دنیای شیرین و بی انتهای قنادی برای بیشتر افراد جذاب و دلنشین است. در فرهنگ زیبای ما ایرانیها نیز در بسیاری از مراسمات و جشنها، از شیرینیهای مختلف برای پذیرایی از میهمانها استفاده میشود.
امروزه با توجه به گستردگی و تنوع مواد غذایی موجود در بازار و همچنین تنوع زیاد شیرینی و دستورات مختلف، این نیاز حس میشود که از طریق یک آموزش علمی و دقیق به این دنیای شیرین وارد شد.
از قدیمالایام تا امروز همیشه شیرینی جایگاه ویژهای در خانوادهها دارد و به جرات میتوان گفت که این شغل همیشه مشتری خاص خودش را خواهد داشت.
در آموزشگاه آشپزشو، یک دوره جامع شیرینیهای سنتی و مدرن برگزار میگردد که ویژه تمام افرادی که نیاز دارند اطلاعات خودشان را زمینه آموزش قنادی حرفهای به روز کنند و یا علاقهمندانی که تمایل دارن این حرفه را از پایه و به صورت کامل و حرفهای آموزش ببینند.
در دوره شیرینی پزی هم مباحث تئوری هست و هم مباحث عملی. در ادامه با این دوره آشنا خواهیم شد.
موارد تئوری این دوره
- آموزش شربت بار
- کوکیهای پایه
- کوکی شکلاتی
- کوکی کرهای
- خمیرتارت
- تارت ها تک نفره وچند نفره
- رومالهای مختلف
- پایها
- فاجها
- سابانا
- دریم اسلایس
- رینگ الوان
- کوکی توت و مویز
- کلوچه های خرمایی
- کلوچه پسته ای
- کلوچه فومن
- آموزش خمیر هزار لا
- باقلوا کاشان
- نان چایی قزوین
- شیرینیهای خشک
- شیرینی زعفرانی
- شیرینی آناناسی
- کوکی برنجی
- شیرینی انگلیسی
- بهشتی
- نارگیلی
- گردویی
- برنجی
- زبان
- پاپیونی
- والوان
- ملکه بادام
موارد عملی این دوره
- شناخت انواع آرد
- شناخت چربیها
- ماندگاری شیرینیها
- شناخت انواع قرابیههای سنتی ایرانی
- بسته بندی و کار با کاترهای مختلف
- و...
شرایط دوره شیرینیهای سنتی و مدرن
در دوره آموزش شیرینیهای سنتی و مدرن، جزوه چاپ شده، تمامی مواد اولیه،انواع کاتر، ابزار تخصصی و حرفهای بصورت رایگان توسط آموزشگاه آشپزشو فراهم میشود تا هنرجو بتواند تمامی مراحل پخت و آماده سازی را تحت نظارت سرآشپز انجام دهد و یک تجربه عملی از کار را داشته باشد و در حین انجام کار مشکلات و اشتباهاتی که ممکن است مرتکب شود، مشخص شود و این اشتباهات توسط سرآشپز رفع گردد تا هنرجو در پایان دوره یه یک تجربه کامل در زمینه دوره آموزش شیرینیهای سنتی و مدرن رسیده باشد و بتواند موارد آموزش داده شده در آموزشگاه آشپزی را در هر زمان و هر مکانی با کیفیت فوق العاده آماده کند.
دورههای شیرینی پزی بینالملل به ابزار و تجهیزات مناسب نیازمند است که ما برای راحتی شرایط هنرجویان، که بتوانند با بیشترین و بهترین تجهیزات کار عملی انجام دهند، انواع همزنهای دستی، استند میکسرهای مختلف، انواع وردنه، کاترهای مختلف و همچنین فر صنعتی و فر خانگی تهیه نمودهایم که هنرجویان با خیال راحت بتوانند موارد آموزشی را فراگیرند.
این دوره در چه بازه زمانی برگزار میگردد؟
کلاس شیرینی پزی در مدت زمان ۲ روز به صورت فشرده برگزار میشود. آموزشگاه آشپزی “آشپزشو و قنادشو” برای رفاه حال هنرجویان خود که از شهرهای اطراف برای فراگیری این دوره به تهران میآیند تصمیم گرفته است که این دوره شیرینی پزی که کار عملی و کارگاهی است را در مدت زمان ۲ روز به صورت فشرده برگزار کند. زیرا در این روش هم در هزینههای رفت و آمد هنرجویان صرفهجویی میشود و هم مشکل مرخصی گرفتن برای افراد شاغل کمتر میگردد.
آیا تمام آیتمهای آموزشی در طول ۲ روز قابل یادگیری هستند؟
کلاسهای به صورت معمول از ساعت 9:30 صبح با صرف صبحانه گروهی و سپس توضیحات تئوری آغاز میگردد. در روز اول حدود 15 مدل شیرینی پخته خواهد شد. همانطور که میدانید مدت زمان پخت اکثر شیرینیها کوتاه هست و با توجه به اینکه آموزشگاه آشپزشو مجهز به چندین فر میباشد، در کوتاهترین زمان ممکن این فرایند طی میشود. همچنین با طبق آنچه که در بالاتر ذکر شد، تجهیزات به تعداد هنرجویان در آموزشگاه موجود هست و تمامی هنرجویان همزمان مشغول به کار میشوند و بدینصورت کار به صورت همزمان پیش رفته و تایم انتظار برای استفاده از تجهیزات را نداریم.
روز دوم کلاس نیز مجدد با صرف صبحانه آغاز میگردد، توضیحات تئوری لازم ارائه شده و دستورات روز قبل بررسی میگردند تا کاملا هنرجویان آموزش را فراگیرند. مابقی دستورات باقی مانده در روز دوم تهیه میشوند و اهم آنها خمیر هزارلا میباشد که در این دوره هنرجویان یکی از راحتترین و خوشمزهترین خمیرهای هزارلا ویژه شیرینی زبان و … را خواهند آموخت.
در پایان شیرینیهای پخته شده بین افراد تقسیم شده تا همراه خود ببرند و در کنار عزیزانشون کام خود را شیرین کنند.
پیشنهاد ویژه…
اگر به شیرینی و پزی و قنادی علاقه دارید پس حتما از طرفداران پروپاقرص کیک و کیک پزی هم هستید! پیشنهاد ویژه آشپزشو برای شما دوره ۰ تا ۱۰۰ کیک پزی است! برای اطلاعات بیشتر به صفحه “دوره کیک پزی” مراجعه کنید.
محل برگزاری دوره شیرینی های سنتی و مدرن
این دوره در محل آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو” به آدرس ”تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه” برگزار خواهد شد. آموزشگاه آشپزشو قنادشو یکی از آموزشگاه های معتبر زیر نظر سازمان فنی و حرفهای کشور می باشد که آموزشگاه برتر کارآفرین در سال ۱۳۹۸ معرفی شد.
مدرک دریافتی از این دوره
از آنجا که آموزشگاه آشپزشو، آموزشگاه معتبر سازمان فنی و حرفهای کشور میباشد، هنرجویان هنگام ثبت نام یک قطعه عکس و اطلاعات کارت ملی خود را در اختیار آموزشگاه قرارداده تا اطلاعاتشان در دفتر مخصوص این سازمان ثبت گردد. در پایان هرروز نیز هنرجویان دفتر حضور و غیاب را نیز امضا و اثر انگشت میزنند. اطلاعات هنرجویان در سامانه سازمان ثبت شده و سپس در روز تعیین شده از سوی فنی و حرفهای، هنرجویان برای آزمون کتبی به آدرس ثبت شده در کارت آزمون مراجعه کرده و بصورت آنلاین آزمون میدهند. پس از کسب نمره قبولی در این آزمون، وارد مرحله آزمون عملی شده و در نهایت با کسب نمره قبولی، مدرک معتبر از سوی این سازمان برای هنرجو صادر خواهد شد. مدرک صادره شده از سوی این سازمان تنها مدرک معتبری میباشد که قابل ترجمه بوده و در بیش از 150 کشور اعتبار دارد. پس بدینگونه شما با شرکت در یک دوره فشرده دو روزه میتوانید ضمن آموزش شیرینی پزی، مدرک فنی حرفهای دریافت نمایید.
پیشنهاد ویژه…
دوره آموزش باریستایی و بارتندری هم یکی دیگر از دورههای پرطرفدار آموزشگاه آشپزشو است! برای اطلاعات بیشتر به صفحه “کلاس آموزش باریستایی” مراجعه کنید.
پیشنهاد ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان
طی تجربه سالها آموزش در زمینههای آشپزی و قنادی و آموزش به بیش از ۱۰۰۰ هنرجو و کسب رضایت آنها، ایمان داریم که در پایان هردوره هنرجویان با رضایت خاطر از آموزش کامل و جامع آموزشگاه را ترک میکنند، اما اگر به هر دلیلی هنرجویان در طول دوره احساس کردند که مطلبی رو به خوبی یاد نگرفته اند میتوانند به صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.
هزینههای شرکت در این دوره به چه صورت است؟
همانگونه که ذکر شد جزوه و تمام مواد اولیه به صورت رایگان از طرف کلاس آشپزی آشپزشو تهیه میشوند. هنرجویان فقط شهریه ورکشاپ رو بابت ثبت نام به آموزشگاه پرداخت میکنند. لازم به ذکر است که هزینه جداگانهای برای ثبت نام هنرجو جهت آزمون تئوری، دریافت نمیگردد.
آموزشگاه آشپزشو افتخار دارد به عنوان اولین آموزشگاه در ایران از طریق اسنپ پی، شرایط کلاس اقساطی بدون چک و بدون ضامن را برای هنرجویان فراهم کند. برای کسب اطلاعات بیشتر جهت ثبت نام بصورت اقساطی اینجا کلیک کنید.
مدرس دوره آموزش شیرینی های سنتی و مدرن
دوره آموزش شیرینی های سنتی و مدرن توسط کارشناس آشپزی بینالملل، استاد نوریاعتماد تدریس میشود. ایشان از سال 1390 وارد این حرفه شده و تحصیلات آکادمیک خود را در زمینه آشپزی و قنادی گذراندهاند.
مریم مهدی زاده
سلام وقت بخیر
شیرینی آناناسی خوش عطر و خوش مزه ☺️
فاطمه
عالی