اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

دوره حضوری کلاس آموزش پیتزا

قیمت دوره

10,900,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

تاریخ شروع دوره

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

تاریخ پایان دوره

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

در جامعه امروزی و با گسترش رستوران‌ها و کافه‌ها و بدنبال آن تغییر سبک زندگی افراد،  سرو غذا در خارج از منزل به یک امر بدیهی تبدیل شده است. در این بین فست‌فودها نیز جایگاه ویژه‌ای در بین افراد دارند. یکی از زیرشاخه‌های فست فود، مربوط به پیتزا می‌باشد که توانایی پخت یک پیتزای خوشمزه و با کیفیت است که می‌تواند منوی غذایی پرطرفداری را ایجاد کند. بسیاری از کافه‌ها، رستوران‌های فرنگی و فست فودی ها به یک پیتزازن حرفه‌ای در آشپزخانه خودشان نیازمند هستند. 

برای همه افرادی که علاقه به این رشته دارند و یا افرادی که در این زمینه شغلی مشغول به کار هستند اما تمایل دارند که علم خود را بالا برده و پیشرفت کنند،  پیشنهاد می‌شود در کلاس آموزش پیتزا که ۳روزه و فشرده است شرکت کنند. در ادامه با جزییات دوره پیتزا آشنا خواهیم شد.

اگه میخوای با دست پر مهاجرت کنی پکیج ویژه مهاجرت رو از دست نده… 

مباحث عملی دوره تخصصی پیتزا

استايل‌های مورد آموزش در دوره پیتزا آمریکایی

استايل‌های مورد آموزش دوره پیتزا ایتالیایی

در ۳ روز دوره تخصصی پیتزا چه می‌گذرد ؟

بطور معمول کلاس‌ها از ساعت 9 صبح پس از صرف صبحانه گروهی آغاز می‌شوند. پس از ثبت‌نام نهایی بصورت حضوری در آموزشگاه، هنرجویان جزوه چاپ شده را دریافت نموده و با توضیحات استاد، با اطلاعات تئوری این دوره آشنا خواهند شد. در کلاس پیتزاپزی نسبت آب به آرد را در خمیرها خواهید آموخت و با انواع آرد، استارت، خمیر، سس‌های کف پیتزا، انواع تاپینگ و … آشنا می‌شوید.

پس از اتمام توضیحات تئوری، کار عملی آغاز خواهد شد. روز اول این دوره با تهیه انواع استارتر شروع شده و هنرجویان پیش خمیر را تهیه می‌کنند. با انواع سس کف پیتزا نیز آشنا شده و شروع به تهیه این سس‌ها خواهند نمود.

روز دوم پس از صرف صبحانه گروهی؛ با انواع پنیر پیتزا، طعم‌های مختلف، انواع تاپینگ در پیتزاهای مختلف آشنا خواهید شد. سپس با استفاده از استارترهای آماده شده خمیرگیری آغاز خواهد شد. بهترین و خوشمزه‌ترین خمیر ناپولی را در کلاس پیتزا ایتالیایی این دوره خواهید آموخت. هر هنرجو با تکنیک اصلی خمیر باز کردن آشنا خواهد شد و از ابتدا تا انتهای پخت یک پیتزا را با نظارت استاد انجام خواهد داد.

آشپزشو همانند همیشه تمام مواد اولیه مورد نیاز را بصورت رایگان در اختیار هنرجویان قرار داده تا بتوانند بهترین یادگیری را در کلاس درس داشته‌باشند. یکی از مزایای دوره‌های ورکشاپ این است که مواد اولیه به مقدار زیاد در دسترس هنرجویان قرار می‌گیرد تا نگرانی بابت تهیه آیتم‌های آموزشی نداشته باشند و اگر احیانا دستوری را اشتباه انجام دادند و یا هر خطایی صورت گرفت، با استفاده از مواداولیه جدید، دستورتهیه را با نظارت استاد به درستی تهیه کنند. همچنین وجود ابزار تخصصی به هنرجو کمک می‌کند تا با وسایل پیشرفته و به روز این صنعت آشنا شده و کار با آن‌ها را نیز فراگیرد. زیرا با وجود این ابزار است که یک آشپز حرفه‌ای علاوه بر سرعت بخشیدن به کار، کیفیت غذای نهایی را نیز بالا برده که در نهایت باعث رضایت مشتری خواهد شد. با وجود تنور مخصوص، فر مخصوص، انواع پالت و قالب و پاروی مخصوص و کار با آن‌ها، خروجی نهایی بسیار بی‌نظیری خواهید داشت.

روز سوم دوره پیتزا نیز با خمیرگیری، بازکردن تخصصی خمیر و تهیه پیتزا به پایان خواهد رسید.

در ضمن در تمام طول دوره، پذیرایی صبحانه، ناهار و میان‌وعده برعهده آموزشگاه آشپزشو می‌باشد.

دوره تخصصی پیتزا

محل آموزش کلاس پیتزا در تهران

این دوره در محل آموزشگاه آشپزی” آشپزشو قنادشو” به آدرس ” تهران، خیابان جمهوری، خیابان کارگر جنوبی، نرسیده به میدان پاستور، نبش کوچه سعیدی، پلاک ۶، واحد ۷ ” برگزار خواهد شد.

درصورت استفاده از BRT می‌توانید در ایستگاه میدان انقلاب پیاده شده و در خیابان کارگر جنوبی به سمت آموزشگاه بیایید. همچنین مترو ایستگاه حر واقع در خط 2 و همچنین ایستگاه میدان انقلاب در خط 4 میتوانید به راحتی به آموزشگاه دسترسی پیدا کنید. هنرجویانی که از شهرستان می‌آیند نیز نگران هتل نباشند. در نزدیکی آموزشگاه آشپزشو هتل‌های متعددی از جمله هتل ایران واقع در خیابان شهامتی، هتل آپارتمان پارس واقع در خیابان روانمهر و هتل اورین در خیابان مجد بالای میدان انقلاب، وجود دارد که هنرجویان به راحتی می‌توانند در نزدیکی آموزشگاه محل اسکان خود را انتخاب کنند و دغدغه‌ای بابت رفت و آمد نیز نداشته باشند.

مدرس این دوره چه کسی است؟

استاد حمیدرضا رستم خانی با ۱۲سال سابقه کاری در حوزه ی خمیرهای پیتزا و راه انداز رستوران های معروف تالیانا، کافه پامکین، ال وان، لنو، رولکس لانژ، باب البحر لانژ و… مدرس دوره تخصصی پیتزا می‌باشند.

مدرک این دوره

دوره تخصصی پیتزا یکی از دوره‌های ارزشمند در پکیج ویژه مهاجرت می‌باشد که دارای  بیش از ۳۰ ساعت آموزش تئوری و عملی است و از آنجایی‌‌که آموزشگاه آشپزشو یکی از آموزشگاه‌های معتبر سازمان فنی و حرفه‌ای کشور به شمار می‌رود، پس از شرکت در این دوره اسم شما جهت شرکت در آزمون تئوری تستی فنی و حرفه‌ای رد می‌گردد. پس از اعلام تاریخ آزمون که کاملا تحت نظر و برنامه‌ریزی این سازمان می‌باشد، کارت ورود به جلسه برای شما صادر شده و شما در این آزمون شرکت می‌کنید. حدودا 48 ساعت پس از پایان آزمون نمرات در سایت سازمان فنی و حرفه‌ای قابل مشاهده می‌باشد. قبولی هنرجو درصورتی است که نمره 50 از 100 را دریافت کند. پس از آن باید منتظر اعلام تاریخ آزمون عملی از سوی فنی و حرفه‌ای باشید. آزمون عملی نیز در محل آموزشگاه یا محل تعیین شده از جانب فنی و حرفه‌ای برگزار می‌گردد.

پس از انجام آزمون‌ها شما مدرک معتبری دریافت می‎کنید که در بیش از 186 کشور جهان تایید شده است و قابلیت ترجمه دارد.

دوره تخصصی پیتزا

شرایط ویژه برای هنرجویان

اگر به هر دلیلی در طول دوره احساس کردید  مطلبی را به خوبی یاد نگرفته‌اید، می‌توانید به صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنید! البته در طول بیش از ده سال فعالیت آشپزشو، تمام هنرجویان با یادگیری تمام از ما خداحافظی کردند. همه شرایط برای پیشرفت شما مهیاست! از هزینه کلاس آموزش پیتزا که بسیار مقرون به صرفه هست تا شرایط اقساط و … پس کافیست گوشی تلفن را برداشته با شماره ۰۲۱-۶۶۷۱۵۴۶۶ یا ۰۲۱-۶۶۷۱۲۷۸۷ تماس گرفته و ثبت نام کنید تا علاوه بر یادگیری هنر آشپزی، از این هنر برای درآمدزایی و اخذ مدرک آشپزی معتبر نیز بهره ببرید.

پیشنهاد ویژه…

یکی دیگر از دوره‌های جذاب و پرطرفدار آشپزشو دوره آشپزی ملل است. برای اطلاعات بیشتر به صفحه “آشپزی ملل” مراجعه کنید.

دوره تخصصی پیتزا

می‌توانید در پنج دوره هدفمند و کاربردی در قالب پکیج مهاجرت با تخفیف شگفت انگیز شرکت نمایید و به راحتی اقدام به مهاجرت و کسب مدارک بین المللی مهارت کنید.

این پکیج شامل ۵ دوره‌ی کاربردی و هدفمند در زمینه آشپزی می‌باشد:

پکیج آموزش آشپزی ویژه مهاجرت

41,900,000 تومان
3

سوالات متداول

دوره های آموزش پیتزا معمولا هر ماه یکبار این دوره برگزار خواهد شد و بصورت سه روز متوالی خواهد بود. لازم به ذکر است که ظرفیت این دوره با توجه به موقعیت شغلی آن به سرعت تکمیل می‌گردد. با پیش‌پرداخت هزینه می‌توانید در اولین دوره پیش رو که ظرفیت خالی داشته باشد ثبت نام کنید.

بله، به اندازه‌ای که تمایل داشته باشید از پیتزاها سرو می‌کنید و مابقیه آن در ظرف‌های یکبارمصرف بسته بندی شده تا هنرجویان بتوانند نتیجه کار خود را به منزل ببرند و در کنار عزیزانشان نوش جان کنند.

داشتن دمپایی تمیز و روپوش آشپزی از واجبات شرکت در دوره‌ها می‌باشد. فقط با یک خودکار بیایید تا با دنیایی از آموزش و تجربه برگردید!

در دوره‌های قبلی آشپزشو چه گذشت؟
دوره تخصصی پیتزا شهریور ۱۴۰۲
نمایش ویدیو درباره دوره تخصصی پیتزا شهریور ۱۴۰۲
پخش ویدیو
دوره تخصصی پیتزا مرداد ۱۴۰۲
نمایش ویدیو درباره دوره تخصصی پیتزا مرداد ۱۴۰۲
پیتزا دی ماه
نمایش ویدیو درباره پیتزا دی ماه
3.3/5 (4 نظر)

معرفی دورهنمایش رایگان

این محصول هیچ محتوایی جهت دریافت ندارد

دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
اولین نظر را شما بنویسید. “دوره حضوری کلاس آموزش پیتزا”
تعداد دیدگاه : 0
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 0 دیدگاه
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

تاریخ برگزاری
آموزش تخصصی پیتزا (گروه اردیبهشت)
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - شنبهالی۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - دوشنبه
آموزش تخصصی پیتزا (گروه خرداد)
۲۸ خرداد۱۴۰۳ - دوشنبهالی۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - چهارشنبه
قوانین شرکت در کلاس
  • از آوردن وسایل قیمتی به آموزشگاه اکیدا خودداری کنید. در این صورت آموزشگاه آشپزشو هیچ مسئولیتی در قبال گم شدن جزوات و وسایل شخصی هنرجو نداشته و حفاظت و صیانت از آن به خصوص بعد از پایان دوره به عهده هنرجو می باشد.
  • آوردن روپوش سفید و دمپایی الزامی است.
  • غیبت در کلاس به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداخت شده به هیچ عنوان عودت نخواهد شد. فقط درصورت دلیل موجه و مستند و با هماهنگی مدیریت مجموعه امکان حضور شما در دوره بعدی میسر خواهد شد.
  • آموزشگاه مجهز به دوربین مدار بسته می باشد.
  • هر هنرجو می بایست پس از اتمام کار عملی میز کار خود را تمیز و همانند اول ارائه دهد.
  • فیلم برداری، صدابرداری، نوت برداری در کلاس آزاد می باشد.
  • از آوردن همراه (فرزند، والدین و...) اکیدا خودداری شود.
  • مدارک مورد نیاز کارت ملی و شناسنامه و یک قطعه عکس ۳*۴ در جلسه اول و قبل از شروع دوره می بایست ارائه گردد.
  • همراه داشتن ظروف یکبار مصرف جهت بردن دست پخت های خود ضروری است.
قیمت دوره

10,900,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

تاریخ شروع دوره

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

تاریخ پایان دوره

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

مدرس

استاد رستم خانی

استاد حمیدرضا رستم خانی با ۱۲سال سابقه کاری در حوزه ی خمیرهای پیتزا و راه انداز رستوران های معروف تالیانا، کافه پامکین، ال وان، لنو، رولکس لانژ، باب البحر لانژ و...