پکیج مستر پیستری (Master Pastry) شامل ۳ دوره حضوری زیر:
- آموزش شیرینی های خشک : ۲ روز
- آموزش شیرینی های تر : ۲ روز
- آموزش انواع دسرها : ۳ روز
وقتی اسم شیرینی به وسط می آید ناخودآگاه هوس چای و قهوه میکنیم که بنشینیم با یک شیرینی خامه ای یا شیرینی خشک نوش جان کنیم. در کشور ما شیرینی های تر با خامه تهیه میشوند و طرفداران زیادی هم دارند مانند نان خامه ای، رولت، ناپلئونی و… شیرینی های خشک که اکثرا در روزهای نوروز باستانی خریداری می شوند، معمولا طرفداران کمتری دارند. در بیشتر عیدها انواع قرابیه ها شیرینی های نوروز مثل نخودچی، کره ای، بهشتی، نارگیلی، گردویی و… در تمامی خانه ها روی میزها برای پذیرایی سرو می شوند.
شیرینی های خشک نوروزی اغلب پایه های کره، آرد و پودر قند دارند که در اصطلاح قنادی، شیرینی های کره ای گفته می شوند. این نوع شیرینی ها ماندگاری بالاتری دارند و طعم های تقریبا یکسان و در اشکال دلخواه سرو می شوند.
شیرینی های خشک در شهرهای مختلف، متفاوت هستند. ما در این کلاس های جامع ابتدا به شناخت آردها و کره ها می پردازیم همچنین به نحوه ی قالب زدن و دماهای مختلف و کار کردن به بافرها می پردازیم و تمام ابزارآلات را مورد بررسی قرار میدهیم. کلاس ها در آشپزشو بصورت کاملا عملی برگزار می شود. در دوره دسرهای مدرن فرانسوی پایه ی موس های مختلف، انواع سس های براق و مختلف و اسفنج هایی که به صورت طبقاتی در یک دسر قرار میگیرند را آموزش میدهیم و به انواع پرالین ها و مغزهای میوه ای و روغنی میپردازیم. در این پکیج، شیرینی های خشک و تر به همراه دسرهای مدرن فرانسوی تکمیل میشود. در دوزه ی شیرینی تر یا شیرینی پزی فرانسوی مثل کرم موسیلنی و کرم پیستر که به نظر من بهترین کرم خوشمزه ی دنیاست، انواع تارت ها، سنت اونوره که یک شیرینی جذاب فرانسویست را در این پکیج بصورت کامل آموزش میبینید.این پکیج بصورت خیلی هوشمندانه برای دوستانی که قصد مهاجرت را دارند هم مناسب است و می توانند با ثبت نام در این پکیج هم مدرک دریافت کنند و هم وارد بازارکار شوند. منتظر حضور شما در آشپزشو هستیم.
شیوه آموزش در آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو”
در تمام دوره های پکیج مستر پیستری (Master Pastry) مواد غذایی توسط آموزشگاه آشپزی فراهم می شود تا هنرجو بتواند تمامی مراحل پخت و آماده سازی مواد غذایی تحت نظارت سرآشپز انجام دهد و یک تجریه عملی از کار را داشته باشد و در حین انجام کار مشکلات و اشتباهاتی که ممکن است مرتکب شود، مشخص شود و این اشتباهات توسط سرآشپز رفع گردد تا هنرجو در پایان دوره یه یک تجربه کامل رسیده باشد و بتواند موارد آموزش داده شده در آموزشگاه آشپزی را در هر زمان و هر مکانی با کیفیت فوق العاده آماده کند.
محل برگزاری پکیج مستر پیستری (Master Pastry)
تمام دوره ها در محل آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو” به آدرس ” تهران ، میدان انقلاب ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷ ” برگزار خواهد شد.
پیشنهاد ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان
هنرجویان اگر به هر دلیلی در طول دوره احساس کردند که مطلبی رو به خوبی یاد نگرفته اند می توانند به صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.
مدرس پکیج مستر پیستری (Master Pastry)
تمام دوره ها توسط سرآشپز بین المللی و کارشناس صدا و سیما، استاد فرنود تدریس می شود. استاد فرنود فارغ التحصیل از دانشگاه کوردن بلو مالزی و همچنین مربی و آزمونگر رسمی سازمان فنی و حرفه ای کشور هستند. آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو با مدیریت ایشان آموزشگاه برتر کارآفرین در سال ۱۳۹۸ معرفی شد.
در صورت نیاز می توانید هرکدام از دوره های این پکیج آموزشی را بصورت مجزا تهیه نمایید:
آموزش شیرینی های خشک
۲ روز
۹,۵۰۰,۰۰۰ تومان
آموزش شیرینی های تر
۲ روز
۹,۵۰۰,۰۰۰ تومان
آموزش انواع دسرهای مدرن
۳ روز
۱۰,۹۰۰,۰۰۰ تومان
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.