طرز تهیه پاستا

نمایش دادن همه 10 نتیجه

طرز تهیه پاستا

پاستا یک غذای مشهور و محبوب در ایتالیا می باشد. ایتالیایی ها برای سالیان طولانی از آن به عنوان یک خوراکی لذیذ بهره مند هستند. این خوراکی خوشمزه از انواع مختلف از سبزیجات استفاده می کند. و همین امر سبب شده است که ارزش غذایی آن بسیار مطلوب باشد.

آیا به دنبال آموزش طرز تهیه پاستا هستید؟ می توانید اطلاعات کامل در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو به دست آورید. اطلاعات کامل به همراه ویدیوی آموزشی برای طرز تهیه پاستا در اختیار شما قرار می گیرد. مدرسین آشپزشو اساتید مجرب در این زمینه هستند. و به همراه ارائه ی اطلاعات کامل در مورد طرز تهیه پاستا سعی کرده اند نکات و البته فوت و فن های ویژه ای را نیز مطرح کنند.

ما اینجا هستیم تا شما را در رسیدن به طعم های واقعی یاری کنیم. پاستا انواع مختلفی دارد. متناسب با مواد اولیه ی به کار رفته در آن هر کدام از آنها می تواند طعم متفاوتی داشت باشند. ولی در حالت کلی این نوع از مواد مغذی مورد توجه بسیاری از افراد می باشد و طرفداران بسیاری دارد. به همین دلیل است که ما طرز تهیه پاستا در در برنامه آموزش‌ آشپزی خود قرار داده ‎ایم.

اهمیت نکات کلیدی در طرز تهیه پاستا

در تهیه ی انواع مختلف از پاستا رعایت نکات کلیدی می تواند به طور جدی در نتیجه ی نهایی تاثیر گذار باشد. به عنوان مثال استفاده از مواد اولیه تازه در طعم واقعی آن نقش مهمی دارد. همین اکنون می توانید با دریافت دوره های آموزش طرز تهیه پاستا برای تهیه ی انواع مختلف از پاستاهای موجود اطلاعات کاملی را به دست آورید.

پاستا یک وعده ی غذای مناسبی است. با توجه به مواد اولیه ی موجود در آن به راحتی می توان میزان کالری دریافتی را کنترل کرد. طرز تهیه پاستا اگرچه به ظاهر ساده به نظر برسد ولی اگر اصول کار را ندارید ممکن است همان طرز تهیه پاستا ی ساده به طعم واقعی تبدیل نشود. به همین دلیل اگر برای اولین بار قرار است طرز تهیه پاستا را دنبال کنید همه ی دستورالعمل های موجود را به طور دقیق رعایت کنید.

بسیاری از ما عادت داریم در تهیه ی انواع مختلف از غذاها اگر مواد اولیه ی خاصی موجود نیست آن را حذف کنیم و یا جایگزینی دیگری برای ان به دست آوریم. اگرچه این گزینه در برخی از مواقع ممکن است کارساز باشد ولی برای همیشه اینطور نخواهد بود. زیرا با تغییر مواد اولیه موجود ممکن است طعم واقعی یک غذا را به طور کامل از دست دهید.

فوت و فن های طرز تهیه پاستا

در طرز تهیه پاستا فوت و فن های ویژه ای موجود است که متناسب با نوع پاستا و البته سس اماده شده برای آن تغییر کند. اگر بتوانید به این نوع از فوت و فن ها دسترسی داشته باشید بدون تردید طعم غذایی را که تهیه ی کرده اید فوق العاده خواهد بود.
در تهیه ی پاستا سعی کنید سس آن را به همراه پاستا تهیه کنید. تا هر دو در یک زمان مناسب پخته و آماده شود. در سرو کردن آن نیز از ظروف کوچکتری استفاده کنید که به راحتی بتوانید میزان پاستای مصرفی را کنترل کرده باشید. نگران چاقی مربوط به خوردن پاستا نباشید اگر اعتدال را رعایت کنید می تواند بدون هیچ مشکلی از انواع مختلف از پاستا لذت ببرید.

همه ی بانوان ایرانی بدون تردید به صورت بالقوه هنر آشپزی را دارند. بیشتر خانم ها این نوع مهارت ها را از مادران خود به ارث برده اند. ولی عدم موفقیت آنها در تهیه ی غذاهای لذیذ بدون تردید به عدم داشتن زمان کافی برمی گردد. زمانی که شما زمان کافی را برای حضور در کلاس های آشپزی به دلیل مشغله های روزانه و البته ترافیک موجود در خیابان ها را ندارید. انتظار معجزه نباشید.

به همین دلیل در آشپزشو قنادشو ما سعی کرده ایم اطلاعات کامل در مورد طرز تهیه پاستا، طرز تهیه پیتزا، طرز تهیه کیک، فینگرفود و … را با استفاده از فیلم های آموزشی در اختیار شما قرار دهیم. دیگر زمان آن رسیده است که آستین‌ها را بالا بزنید و یک آموزش متفاوت را تجربه کنید. اطلاعات طرز تهیه پاستا به همراه نکات کلیدی در اختیار شما قرار داده شده است. با تمرین در کوتاهترین مدت زمان می توانید به شاهکارهایی در این زمینه دسترسی داشته باشید.

معرفی انواع پاستا

تا چه حدی از انواع پاستا مطلع هستید؟ آیا می دانید بیش از ۳۵۰ نوع خوراکی تهیه شده با پاستا در کل دنیا موجود است. در بررسی انواع پاستا در این بخش سعی کرده ایم ۳ نوع از پرطرفدارترین آنها را مورد بررسی قرار دهیم و مواد اولیه لازم برای تهیه ی آن ها را مطرح کنیم. در سال های اخیر انواع پاستا توانسته است در لیست آشپزی بسیاری از ملل به وفور مشاهده شود. دلیل این موضوع نیز آن است که غذاهای تهیه شده با پاستا معمولا زمان کمتری را می گیرد.

پاستا در عین حال که مقوی می باشد بسیار ساده است و از همه مهمتر گروه های سنی مختلف طرفدار این نوع خوراکی ها هستند. اولین جرقه ی تهیه انواع پاستا به عنوان وعده های غذایی در ایتالیا زده شد. امروزه رستوران های ایتالیایی با تهیه ی انواع پاستا در سراسر جهان شهرت بسیار را کسب کرده اند.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله غذا‌های ایتالیایی و یا مقاله از پاستا تا پیتزا، در ایتالیا بمانید را مطالعه فرمایید.

پاستا جزو غذاهای پرطرفدار در میان تمام مردمان جهان به شمار می رود. توانایی تغییر در دستور طرز تهیه پاستا، از دلایل این میزان از استقبال در کشور های مختلف با فرهنگ های مختلف می باشد.

همانطور که میدانید ارزش و کیفیت غذاهایی که در خانه با بهره مندی از مواد غذایی تازه تهیه می شود بسیار با ارزش تر است. جالب است بدانید که طرز پخت اولین پاستای آلفردو در سال ۱۸۷۴ در یک کتاب انگلیسی شرح داده شده است. با این توصیف می توان به قدمت این نوع خوراکی ها دست یافت.
پاستا را می توان از غذاهای بسیار منعطف در طرز تهیه آن دانست
می توان گفت هر کشوری به اضافه کردن یا کم کردن مواد اولیه در طرز تهیه پاستا توانسته در نهایت یک نوع پاستا با طعم و مزه ی متفاوت به حوزه ی تغذیه وارد کند. این تنوع و گستردگی در طرز تهیه پاستا توانسته افراد هر جامعه را با توجه به سلیقه و مواد اولیه های موجود در هر کشور، از طعم های مختلف پاستا راضی نگه دارد.

مواد اولیه های موجود در هر کشور متفاوت است. حتی ممکن است یک ماده اولیه در یک کشوری اصلا وجود نداشته باشد. پس پاستا را می توان از غذاهای بسیار منعطف در طرز تهیه آن دانست. امکان نوآوری و خلاقیت در طرز تهیه برخی از غذاهای خاص وجود ندارد. اما در طرز تهیه پاستا این امکان وجود دارد و می توان گفت با هر ذائقه ای که داشته باشید، یک پاستای متناسب با سلیقه ی خود می توانید تهیه نمایید.

ارزش غذایی پاستا

انرژی زا بودن و مقوی بودن پاستا هم از دلایل اهمیت پاستا در زنجیره ی غذایی افراد هر جامعه و کشور می باشد. پاستا دارای کربوهیدرات بسیار زیاد می باشد و به همین علت برای کودکان، افراد ضعیف و کسانی که علاقه به افزایش وزن دارند، می توانند با اضافه نمودن پاستا در سبد غذایی مورد استفاده ی خود، به این هدف دست پیدا نمایید.

علاوه بر کربوهیدرات و مقوی بودن، پاستا دارای ویتامین های و مواد مغذی بسیار زیادی هم می باشد. راحت و آسان بودن طرز تهیه پاستا، از دیگر موارد مهم و موثر در اهمیت زیاد پاستا به حساب می آید. ارزش غذایی بالای پاستا به علت استفاده از گندم خالص در تولید این غذا در کارخانه می باشد.
طرز تهیه پاستا بدون در نظر گرفتن طعم دهنده ها و سس ها، بسیار ساده است و در زمان بسیار کمی انجام می شود. پس افراد کم سن و سال و افرادی که مهارت و تجربه ی زیادی در زمینه ی آشپزی هم ندارند، می توانند یک پاستا آماده کنند.

البته طبیعی است که طعم و رنگ اصلی پاستا به همراه سس و افزودنی های همراه آن معنا پیدا می کند. آشپزهای ماهر و باتجربه در تهیه این سس ها خیلی بهتر می توانند یک پاستای خوش طعم و رنگ را آماده ی سرو کنند.

آشپزشو قنادشو علاوه آموزش طرز تهیه پاستا در قالب ویدیو‌های آموزشی اقدام به نگارش مقاله نیز کرده است. تا هنرجویانی که علاقه به مطالعه و یادگیری دستور پخت‌ها به صورت نگارشی دارند نیز مورد توجه قرار گرفته باشند. در ادامه چند مورد از مقاله‌های پر بازدید را خدمت شما عزیزان معرفی خواهیم کرد.

طرز تهیه پاستا آلفردو

پاستا آلفردو بسیار آسان است و از همه مهمتر این خوراکی در بین محبوب ترین انواع پاستا می باشد. در تهیه ی این نوع از پاستا باید به سس آن توجه ویژه ای داشته باشید. زیرا بخش اصلی این خوراکی را سس آن تشکیل می دهد. این غذا به طور کافی مقوی است و می تواند به عنوان یک پیش غذا و حتی یک میان وعده به کار رود. برای کسب اطلاعات بیشتر و دستور پخت این غذای خوشمزه به مقاله آن مراجعه فرمایید.

طرز تهیه پاستا پستو

پاستا با سس پستوی از دیگر انواع پاستا است که همواره محبوبیت ویژه ای دارد و طعم آن با نعناع را از دست ندهید. سس پستو یک سس ایتالیایی است که طرز تهیه ی ویژه ای دارد. برای یادگیری پاستا پستو حتما به مقاله آن مراجعه کنید و با فوت و فن‌هایی که در طرز تهیه آن وجود دارد آشنا شوید.

انواع پاستا در ایران

ما ایرانی ها علاقه داریم تا تمام خانواده ی بزرگ پاستا، لازانیا، اسپاگتی و… را در یک کلام ساده با عنوان ماکارونی خلاصه کنیم. از نگاه عموم ما هر غذایی که همراه با رشته های ماکارونی شکل در طرز تهیه پاستا پخته می ‌شود، همان ماکارونی آشنای خودمان است. البته در این گفتار قصد پرداختن به ماکارونی را نداریم؛ بلکه می خواهیم در باب سبکی موازی از آن در شکل و شمایل غذایی بسیار معروف و محبوب صحبت کنیم. یک سبک ریشه دار در غذای جهانی که گویا چندان در ایران فضای آشنا برای خودش نگرفته است.

ما می ‌خواهیم در باب طرز تهیه پاستا و انواع آن، چیز هایی بگوییم. البته ایرانی ‌ها که سابقه طولانی در فرهنگ غذایی خودشان دارند، گویا در مواجهه با پاستای ایتالیایی ها، آن را با سبک غذایی خودشان درآمیخته اند. همراه با طرز تهیه پاستا غذایی همسو با ذائقه خود به نام ماکارونی ایجاد کرده ‌اند. برای ایرانی ها غذا باید دم بکشد و جا بیفتد. از این رو است که عموماً چندان تمایلی به طرز تهیه پاستای دم نکشیده ی ایتالیایی ‌ها ندارند.

شاید اشتباه رایج ما در طرز تهیه پاستا همین جا باشد. در نظر گرفتن طرز تهیه پاستا تا ماکارونی به جای یکدیگر مقیاسی شایسته نخواهد بود. چرا که ماکارونی یک سبک غذایی آمده از دل خانواده ی بزرگ پاستا می باشد. یکجور اسپاگتی که همراه با ذائقه ی ایرانی ها طبخ می شود.

پاستا در گذر زمان

پاستا یک غذای اصیل ایتالیایی است. غذایی که توانست نام سرزمین ایتالیا را جهانی سازد. گویا ریشه های تاریخی پاستا به دوران روم باستان در ایتالیا باز می گردد. البته طرز تهیه پاستا های باستان چندان شباهت کاملی با پاستا های امروزی نداشته اند. اما به هر صورت یک نوع غذا را تداعی می ‌کردند. طرز تهیه کلی پاستا رشته های نیمه پخته شده ای از آرد است. که همراه با سس های گوناگون در طعم هایی متنوع آماده می ‌شوند.

ایتالیایی ‌ها پاستا را دوست دارند؛ ولی به خاطر این علاقه نبوده که پاستا را خلق کرده ‌اند. بلکه شرایط زندگی اقتصادی و سیاسی سرزمین ایتالیا باعث خلق این غذا شده است. ایتالیایی های باستان، دریانوردانی قهار بوده ‌اند و کشتیرانی تقریباً در تمام ابعاد زندگی آنها رخنه می‌ کرده است.

گویا برای سفر های طولانی دریایی در آب ‌های آزاد، نیاز به نوعی غذای خشک داشتند که به مدت طولانی دوام آورد. قابل پختن باشد، از مزه مطلوبی برخوردار شود و در نهایت ارزان هم تهیه گردد. این طور شد که آنها رشته های خشک شده ی آرد نیمه پخته را با عنوان پاستا در سفر های طولانی دریایی خود ابداع کردند.
ماجرای جهانی شدن پاستا نیز از همین سفر های دریایی بوده است. دریانوردان ایتالیایی این غذای جذاب خود را همراه خود در سراسر جهان پخش کردند. در هر جا بساط پاستای خود را علم کردند و طرز تهیه پاستا را جهانی ساختند تا نگاه تحسین ‌برانگیز مردمان دور و نزدیک را مجذوب غذای خود کرده باشند.

معرفی انواع پاستا از نظر شکل ظاهری

در طول سالیان طولانی، پاستا در سراسر دنیا رواج پیدا کرده است. برای افزایش محبوبیت و تنوع در این خوراکی قدیمی و افزایش زیبایی‌های آن پاستا به شکل‌های گوناگون و جذاب تهیه شده است. در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

اسپاگتی

اسپاگتی، نوعی پاستای استوانه ای بسیار نازک و کشیده است که در نزد ایتالیایی ‌ها با عنوان پاستای سیسیلی نیز شناخته می ‌شود. ماکارانی، نوع عام آن در نظر آشنای ما می باشد. انواع اسپاگتی از قرن دوازدهم ابداع و در ایتالیا رواج پیدا کرده است. اگر چه متریال تهیه اسپاگتی می ‌تواند از انواع گوناگون آرد باشد؛ اما نوع اصیل و ایتالیایی آن همراه با آردی از گندم سفت به نام Durum می باشد.

لازانیا

پاستا های ورقه ای، خانواده بسیار بزرگی در جمع انواع پاستا ها هستند و معروفترین آنها می ‌تواند لازانیا باشد. لازانیا بزرگترین پاستای ورقه ای است. به گونه‌ ای که در هنگام طبخ به شکل طبقه‌ ای تهیه می شود.

پنه

یقیناً پنه با سس آلفردو مشهورترین اسپاگتی در نزد ایتالیایی هاست. یک غذای خوشمزه و خاص که اصرار است فقط با یک نوع خاصی از پاستا تهیه شود. پاستای پنه که از انواع لوله ای پاستا با دو سر برش اوریب شکل می باشد و به جهت طبخ همین پاستا با سس آلفردو است که شهرت یافته است.

فارفاله

ما ایرانی ‌ها به این پاستای مشهور نام پروانه ای نهاده ایم. چرا که شبیه پروانه است. البته خود ایتالیایی ها هم به آن پروانه می‌ گویند. البته به زبان خودشان که می ‌شود فارفاله. فارفاله انواع گوناگونی دارد که مدل پروانه ای کوچک آن در نزد ما ایرانی ها آشنا شده است.

تورتلینی

مشهورترین پاستا در اشکال حلقه ای شکل است که با سبک مغز پر شده طبخ می شود.

نودل

از جمله رایج ترین انواع پاستا، می ‌توان به نودل اشاره کرد. نودل در جمع پاستا های رشته ای قرار دارد؛ اما به نسبت انواع اسپاگتی، نازک تر و درازتر می باشد. طبخ آن نیز با سرعت بیشتری همراه است. در طرز تهیه پاستا، نودل جایگاه یک نوع پاستا با شرایط طبخ سریع را دارد.

کسب مهارت در طرز تهیه پیتزا

مهارت در طرز تهیه پیتزا برای یک سرآشپز حرفه ای و یا خوش ذوق یک اصل همیشگی است. هنری که می تواند از مسیر آشپزشو قنادشو تامین شود. در آخر گفتنی است که مجموعه آشپزشو قنادشو برای هنرجویانی که مهارت آشپزی را از طریق ویدیو‌های آموزش آشپزی فرامی‌گیرند؛ همانند کسانی که در دوره‌های حضوری شرکت می‌کنند شرایط یکسانی را در نظر می‌گیرد. همان‌گونه که به سؤالات هنرجویان در دوره‌های حضوری پاسخ داده می‌شود. به سؤالات هنرجویانی که فیلم‌های آموزشی را تهیه‌کرده‌اند نیز به‌صورت آنلاین پاسخ داده‌ خواهد شد.

همچنین این هنرجویان می‌توانند برای دریافت مدرک بین‌المللی آشپزی خود نیز از طریق مجموعه آشپزشو قنادشو اقدام نمایند. از این مدرک معتبر برای مهاجرت از طریق آشپزی بهره‌مند شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت می‌توانید به مقاله مهاجرت از طریق آشپزی مراجعه فرمایید.

اطلاعات بیشتر ...