شما هم می دانید که در سرتاسر دنیا، علاقه افراد به میل کردن غذاهای کبابی بسیار زیاد است و همینطور تنوع کباب در اقصی نقاط جهان کم نیست و همین تنوع غذایی، علاقه ی اکثریت افراد به کباب و مهم تر از همه نیاز به داشتن دستور تهیه دقیق و استاندارد باعث شد که دوره جامع و حضوری دوره کباب زنی را در آموزشگاه آشپزشو برگزار شود.
مبانی دوره کباب
- مبانی تئوری
- شناخت گوشتها
- شناخت چاقوها
- ادویه شناسی و آموزش انواع مرینیتهای جذاب و خاص
- نحوه پخت صحیح انواع کبابها
- آموزش فرمالسیون کوبیده با درصدهای مختلف
- نکات مربوط به سیخ گرفتن کوبیده
- شناخت عوامل ریختن کوبیده از روی سیخ
- مبانی عملی
- تخته کاری
- قبضه کردن مرغ و گوشت
- قبضه کردن تکنیکال کباب برگ
- بیخز کردن مرغ و گوشت
- سیخ گرفتن اصولی
- آموزش بیش از 30 مدل کباب
کبابهایی که در این دوره آموزش میبینید
- کباب کوبیده نگینی
- آدنا کباب
- کباب سلطانی
- کباب قفقازی
- کباب مصری
- کباب شالتو
- کباب برگ
- کباب عربی
- کباب کوبیده مرغ
- کباب شیشلیک اصل تهرانی
- لم چابس
- ماهی کبابی
- قارچ کبابی
- چنجه
- رول چنجه
- جوجه لبنانی
- جوجه مکزیکی
- جوجه فسنجانی
- جوجه ترش
- جوجه سبز
- جوجه با استخوان
- جوجه زعفرانی
- جوجه ترکی
- جوجه لاری
- جوجه تریاکی
- جوجه هندی
- جوجه سماقی
- بال و کتف یونانی
مدت زمان برگزاری دوره آموزشی کباب های ملل
کلاس کباب زنی در ۳ روز متوالی برگزار می گردد تا دسترسی به آموزش برای همه دوستان علاقه مند به این مبحث آسان گردد.
یکی از دغدغه های اصلی تیم آشپزشو، کاهش هزینه های رفت و آمد هنرجویان شهرستانی و همچنین کاهش هزینه های اسکان آن هاست به همین دلیل برای هنرجویان خارج از تهران اقامت رایگان در محیطی مناسب در نظر گرفته ایم. هنرجویان ساکن تهران نیز بدون نگرانی با کمترین میزان مرخصی از محل کار می توانند در این دوره های کاربردی و عملی شرکت کنند. نگران نباشید! دوره های آموزشی فشرده و متوالی اثر بخشی بهتری دارند. این تجربه ی سالها آموزش به هزاران هنرجوی موفق است.
مراحل آموزش در این دوره چگونه هست؟
به رسم همیشگی آموزش این مجموعه، صبح روز اول پس از صرف صبحانه دورهمی، و معرفی افراد، آموزش تئوری آغاز می گردد.
در روز اول هنرجویان با مباحث مهم و کاربردی همچون آشنایی با ساختار بدن دام، انواع گوشت برای هر نوع کباب، شناخت ماکیان، آبزیان، شناخت چاقوها، ادویه شناسی و آموزش انواع مرینیتهای جذاب و خاص، نحوه پخت صحیح انواع کبابها، آموزش فرمالسیون کوبیده با درصدهای مختلف، نکات مربوط به سیخ گرفتن کوبیده، شناخت عوامل ریختن کوبیده از روی سیخ و… آشنا می شوند.
پس این آموزش ها، دستور تهیه انواع کباب از روی جزوه ی چاپ شده که در اختیار هنرجویان قرار دارد، توضیح داده شده و سپس هنرجویان برای شروع کار عملی آماده می شوند.
در این دوره روز اول با آموزش مبانی تئوری سپری شده و هر هنرجو به صورت جداگانه آموزش انواع برش مرغ را یاد میگیرد و در پایان روز کبابهایی که قرار است فردا پخته شوند مرینیت شده و در یخچال قرار میگیرند تا در روز دوم در فضای باز کباب شوند.
روز دوم دوره کباب زنی نیز با صبحانه های جذاب آشپزشو آغاز شده و پس از پایان توضیحات تئوری روز دوم توسط استاد، هنرجویان فعالیت عملی روز قبل را برای سایرین توضیح داده و رسپی های جدید روز دوم نیز آموزش داده خواهد شد.
بخش جذاب و هیجان انگیز کباب کردن، در روز دوم اتفاق خواهد افتاد، تمامی هنرجویان با آموزش اصولی و دقیق کباب کردن اشنا شده و مهم ترین بخش یعنی کباب کردن کباب کوبیده پر رمز و راز را هم آموزش می بینند.
در پایان تمامی این غذاهای خوشمزه بین هنرجویان تقسیم شده و این دوره نیز با یک عکس یادگاری دست جمعی به پایان می رسد.
در جریان باشید که با شرکت در این دوره، میتوانید در آزمون سازمان فنی و حرفه ای شرکت کنید زیرا آشپزشو یکی از آموزشگاههای معتبر آشپزی است که تحت نظر سازمان فنی و حرفه ای کشور فعالیت می کند. تعیین تاریخ و محل برگزاری تمامی آزمون ها بر عهده سازمان فنی و حرفه ای بوده و کلاس آشپزی آشپزشو هیچ دخل و تصرفی در آن ندارد. شما بعد از قبولی در آزمون تئوری که بصورت تستی برگزار می گردد،در آزمون عملی شرکت کرده و مدرک معتبر این دوره را دریافت میکنید که در بیش از ۱۸۶ کشور جهان مورد تایید است،
مدرس دوره جامع کباب های ملل
این دوره توسط سرآشپز بین المللی و کارشناس صدا و سیما و استاد دانشگاه استاد فرنود تدریس می شود. استاد فرنود فارغ التحصیل از دانشگاه کوردن بلو مالزی و همچنین مربی و آزمونگر رسمی سازمان فنی و حرفه ای کشور هستند.
محل برگزاری
دوره کباب در تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه می باشد. منتظر حضور شما هستیم.
پیشنهاد ویژه…
اگر به آشپزی ایرانی علاقه دارید و دوست دارید در طبخ غذاهای اصیل ایرانی ماهرتر شوید، دوره آشپزی ایرانی آشپزشو را به شما پیشنهاد میکنیم
شرایط ویژه برای هنرجویان
در دوره های قبلی آشپزشو چه گذشت؟
اتنا
عالیه عالی بهترین و جامع ترین و حرفه ای ترین دوره کباب با اموزشای فوق العاده استاد فرنود نازنین
به نظرم نقطه قوت این کلاس این بود که تمام مراحل خودمون قدم به قدم انجام میدادیم و کامل ماهر شدیم من که بی نهایت راضیم از شرکت در این دوره یعنی هرچی از خوبی و بی نظیری این دوره بگم کم گفتم ممنونم از استاد عزیزم استاد فرنود گل
استاد فرنود
ما خیلی خوش حالیم که شمارو در جمع آشپزشو دیدیم افتخار میکنیم که شما حرفه ای ترینی و به مرحله درامدزایی رسیدی