در دوره جامع آشپزی سنتی ایرانی قرارست که به شهرهای مختلف ایران سر بزنیم و با فرهنگ غذایی هر منطقه آشنا شویم. از قیمه و قورمه و زرشک پلو با مرغ بگیر تا دیزی و مرغ لونگی و ویرمونی کوکو و باقالی پلو با ماهیچه و کلی غذاهای اصيل ایرانی دیگر…
دوره آشپزی ایرانی از آن دست دورههایی است که هر خانم ایرانی بایستی در آن شرکت کند. این کلاس آشپزی ایرانی برای تمام مادرانی که عاشق فرزندانشان هستند و می خواهند اهالی خانه را به غذاهای خانگی و اصیل ایرانی علاقه مند کنند، مناسب است. در این کلاس آشپزی غذای ایرانی، اصول آشپزی را از صفر تا صد و به صورت کاملا حرفهای در قالب استانداردهای هتلها و رستورانها آموزش میبینید و پس از گذراندن آن تبدیل به یک سرآشپز حرفهای غذاهای ایرانی خواهید شد.
آیتم های آموزشی در دوره آشپزی سنتی
- تاریخچه آشپزی سنتی
- اولین غذای سنتی ایرانی
- نحوه پخت پلو ها و چلوها
- آموزش انواع خورش های اصیل ایرانی
- از خورش های سبز تا روشن
- طعم اصلی ولعاب های خورش های ایرانی
- آداب سفره آرایی و چیدمان میز
- آیتم های عملی
- آبگوشت های ایرانی
- خورش قیمه
- خورش قرمه سبزی
- باقلا قاتق
- دلمه
- قیمه نثار
- کشک بادمجان
- مسمای بادمجان
- ناز خاتون
- هویج پلو
- کمه جوش
- زرشک پلو با مرغ
- فسنجان
- کوفته تبریزی
- لخلاخ
- اکبر جوجه
- مرغ لونگی
- ماهی شکم پر
- قلیه ماهی
- ویرمونی کوکو
- سیرداغ بادنجان
- ته چین
- باقالی پلو با ماهیچه
- بزقرمه
- ترش واش
- شش انداز
- کال کباب
- قیمه یزدی
- کلم پلو
- میرزاقاسمی
- قیرمیزی دویو
- زیتون پرورده
- شله زرد
- و…..
شیوه آموزش در آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو”
در دوره آشپزی ایرانی موادغذایی مورد نیاز برای تمام هنرجویان توسط آموزشگاه تهیه میشود و هنرجویان برای شرکت در کلاس آشپزی غذای ایرانی تنها به یک روپوش سفید نیاز دارند. در این دوره شگفت انگیز اصول آشپزی را از صفر تا صد و بهصورت کاملا حرفهای، در قالب استانداردهای هتلها و رستورانها آموزش میبینید و پس از گذراندن آن تبدیل به یک سرآشپز ایرانی خواهید شد.
در دوره آموزش آشپزی ایرانی به هریک از هنرجویان چندین غذا اختصاص داده میشود، که هر شخص بایستی با توجه به مواد غذایی که در اختیارشان قرار میگیرد، آن را به تنهایی و زیر نظر استاد آموزشگاه آشپزی ایرانی، آماده کند. صفر تا صد این دوره ورکشاپ و کار عملی هنرجویان است و این راز آموزش حرفه ای در کلاس آشپزی ایرانی فنی و حرفه ای آموزشگاه ماست.
نقشه راه سه روزه آشپزی ایرانی سنتی
در روز اول این ورکشاپ هیجان انگیز، ابتدا استاد به آموزش مطالب تئوری شامل ادویهشناسی و استفاده صحیح از ادویهها در زمان مناسب هنگام پخت و آشنایی با فرهنگ خوراک شهرهای مختلف ایران میپردازد و سپس اصول اولیه و کار با چاقو را به هنرجویان آموزش میدهد. همچنین شناخت گوشتها برای انواع خورشها و پلوها آموزش داده میشود. شناخت سبزیها و نحوه سرخ کردن و استفادهی مناسب در زمان پخت توضیح داده میشود. نحوه شناخت برنجها از جمله برنجهای صدری، طارم، دمسیاه، هاشمی و… و پخت آنها به روشهای صنعتی و سنتی آموزش داده میشود. برای استفاده از انواع گردو، پسته و انواع دانههای روغنی برای خورشها و روغن جوش کردن آنها آموزش داده میشود.
بعد از آموزش مطالب تئوری نوبت به آموزش عملی میرسد. در هر روز از این ورکشاپ بیش از 10 غذا انتخاب میشود و پس از توضیحات مختصری راجع به هر غذا، هنرجویان بهصورت انفرادی شروع به پخت غذا میکنند.
در روز دوم ورکشاپ، هر هنرجو یک توضیح مختصر و مفید از کارهایی که در روز قبل انجام داده بیان میکند تا تجربه هنرجویان با یکدیگر به اشتراک گذاشته شود. پس از آن دومرتبه 10 غذای جدید انتخاب میشود و پس از توضیحات کوتاه استاد دررابطه با هرغذا، هنرجویان به صورت انفرادی آنها را آماده میکنند.
روز سوم دقیقا همانند روز اول و 10 غذای جدید دیگر به اتمام میرسد و اینگونه در پایان دوره شما دستور بیش از 30 غذای ایرانی را که شامل غذاهای اصیل، دسرهای ایرانی و آشها هستند، را کامل فرا گرفتهاید.
در طول دوره به تمام هنرجویان یک جزوه شامل دستورات غذایی اهدا می شود و هنرجویان اجازه نت برداری، عکسبرداری، فیلمبرداری و یا ضبط صدا را دارند.
مدت زمان و محل برگزاری دوره آشپزی سنتی ایرانی
دوره آشپزی ایرانی سنتی به صورت فشرده و کاملا حرفهای در آموزشگاه آشپزی ایرانی، آشپزشو قنادشو برگزار میشود. مدت زمان کلاس آشپزی غذای ایرانی، ۳ روز متوالی و از ساعت ۹ صبح الی ۶ عصر میباشد. دوره آشپزی ایرانی در تهران و در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو واقع در “تهران، میدان انقلاب، خیابان کارگر جنوبی، نرسیده به میدان پاستور، نبش کوچه سعیدی، پلاک ۶، واحد ۷” برگزار میشود. برای آمدن به آموزشگاه اگر از مترو استفاده میکنید، آموزشگاه تا مترو میدان حر کمتر از ۱۰ دقیقه پیاده روی دارد و اگر از خودروی شخصی استفاده میکنید، در اطراف آموزشگاه فضای خالی برای پارک خودرو وجود دارد.
دوره آشپزی ایرانی سنتی مناسب چه کسانی است؟
پس از دوره آشپزی سنتی ایرانی چه خدماتی از آشپزشو بگیریم؟
بعد از اتمام کلاس آشپزی ایرانی، یک گروه پشتیبانی با حضور استاد و هنرجویان همان دوره برگزار میشود تا هنرجویان هر زمان برای کسب مهارت بیشتر دست بهکار شدند و به مشکلی برخورد کردند به راحتی در گروه بیان کنند تا استاد آنها را راهنمایی کند. این دوره به صورت دائمی فعال بوده و استاد پاسخگوی سوالات عزیزان است.
اگر بعد از اتمام دوره به هر دلیلی احساس کردید که آموزشها را کامل متوجه نشده اید، میتوانید بهصورت رایگان در دوره آشپزی ایرانی بعدی آموزشگاه شرکت کنید. این نشانه آن است که آموزشگاه آشپزشو نسبت به آموزشها بسیار دقیق عمل میکند و یک تضمین صددرصدی یادگیری را به هنرجویان ارائه میدهد.
همچنین بعد از اتمام دوره آشپزی ایرانی در تهران، نام شما برای صدور مدرک معتبر درسازمان فنی و حرفهای ثبت میشود و بعد از یک تا دو ماه تاریخ آزمونکتبی مشخص میشود. آموزشگاه به محض اعلام تاریخ از سمت سازمان هنرجویان را مطلع خواهد کرد تا بتوانند در آزمون شرکت کنند. پس از قبولی در آزمون کتبی سازمان همین روند برای آزمون عملی تکرار خواهد شد. این مدرک معتبرترین مدرک حال حاضر کشور است که هنرجویان میتوانند کسب کنند. تا زمان اعلام تاریخ آزمون، پیشنهاد میشود هنرجویان مطالب آموزش داده شده را تمرین و تکرار کنند و سوالات خود را در گروه بپرسند.
همچنین میتوانید غذاهایی که در این مدت در منزل تهیه میکنید را به عنوان نمونه کارتان در همین صفحه و بخش نظرات قرار دهید تا پس از تایید، منتشر شود و استاد فرنود به نظرات سایت پاسخ میدهند و اگر مشکلی در غذا مشاهده شود به شما منتقل خواهند کرد. هم اکنون میتوانید بخش کوچکی از کار هنرجویان را در این قسمت مشاهده کنید.
مزایای رقابتی دوره آشپزی ایرانی آموزشگاه آشپزشو از زبان هنرجویان سابق
- انرژی عالی در کلاس و جو شاد کلاس
- نکات ریز و طلایی استاد در ارتباط با راهکارهایی برای کم کردن هزینه و افزایش سود رستوران
- امکانات مجهز و حرفهای که در اختیار هر هنرجو قرار داده میشود
- مواد غذایی تازه و مرغوب برای هر آیتم توسط آموزشگاه آشپزی ایرانی، در اختیار هنرجویان قرار داده میشود
- پذیرایی گرم از هنرجویان در وعدههای صبحانه، ناهار و میانوعده
- معرفی هنرجویان برتر هر دوره به رستورانها توسط استاد
- امکان تست غذاها و به اشتراک گذاری تجربیات هنرجویان با یکدیگر
- ارائه مدرک قابل ترجمه و بین المللی
- ارائه ضمانت صددرصد یادگیری بهصورت کتبی
مدرس دوره آشپزی سنتی ایرانی
این کلاس آشپزی ایرانی زیر نظر استاد فرنود برگزار می شود. ایشان برنده ی مسابقات گاسترونومی و دارنده دو مدال از این مسابقه بین البمللی هستند. همچنین استاد فرنود،فارغ التحصیل از دانشگاه کوردن بلو مالزی، استاد دانشگاه، کارشناس صدا و سیمای ایران و همچنین مربی و آزمونگر رسمی سازمان فنی و حرفهای کشور هستند. آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو با مدیریت ایشان آموزشگاه برتر کارآفرین در سال ۱۳۹۸ معرفی شد.
در دوره های قبلی آشپزشو چه گذشت؟
مهناز
باقالی قاتق
سمیه
دلمه برگ مو
استاد فرنود
عالی شده چقدر رنگ قشنگی داره خسته نباشی
سمیه
قیمه نثار
استاد فرنود
تو بهترینی خوشگل ترینی جیگر ترینی 🙂
سمیه
قرمه سبزی خوشمزه با رسپی استاد فرنود عزیزم ممنون بابت زحماتتون 🙏😊
استاد فرنود
قرمه سبزی سیاه چی میگه!! سمیه نرووووو….
نگار
قیمه نثار با رسپی استاد عزیزم
استاد فرنود
به به یه قیمه نثار دختر تبریزی پز… رنگ و رخ عاااالی