اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

از کجا شروع کنم؟
مشاوره آشپزی با استاد فرنود

سرآشپز فرنود

فقط بگو به چی علاقه داری!
تا انتهای این مسیر خوشمزه در کنار شما هستم.

آموزشگاه آشپزی آشپزشو
انتخاب آگاهانه

برای پیدا کردن مسیر درست از اینجا شروع کن

آموزش از راه دور

با بسته های جامع آشپزی در منزل آموزش ببین و آشپزی کن

آموزش رایگان

نمیتونی هزینه کنی؟ از فیلم های رایگان استفاده کن

به چه چیزی علاقه مند هستید؟

مهم ترین معیار پیشرفت در هر زمینه داشتن علاقه و انگیزه زیاد به آن موضوع می باشد و مطمعنا اگر در مسیر درست یادگیری این علاقه مندی قرار بگیریم به سایر اهداف از جمله درآمد بالا و زندگی بهتر خواهیم رسید.

دوره‌های آشپزی

دوره‌های قنادی

پکیج‌های آشپزشو (دارای تخفیف)

پکیج های سرآشپز در آشپزشو

سنتی و کباب ها

برای علاقه مندان به آشپزی

دوره های پکیج سرآشپز بین الملل (گاسترونومی) شامل :

وقتی هنرجوها در آموزشگاه آشپزشو ثبت نام می کنند تصور میکنند در ۴ روز آشپز میشوند. ما هم ادعایی در این بابت نداریم اما تضمین صددرصد یادگیری را می دهیم. زیرا متد آموزشی که در آموزشگاه برقرار می باشد با توجه به میانگین سالانه و صعود معلومات فراگیران این را به ما ثابت کرده است. اما چرا اسم این دوره گاسترونومی است؟

زیرا در این دوره کوتاه مدت کار بصورت کاملا ورکشاپ است و هدف اول ما قطعا یادگیری است. در روز اول و دوم مطالب طبقه بندی نشده اما از روز سوم به بعد با استفاده از تکنیک بیرون کشیدن خلاقیت ذهنی و همچنین به چالش کشیدن هنرجو برای انتخاب بشقاب، رنگ و طعم غذا، چیدمان و تزیینات مناسب با غذا و… این امکان را فراهم میکنیم تا بصورت عملی فراگیران وارد این چالش سخت و شیرین شده و تمام تلاششان را برای گرفتن تایید استاد انجام دهند. این نوع آموزش و فرهنگ آشپزی را در کمتر آموزشگاهی مشاهده خواهید کرد و تمام تلاش ما در این مجموعه آشنایی کامل شما عزیزان با فرهنگ خوراک آداب و رسوم آشپزی می باشد. به امید دیدار شما در آشپزشو

دوره های پکیج سرآشپز ایتالیایی شامل :

فست فود (Fastfood) : همان طور که از اسم و نام گذاری این رشته غذایی مشخص است به غذاهایی گفته می شود که در کمترین زمان ممکن تهیه شوند. این غذاها به دلیل اینکه خیلی سریع آماده می شوند، در تمامی کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکایی طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است.
برگرها، پیتزاها، سوخاری ها یا کریسپی ها همگی در این دسته قرار میگیرند. برگرها که با استفاده از سس های مختلف و طعم گوشت، کاهو، خیارشور و پیاز به همراه یک نان گرد تهیه می شوند. پیتزاها با یک خمیر نازک یا حجیم و یک سس و پنیر موتزارلا به همراه تاپینگ مورد نظر (تاپینگ یعنی مواد روی خمیر) داخل فر میروند و ترکیب جادویی و دوست داشتنی با یک کش فوق العاده جذاب بیرون می آیند. سوخاری ها یا کریسپی ها به همراه یک سس جذاب مثل چیلی تای و تارتار می تواند یک وعده جذاب همراه با پروتئین باشد. در فست فودها سالاد می تواند تکمیل کننده سفارش مشتری در رستوران باشد و این منو را کامل کند. به همین علت است که آموزش سالادها را هم در این دوره درنظر گرفتیم زیرا این پکیج جذاب طوری برنامه ریزی شده است که هنرجو پس از شرکت در آن بتوانند در رستوران ها شروع به فعالیت کنند.

معمولا متقاضی های دوره فست فود، تمایل زیادی به آموزش انواع پاستا هم دارند تا بتوانند در کافه ها هم فعالیت داشته باشند. همان طور که میدانید در کافه ها علاوه بر برگرها، پیتزاها و سالادها اغلب پاستاها و استیک ها هم سرو میشوند. به همین علت ما در این پکیج جذاب دوره ی پاستا را نیز در نظر گرفته ایم تا بتوانید تمام خمیرهای پاستاها را آموزش ببینید و پاستای دست ساز بسازید. علاوه بر آن خمیرهای ناپولی (یعنی خمیرهایی که کاملا بصورت هیدرانژه کردن و بر پایه ی خمیر ترش هستند) آموزش می بینید. به همین علت است که من این پکیج را به تمام افرادی که قصد فعالیت در کافه ها، رستوران های فست فود و رستوران هایی با کانسپت ایتالیایی دارند، پیشنهاد می دهم.
با خرید این پکیج جذاب در هر دو دوره ی حضوری فست فود و دوره ی حضوری آشپزی ایتالیایی شرکت خواهید کرد و علاوه بر پخت غذاهایی که اشاره کردم، پیش غذاها، سالادها و دسرها را بصورت کاملا حرفه ای آموزش میبینید و تخصصی وارد بازار کار می شوید. همچنین در پایان این پکیج اقتصادی به شما دو مدرک بین المللی فست فود و آشپزی ایتالیایی اهدا خواهد شد. منتظر دیدار شما در آشپزشو هستیم.

دوره های پکیج سرآشپز ایرانی شامل :

مجموعه تخصصی آشپزشو یک دوره فوق حرفه ای با عنوان سرآشپز ایرانی را برنامه ریزی کرده است. در این دوره یک فرد ولو مبتدی و پایه، ابتدا با فرهنگ و اصول آشپزی از زمان های صفویه و قاجاریه تا به الان آشنا می شود. اینکه خورش ها و آش ها هرکدام چه طبقه بندی دارند آش شوربا، شله، بغرا و… همگی آش هستند اما تفاوت های زیادی با هم دارند. در ارتباط با برنج هم همین طور است. نوع پخت و فرآیند بهتر به عمل آوردن برنج بصورت صنعتی آموزش داده خواهد شد. پیش غذاهای اصیل ایرانی و آبگوشت ها که از زمان های اخیر تا به امروز در دنیای بین الملل چگونه سرو میشدند و اینکه هر شهری از کشور پهناور ایران یک غذای محبوب و شناخته شده دارد که در این دوره به آن ها نیز میپردازیم. ادویه ها و روغن های محبوب یکی دیگر از آیتم های جذاب این دوره هستند. 

در دوره مکمل کباب های ایرانی و ملل، در مورد آناتومی بدن حیوانات و استفاده بهتر و اینکه کدام نقطه از بدن حیوان مناسب چه غذایی می باشد، می پردازیم. درصد گرفتن کوبیده با توجه به شناخت گوشت، آموزش آنزیم ها و اسیدها برای فرم کردن بافت گوشت ها، روش های صحیح مرینیت کردن، نحوه کباب کردن و سیخ زدن کباب ها، آموزش فرنچ کردن استخوان و پاک کردن و… تمامی این آیتم ها در این آموزش جامع و کامل بصورت کاملا عملی و ورکشاپ به هنرجو آموزش داده خواهد شد.

پکیج های بیکری (Bakery) در آشپزشو

انواع نان ها

برای علاقه مندان به نان

دوره های پکیج بیکری (Bakery) شامل :

همیشه بوی عطر نان تازه احساس عالی و جذابی به ما می دهد. وقتی عطر نان در خانه یا خیابان می پیچد شاید اصلا احساس گرسنگی هم نداشته باشیم اما هوس نان و پنیر تازه یا ساندویچ یا غذا با این نان دیوانه مان میکند. اگر بوی نان تازه شما را دیوانه میکند این پکیج مخصوص شماست. این پکیج برای تمام کسانی که عاشق نان هستند و قصد فعالیت در بیکری یا همان مغازه های نان فانتزی در ایران را دارند در نظر گرفته شده است. همچنین برای کسانی که میخواهند یک کافه بیکری داشته باشند و در کنار انواع نوشیدنی های سرد و گرم انواع نان های غذایی، صبحانه، میان وعده و حتی غذا را ارائه دهند.
هنرجویانی که در این دوره ثبت نام میکنند نشان میدهند که به دنبال یک حرفه ی جدید هستند و غالبا عاشق نان هستند یا حداقل کار با خمیر را دوست دارند. ما در این دوره آموزشی بصورت ورکشاپ و خیلی تخصصی به خمیرها و نان ها می پردازیم. من این جمله را چندین بار از هنرجویان این دوره شنیده ام که “کار با خمیر حالم را خوب میکند” پس بنظر من هنرجویان این دوره در حین کار حس خوب را تجربه میکنند و همیشه حالشان خوب است. به همین علت است که این دوره آموزشی متفاوت از دوره های دیگر است و طرفداران زیادی را هم به خود جلب کرده است.
در این پکیج جذاب تمامی نان هایی که در کنار غذاهای سوپی و غذاهایی مثل کانروفه یا پنینی ها یا رپ ها و شاورها استفاده می شود را آموزش خواهید دید. این پکیج جذاب تنها پکیج ترکیبی در آشپزشو است که ترکیبی از آشپزی و بیکری است و همین موضوع این دوره را جذاب تر می کند. چرا که تمام پکیج های دیگر اختصاصی روی یک موضوع آشپزی یا شیرینی پزی یا… فکوس میکنند. از تمام علاقه مندان به این حوزه دعوت میکنم این پکیج اقتصادی جذاب را تهیه کنند و حس خوب را در حین کار تجربه کنند. منتظر دیدار شما در آشپزشو هستیم.

پکیج های قنادی در آشپزشو

کیک و شیرینی

برای علاقه مندان به کیک و شیرینی

دوره های پکیج مستر کیک (Master Cake) شامل :

اگر به دنبال یک پکیج جذاب و خوشمزه هستید که پر از طعم های میوه ای هم باشد با من همراه شوید. دوره ی کیک های کافه ای پر از عطر پوره های میوه است که ژلی بری هم نام دارد. این مغزی خوشمزه از پوره ی میوه به همراه ژلاتین تشکیل شده است که طعم جذاب و منحصر به فردی دارد. در دوره ی کیک های کافه ای شما آموزش ۱۵ مدل کیک را داریم که هر کدام مواد و نوع پخت متفاوتی دارند. اغلب کافه ها تلاش میکنند که در کنار نوشیدنی های سرد و گرم، از کیک های جذاب و خوشمزه ای استفاده کنند تا جذابیت منو را بالا ببرند. مجموعه ی آشپزشو همواره سعی کرده تا در منوی آموزشی کیک های کافه ای از تمامی سبک های کیک قرار دهد. از کیک خیس گرفته تا شهربار و روسی مدویک فیلینگ یا کرم های فرانسوی و ژلی بری پوره میوه ها و…
در این دوره ی جذاب کیک های کافه ای که طی سه روز متوالی برگزار می شود، خود هنرجویان از پایه کیک ها را زیر نظر استاد گرامی درست می کنند. سپس آموزش فیلینگ و اسمبل کردن لایه های کیک را خواهیم داشت و روز آخر اختصاصی به دیزاین کیک می پردازیم، که جذاب ترین بخش دوره می باشد. بعد از انتخاب دیزاین ها نوبت به سرو و تست توسط هنرجویان می رسد و دوره به اتمام میرسد. هنرجویان عزیز به سراغ تمرین میروند تا روز آزمون فرا برسد.
یک دوره ی فوق العاده کاربردی دیگر دوره ی صفر تا صد کیک است که بازار کار آن هم عالی است. فراگیرانی که این دوره را می گذرانند میتوانند برای تمامی اعیاد و مراسم ها خودشان کیک تهیه کنند، حتی کیک های تولد با تم های خاص. این دوره جذاب طی 4 روز برگزار میشود. در روز اول مواد اولیه و ابزارهای مناسب کیک و ساختار آن از پایه به هنرجویان آموزش داده میشود. شناخت رنگ ها و ترکیب آنها با یکیدیگر یک اصل مهم در یادگیری کیک است. سپس نوبت به پخت و آموزش آیسینگ میرسد. روز دوم به سراغ پخت کیک میرویم. این مرحله از پایه توسط خود هنرجو انجام میگیرد. هر هنرجو مواد اولیه را اندازه گیری کرده و با نظارت استاد فرنود شروع به پخت کیک میکنند. پس از آماده شدن کیک نوبت به انتخاب فیلینگ (با توجه به طعم انتخابی هنرجو) میرسد. و سپس خامه کشی را خواهیم داشت. هر هنرجو با توجه به تمی کیکی که انتخاب کرده شروع به دیزاین کیک میکند و در آخر هنرجویان کیک های دست ساز را با خود به منزل میبرند. دو روز آخر کلاس به آموزش فوندانت و کاورکشی، گاناچ کشی، عروسک سازی، گیپور، تکنیک های فوندانت می پردازیم. حتی هنرجویان مبتدی در این دوره صفر تا صد کار را خودشان آماده میکنند. منتظر دیدار شما در آشپزشو هستیم.

دوره های پکیج مستر پیستری (Master Pastry) شامل :

وقتی اسم شیرینی به وسط می آید ناخودآگاه هوس چای و قهوه میکنیم که بنشینیم با یک شیرینی خامه ای یا شیرینی خشک نوش جان کنیم. در کشور ما شیرینی های تر با خامه تهیه میشوند و طرفداران زیادی هم دارند مانند نان خامه ای، رولت، ناپلئونی و… شیرینی های خشک که اکثرا در روزهای نوروز باستانی خریداری می شوند، معمولا طرفداران کمتری دارند. در بیشتر عیدها انواع قرابیه ها شیرینی های نوروز مثل نخودچی، کره ای، بهشتی، نارگیلی، گردویی و… در تمامی خانه ها روی میزها برای پذیرایی سرو می شوند.
شیرینی های خشک نوروزی اغلب پایه های کره، آرد و پودر قند دارند که در اصطلاح قنادی، شیرینی های کره ای گفته می شوند. این نوع شیرینی ها ماندگاری بالاتری دارند و طعم های تقریبا یکسان و در اشکال دلخواه سرو می شوند.
شیرینی های خشک در شهرهای مختلف، متفاوت هستند. ما در این کلاس های جامع ابتدا به شناخت آردها و کره ها می پردازیم همچنین به نحوه ی قالب زدن و دماهای مختلف و کار کردن به بافرها می پردازیم و تمام ابزارآلات را مورد بررسی قرار میدهیم. کلاس ها در آشپزشو بصورت کاملا عملی برگزار می شود. در دوره دسرهای مدرن فرانسوی پایه ی موس های مختلف، انواع سس های براق و مختلف و اسفنج هایی که به صورت طبقاتی در یک دسر قرار میگیرند را آموزش میدهیم و به انواع پرالین ها و مغزهای میوه ای و روغنی میپردازیم. در این پکیج، شیرینی های خشک و تر به همراه دسرهای مدرن فرانسوی تکمیل میشود. در دوزه ی شیرینی تر یا شیرینی پزی فرانسوی مثل کرم موسیلنی و کرم پیستر که به نظر من بهترین کرم خوشمزه ی دنیاست، انواع تارت ها، سنت اونوره که یک شیرینی جذاب فرانسویست را در این پکیج بصورت کامل آموزش میبینید.این پکیج بصورت خیلی هوشمندانه برای دوستانی که قصد مهاجرت را دارند هم مناسب است و می توانند با ثبت نام در این پکیج هم مدرک دریافت کنند و هم وارد بازارکار شوند. منتظر حضور شما در آشپزشو هستیم.

پکیج های کافی شاپ در آشپزشو

نوشیدنی ها

برای علاقه مندان به بارتندری

دوره های پکیج جامع کافی شاپ شامل :

آموزشگاه تخصصی آشپزی و قنادی آشپزشو با دعوت از اساتید با تجربه و ماهر در راستای صنعت نوشیدنی ها، دوره های اختصاصی برای کافه ها را برگزار میکند. در دوره باریستا و بارتندری میکسولوژی، بصورت اصولی و اختصاصی به شناخت لیوان ها، متدهای بارتندری و میکسولوژی، آیتم های جذاب و رنگارنگ برای متصدی های کافه ها می پردازیم. در این دوره جذاب ۴ روزه بصورت کامل با انواع شیک ها، گلاسه ها، کوکتل ها و موکتل ها، کیک های کافه ای، شناخت قهوه های دمی و… آشنا می شوید.
برانچ یک صبحانه ای است که از ساعت 8 تا 14 سرو می شود. در این نوع سرویس دهی هم کربوهیدرات و پروتئین و هم سبزیجات وجود دارد و یک وعده غذایی کامل است که نه صبحانه تلقی میشود و نه ناهار بلکه صرفا یک وعده ی کامل برای زمان هایی است که میخواهیم برای مدت طولانی سیر بمانیم.

پکیج های درآمدزایی سریع در آشپزشو

درآمدزایی سریع

برای علاقه مندان به فینگرفود

دوره های پکیج درآمدزایی سریع شامل :

هنرجویان عزیز وقتی برای ثبت نام به آموزشگاه مراجعه می کنند سوالات مشابهی دارند. یکی از سوالانی که در اکثر صحبت های آنان شنیده می شود این است که با ثبت نام در کدام دوره سریع تر می توانیم وارد بازار کار شویم؟
دوره هایی مانند سوسیس و کالباس زودبازده هستند و با وجود اینکه نیاز به تمرین دارند خیلی سریع وارد بازار کار می شوید. در این دوره پر طرفدار شما با انواع سوسیس ها مانند آلمانی، فرانکفورتر، کراکف و هات داگ آشنا می شوید. همچنین سوسیس های بین المللی مانند چوریستو، سوجوگ را هم آموزش میبینید. کالباس و ژامبون های پایه و آموزش خمیرهای زمینه و تکه های نمایشی همگی به تسلط و مهارت شما در این زمینه کمک می کند. این دوره ی دو روزه شما با تجهیزات و نحوه ی عمل آوری پروتئین ها آشنا می شوید و در روز دوم خروجی های حاصل را مشاهده می کنید. بعد از گذراندن این دوره شما را به دوره ی فینگرفود دعوت میکنم چون وقتی شما تولیدکننده ی سوسیس و کالباس هستید میتوانید برای میزهای مهمانی سفارش گیرنده ی این پروتئین ها هم باشید. سینی های فینگر فودی که در این دوره ی دو روزه آموزش میبیند برای شما درآمدزایی سریع را بهمراه می آورد.
آموزش خمیرهای دست ساز مناسب سینی ها و دیپ های خوشمزه و اسموکی که همیشه در میهمانی ها طرفداران بیشتری را دارد به همراه انواع چیپس های خوشمزه را در این دوره خواهیم داشت. بعد از سینی ها غذاهایی مانند ته چین ها، کلاب ها، اسپرینگ رول ها و کیک های فرع یا گوشت ها که همیشه یکی از آیتم های جذاب ما به شمار می آیند.
بعد از این دوره جذاب که فکر کنم کمتر کسی پیدا می شود که برای میهمانی های خاص خود از این سینی های جذاب استفاده نکند، نوبت به دوره ی بیکن ها می رسد. در این دوره یک روزه یکسری آیتم ها از انواع رول بوقلمون دودی گرفته تا بیکن 90 درصد و سالامی ها که خوش طعم ترین آیتم این دوره است، آموزش میدهیم. خلاصه این پکیج عالی و نامبروان را برای هنرجویان عزیزی که قصد دارند به سرعت وارد بازار کار شوند تدارک دیدیم که هم تولید کننده و هم ارائه دهنده باشند. منتظر دیدار شما در آشپزشو هستیم.

پکیج های مهاجرت در آشپزشو

مهاجرت با آشپزی

برای علاقه مندان به آشپزی بین الملل

دوره های پکیج آموزش آشپزی ویژه مهاجرت شامل :

مهاجرت واژه ای است که این روزها متاسفانه یا خوشبختانه به شدت در جامعه ی ایرانی رواج پیدا کرده است و هر فردی بنا به اهداف مورد نظرش تصمیم به این انتخاب بزرگ و مهم می گیرد. در بین این اهداف مختلف، افرادی هستند که تصمیم به مهاجرت بر اساس توانمندی هنر آشپزی و قنادی می گیرند.

آموزشگاه آشپزی آشپزشو برای این افراد برنامه ریزی دقیق، هدفمند و کاربردی دارد. پس از 10 سال سابقه در این صنعت و شناخت نیازمندی های کشورهای مختلف بالاخص کشورهای صنعتی و پیشرفته، برنامه ای مدون و کاربردی ترتیب داده ایم که پس از طی کردن این برنامه ی آموزشی به راحتی و با قدرت می توانید جاب آفرهای آشپزی سایر کشورها را اپلای نمایید و دغدغه ای بابت کار کردن در آن کشورها نداشته باشید. چرا که آشپزشو تمامی آموزش ها را به روز و توسط اساتید تحصیل کرده در کشورهای مطرح ارائه می شود و به راحتی می توانید از تجربیات این اساتید در آن کشورها استفاده کنید.

بسته های جامع آشپزی در آشپزشو

آموزش از راه دور

برای علاقه مندان به آموزش از راه دور

دوره آموزش کیک های شکلاتی

2,500,000 تومان
02:50ساعت
9

دوره آموزش فست فود

2,700,000 تومان
01:51ساعت
5

دوره آموزش انواع فینگرفود

2,700,000 تومان
01:52ساعت
5

دوره آموزش انواع پاستا

2,700,000 تومان
01:05ساعت
3

دوره حلواهای مدرن و بوتیکی

1,900,000 تومان
02:31ساعت
10

دوره آموزش جامع انواع شیرینی

1,800,000 تومان
02:09ساعت
2

آموزش های آشپزی رایگان در آشپزشو

آشپزی رایگان

برای علاقه مندان به آشپزی

مشاوره آشپزی با استاد فرنود

آموزشگاه آشپزی آشپزشو

برای کسانی که هنوز سردرگم هستند

وقتی اسم مشاوره میاد اولین چیزی که به ذهن می رسد، این هست که قرار هست از تجربیات و علم و دانش یک شخص در حوزه ای خاص استفاده کنیم تا سریع تر به هدف برسیم. در اصل مشاوره درست یعنی راه میانبر به هدف!
استاد فرنود با بیش از 10 سال سابقه در صنعت غذا علاوه بر داشتن تحصیلات عالی در یکی از دانشگاه های معتبر آشپزی خارج از کشور، استاد دانشگاه جامع علمی کاربردی و دارنده ی 2 مدال در مسابقات بین المللی گاسترونومی 2021 استانبول، کارشناس آشپزی صدا و سیما، مدرس و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای کشور، بهترین گزینه برای مشاوره در حوزه صنعت غذا و خوراکی می باشند.

 

جهت مشاوره رایگان با کارشناسان آشپزشو، می‌توانید با شماره زیر تماس بگیرید:
جهت تعیین وقت مشاوره با استاد فرنود، لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید.
  • قیمت: 250,000 تومان