پکیج سرآشپز بیکری (Bakery) شامل ۲ دوره حضوری زیر:
- آموزش نان های حجیم و نیمه حجیم : ۲ روز
- آموزش شیرینیهای سنتی و مدرن: ۲ روز
همیشه بوی عطر نان تازه احساس عالی و جذابی به ما می دهد. وقتی عطر نان در خانه یا خیابان می پیچد شاید اصلا احساس گرسنگی هم نداشته باشیم اما هوس نان و پنیر تازه یا ساندویچ یا غذا با این نان دیوانه مان میکند. اگر بوی نان تازه شما را دیوانه میکند این پکیج مخصوص شماست. این پکیج برای تمام کسانی که عاشق نان هستند و قصد فعالیت در بیکری یا همان مغازه های نان فانتزی در ایران را دارند در نظر گرفته شده است. همچنین برای کسانی که میخواهند یک کافه بیکری داشته باشند و در کنار انواع نوشیدنی های سرد و گرم انواع نان های غذایی، صبحانه، میان وعده و حتی غذا را ارائه دهند.
هنرجویانی که در این دوره ثبت نام میکنند نشان میدهند که به دنبال یک حرفه ی جدید هستند و غالبا عاشق نان هستند یا حداقل کار با خمیر را دوست دارند. ما در این دوره آموزشی بصورت ورکشاپ و خیلی تخصصی به خمیرها و نان ها می پردازیم. من این جمله را چندین بار از هنرجویان این دوره شنیده ام که “کار با خمیر حالم را خوب میکند” پس بنظر من هنرجویان این دوره در حین کار حس خوب را تجربه میکنند و همیشه حالشان خوب است. به همین علت است که این دوره آموزشی متفاوت از دوره های دیگر است و طرفداران زیادی را هم به خود جلب کرده است.
در این پکیج جذاب تمامی نان هایی که در کنار غذاهای سوپی و غذاهایی مثل کانروفه یا پنینی ها یا رپ ها و شاورها استفاده می شود را آموزش خواهید دید. این پکیج جذاب تنها پکیج ترکیبی در آشپزشو است که ترکیبی از آشپزی و بیکری است و همین موضوع این دوره را جذاب تر می کند. چرا که تمام پکیج های دیگر اختصاصی روی یک موضوع آشپزی یا شیرینی پزی یا… فکوس میکنند. از تمام علاقه مندان به این حوزه دعوت میکنم این پکیج اقتصادی جذاب را تهیه کنند و حس خوب را در حین کار تجربه کنند.
شیوه آموزش در آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو”
در تمام دوره های پکیج سرآشپز بیکری (Bakery) مواد غذایی توسط آموزشگاه آشپزی فراهم می شود تا هنرجو بتواند تمامی مراحل پخت و آماده سازی مواد غذایی تحت نظارت سرآشپز انجام دهد و یک تجریه عملی از کار را داشته باشد و در حین انجام کار مشکلات و اشتباهاتی که ممکن است مرتکب شود، مشخص شود و این اشتباهات توسط سرآشپز رفع گردد تا هنرجو در پایان دوره یه یک تجربه کامل رسیده باشد و بتواند موارد آموزش داده شده در آموزشگاه آشپزی را در هر زمان و هر مکانی با کیفیت فوق العاده آماده کند.
محل برگزاری پکیج سرآشپز بیکری (Bakery)
تمام دوره ها در محل آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو” به آدرس ”تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه” برگزار خواهد شد.
پیشنهاد ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان
هنرجویان اگر به هر دلیلی در طول دوره احساس کردند که مطلبی رو به خوبی یاد نگرفته اند می توانند به صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.
مدرس پکیج سرآشپز بیکری (Bakery)
تمام دوره ها توسط سرآشپز بین المللی و کارشناس صدا و سیما، استاد فرنود تدریس می شود. استاد فرنود فارغ التحصیل از دانشگاه کوردن بلو مالزی و همچنین مربی و آزمونگر رسمی سازمان فنی و حرفه ای کشور هستند. آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو با مدیریت ایشان آموزشگاه برتر کارآفرین در سال ۱۳۹۸ معرفی شد.
در صورت نیاز می توانید هرکدام از دوره های این پکیج آموزشی را بصورت مجزا تهیه نمایید:
آموزش نان های حجیم و نیمه حجیم
۲ روز
۱۱,۵۰۰,۰۰۰ تومان
آموزش شیرینیهای سنتی و مدرن
۲ روز
۱۱,۵۰۰,۰۰۰ تومان
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.