در جامعه امروزی و با گسترش رستورانها و کافهها و بدنبال آن تغییر سبک زندگی افراد، سرو غذا در خارج از منزل به یک امر بدیهی تبدیل شده است. در این بین فستفودها نیز جایگاه ویژهای در بین افراد دارند. یکی از زیرشاخههای فست فود، مربوط به پیتزا میباشد که توانایی پخت یک پیتزای خوشمزه و با کیفیت است که میتواند منوی غذایی پرطرفداری را ایجاد کند. بسیاری از کافهها، رستورانهای فرنگی و فست فودی ها به یک پیتزازن حرفهای در آشپزخانه خودشان نیازمند هستند.
برای همه افرادی که علاقه به این رشته دارند و یا افرادی که در این زمینه شغلی مشغول به کار هستند اما تمایل دارند که علم خود را بالا برده و پیشرفت کنند، پیشنهاد میشود در کلاس آموزش پیتزا که ۳روزه و فشرده است شرکت کنند. در ادامه با جزییات دوره پیتزا آشنا خواهیم شد.
اگه میخوای با دست پر مهاجرت کنی پکیج ویژه مهاجرت رو از دست نده…
مباحث عملی و تئوری دوره تخصصی پیتزا
- آشنایی با ساختار گندم
- شناخت انواع آرد و انتخاب آرد مناسب
- آموزش انواع پیش تخمیرها و تکنیکهای خمیرگیری
- آشنايی با مخمرها و عمل آوری آنها
- بررسی و شناخت انواع آب ، میزان رطوبت ، مخمر ، نمک ، انواع بهبود دهنده ، دما و تاثیر آنها بر خمیر
- آموزش فرمول نویسی خمیر به نسبت منطقه جغرافیایی
- آموزش شناخت ابزارآلات برای آشپزخانه ایتالیایی
- آموزش صفر تا صد چیدمان آشپزخانه
- معرفی و طعم دار کردن تاپینگ های پیتزا(فراورده ها،پروتئین ها، سبزیجات)
- آموزش چونه گرفتن، باز کردن خمیر و کار با پارو
- آموزش روغن های اروماتیک و طعم دار
- معرفی و طعم دار کردن تاپینگ های پیتزا (فراورده ها،پروتئین ها، سبزیجات)
- آموزش انواع مرینیت کردن ماکیان، دریایی، بیفها
- ساخت چند نوع روغن آروماتیک برای سرو پیتزاها
- شناخت انواع فرها برای پخت پیتزا و نحوه کار با آن
- آموزش نحوه درست باز کردن خمیر با دست
- شناخت انواع تکنیکهای روز خمیرگیری
- ( از جمله بیگا، پولیش و اتولیز)
- آموزش بیش از ۱۰ مدل از سسهای ایتالیایی و آمریکایی برای سرو یا کف پیتزا:
- مارینارا
- پستوی ریحان
- بشامل
- پستوی فلفل دلمه کبابی
- چیمی چوری
- سیر
- مایونز دست ساز
- چیلی تای
- رومسکو
- باربیکیو
- سس خامه
- کرم قارچ و بادمجان
- پوره نخودفرنگی
- و...
استايلهای مورد آموزش در دوره پیتزا آمریکایی
- دیترویت استایل
- نیویورکی استايل
استايلهای مورد آموزش دوره پیتزا ایتالیایی
- ناپولیتن
- رومانا
در ۳ روز دوره تخصصی پیتزا چه میگذرد؟
بطور معمول کلاسها از ساعت 9 صبح پس از صرف صبحانه گروهی آغاز میشوند. پس از ثبتنام نهایی بصورت حضوری در آموزشگاه، هنرجویان جزوه چاپ شده را دریافت نموده و با توضیحات استاد، با اطلاعات تئوری این دوره آشنا خواهند شد. در کلاس پیتزاپزی نسبت آب به آرد را در خمیرها خواهید آموخت و با انواع آرد، استارت، خمیر، سسهای کف پیتزا، انواع تاپینگ و … آشنا میشوید.
پس از اتمام توضیحات تئوری، کار عملی آغاز خواهد شد. روز اول این دوره با تهیه انواع استارتر شروع شده و هنرجویان پیش خمیر را تهیه میکنند. با انواع سس کف پیتزا نیز آشنا شده و شروع به تهیه این سسها خواهند نمود.
روز دوم پس از صرف صبحانه گروهی؛ با انواع پنیر پیتزا، طعمهای مختلف، انواع تاپینگ در پیتزاهای مختلف آشنا خواهید شد. سپس با استفاده از استارترهای آماده شده خمیرگیری آغاز خواهد شد. بهترین و خوشمزهترین خمیر ناپولی را در کلاس پیتزا ایتالیایی این دوره خواهید آموخت. هر هنرجو با تکنیک اصلی خمیر باز کردن آشنا خواهد شد و از ابتدا تا انتهای پخت یک پیتزا را با نظارت استاد انجام خواهد داد.
آشپزشو همانند همیشه تمام مواد اولیه مورد نیاز را بصورت رایگان در اختیار هنرجویان قرار داده تا بتوانند بهترین یادگیری را در کلاس درس داشتهباشند. یکی از مزایای دورههای ورکشاپ این است که مواد اولیه به مقدار زیاد در دسترس هنرجویان قرار میگیرد تا نگرانی بابت تهیه آیتمهای آموزشی نداشته باشند و اگر احیانا دستوری را اشتباه انجام دادند و یا هر خطایی صورت گرفت، با استفاده از مواداولیه جدید، دستورتهیه را با نظارت استاد به درستی تهیه کنند. همچنین وجود ابزار تخصصی به هنرجو کمک میکند تا با وسایل پیشرفته و به روز این صنعت آشنا شده و کار با آنها را نیز فراگیرد. زیرا با وجود این ابزار است که یک آشپز حرفهای علاوه بر سرعت بخشیدن به کار، کیفیت غذای نهایی را نیز بالا برده که در نهایت باعث رضایت مشتری خواهد شد. با وجود تنور مخصوص، فر مخصوص، انواع پالت و قالب و پاروی مخصوص و کار با آنها، خروجی نهایی بسیار بینظیری خواهید داشت.
روز سوم دوره پیتزا نیز با خمیرگیری، بازکردن تخصصی خمیر و تهیه پیتزا به پایان خواهد رسید.
در ضمن در تمام طول دوره، پذیرایی صبحانه، ناهار و میانوعده برعهده آموزشگاه آشپزشو میباشد.
محل آموزش کلاس پیتزا در تهران
این دوره در محل آموزشگاه آشپزی” آشپزشو قنادشو” به آدرس ”تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه” برگزار خواهد شد.
درصورت استفاده از BRT میتوانید در ایستگاه میدان انقلاب پیاده شده و در خیابان کارگر جنوبی به سمت آموزشگاه بیایید. همچنین مترو ایستگاه حر واقع در خط 2 و همچنین ایستگاه میدان انقلاب در خط 4 میتوانید به راحتی به آموزشگاه دسترسی پیدا کنید. هنرجویانی که از شهرستان میآیند نیز نگران هتل نباشند. آموزشگاه به صورت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران اقامتگاه مناسبی را در نظر گرفته است تا هنرجویان عزیز دیگر دغدغهای بابت رفت و آمد نیز نداشته باشند.
مدرک این دوره
دوره تخصصی پیتزا یکی از دورههای ارزشمند در پکیج ویژه مهاجرت میباشد که دارای بیش از ۳۰ ساعت آموزش تئوری و عملی است و از آنجاییکه آموزشگاه آشپزشو یکی از آموزشگاههای معتبر سازمان فنی و حرفهای کشور به شمار میرود، پس از شرکت در این دوره اسم شما جهت شرکت در آزمون تئوری تستی فنی و حرفهای رد میگردد. پس از اعلام تاریخ آزمون که کاملا تحت نظر و برنامهریزی این سازمان میباشد، کارت ورود به جلسه برای شما صادر شده و شما در این آزمون شرکت میکنید. حدودا 48 ساعت پس از پایان آزمون نمرات در سایت سازمان فنی و حرفهای قابل مشاهده میباشد. قبولی هنرجو درصورتی است که نمره 50 از 100 را دریافت کند. پس از آن باید منتظر اعلام تاریخ آزمون عملی از سوی فنی و حرفهای باشید. آزمون عملی نیز در محل آموزشگاه یا محل تعیین شده از جانب فنی و حرفهای برگزار میگردد.
پس از انجام آزمونها شما مدرک معتبری دریافت میکنید که در بیش از 186 کشور جهان تایید شده است و قابلیت ترجمه دارد.
شرایط ویژه برای هنرجویان
اگر به هر دلیلی در طول دوره احساس کردید مطلبی را به خوبی یاد نگرفتهاید، میتوانید به صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنید! البته در طول بیش از ده سال فعالیت آشپزشو، تمام هنرجویان با یادگیری تمام از ما خداحافظی کردند. همه شرایط برای پیشرفت شما مهیاست! از هزینه کلاس آموزش پیتزا که بسیار مقرون به صرفه هست تا شرایط اقساط و … پس کافیست گوشی تلفن را برداشته با شماره ۰۲۱۹۱۳۴۰۰۸۲ تماس گرفته و ثبت نام کنید تا علاوه بر یادگیری هنر آشپزی، از این هنر برای درآمدزایی و اخذ مدرک آشپزی معتبر نیز بهره ببرید.
پیشنهاد ویژه…
یکی دیگر از دورههای جذاب و پرطرفدار آشپزشو دوره آشپزی ملل است. برای اطلاعات بیشتر به صفحه “آشپزی ملل” مراجعه کنید.
میتوانید در پنج دوره هدفمند و کاربردی در قالب پکیج مهاجرت با تخفیف شگفت انگیز شرکت نمایید و به راحتی اقدام به مهاجرت و کسب مدارک بین المللی مهارت کنید.
این پکیج شامل ۵ دورهی کاربردی و هدفمند در زمینه آشپزی میباشد:
- دوره آشپزی بین الملل
- دوره گارنیش و آرت پلیت
- دوره آشپزی ایتالیایی
- دوره تخصصی پیتزا
- دوره فست فود
سوالات متداول
دوره های آموزش پیتزا معمولا هر ماه یکبار این دوره برگزار خواهد شد و بصورت سه روز متوالی خواهد بود. لازم به ذکر است که ظرفیت این دوره با توجه به موقعیت شغلی آن به سرعت تکمیل میگردد. با پیشپرداخت هزینه میتوانید در اولین دوره پیش رو که ظرفیت خالی داشته باشد ثبت نام کنید.
بله، به اندازهای که تمایل داشته باشید از پیتزاها سرو میکنید و مابقیه آن در ظرفهای یکبارمصرف بسته بندی شده تا هنرجویان بتوانند نتیجه کار خود را به منزل ببرند و در کنار عزیزانشان نوش جان کنند.
داشتن دمپایی تمیز و روپوش آشپزی از واجبات شرکت در دورهها میباشد. فقط با یک خودکار بیایید تا با دنیایی از آموزش و تجربه برگردید!
جواد
پیتزا ناپلی تن پپرونی
جواد
پیتزا ناپلی تن مارگاریتا
جواد
پیتزا ناپلی تن سیر و استیک
سامان رستمی
پیتزا رومانو سیر و استیک
سامان رستمی
پیتزا رومانو بیکن