اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

انواع غذا با اسفناج و قارچ: دستور پخت 4 مدل غذا با اسفناج و قارچ، خوشمزه و رژیمی

انواع غذا با اسفناج و قارچ: دستور پخت 4 مدل غذا با اسفناج و قارچ

استفاده از اسفناج و قارچ در غذاها به زمان های بسیار قدیم برمی ‌گردد. اسفناج از زمان باستان در مناطق خاورمیانه و اروپا مورد استفاده قرار می‌ گرفت و به عنوان یکی از سبزیجات اصلی در تهیه غذاها به کار برده می شد. قارچ هم از هزاران سال قبل در پخت غذاها مورد استفاده قرار می گرفت. در اوایل تمدن‌های یونان و روم باستان، قارچ به عنوان یک منبع غذایی مناسب شناخته شده بود و در اکثر غذاها استفاده می ‌شد.

با پیشرفت کشاورزی و ظهور تکنولوژی ‌های جدید، تنوع غذا با اسفناج و قارچ به صورت گسترده ‌تری صورت گرفت. این دو ماده غذایی به دلیل مزه و عطر خوب، طبع متعادل و خواص بالا، در بسیاری از کشورها مورد توجه قرار گرفته و در انواع غذاها استفاده می شوند.

این دو ماده غذایی در حالی که کالری پایینی دارند اما از خواص زیادی برخوردارند و می توان از آن ها در انواع غذاهای رژیمی و خوشمزه استفاده کرد. هم چنین با افزودن مقداری مرغ به آن می توان آن را به یک غذا با اسفناج و مرغ و قارچ برای ورزشکاران و با کالری متعادل تبدیل کرد. در ادامه 4 مدل طرز تهيه غذا با اسفناج و قارچ را به شما آموزش خواهیم داد تا به راحتی با مواد در دسترس در منزل تهیه نمایید.

قارچ شکم پر با اسفناج

قارچ شکم پر با اسفناج

یکی از انواع انواع غذا با اسفناج و قارچ، قارچ شکم پر است. مواد لازم برای این غذا مناسب ۴ نفر و زمان پخت آن حدود ۳۰ دقیقه می باشد.

مواد لازم قارچ شکم پر

  • قارچ درشت : ۴ عدد
  • اسفناج : ۱۰۰ گرم
  • پیاز : ۱ عدد
  • پنیر خامه ای : ۱۵۰ گرم
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا : ۸۰ گرم

طرز تهیه قارچ شکم پر

پیاز را نگینی خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم. اضافه های قارچ را به کمک چاقو می گیریم تا به حالت یک کاسه در بیاید. سپس قارچ های اضافی را خرد کرده و به پیازمان اضافه می کنیم.

بعد بیبی اسفناج ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب اضافی اش کشیده شود. حالا ادویه ها و سبزیجات و پنیر را با هم مخلوط می کنیم و داخل شکم قارچ می ریزیم. در سینی فر چرب شده می ریزیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم. سپس از فر خارج کرده و پتیر پیتزا را روی قارچ ها ریخته و دوباره در فر قرار می دهیم تا پنیر برشته و طلایی شود. نوش جان

اگر به دنیای آشپزی و قنادی علاقه‌دارید و می‌خواهید در این هنر پیشرفت کنید، به آموزشگاه آشپزی آشپزشو خوش آمدید! از دستور پخت‌‌ها رایگان تا دوره‌های حضوری و غیر‌حضوری با برترین اساتید و مدرک معتبر بین‌المللی آشپزشو در قدم به قدم این مسیر خوشمزه همراه شماست.

پاستای قارچ و اسفناج

غذا ایتالیایی :پاستای قارچ و اسفناج

یکی دیگر از انواع غذا با اسفناج و قارچ، پاستای قارچ و اسفناج است. مواد لازم برای این غذا مناسب ۳ نفر و زمان پخت آن حدود ۴۰ دقیقه می باشد.

مواد لازم پاستای قارچ و اسفناج

  • پاستا پنه : ۱۰۰ گرم
  • پنیر پارمسان : ۵۰ گرم
  • قارچ : ۱۰۰ گرم
  • سیر : ۲ حبه
  • بیبی اسفناج : ۳۰۰ گرم
  • خامه : ۱/۴ پیمانه
  • شیر : ۱/۴ پیمانه
  • کره : ۳۰ گرم
  • نمک و فلفل و آویشن و جوز هندی : ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه پاستای قارچ و اسفناج

ابتدا پاستا را با آب جوش و کمی نمک و روغن به مدت ۸ دقیقه می جوشانیم. سپس آبکش می کنیم. قارچ را اسلایسی خرد می کنیم و سیر را رنده می کنیم.

در یک ماهیتابه بزرگ کره را ذوب کرده، سیر را اضافه کرده و تفت می دهیم. بلافاصله قارچ  و اسفناج را اضافه می کنیم‌ و تا جایی که آب اضافی شان تبخیر شود، تفت می دهیم. در یک کاسه شیر و خامه و ادویه را با هم مخلوط کرده و اضافه می کنیم. حالا پاستا ها را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. در آخر پنیر پارمسان را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم. نوش جان

بیشتر بخوانید…

آشپزی مینیاتوری چیست؟ برای آشپزی مینی به چه وسایلی احتیاج داریم؟

بورک قارچ و اسفناج

غذا با اسفناج و قارچ: بورک

یکی دیگر از انواع غذا با اسفناج و قارچ، بورک است. مواد لازم برای این غذا مناسب ۴ نفر و زمان پخت آن حدود ۴۰ دقیقه می باشد.

مواد لازم بورک

  • اسفناج : یک کیلو
  • قارچ : ۲۰۰ گرم
  • خمیر یوفکا : یک بسته
  • پنیر خامه ای : ۱/۴پیمانه
  • گردو : ۳۰ گرم
  • سیر : ۳ الی ۴ حبه
  • پیاز داغ : یک پیمانه
  • روغن : به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا : ۱/۲ پیمانه
  • نمک و فلفل و جوز هندی : ۱/۴ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • زعفران : خیلی کم
  • کنجد : به دلخواه

پیشنهاد ویژه…

اگر به آشپزی بین‌الملل علاقه‌مندید و یا به فکر مهاجرت از طریق آشپزی هستید سری به دوره آشپزی ملل بزنید. در آموزشگاه آشپزی آشپزشو دوره آموزش آشپزی بین‌ملل با مدرک معتبر، قابل ترجمه و بین المللی توسط سرآشپز و کارشناس صدا و سیما، استاد فرنود تدریس می شود. برای اطلاعات بیشتر به صفحه آشپزی ملل مراجعه کنید.

طرز تهیه بورک

اسفناج ها را خرد می کنیم و قارچ ها را هم اسلایسی خرد می کنیم و با هم تفت می دهیم تا آب اضافی شان کشیده شود. سپس روغن اضافه کرده و سیر رنده شده و گردو خرد شده را اضافه کرده و خیلی کم تفت می دهیم. در آخر ادویه هارا اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم.

خمیر یوفکا را باز می کنیم وسط آن را اول کمی پنیر خامه ای زده، سپس از مواد بورک قرار می دهیم و به صورت بقچه ای تا می زنیم و در سینی فر چرب شده می چینیم. یک عدد تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده را با چنگال می زنیم تا از لختگی در بیاید. سپس با فرچه رومال می زنیم. در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند. نوش جان

خوراک اسفناج و قارچ

خوراک اسفناج و قارچ

مواد لازم برای تهیه خوراک اسفناج و قارچ خوشمزه مناسب ۲ نفرو زمان پخت آن حدود ۳۵ دقیقه می باشد.

مواد لازم خوراک اسفناج و قارچ

  • اسفناج (بیبی اسفناج) : ۲۰۰ گرم
  • قارچ دکمه ای : ۱۵۰ گرم
  • خامه : ۱/۲ پیمانه
  • سیر : ۱ حبه
  • پیاز : ۱ عدد
  • سس خردل : ۱ قاشق غذا خوری
  • شیر : ۱/۲ پیمانه
  • آرد : ۱ قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون : ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل : ۱/۲ قاشق چای خوری
  • آبلیمو : اختیاری

طرز تهیه خوراک اسفناج و قارچ

برای تهیه خوراک اسفناج و قارچ خوشمزه، ابتدا درون یک کاسه خامه و شیر و آرد و سس و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم، تا یکدست شود، سپس کنار می گذاریم.

پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن کمی تفت می دهیم تا سبک شود. حالا سیر رنده شده و قارچ اسلایسی را اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس آبلیمو را اضافه می کنیم.

حالا سس آماده شده را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا غلیظ شود. در مراحل پایانی، اسفناج را اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه تفت داده و حرارت را خاموش می کنیم. این خوراک را به عنوان دیپ در کنار استیک یا به همراه کراکر و چیپس های مختلف می توانید مصرف کنید. نوش جان

بیشتر بخوانید…

طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ

سخن پایانی

با آموزش 4 مدل طرز تهيه غذا با اسفناج و قارچ خوشمزه و راحت همراه شما بودیم. مطمئنا انواع غذا با اسفناج و قارچ به این 4 مدل بسنده نمی شود. اگر شما هم غذایی را می شناسید که با قارچ و اسقناج تهیه می شود، در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

سوالات متداول

0/5 (0 نظر)
ارسال دیدگاه