برای دیدن تقویم آموزشی کلاس های حضوری اینجا کلیک کنید :)

دوره کباب های ایرانی و ملل

این دوره جذاب طی دو روز بصورت فشرده و کاملا ورک شاپ در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو برگزار می شود. پس از گذراندن این دوره و شرکت در آزمون فنی و حرفه ای مدرک فنی حرفه ای به شما اعطا می گردد. مواردی که شما هنرجویان گرامی در این دوره آموزش می بینید شامل موارد زیر می باشد:

  • شناخت گوشت ها
  • قبضه کردن
  • بیخز کردن
  • سیخ گرفتن اصولی
  • ۲۵ مدل کباب از جمله:
    • کباب برگ
    • کباب شیشلیک
    • کباب کوبیده
    • جوجه با استخوان وبی استخوان
    • جوجه لبنانی
    • جوجه عربی
    • آدنا کباب
    • کباب تند‌وری
    • جوجه سبز
    • شالتو مصری
    • کباب قفقازی
    • و…

شیوه آموزش دوره کباب های ایرانی و ملل در آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو”

در دوره کباب های ایرانی و ملل مواد غذایی توسط آموزشگاه آشپزی فراهم می شود تا هنرجو بتواند تمامی مراحل پخت و آماده سازی مواد غذایی تحت نظارت سرآشپز انجام دهد و یک تجریه عملی از کار را داشته باشد و در حین انجام کار مشکلات و اشتباهاتی که ممکن است مرتکب شود، مشخص شود و این اشتباهات توسط سرآشپز رفع گردد تا هنرجو در پایان دوره یه یک تجربه کامل در زمینه کباب رسیده باشد و بتواند موارد آموزش داده شده در آموزشگاه آشپزی را در هر زمان و هر مکانی با کیفیت فوق العاده آماده کند.

مدت زمان دوره کباب های ایرانی و ملل

این دوره در مدت زمان ۲ روز به صورت فشرده از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ برگزار میشود. آموزشگاه آشپزی “آشپزشو و قنادشو” برای رفاه حال هنرجویان خود که از شهرهای اطراف برای فراگیری این دوره به تهران می آیند تصمیم گرفته است که این دوره را در مدت زمان ۲ روز به صورت فشرده برگزار کند.

تجربه نشان داده دوره هایی که به صورت فشرده برگزار میشه درصد یادگیری هنرجویان به علت پیوستگی مطالب و زمان به شدت بالا خواهد رفت و از طرفی هزینه های رفت و آمد و اقامت هنرجویان به شدت کاهش پیدا می کند

محل برگزاری دوره کباب های ایرانی و ملل

این دوره در محل آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو” به آدرس ” تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷ ” برگزار خواهد شد.

پیشنهاد ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان

هنرجویان اگر به هر دلیلی در طول دوره احساس کردند که مطلبی رو به خوبی یاد نگرفته اند می توانند به صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.

مدرس دوره کباب های ایرانی و ملل

این دوره توسط سرآشپز بین المللی و کارشناس صدا و سیما، استاد فرنود تدریس می شود. استاد فرنود فارغ التحصیل از دانشگاه کوردن بلو مالزی و همچنین مربی و آزمونگر رسمی سازمان فنی و حرفه ای کشور هستند. آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو با مدیریت ایشان آموزشگاه برتر کارآفرین در سال ۱۳۹۸ معرفی شد.

معرفی دورهنمایش رایگان

این محصول هیچ محتوایی جهت دریافت ندارد

برای دیدن نظرات و شرکت در آن ابتدا محصول را خریداری نمایید و سپس وارد سایت شوید.
تاریخ برگزاری
دوره کباب های ایرانی و ملل
۲۹ دی ۱۴۰۱ - پنج شنبهالی۳۰ دی ۱۴۰۱ - جمعه
قیمت دوره

5,000,000 تومان

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

تاریخ شروع دوره

۲۹ دی ۱۴۰۱

تاریخ پایان دوره

۳۰ دی ۱۴۰۱