آموزش پیشرفته و استاندارد سوسیس و کالباس آشپزشو یک کلاس دو روزه است. تمام دستورات صنعتی در قالب خانگی هستند و بسیار کیفیت بالایی در تولید خواهید داشت. آموزش این دوره سوسیس و کالباس بصورت حضوری و آنلاین برگزار خواهد شد.
مواردی که در دوره سوسیس و کالباس آموزش داده می شود
آیتم های آموزشی دوره سوسیس و کالباس
- کمک به بهبود انجام کارهای اجرایی
- بستن کالباس و ژامبون ها به راحتی و اصولی ترین روش
- آموزش لینک(اتصال) کوکتل و سوسیس ها
- آموزش تولید محصولات بدون چروک
- احیای محصولاتی که کاور آن ها حین پخت پاره می شود
- آموزش نکته به نکته علم کار با توضیحات کامل چند ساعته
- استاندارد سازی محصولات با هر مدل مواد اولیه
- جایگزینی مواد اولیه در نبود یکدیگر بدون هیچ استرسی
- تولید محصولات بدون استرس
- نگهداری خمیرها قبل پخت در شرایط محیطی
- نکته های اصولی در بازاریابی و جذب مشتری
- تشخیص مواد اولیه اصلی از تقلبی
- شناخت مواد اولیه و درصد پروتئین آن ها
- تولید محصولات بدون روغن و گلوتن
- توضیحات علمی از هر محصول و مواد تشکيل دهنده آن ها
- دوز مشخص مواد اولیه پودری و ادویه ها به میزان استاندارد
- تضمین یکبار آموزش برای همیشه
رسپی های آموزشی دوره سوسیس و کالباس
- سوسیس ماهی (فقط رسپی)
- سالامی ویژه
- سوسیس اینجوی ویژه
- سوسیس ۶۰ درصد (فقط رسپی)
- سوسیس چوریتزو
- سوسیس شکاری (فقط رسپی)
- سوسیس شترمرغ (فقط رسپی)
- سوسیس فرانکفورتر
- سوسیس مرگز کبابی (فقط رسپی)
- کوکتل پنیری (فقط رسپی)
- کوکتل گوشت ۹۰ درصد (فقط رسپی)
- کوکتل ۸۰ درصد مخصوص (فقط رسپی)
- کراکف گوشت و پنیری
- کراکف گوشت و مرغ
- فیله گوشت و پنیری
- ژامبون گوشت ۹۰ درصد
- ژامبون مرغ ۹۰ درصد
- کالباس قارچ و مرغ۷۰ درصد
- بلغاری ۷۰ درصد
- کپور گوشت گوساله ۹۰ درصد
- کالباس خشک ۶۰ درصد (فقط رسپی)
- کالباس مرغ ۶۰ درصد (فقط رسپی)
- مارتادلا نمایش دار
- لیونر مخصوص و پسته
- پپرونی ۷۰ درصد
- استیک مرغ و گوشت ۹۰ درصد
- بیکن ۳ لایه ۹۰ درصد (فقط رسپی)
- فلافل (فقط رسپی)
- ناگت مرغ (فقط رسپی)
- برگر گوشت صنعتی (فقط رسپی)
- آلمانی فست فودی
- سوسیس مقدونیه (فقط رسپی)
بعد از آموزش گروه رفع اشکال تشکیل می شود تا شما خیالتان از بابت اینکه همه موارد را کامل یاد خواهید گرفت راحت باشد. این دوره هم به صورت حضوری برگزار می شود و هم به صورت آنلاین. پس برای کسانی که امکان حضور در تهران نیست نیز دوره مفیدی محسوب می شود. چون دوره های آنلاین آشپزشو طوری برگزار می شوند که گویا شما از ابتدا تا انتها در کلاس حضور دارید. البته با مدرک بین المللی و قابل ترجمه فنی و حرفه ای.
شاید به دوره آموزش فست فود ما نیز علاقه مند باشید…
شیوه آموزش در آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو”
در دوره سوسیس و کالباس مواد غذایی توسط آموزشگاه آشپزی فراهم می شود تا هنرجو بتواند تمامی مراحل پخت و آماده سازی مواد غذایی تحت نظارت سرآشپز انجام دهد و یک تجریه عملی از کار را داشته باشد و در حین انجام کار مشکلات و اشتباهاتی که ممکن است مرتکب شود، مشخص شود و این اشتباهات توسط سرآشپز رفع گردد تا هنرجو در پایان دوره یه یک تجربه کامل در زمینه سوسیس و کالباس رسیده باشد و بتواند موارد آموزش داده شده در آموزشگاه آشپزی را در هر زمان و هر مکانی با کیفیت فوق العاده آماده کند.
مدت زمان دوره سوسیس و کالباس
این دوره در مدت زمان ۲ روز به صورت فشرده از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ برگزار میشود. آموزشگاه آشپزی “آشپزشو و قنادشو” برای رفاه حال هنرجویان خود که از شهرهای اطراف برای فراگیری این دوره به تهران می آیند تصمیم گرفته است که این دوره را در مدت زمان ۲ روز به صورت فشرده برگزار کند.
تجربه نشان داده دوره هایی که به صورت فشرده برگزار میشه درصد یادگیری هنرجویان به علت پیوستگی مطالب و زمان به شدت بالا خواهد رفت و از طرفی هزینه های رفت و آمد و اقامت هنرجویان به شدت کاهش پیدا می کند
محل برگزاری دوره سوسیس و کالباس
این دوره در محل آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو” به آدرس ” تهران ، میدان انقلاب ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷ ” برگزار خواهد شد.
پیشنهاد ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان
هنرجویان اگر به هر دلیلی در طول دوره احساس کردند که مطلبی رو به خوبی یاد نگرفته اند می توانند به صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.
در دوره های قبلی آشپزشو چه گذشت؟
وحید
سلام. آیا نیاز به آوردن وسیله خاصی در دوره است؟ برای مدرک بین المللی هزینه جداگانه ای باید پرداخت شود؟ آیا امکان چشیدن و بردن قسمت کوچکی از نمونه برای مقایسه های بعدی توسط هنرجو هست؟ در خصوص روشهای بسته بندی و تهیه مواد اولیه و دستگاهها هم آموزش دارید؟ از پشتیبانی و رفع اشکال تا چه مدتی پس از دوره میتوانیم استفاده کنیم
مدیر سایت
با سلام و وقت بخیر دوست عزیز برای شرکت در دوره نیاز به آوردن وسیله خاصی ندارید و فقط روپوش سفید و دمپایی همراه خود بیاورید. هزینه جداگانه برای مدرک از هنرجویان گرفته نمی شود. امکان چشیدن و بردن فراورده های تهیه شده برای هنرجویان وجود دارد. در خصوص روش های بسته بندی و نگه داری و دستگاه ها آموزش کامل بصورت تئوری توسط استاد صورت می گیرد. گروه پشتیبانی و رفع اشکال تا همیشه باقی می ماند و استاد محترم پاسخگوی سوالات شما عزیزان هست.
در صورت داشتن سوال دیگر و برای مشاوره رایگان می توانید با تلفن 02166715466 تماس حاصل فرمایید.
ایمان
سلام کلاس خصوصی هم دارین برای سوسیس و کالباس خونگی و شهریه اون چقد هس
مدیر سایت
سلام ایمان عزیز لطفا برای دریافت اطلاعات درباره ی کلاس های خصوصی با شماره تلفن آموزشگاه ۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶ تماس حاصل فرمایید.
فایزه
بهترین دوره ای که گذروندم ممنون از آموزشگاه آشپزشو
مدیر سایت
ممنون از حضور شما شاد و موفق باشید.
حسین
سلام در مورد خرید دستگاه کاتر 3کیلویی نوا را پیشنهاد میکنید یا 7 کیلویی محبی؟ همینطور پرکن 3لیتری بهتره یا 5 لیتری؟
مدیر سایت
سلام وقت بخیر بستگی به حجم فروش و بودجه ی شما دارد.