دوره آموزش صفر تا صد کیک، در آموزشگاه معتبر آشپزشو قنادشو، توسط یکی از حرفه ایترین قنادهای فعال در این صنعت و در محیطی کاملا مجهز و پیشرفته برگزار میشود. این دوره کیک پزی همانند دیگر دوره بصورت ورکشاپ کاملا عملی برگزار شده و هنرجویان گرامی می توانند ضمن یادگیری مهارت تهیه، تزیین و سرو انواع کیکها به روش حرفهای و اصولی، با شرکت و قبولی در آزمونهای کتبی و عملی، مدرک بینالمللی کیک ساز از سوی سازمان فنی و حرفهای کشور دریافت نمایند.
دوره آموزش کیک پزی ۳ روزه که بصورت متوالی برگزار میشود، آیتمهای متعدد و کاربردی این صنعت به هنرجویان آموزش داده شده و تمام هنرجویان زیر نظر استاد شروع به کار عملی مینمایند.
آیتمهای تئوری دوره صفر تا صد کیک
- شناخت مواد اولیه
- شناخت آردها
- تاثیر پروتئین آرد در کیک
- شناخت انواع چربی ها
- شناخت انواع آردهای مختلف مانند آرد برنج، آرد نخودچی، آرد روگن و…
- نحوه ی صحیح تخم مرغ در کیک
- آموزش انواع ابزار مانند پالت ها، کاردک ها و…
- شناخت انواع رنگ های خوراکی (پودری، ژله ای و مایع)
- آموزش ترکیب اسانس ها و نحوه ی استفاده ی درست و صحیح در کیک ها
موارد عملی این دوره
- آموزش کوکی به همراه رویال آریسینگ و انواع غلظتهای آن ها
- پخت کاپ کیک مغزدا به همراه تزئین خامه
- ساخت پاپ سیلکز و آموزش انواع تم های خاص
- پخت کیک پایه و برش ها اصولی
- شناخت انواع فیلینگ ها
- خامه کشی به روش اصولی
- دیزاین کیک های خامه ای
- رنگ کردن خامه
- تکنیک آبرنگی
- ساخت دو نوع گل شکری
- کار با ماکت و تلفیق با کیک
- کار با انواع ماسوره
- ساخت انواع توری های مرجانی
- ساخت انواع تاپرهای عروسکی
- تکنیک ترک
- شیت شوگر
- کار با چاپ خوراکی
- استفاده از انواع مهرها
- کار با انواع مولدها
- گاناچ کشی
- تکنیک های فوندانت (استنسیل، مش استنسیل، گیپور خوراکی)
- و…
در دوره صفر تا صد کیک آموزش به چه صورت است؟
شروع این دوره شیرین و خوشمزه، بعد از صرف صبحانه گروهی در آموزشگاه آشپزشو، با آموزش تئوری استاد آغاز میگردد. برای هر فردی که میخواهد بصورت اصولی و علمی در این راه فعالیت نماید لازم است که اطلاعات صحیحی از مواد اولیه، نحوه خرید، نحوه نگهداری و … بدست بیاورد. پس از اتمام توضیحات تئوری، هنرجو با وسایل مورد نیاز این دوره آشنا خواهد شد. شناخت ابزار مناسب به شما کمک میکند تا با مناسبترین ابزار شروع به کار کنید و بهترین نتیجه را ارائه دهید.
در کلاس کیک پزی فنی حرفهای، تمام هنرجویان بصورت جداگانه طرز تهیه و پخت کیک را آموزش دیده و هرکدام زیر نظر استاد و با مواد اولیهای که آموزشگاه بصورت رایگان در اختیارشان قرار میدهد، کیک خود را میپزند. با این کار هم با روش کار با انواع همزن، لیسک و فرهای مختلف آشنا خواهند شد هم ضمن کسب تجربه مشکلات احتمالی آنها مرتفع میگردد.
در ۳ روز این دوره، هر روز صبح هنرجویان پس از صرف صبحانه و یادگیری مطالب تئوری مورد نیاز، مشغول کار عملی شده و آموزش قنادی حرفهای را با تکنیکها را فرا میگیرند. لازم به ذکر است علاوه بر تهیه مواد اولیه، جزوه کامل چاپی نیز به همراه پذیرایی عصرانه و ناهار بر عهده آموزشگاه میباشد. هنرجویان در دوره کیک هم با تکنیکهای مختلف کیکهای خامهای آشنا شده و هم کار با فوندانت را آموزش میبینند.
در دوره کیک پزی تمام هنرجویان با تکنیکهای روز آشنا شده و انتخاب میکنند که کیک ویژه خودشان را با کدام تکنیک دیزاین کنند. لازم به ذکر است پس از پایان دوره هنرجویان کیک خودشان را بصورت کامل با خود میبرند تا در کنار عزیزانشان از مزه دلنشین آن لذت ببرند.
چرا این کلاس بصورت فشرده برگزار میگردد؟
کلاس شیرینی پزی در مدت زمان ۲ روز به صورت فشرده برگزار میشود. آموزشگاه آشپزی “آشپزشو و قنادشو” برای رفاه حال هنرجویان خود که از شهرهای اطراف برای فراگیری این دوره به تهران میآیند تصمیم گرفته است که این دوره شیرینی پزی که کار عملی و کارگاهی است را در مدت زمان ۲ روز به صورت فشرده و همراه با اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران برگزار کند. زیرا در این روش هم در هزینههای رفت و آمد هنرجویان صرفهجویی میشود و هم مشکل مرخصی گرفتن برای افراد شاغل کمتر میگردد.
برای تهیه یک کیک با تکنیکهای گوناگون لازم است شما چندروز متوالی وقت بگذارید. با توجه به اینکه در این دوره آموزشی صرفا روی ماکت کار نمیشود و تمام هنرجویان پخت، برش، فیلینگ گذاری، آسترکشی، خامه کشی، گاناش کشی و کار با فوندانت را روی کیک هم آموزش میبینند، لازم است این آموزش در ۳ روز متوالی انجام گیرد که پس از اتمام کار کیک تهیه شده قابل مصرف نیز باشد. از طرفی طی تجربه سالهای آموزش به این نتیجه رسیدهایم که آموزشهای فشرده باعث یادگیری بهتر میگردند. از طرفی بسیاری از هنرجوها از شهرهای دیگر به تهران میآیند، با این روش هزینههای رفت و آمد به طرز چشمگیری کاهش پیدا خواهد کرد.
مدرک دریافتی این دوره
آموزشگاه آشپزشو یکی از معتبرترین آموزشگاههای سازمان فنی و حرفهای کشور میباشد. هنرجویانی که در دوره آموزشی صفرتا صد کیک شرکت میکنند، جهت شرکت در آزمون تئوری به سازمان معرفی میگردند. طی تاریخی که این سازمان اعلام خواهد کرد کارت ورود به جلسه از حدود ۴۸ ساعت قبل از آزمون برای هنرجویان صادر شده که از طریق پیامک از طرف آموزشگاه برای افراد ارسال میگردد. هنرجویان با در دست داشتن کارت ملی و کارت ورود به جلسه، به ادرس ثبت شده در همان کارت مراجعه نموده و یک آزمون آنلاین تستی بدون امتیاز منفی را انجام میدهند. ۴۸ دساعت پس از پایان زمان آزمون نمرات بر روی سایت سازمان فنی و حرفهای قابل مشاهده میباشد. در صورتی که افراد نمره ۵۰ از ۱۰۰ را کسب کنند میتوانند در آزمون عملی که تاریخ آن مجدد از سوی سازمان اعلام خواهد شد شرکت کنند. در نهایت پس از کسب نمره قبولی مدرک معتبر سازمان فنی و حرفهای صادر شده که این مدرک قابلیت ترجمه دارد و در بیش از ۱۸۶ کشور جهان اعتبار دارد.
محل برگزاری دوره صفر تا صد کیک
کلاس های کیک پزی در تهران در محل آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو” به آدرس ” تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه” برگزار خواهد شد.
پیشنهاد ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان
برگزاری دورههای متعدد و داشتن رضایت حداکثری هنرجویان به ما اثبات کرده که همه افراد با کسب بهترین نتیجه، آموزشگاه را ترک میکنند. اما اگر هنرجویان به هر دلیلی در طول دوره احساس کردند که مطلبی رو به خوبی یاد نگرفتهاند میتوانند به صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.
- اگر به کیک و کیک پزی علاقه دارید حتما مبحث شیرینی پزی هم برای شما جذاب است. آموزشگاه آشپزی آشپزشو یک دوره جذاب و حرفهای برای شیرینی پزی هم برگذار میکند پس اگر به این مبحث علاقهمندید سری به صفحه “کلاس شیرینی پزی” بزنید!
- دوره آموزش باریستایی و بارتندری هم یکی دیگر از دورههای پرطرفدار آموزشگاه آشپزشو است! برای اطلاعات بیشتر به صفحه “دوره آموزش باریستا” مراجعه کنید.
تخفیف ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان دوره کیکهای کافهای
اگر هدف شما آموزش و کسب مدارک بین المللی بههمراه مهارت است میتوانید در دو دوره هدفمند و کاربردی در قالب پکیج مستر کیک (Master Cake) با تخفیف شگفت انگیز شرکت کنید.
این پکیج شامل ۲ دورهی کاربردی و هدفمند در زمینه کیک میباشد:
- دوره آموزش کیک های کافه ای : ۲ روز
- دوره آموزش صفر تا صد کیک : ۳ روز
سوالات متداول
آموزشگاه آشپزشو در خیابان کارگر جنوبی نرسیده به میدان پاستور واقع شده است. درصورت استفاده از BRT میتوانید در ایستگاه میدان انقلاب پیاده شده و در خیابان کارگر جنوبی به سمت آموزشگاه بیایید. همچنین مترو ایستگاه حر واقع در خط ۲ و همچنین ایستگاه میدان انقلاب در خط ۴ میتوانید به راحتی به آموزشگاه دسترسی پیدا کنید.
شما از طریق اسنپ پی میتوانید با پرداخت ۴ قسطه هزینه دوره کیک پزی را پرداخت نمایید. کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اسنپ پی را اینجا ببینید.
خیر، تمامی افراد با هر میزان اطلاعاتی میتوانند در این دوره شرکت کنند. مدرس دوره صفر تا صد کیک آموزش را از پایه و اصولی شروع میکند.
بله؛ آشپزشو تضمین میکند که با یادگیری اصولی در این دوره و یادگیری تکنیکهای مختلف کیکهای خامهای، فوندانت و انواع فیلینگها، هنرجو پس از اتمام دوره میتواند انواع کیک را در سایزها و طعمهای مختلف تهیه کرده و شروع به کسب درآمد کند.
آشپزشو در تمامی دورههای آموزشی خود پشتیبانی نامحدود برای هنرجویان دارد. در پایان هر دورهای که برگزار میگردد، گروه مخصوص افراد همان دوره با حضور استاد آموزشی، در پلتفرم تعیین شده ایجاد میگردد تا هنرجویان بتوانند سوالات خود را از استاد پرسیده و رفع اشکال کنند.
سمانه
کیک با لایه های کرم پاتیسیر و موز و گردو ، با شکلات شره ای و توری مرجانی و تیکه های شکلات که دست ساز خودم هستش .
من عاشق این کارم .
خدارو شکر میکنم با مجموعه اشپزشو آشنا شدم .