برای دیدن تقویم آموزشی کلاس های حضوری اینجا کلیک کنید :)

دوره سوسیس و کالباس

آموزش سوسیس و کالباس حرفه ای آشپزشو یک کلاس دو روزه است. در آموزش پیشرفته و استاندارد سوسیس و کالباس آشپزشو نحوه‌ی کار با دستگاه های نیمه صنعتی و خانگی ، پر کردن کاور های کالیبر بالا ،کار با قالبهای مربع و مثلث ، تقسیم کاور هات داگ و کوکتل بدون استفاده از بست و نخ ، تهیه خمیر فارش به روش اصولی ، استاندارد های جهانی در مصرف بعضی مواد اولیه ، روش پخت اصولی و نکات ریزی که منجر به داشتن کاوری صاف وبدون چروک خواهد شد، کاربا روده ی طبیعی، روش پخت اصولی با ابتدایی ترین وسایل خونگی رو کاملا حرفه ای آموزش می بینید. تمام دستورات صنعتی در قالب خانگی هستند و بسیار کیفیت بالایی در تولید خواهید داشت.

رسپی هایی که در دوره آموزش سوسیس و کالباس آشپزشو آموزش داده می شود:

  • ژامبون مرغ وقارچ
  • ژامبون گوشت کپور (نوعی ژامبون گوشت ۹۰درصد پرشده در آسیل گاوی)
  • استیک بوقلمون(رسیپی)
  • استیک گوشت ومرغ
  • ژامبون مرغ
  • لبرکزه به روش اصولی کاوری وتنوری
  • پپرونی
  • فرانکفورتر
  • سوسیس شکاری
  • کوکتل
  • آلمانی (رسپی)
  • کراکف پنیری
  • هاتداگ(رسپی)
  • چوریتزو
  • سوسیس مقدونیه (رسپی)

بعد از اموزش گروه رفع اشکال تشکیل می شود تا شما خیالتان از بابت اینکه همه موارد را کامل یاد خواهید گرفت راحت باشد. این دوره هم به صورت حضوری برگزار می شود و هم به صورت آنلاین. پس برای کسانی که امکان حضور در تهران نیست نیز دوره مفیدی محسوب میشه. چون دوره های آنلاین آشپزشو طوری برگزار می شوند که گویا شما از ابتدا تا انتها در کلاس حضور دارید. البته با مدرک بین المللی و قابل ترجمه فنی و حرفه ای.

شاید به دوره آموزش فست فود ما نیز علاقه مند باشید…

شیوه آموزش در آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو”

در دوره سوسیس و کالباس مواد غذایی توسط آموزشگاه آشپزی فراهم می شود تا هنرجو بتواند تمامی مراحل پخت و آماده سازی مواد غذایی تحت نظارت سرآشپز انجام دهد و یک تجریه عملی از کار را داشته باشد و در حین انجام کار مشکلات و اشتباهاتی که ممکن است مرتکب شود، مشخص شود و این اشتباهات توسط سرآشپز رفع گردد تا هنرجو در پایان دوره یه یک تجربه کامل در زمینه سوسیس و کالباس رسیده باشد و بتواند موارد آموزش داده شده در آموزشگاه آشپزی را در هر زمان و هر مکانی با کیفیت فوق العاده آماده کند.

مدت زمان دوره سوسیس و کالباس

این دوره در مدت زمان ۲ روز به صورت فشرده از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ برگزار میشود. آموزشگاه آشپزی “آشپزشو و قنادشو” برای رفاه حال هنرجویان خود که از شهرهای اطراف برای فراگیری این دوره به تهران می آیند تصمیم گرفته است که این دوره را در مدت زمان ۲ روز به صورت فشرده برگزار کند.

تجربه نشان داده دوره هایی که به صورت فشرده برگزار میشه درصد یادگیری هنرجویان به علت پیوستگی مطالب و زمان به شدت بالا خواهد رفت و از طرفی هزینه های رفت و آمد و اقامت هنرجویان به شدت کاهش پیدا می کند

محل برگزاری دوره سوسیس و کالباس

این دوره در محل آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو” به آدرس ” تهران ، میدان انقلاب ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷ ”  برگزار خواهد شد.

پیشنهاد ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان

هنرجویان اگر به هر دلیلی در طول دوره احساس کردند که مطلبی رو به خوبی یاد نگرفته اند می توانند به صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.

معرفی دورهنمایش رایگان

این محصول هیچ محتوایی جهت دریافت ندارد

برای دیدن نظرات و شرکت در آن ابتدا محصول را خریداری نمایید و سپس وارد سایت شوید.
تاریخ برگزاری
سوسیس و کالباس
۲۲ دی ۱۴۰۱ - پنجشنبهالی۲۳ دی ۱۴۰۱ - جمعه
قیمت دوره

3,800,000 تومان

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

تاریخ شروع دوره

۲۲ دی ۱۴۰۱

تاریخ پایان دوره

۲۳ دی ۱۴۰۱