در این دوره جذاب بیش از ۳۰ آیتم آموزشی وجود دارد که ۰ تا ۱۰۰ کار را خود هنرجو بر روی موادی که از طرف آموزشگاه در اختیار هنرجو قرار می گیرد انجام می دهد. این دوره شامل مدرک معتبر و بین المللی سازمان فنی و حرفه ای کشور می باشد که برای دریافت مجوز کسب و کار در ایران الزامی و دارای امتیاز اقامتی برای خارج از کشور می باشد.
با دوره جذاب نان های حجیم ونیمه حجیم حال روحی خوب را به خود هدیه دهید. چون کار با خمیر و نان با حس خوب همراه هست و اکثر پزشکان به تمام کسانی که حال روحی خوبی ندارند پیشنهاد میکنند. کی فکر میکرد که اینقدر حس ما در پخت و پز مهم باشد…
اگه عاشق عطر و طعم نان و شیرینی هستی پکیج ویژه بیکری (Bakery) رو از دست نده…
آیتم های عملی دوره نانهای حجیم و نیمه حجیم
- چاپاتا فلفل و زیتون
- باگت فرانسوی
- برگر
- نان جو
- نان کاسه سوپی
- نان کراکر شبزی
- نان نارگیلی مغزدار
- گیریسینی (نان سوپی)
- پیده گوشت
- فوکاچیا
- فوگاس
- بریوش فرانسوی
- خاچاپوری گرجستان
- سیمیت ترکیه
- اک مک ترکیه
- بربری پیده ترکیه
- بابکا
- پیتا
- کراست لوف
- CROSS BUN
- آچما پنیر و کره
- آچما سبزیجات
- آچما شکلاتی
- تست چند غله
- تست دو رنگ
- تست سوخاری
- پیراشکی
- دونات
- دونات
- خمیرهای لایهای شامل:
- کروسان
- کیوب کروسان
- پن شکلاتی
- سینامون رول
- رول نیویورکی
- انواع دنیش
- به همراه آموزش
- کرم پیراشکی
- کرم پاتیسیر
- و...
شیوه آموزش دوره نان های حجیم و نیمه حجیم در آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو”
در دوره نان های حجیم و نیمه حجیم مواد غذایی توسط آموزشگاه آشپزی فراهم می شود تا هنرجو بتواند تمامی مراحل پخت و آماده سازی مواد غذایی تحت نظارت سرآشپز انجام دهد و یک تجریه عملی از کار را داشته باشد و در حین انجام کار مشکلات و اشتباهاتی که ممکن است مرتکب شود، مشخص شود و این اشتباهات توسط سرآشپز رفع گردد تا هنرجو در پایان دوره یه یک تجربه کامل در زمینه نان رسیده باشد و بتواند موارد آموزش داده شده در آموزشگاه آشپزی را در هر زمان و هر مکانی با کیفیت فوق العاده آماده کند.
مدت زمان دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
دوره جامع نان طی دو روز متوالی از ساعت ۹ الی ۱۹ برگزار می شود. این دوره به صورت فشرده برگزار میشود. آموزشگاه آشپزی “آشپزشو و قنادشو” برای رفاه حال هنرجویان خود که از شهرهای اطراف برای فراگیری این دوره به تهران می آیند تصمیم گرفته است که این دوره را در مدت زمان ۲ روز به صورت فشرده برگزار کند.
تجربه نشان داده دوره هایی که به صورت فشرده برگزار میشه درصد یادگیری هنرجویان به علت پیوستگی مطالب و زمان به شدت بالا خواهد رفت و از طرفی هزینه های رفت و آمد و اقامت هنرجویان به شدت کاهش پیدا می کند.
محل برگزاری دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
منتظر دیدار شما در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قناد شو به آدرس: ” تهران ، میدان انقلاب ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷ ” هستیم.
پیشنهاد ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان
هنرجویان اگر به هر دلیلی در طول دوره احساس کردند که مطلبی رو به خوبی یاد نگرفته اند می توانند به صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.
تخفیف ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
آیاهدف شما کسب مدارک بین المللی بههمراه مهارت در حیطه نان است؟ میتوانید در دو دوره هدفمند و کاربردی در قالب پکیج بیکری زیر با تخفیف شگفت انگیز شرکت کنید.
این پکیج شامل ۲ دورهی کاربردی و هدفمند در زمینه نان میباشد:
- دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
- دوره شیرینی های سنتی و مدرن
سوسن
ممنونم استاد که با جون و دل این همه نان خوشمزه به ما یاد دادید.
زهره
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
زهره
دوره پر بار و کار بردی بود
زهره
دوره بسیار عالی بود استاد و دستیاران هم خیلی دلسوزانه و با صبر اموزش دادند