تخفیف ویژه جشنواره زمستانه
۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان تخفیف شگفت انگیز
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

دوره حضوری آشپزی رژیمی

قیمت دوره

10,900,000 تومان

تخفیف فقط برای پرداخت یکجا
تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

تاریخ شروع دوره

۱۵ اسفند ۱۴۰۳

تاریخ پایان دوره

۱۷ اسفند ۱۴۰۳

نمایش ویدیو درباره دوره حضوری آشپزی رژیمی
5/5 (1 نظر)

معرفی دورهنمایش رایگان

این محصول هیچ محتوایی جهت دریافت ندارد

دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 3
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 3 دیدگاه
0
0
0
0
0
  1. جوجه یونانی

  2. بشقاب رژیمی ۴۸۵کالری همراه پروتیین سینه مرغ رول شده با تعناع و پوره نخود فرنگی و سبزیجات دورچین و قارچ وکینوا برای کربوهیدارت

  3. khashayar touti

    دانشجو
    در مورد خرید این دوره مطمئن نیستم

    کتلت تن ماهی(داخل فر بدون روغن)

تاریخ برگزاری
تخصصی آشپزی رژیمی
۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - چهارشنبهالی۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - جمعه
قوانین شرکت در کلاس
  • از آوردن وسایل قیمتی به آموزشگاه اکیدا خودداری کنید. در این صورت آموزشگاه آشپزشو هیچ مسئولیتی در قبال گم شدن جزوات و وسایل شخصی هنرجو نداشته و حفاظت و صیانت از آن به خصوص بعد از پایان دوره به عهده هنرجو می باشد.
  • آوردن روپوش سفید و دمپایی الزامی است.
  • غیبت در کلاس به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداخت شده به هیچ عنوان عودت نخواهد شد. فقط درصورت دلیل موجه و مستند و با هماهنگی مدیریت مجموعه امکان حضور شما در دوره بعدی میسر خواهد شد.
  • آموزشگاه مجهز به دوربین مدار بسته می باشد.
  • هر هنرجو می بایست پس از اتمام کار عملی میز کار خود را تمیز و همانند اول ارائه دهد.
  • فیلم برداری، صدابرداری، نوت برداری در کلاس آزاد می باشد.
  • از آوردن همراه (فرزند، والدین و...) اکیدا خودداری شود.
  • مدارک مورد نیاز کارت ملی و شناسنامه و یک قطعه عکس ۳*۴ در جلسه اول و قبل از شروع دوره می بایست ارائه گردد.
  • همراه داشتن ظروف یکبار مصرف جهت بردن دست پخت های خود ضروری است.
قیمت دوره

10,900,000 تومان

تخفیف فقط برای پرداخت یکجا
تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

تاریخ شروع دوره

۱۵ اسفند ۱۴۰۳

تاریخ پایان دوره

۱۷ اسفند ۱۴۰۳

مدرس

استاد سرآشپز فرنود

  • دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱
  • استاد دانشگاه و سرآشپز بین المللی
  • مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران
  • دانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی
  • کارشناس صدا و سیمای ایران