اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

دوره حضوری باریستا شو؛ آموزش باریستایی و بارتندری

قیمت دوره

8,500,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

تاریخ شروع دوره

۱۹ اسفند ۱۴۰۲

تاریخ پایان دوره

۲۱ اسفند ۱۴۰۲

دوره باریستایی و بارتندری فرصت بسیار مناسبی برای تمام افرادی است که به این هنر علاقه‌مند هستند و می‌خواهند در این هنر علاوه بر آموزش باریستایی و درآمدزایی،  مدرک معتبر بین المللی فنی و حرفه‌ای نیز دریافت کنند. آموزشگاه آشپزی  آشپزشو قنادشو بهترین فرصت را برای هنرجویان خود فراهم می‌کند تا بتوانند در بهترین کافه‌ها مشغول به کار شوند و به شغل مورد علاقه خود دست یابند. در دوره جذاب باریستا و میکسولوژی از نوشیدنی‌های سرد و علم منونویسی و رسپی‌خوانی گرفته تا علم میکسولوژی و نوشیدنی های گرم و چندین آیتم نمایشی (آتش بازی و دومینو و…) را آموزش می‌بینند و در انتهای دوره باریستا تهران، مدرک معتبر و بین المللی فنی و حرفه‌ای به آن‌ها تقدیم می‌شود.

آیتم های آموزشی دوره ی باریستا و بارتندری

  • تعریف بارتندر، میکسولوژیست، باریستا
  • آشنایی کامل با bar tools
  • آشنایی با انواع لیوان ها و اسامی آن ها
  • کالر کدینگ
  • آشنایی با سیروپ ها و طعم دهنده ها و نحوه ساخت آن ها
  • انواع گارنیش و اسامی آن ها
  • متدهای ساخت نوشیدنی طبق استاندارد
  • شروع ساخت نوشیدنی ها:
    • کلاسیک مارگاریتا
    • لیدی مارگاریتا
    • لیر درینکس
    • رینبو شات
    • ترافیک لایت
    • اسپرسومارتینی
    • فردو کافی
    • آیس کافی تایلندی + شوگر گارنیش
    • ساخت انواع خاویار
    • توییله
    • بلادی مری
    • جامیکا
    • تیکی درینکس
    • تراپیکال درینکس
    • پیناکولادا
    • سان رایس
    • بلو لایم
    • مالت دست ساز
    • اسموتی ملومینت
    • موهیتو کلاسیک
    • نوشیدنی های سیگنیچر (ابداعی)
    • نیروژلاتوها (بستنی های نیتروژنی)
    • نوشیدنی های سنتی
    • دسر بستنی های خاص
    • میلک شیک peppermint
    • میلک شیک نوستالژی
    • میلک شیک خرده شیشه
    • میلک شیک آیریش کافی
    • میلک شیک یونانی و…
    • گلاسه ها و دیتاکس ها
    • فیزی درینکس
    • گلکسی درینکس
    • آشنایی با انواع اسانس ها و طعم دهنده های مجاز
  • بارگرم
  • تاریخچه قهوه
  • گونه های اصلی قهوه
  • نحوه رست و گرایند قهوه و انواع آنها
  • آشنایی با کاپ قهوه ها
  • آشنایی کامل با ماشین اسپرسو
  • نحوه عصاره گیری صحیح
  • رسپی های اسپرسو بار:
    • اسپرسو سینگل
    • دابل اسپرسو
    • آمریکانو
    • فلت وایت
    • موکا
    • موکاچینو
    • کاپوچینو
    • لانگو
    • اسپرسو ماکیاتو
    • لاته ماکیاتو
    • لاته
    • آفوگاتو
    • کن پانا
    • کن هیلو
    • یوان یانگ
    • هانی مون
    • اسپرسو چیلی
    • اسپرسو ساینامون
    • کن لچه
    • رد آیز
  • قهوه های دمی :
    • سایفون
    • کمکس
    • اروپرس
    • فرانسه
    • ترک
    • وی شصت
  • دمنوش ها و نوشیدنی های داغ
  • شامل ۱۰ رسپی دم نوش و هات چاکلت، چای ماسالا، و…
  • میان وعده ها
  • کیک های کافی شاپ طبق استاندارد اداره فنی و حرفه ای
  • انجام چند حرکت فلیر و آشنایی با تکنیک های فلیر

شیوه آموزش دوره باریستا و بارتندری در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو

در این دوره باریستا با مدرک بین المللی، صفر تا صد مواد اولیه توسط آموزشگاه تهیه می‌شود و در اختیار هنرجویان قرار می‌گیرد. هر هنرجو با استفاده از موادی که در اختیارش قرار می‌گیرد و زیر نظر استاد دوره کافی شاپ تهران، صفر تا صد آموزش را به تنهایی انجام می‌دهد.

دوره باریستا مهر ۱۴۰۱

این روش آموزشی که در دوره کافی شاپ تهران در آشپزشو اجرا می‌شود، مزیت‌های بسیار مهمی را به‌همراه خواهد داشت. در این نوع آموزش یادگیری هنرجویان به میزان قابل توجه‌ای بیشتر می‌شود، چرا که کار عملی بلافاصله بعد از توضیحات تئوری استاد صورت می‌گیرد و مباحث تئوری و عملی در ذهن هنرجو تثبیت می‌شود. همچنین در حین انجام کار مخصوصا انجام هنر آرت، اگر هنرجو با مشکلات غیر قابل پیش‌بینی مواجه شود، زیر نظر استاد سریعا رفع می‌گردد.

در طول دوره هنرجویان اجازه عکس‌برداری، فیلم‌برداری، یادداشت‌برداری و همچنین ضبط صدای استاد را خواهند داشت و در پایان هریک از آیتم‌های آموزشی، جهت تست به همه هنرجویان مقداری از آن نوشیدنی یا آیتم داده خواهد شد.

نقشه راه 4 روزه دوره باریستا

دوره باریستا و بارتندری ۷

دوره باریستا و کافی‌شاپ در 4 روز متوالی برگزار می‌شود، که آموزش باریستایی در دو روز بار سرد حرفه‌ای و دو روز بار گرم حرفه‌ای آموزش داده می‌شود.

آموزش بار سرد، از تعریف بارتندر و سوال معروف دوره باریستایی چیست، شروع می‌شود و به شناخت ابزار یا همان bar tools و گارنیش‌های مقدماتی می‌رسد. پس از آن آموزش نوشیدنی‌های سرد را داریم که شامل ماک دیت ها، اسموتی‌ها، میلک شیک‌ها، گلاسه‌ها و خلاصه تمام نوشیدنی‌های سردی است که در بارها و کافی شاپ‌ها سرو می‌شود. در کنار آموزش این نوشیدنی‌های خوشمزه در دوره باریستا حرفه ای، شناخت حس بویایی و آموزش عطرشناسی نوشیدنی‌ها، میوه‌ها و طعم دهنده‌ها را خواهیم داشت. در روز دوم از دوره باریستایی، آموزش گارنیش‌های حرفه‌ای، نوشیدنی‌های بین المللی و نحوه شیک کردن و استفاده از ابزارها به‌صورت کاملا عملی آموزش داده خواهد شد و هنرجویان هریک به تنهایی آموزش‌ها را بایستی پیاده سازی کنند. به این صورت، در پایان روز دوم دوره ی باریستا، هنرجویان به حداقل 40 مورد بار سرد مسلط خواهند بود.

در دو روز بعدی باریستا آموزش بار گرم و کار با دستگاه‌های صنعتی اسپرسو آموزش داده می‌شود. در این آموزش کالیبدیشن دستگاه یعنی ست کردن دستگاه‌های گرایندر با دستگاه اسپرسو برای عصاره گیری استاندارد و آشنایی با مفاهیم under و over را آموزش خواهید دید. در این دو روز جذاب آموزش حداقل 20 رسپی بر پایه اسپرسو را خواهیم داشت که به صورت عملی توسط هنرجویان بایستی پیاده شود. در کنار آن آموزش گونه شناسی، دانه شناسی و همچنین انواع قهوه ها را خواهیم داشت. شناخت انواع قهوه، شامل بررسی قهوه‌ها از نظر میزان کافئین، عطر و طعم قهوه‌ها خواهد بود. در ادامه با قهوه‌های دمی آشنا خواهید شد که در آن دم آوری استاندارد قهوه‌ها آموزش داده می‌شود. در آخرین روز این دوره آموزش کیک‌های کافی شاپ را خواهیم داشت که یکی از آیتم‌های اصلی آزمون دوره کافی شاپ فنی حرفه ای خواهد بود.

در کنار آموزش‌هایی که در بالا گفتیم، آموزش لاته آرت، زیرسازی آن و فوم گیری صحیح برای لاته و کاپوچینو و… را خواهیم داشت. در آموزش دوره کافی شاپ، تکنیک‌های رینگ، اسموت کردن، فلیر و حرکات نمایشی، آشنایی با انواع لیوان‌های بار سرد و کاپ مناسب قهوه‌ها و اینکه دقیقا چه فنجانی مناسب سرو چه نوع قهوه است.

در آخرین روز دوره باریستایی جذاب، یک جمع‌بندی خواهیم داشت و هنرجویان به تمرین هرآنچه که در طول دوره باریستا در تهران آشنا شدند، می‌پردازند.

مدت زمان و محل برگزاری دوره باریستا و بارتندری

دوره باریستا و بارتندری در مدت 4 روز متوالی با عنوان دوره فشرده باریستا از ساعت 9 صبح الی 18 خواهد بود و در طول دوره از هنرجویان در کنار آموزش باریستایی، با وعده‌های صبحانه، ناهار و میان وعده پذیرایی می‌شود.

این دوره آموزشی باریستا، به‌صورت حضوری در آموزشگاه آشپزی آشپزشو در تهران برگزار می‌شود و به دلیل نزدیکی آموزشگاه، به هتل‌ها و اقامتگاه‌هایی با قیمت مناسب، هنرجویان از شهرهای عزیز کشور می‌توانند در دوره باریستا تهران حضور داشته باشند.

آدرس آموزشگاه در ” تهران، میدان انقلاب، خیابان کارگر جنوبی، نرسیده به میدان پاستور، نبش کوچه سعیدی، پلاک ۶، واحد ۷” واقع شده است و با متروی میدان حر کمتر از 10 دقیقه پیاده روی دارد.

دوره باریستا و بارتندری مناسب چه کسانی است؟

پس از دوره باریستا و بارتندری چه خدماتی را می‌توانیم از آشپزشو بگیریم؟

برخلاف دوره باریستا مجتمع فنی تهران، در آشپزشو پس از اتمام دوره های باریستا فنی حرفه ای، یک گروه پشتیبانی با حضور استاد گرامی و تمام هنرجویان دوره تشکیل می‌شود تا اگر هنرجویان در هنگام تمرین در منزل با مشکلی مواجه شدند یا سوالی در خصوص دوره برگزار شده داشته باشند و حتی سوالاتی در حوزه خرید تجهیزات، می‌توانند از استاد دوره راهنمایی بگیرند.

مزیت بزرگ آشپزشو با سایر آموزشگاه‌ها از جمله دوره باریستا مجتمع فنی تهران، در این است که اگر هر یک از هنرجویان به هر دلیلی احساس کردند که مباحث را به‌درستی آموزش ندیده‌اند، می‌توانند با هماهنگی آموزشگاه به‌صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.

همچنین جهت اخذ مدرک فنی و حرفه‌ای، آشپزشو اسامی شرکت کنندگان دوره باریستایی را به سازمان فنی و حرفه ای اعلام می‌کند و بعد از اعلام تاریخ آزمون دوره کافی شاپ فنی حرفه ای، از سوی سازمان فنی و حرفه‌ای، هنرجویان را مطلع می‌کند. آزمون دوره باریستا با مدرک بین المللی، در دو مرحله کتبی و عملی انجام می‌شود و تا پایان اخذ مدرک آموزش باریستا کافی شاپ، آشپزشو در کنار شما هنرجویان عزیز خواهد بود.

آموزشگاه آشپزشو این امکان را دارد که هنرجویان موفق و باانگیزه را پس از دریافت مدرک آموزش باریستا کافی شاپ، به مراکزی که نیاز به نیروی کار دارند، معرفی کند. خلاصه ما تا انتهای این مسیر جذاب همراه شما خواهیم بود.

هزینه دوره باریستا و بارتندری

هزینه دوره باریستا فنی حرفه ای مانند دوره‌های دیگر در آشپزشو زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای برآورد می‌شود و با توجه به اینکه دوره صفر تا صد به صورت عملی است و مواد اولیه توسط خود آموزشگاه تهیه می‌شود، هزینه دوره کافی شاپ نسبت به کیفیت دوره، بسیار مناسب می‌باشد. هزینه دوره باریستا فنی حرفه ای مانند یک سرمایه گذاری بر روی خودتان است که با تلاش و پشتکارتان، در آینده می‌توانید چندین برابر آن را دریافت نمایید.

مدرس دوره باریستا و بارتندری

مدرس دوره های باریستا فنی حرفه ای، استاد ربطی، مدرس صدا و سیمای ایران و از باتجربه‌ترین افراد در ایران است که در حوزه آموزش باریستایی و دوره باریستا با مدرک بین المللی فعالیت می‌کند.

در دوره های قبلی آشپزشو چه گذشت؟

5/5 (1 نظر)

معرفی دورهنمایش رایگان

طرز تهیه چیز کیک

طرز تهیه کیک براونی

مواد لازم کیک براونی

دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 5
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 5 دیدگاه
0
0
0
0
0
  1. khashayar touti

    دانشجو
    در مورد خرید این دوره مطمئن نیستم

    کیک رد ولوت

  2. khashayar touti

    دانشجو
    در مورد خرید این دوره مطمئن نیستم

    موکا با آرت وینگ تولیپ

  3. khashayar touti

    دانشجو
    در مورد خرید این دوره مطمئن نیستم

    لاته آرت با رنگ خوراکی مجاز(طرح وینگ تیولیپ)

  4. کیک برونی

  5. میلک شیک شکلات

تاریخ برگزاری
دوره باریستا و بارتندری (گروه اول)
۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - شنبهالی۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - دوشنبه
دوره باریستا و بارتندری (گروه دوم)
۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - شنبهالی۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - دوشنبه
قوانین شرکت در کلاس
  • از آوردن وسایل قیمتی به آموزشگاه اکیدا خودداری کنید. در این صورت آموزشگاه آشپزشو هیچ مسئولیتی در قبال گم شدن جزوات و وسایل شخصی هنرجو نداشته و حفاظت و صیانت از آن به خصوص بعد از پایان دوره به عهده هنرجو می باشد.
  • آوردن روپوش سفید و دمپایی الزامی است.
  • غیبت در کلاس به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداخت شده به هیچ عنوان عودت نخواهد شد. فقط درصورت دلیل موجه و مستند و با هماهنگی مدیریت مجموعه امکان حضور شما در دوره بعدی میسر خواهد شد.
  • آموزشگاه مجهز به دوربین مدار بسته می باشد.
  • هر هنرجو می بایست پس از اتمام کار عملی میز کار خود را تمیز و همانند اول ارائه دهد.
  • فیلم برداری، صدابرداری، نوت برداری در کلاس آزاد می باشد.
  • از آوردن همراه (فرزند، والدین و...) اکیدا خودداری شود.
  • مدارک مورد نیاز کارت ملی و شناسنامه و یک قطعه عکس ۳*۴ در جلسه اول و قبل از شروع دوره می بایست ارائه گردد.
  • همراه داشتن ظروف یکبار مصرف جهت بردن دست پخت های خود ضروری است.
قیمت دوره

8,500,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

تاریخ شروع دوره

۱۹ اسفند ۱۴۰۲

تاریخ پایان دوره

۲۱ اسفند ۱۴۰۲