دیدن تقویم آموزشی کلاس های حضوری اینجا کلیک کنید :)

دوره صبحانه و برانچ

تصویر شاخص

در دوره ی جذاب صبحانه و برانچ موارد زیر به شما آموزش داده خواهد شد:

  • صبحانه آسیای شرقی
  • صبحانه آمریکایی
  • صبحانه انگلیسی
  • صبحانه ایتالیایی
  • صبحانه فرانسوی
  • فرنچ تست
  • کاپ اگ
  • کروسان
  • کریسپی اگ
  • خاچاپوری
  • پنکک با خرمالو کاراملی
  • سس کارامل
  • کوییزیدیلا
  • کیپر
  • کرپ آوکادو
  • املت طهرانی اصل
  • انگلیش مافین
  • نان تست
  • انواع سس های صبحانه
  • انواع پخت تخم مرغ ( پچد و سه کاج)
  • انواع گارنيش های مدرن
  • 2 مدل کیک صبحانه
  • هش براون
  • چند مدل پوره
  • و…..

شیوه آموزش دوره صبحانه و برانچ در آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو”

در دوره صبحانه و برانچ مواد غذایی توسط آموزشگاه آشپزی فراهم می شود تا هنرجو بتواند تمامی مراحل پخت و آماده سازی مواد غذایی تحت نظارت سرآشپز انجام دهد و یک تجریه عملی از کار را داشته باشد و در حین انجام کار مشکلات و اشتباهاتی که ممکن است مرتکب شود، مشخص شود و این اشتباهات توسط سرآشپز رفع گردد تا هنرجو در پایان دوره یه یک تجربه کامل در زمینه صبحانه و برانچ رسیده باشد و بتواند موارد آموزش داده شده در آموزشگاه آشپزی را در هر زمان و هر مکانی با کیفیت فوق العاده آماده کند.

مدت زمان دوره صبحانه و برانچ

این دوره در مدت زمان ۲ روز به صورت فشرده برگزار میشود. آموزشگاه آشپزی “آشپزشو و قنادشو” برای رفاه حال هنرجویان خود که از شهرهای اطراف برای فراگیری این دوره به تهران می آیند تصمیم گرفته است که این دوره را در مدت زمان ۲ روز به صورت فشرده برگزار کند.

تجربه نشان داده دوره هایی که به صورت فشرده برگزار میشه درصد یادگیری هنرجویان به علت پیوستگی مطالب و زمان به شدت بالا خواهد رفت و از طرفی هزینه های رفت و آمد و اقامت هنرجویان به شدت کاهش پیدا می کند

محل برگزاری دوره صبحانه و برانچ

این دوره در محل آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو” به آدرس ” تهران ، میدان انقلاب ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷ ” برگزار خواهد شد.

پیشنهاد ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان

هنرجویان اگر به هر دلیلی در طول دوره احساس کردند که مطلبی رو به خوبی یاد نگرفته اند می توانند به صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.

مدرس دوره صبحانه و برانچ

این دوره توسط سرآشپز بین المللی و کارشناس صدا و سیما، استاد فرنود تدریس می شود. استاد فرنود فارغ التحصیل از دانشگاه کوردن بلو مالزی و همچنین مربی و آزمونگر رسمی سازمان فنی و حرفه ای کشور هستند. آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو با مدیریت ایشان آموزشگاه برتر کارآفرین در سال ۱۳۹۸ معرفی شد

این محصول هیچ محتوایی جهت دریافت ندارد

برای دیدن نظرات و شرکت در آن ابتدا محصول را خریداری نمایید و سپس وارد سایت شوید.
قیمت دوره

3,500,000 تومان

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو