اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

دستور پخت 6 مدل غذا با بادمجان و سیب زمینی، ساده، خوشمزه و سالم

دستور پخت غذا با بادمجان و سیب زمینی، ساده، خوشمزه و سالم

بادمجان و سیب زمینی از آن دسته مواد خوراکی هستند که دسترسی به آن ها بسیار آسان است و در اکثر منازل به راحتی یافت می شود. همچنین از خواص و فواید بسیاری برخوردارند. بادمجان و سیب زمینی هر دو دارای مقدار زیادی فیبر هستند که می تواند در بهبود عملکرد روده‌ها و جلوگیری از مشکلات گوارشی مانند یبوست و بواسیر مفید باشد. همچنین این دو ماده غذایی حاوی مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان هستند که می تواند در مبارزه با عفونت ها تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

جالب است بدانید برخی تحقیقات نشان داده است که مصرف بادمجان و سیب زمینی می تواند روند جذب قند خون را کنترل کند و در دستیابی به سطح نرمال قند خون مفید است. در ادامه با 6 مدل طرز تهیه غذا با بادمجان و سیب زمینی همراه ما باشید.

خوراک قفقازی: غذا با قارچ، بادمجان، سیب زمینی و مرغ

خوراک قفقازی: غذایی خوشمزه با بادمجان و سیب زمینی

اگر به دنبال یک رسپی خوشمزه غذا با بادمجان و سیب زمینی و مرغ می گردید، خوراک قفقازی پیشنهاد ما به شماست. این غذا با قارچ و بادمجان و سیب زمینی و مرغ تهیه می شود. مواد لازم گفته شده برای تهیه این غذا مناسب ۴ نفر و زمان پخت آن حدود ۴۵ دقیقه می باشد.

مواد اولیه خوراک قفقازی

  • بادمجان : ۱ عدد
  • هویج : ۱ عدد
  • سیب زمینی : ۲ عدد
  • کدو : ۱ عدد
  • ماست چکیده : ۱۵۰ گرم
  • ماست موسیر : ۱۰۰ گرم
  • سینه مرغ : ۱ عدد
  • قارچ : ۱۰۰ گرم
  • لوبیا سبز : ۱۰ عدد
  • مایونز : ۵۰ گرم
  • گردو : ۸۰ گرم
  • جعفری : ۱ دسته کوچک
  • پیاز داغ آماده : ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و پودر سیر : ۱/۲ قاشق چای خوری (هم برای مرینیت مرغ هم برای ماست)

طرز تهیه خوراک قفقازی

برای تهیه این غذا با بادمجان و قارچ و سیب زمینی، ابتدا سینه مرغ را قبضه کرده و جوجه ای خرد می کنیم و با نمک و فلفل و پودر سیر مزه دار می کنیم. بعد از ۳۰ دقیقه استراحت گریل می کنیم و کنار می گذاریم. با‌دمجان و کدو را نگینی درشت خرد کرده و با روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم. قارچ را اسلایسی خرد کرده تفت میدهیم تا آب اضافی اش تبخیر شود و کنار می گذاریم. هویج  و لوبیا سبز را خرد کرده و با آب به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می پزیم و کنار می گذاریم.

سیب زمینی ها را رشته ای خرد می کنیم و در آب یخ قرار می دهیم. سپس با دستمال آب اضافی اش را گرفته و در روغن داغ و شناور سرخ می کنیم. حالا ماست و ماست موسیر و مایونز و گردو و جعفری ساطوری به همراه ادویه ها مخلوط می کنیم. حالا در یک ظرف اول یک لایه مخلوط ماست را می ریزیم. لایه بعدی مخلوط مرغ گریل و پیاز داغ آماده و سبزیجات تفت داده شده و دوباره یک لایه ماست و در آخر سیب زمینی رشته ای سرخ شده را می ریزیم و آماده سرو است. نوش جان

پیشنهاد ویژه…

اگر به آشپزی علاقه‌ دارید و دوست دارید در این مسیر پیشرفت کنید، آشپزشو همان جایی است که به دنبالش بودید. آشپزشو بهترین آموزشگاه آشپزی تهران است که با اقدام به برگذاری دوره‌های حضوری و آنلاین آشپزی و قنادی با تدریس برترین استاید این حوزه کرده و با ارائه مدرک معتبر و بین‌الملی فنی‌وحرفه‌ای همواره انتخاب اول هنرجویان این حوزه است!

بادمجان شکم پر: غذا با گوشت چرخ کرده، بادمجان و سیب زمینی

بادمجان شکم پر: غذا با گوشت چرخ کرده، بادمجان و سیب زمینی

اگر به دنبال یک رسپی جذاب غذا با بادمجان و سیب زمینی و گوشت چرخ کرده هستید، حتما این غذا را امتحان کنید. مواد لازم گفته شده برای تهیه این غذا مناسب ۴ نفر و زمان پخت آن حدود ۴۵ دقیقه می باشد.

مواد لازم بادمجان شکم پر

  • بادمجان دلمه ای : ۲ عدد
  • گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
  • پیاز : ۱ عدد
  • سیب زمینی : ۱ عدد
  • سیر : ۱ حبه
  • فلفل دلمه ای رنگی : ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزا : در صورت دلخواه ۱/۲ پیمانه
  • نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا : ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه بادمجان شکم پر

بادمجان ها را با پوست از وسط نصف کرده و در مخلوط آب و نمک قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود. سپس از آب خارج کرده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا نیم پز شود. بعد از فر خارج می کنیم و کمی که خنک شد، شکم بادمجان را به کمک قاشق خالی می کنیم .

سپس سیب زمینی را نگینی خرد کرده و با روغن تفت میدهیم. پیاز نگینی را اضافه کرده و به همراه گوشت چرخ کرده را با سیر رنده شده تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. حالا رب گوجه فرنگی و ادویه هارا اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در آخر ۱/۲ پیمانه آبجوش اضافه کرده و می گذاریم خوب بپزند.

حالا بادمجان هارا در یک ظرف مناسب قرار داده ظرف را چرب می کنیم و شکم بادمجان را با موادمان پر کرده و پنیر پیتزا ریخته و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا طلایی شود. نوش جان

بیشتر بخوانید…
طرز تهیه میرزا قاسمی

خوراک بادمجان و سیب زمینی: غذا با سیب زمینی و گوجه و بادمجان

خوراک بادمجان و سیب زمینی: غذا با سیب زمینی و گوجه و بادمجان

یکی از انواع غذا با سیب زمینی و گوجه و بادمجان، خوراک بادمجان و سیب زمینی است. مواد لازم گفته شده برای تهیه این غذا مناسب ۴ نفر و زمان پخت آن حدود ۴۰ دقیقه می باشد.

مواد لازم خوراک بادمجان و سیب زمینی

  • بادمجان : ۲ عدد
  • سیب زمینی : ۱ عدد
  • پیاز : ۱ عدد
  • سیر : ۱ حبه
  • گوجه : ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذا خوری
  • غوره : ۱/۲ پیمانه
  • نمک و فلفل و زردچوبه : ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه خوراک بادمجان و سیب زمینی

برای تهیه خوراک بادمجان و سیب زمینی، ابتدا بادمجان ها را ورقه ای خرد کرده و در مخلوط آب و نمک خیس می کنیم تا تلخی اش گرفته شود. سپس از صافی رد کرده و سرخ می کنیم. سیب زمینی هارا اسلایسی خرد کرده و سرخ می کنیم. گوجه ها را به شکل دلخواه خرد کرده و سرخ می کنیم.

پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم سبک شد. سیر و رب و ادویه را اضافه کرده و تفت میدهیم حالا اندازه ۱ لیوان آب اضافه کرده بادمجان و سیب زمینی را اضافه می کنیم. کمی که قل زد گوجه فرنگی و غوره را اضافه کرده و در حد چند دقیقه میگذاریم با هم بپزند. سپس با نان و سبزی سرو می کنیم. نوش جان

بیشتر بخوانید…
انواع غذا با اسفناج و قارچ: دستور پخت 4 مدل غذا با اسفناج و قارچ، خوشمزه و رژیمی

گراتن بادمجان: خوراکی با بادمجان، پنیر پیتزا و سیب زمینی تهیه

گراتن بادمجان: خوراکی با بادمجان، پنیر پیتزا و سیب زمینی تهیه

این غذا با بادمجان و سیب زمینی و پنیر پیتزا تهیه می شود و طرفداران خاص خودش را دارد. مواد لازم گفته شده برای تهیه این غذا مناسب ۴ نفر و زمان پخت آن حدود ۴۰ دقیقه می باشد.

مواد لازم گراتن بادمجان

  • بادمجان قلمی : ۳ عدد
  • سیب زمینی : ۲ عدد
  • شیر : ۱ پیمانه
  • آرد : ۱ قاشق غذا خوری
  • کره : ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و آویشن : ۱/۲ قاشق چای خوری
  • پنیر پیتزا : ۱۵۰ گرم
  • روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه گراتن بادمجان

ابتدا سیب زمینی ها را حلقه و اسلایسی خرد کرده و در ماهیتابه سرخ می کنیم. (در حدی که طلایی شوند کافی است.)

بادمجان ها را ورقه ای خرد کرده در مخلوط آب و نمک گذاشته تا تلخی آن گرفته شود. سپس از صافی رد کرده و‌ سرخ می کنیم.

حالا سس بشامل درست می کنیم! کره و آرد را روی حرارت قرار می دهیم و تفت می دهیم. بعد کم کم شیر را اضافه کرده و به صورت مداوم هم می زنیم تا گلوله آرد باقی نماند و به غلظت فرنی برسد. حرارت را خاموش کرده و ادویه هارا اضافه می کنیم. سس بشامل آماده است.

در یک ظرف مناسب اول کف ظرف کمی سس بشامل ریخته و با فرچه پخش می کنیم و بعد لایه به لایه سیب زمینی، بعد بادمجان، سس بشامل٫ پنیر پیتزا ریخته و لایه ها را به همین صورت تا آخر ادامه می دهیم. در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا پنیر طلایی شود. نوش جان

بیشتر بخوانید…
لیست 10 تایی انواع غذا با کلم بروکلی؛ سالم و خوشمزه + دستور پخت

بیورینگ بادمجان

بیورینگ بادمجان

یکی از انواع غذا با بادمجان و سیب زمینی، بیورینگ بادمجان است. مواد لازم گفته شده برای تهیه این غذا مناسب ۴ نفر و زمان پخت آن حدود ۴۵ دقیقه می باشد.

مواد لازم بیورینگ بادمجان

  • بادمجان ۴ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • گردو ۵۰ گرم
  • گشنیز ۱ دسته
  • سس مایونز ۳۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک و فلفل و‌پاپریکا و پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
  • روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه بیورینگ بادمجان­­

بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت اسلایسی خرد می کنیم و سرخ می کنیم. سبب زمینی ها را خلالی نازک خرد کرده و جداگانه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

سینه مرغ را به ابعاد‌ کوچک خرد کرده و‌ با پیاز رنده شده تفت می دهیم، تا تغییر رنگ دهد و بعد ادویه ها را اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم. حالا بادمجان ها و ‌مرغ و سس مایونز را با هم مخلوط می کنیم. ( در این مرحله می توانید کامل له کنید) حالا با گشنیز و گردو خرد شده و سیب زمینی سرخ شده تزیین می کنیم. نوش جان

بیشتر بخوانید…
۱۰ دستور پخت ساده برای غذای سریع و آسان مناسب شام و ناهار

کتلت بادمجان و سیب زمینی

کتلت بادمجان و سیب زمینی

یکی دیگر از انواع غذای ساده با بادمجان و سیب زمینی، کتلت بادمجان و سیب زمینی است. مواد لازم گفته شده برای تهیه این غذا مناسب ۳ نفر و زمان پخت آن حدود ۳۵ دقیقه می باشد.

مواد اولیه کتلت بادمجان و سیب زمینی

  • سیب زمینی ۲ عدد
  • بادمجان ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد سوخاری ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه کتلت بادمجان و سیب زمینی

سیب زمینی ها را پوست گرفته و با رنده ریز رنده می کنیم و آب اضافی اش را می گیریم. بادمجان ها را رنده کرده و نمک می ریزیم تا آب پس دهد. سپس کامل آب اضافی اش را می‌ گیریم. حالا سیب زمینی و‌ بادمجان و سیر و‌ ادویه و آرد و تخم مرغ را با هم مخلوط می‌کنیم و ‌در روغن داغ و شناور سرخ می کنیم.  نوش جان

بیشتر بخوانید…
اگر از این دست آموزش ها لذت می برید، مقاله ۸ ایده جذاب برای پخت صبحانه با تخم مرغ را ازدست ندهید.

سخن پایانی

با طرز تهیه غذا با بادمجان و سیب زمینی در خدمت شما بودیم. با این دو ماده غذایی خوشمزه می توان کلی غذای لذیذ و راحت آماده کرد که هم از ارزش غذایی بالایی برخوردار باشند و هم سالم و مقوی باشند.

سوالات متداول

4.1/5 (16 نظر)
ارسال دیدگاه