پکیج سرآشپز ایرانی شامل ۲ دوره حضوری زیر:
- آموزش کباب های ایرانی و ملل : ۲ روز
- آموزش آشپزی سنتی ایرانی : ۳ روز
مجموعه تخصصی آشپزشو یک دوره فوق حرفه ای با عنوان سرآشپز ایرانی را برنامه ریزی کرده است. در این دوره یک فرد ولو مبتدی و پایه، ابتدا با فرهنگ و اصول آشپزی از زمان های صفویه و قاجاریه تا به الان آشنا می شود. اینکه خورش ها و آش ها هرکدام چه طبقه بندی دارند آش شوربا، شله، بغرا و… همگی آش هستند اما تفاوت های زیادی با هم دارند. در ارتباط با برنج هم همین طور است. نوع پخت و فرآیند بهتر به عمل آوردن برنج بصورت صنعتی آموزش داده خواهد شد. پیش غذاهای اصیل ایرانی و آبگوشت ها که از زمان های اخیر تا به امروز در دنیای بین الملل چگونه سرو میشدند و اینکه هر شهری از کشور پهناور ایران یک غذای محبوب و شناخته شده دارد که در این دوره به آن ها نیز میپردازیم. ادویه ها و روغن های محبوب یکی دیگر از آیتم های جذاب این دوره هستند.
در دوره مکمل کباب های ایرانی و ملل، در مورد آناتومی بدن حیوانات و استفاده بهتر و اینکه کدام نقطه از بدن حیوان مناسب چه غذایی می باشد، می پردازیم. درصد گرفتن کوبیده با توجه به شناخت گوشت، آموزش آنزیم ها و اسیدها برای فرم کردن بافت گوشت ها، روش های صحیح مرینیت کردن، نحوه کباب کردن و سیخ زدن کباب ها، آموزش فرنچ کردن استخوان و پاک کردن و… تمامی این آیتم ها در این آموزش جامع و کامل بصورت کاملا عملی و ورکشاپ به هنرجو آموزش داده خواهد شد.
شیوه آموزش در آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو”
در تمام دوره های پکیج سرآشپز ایرانی مواد غذایی توسط آموزشگاه آشپزی فراهم می شود تا هنرجو بتواند تمامی مراحل پخت و آماده سازی مواد غذایی تحت نظارت سرآشپز انجام دهد و یک تجریه عملی از کار را داشته باشد و در حین انجام کار مشکلات و اشتباهاتی که ممکن است مرتکب شود، مشخص شود و این اشتباهات توسط سرآشپز رفع گردد تا هنرجو در پایان دوره یه یک تجربه کامل رسیده باشد و بتواند موارد آموزش داده شده در آموزشگاه آشپزی را در هر زمان و هر مکانی با کیفیت فوق العاده آماده کند.
محل برگزاری پکیج سرآشپز ایرانی
تمام دوره ها در محل آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو” به آدرس ”تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه” برگزار خواهد شد.
پیشنهاد ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان
هنرجویان اگر به هر دلیلی در طول دوره احساس کردند که مطلبی رو به خوبی یاد نگرفته اند می توانند به صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.
مدرس پکیج سرآشپز ایرانی
تمام دوره ها توسط سرآشپز بین المللی و کارشناس صدا و سیما، استاد فرنود تدریس می شود. استاد فرنود فارغ التحصیل از دانشگاه کوردن بلو مالزی و همچنین مربی و آزمونگر رسمی سازمان فنی و حرفه ای کشور هستند. آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو با مدیریت ایشان آموزشگاه برتر کارآفرین در سال ۱۳۹۸ معرفی شد.
در صورت نیاز می توانید هرکدام از دوره های این پکیج آموزشی را بصورت مجزا تهیه نمایید:
آموزش کباب های ایرانی و ملل
۲ روز
۱۱,۵۰۰,۰۰۰ تومان
آموزش آشپزی سنتی ایرانی
۳ روز
۱۲,۹۰۰,۰۰۰ تومان
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.