دوره آشپزی ایتالیایی، یکی از دوره های پرطرفدار حضوری آموزشگاه آشپزشو است که ضمن ایجاد بستری مناسب برای آموزش دقیق، مناسب افرادی است که علاوه بر علاقه به غذاهای خوشمزه ایتالیا به دنبال دریافت مدرک معتبر و قابل ترجمه جهت ارائه به محل کار یا حتی مهاجرت هستند.
در این دوره حرفه ای، بیش از30 آیتم آموزشی وجود دارد که در ادامه به معرفی مفصل این دوره پرداخته می شود.
در این دوره تخصصی هنرجویان با اصول کاربردی و اصلی آشپزی ایتالیایی آشنا شده و از آموزش انواع پیش غذا، سوپ، پاستا ، انواع استیک و مرینیت های مخصوص، دسرها و انواع نان ها و پیتزای ناپولی بهره خواهند برد.
مانند سایر دوره های تخصصی این دوره نیز شامل آموزش تئوری و عملی میباشد.
مبانی تئوری دوره آشپزی ایتالیایی
- آشنایی با فرهنگ غذایی ایتالیایی ها
- آشنایی با مواد اولیه
- آشنایی با ابزار تخصصی
- آشنایی با انواع گوشت و آناتومی بدن دام
- آشنایی با انواع آرد، مخمر
- و …
آیتم های آموزش عملی دوره آشپزی ایتالیایی
- تهیه خمیر پاستا دست ساز و انواع مدل های آن
- پاستا کربونارا
- فتوچینی با سس ریحان
- پاستا بلوگنز
- پاستا پریماورا
- پاستا فارفاله
- پاستا گلابی
- راویولی
- لازانیا
- پوره سیب زمینی
- سیب زمینی تنوری
- نان چاباتا
- کالزونه سوسیس
- نان سیر
- بروشتا
- نان فوکاچیا
- سالاد سزار
- سالاد سیسیلی
- کاناپس قارچ
- خمیر پیتزا وستل
- خمیر سوتیله
- خمیر ایتالیایی
- اوسوبوکو
- پولنت ولدستین
- جوجه به سبک ایتالیایی
- تیرامیسو
- دسر زوکوتو
- سوپ قارچ و خامه
- مینی کامیتا بادمجان
- سوپ گیاهی
- خوراک لوبیا چیتی
- Beef tenderloin steak
- Rib eye steak
- marinade ribs
- Diane steak
- Atlanta cheese sauce
- Mushroom Sauce
- Limoges butter
- Philadelphia cheese sauce
- Arkansas rub
- chicken Vesuvio
- Chicken parmesan
- Italian cake
- starter
- caponata
- و…
مدت زمان دوره آشپزی ایتالیایی
این دوره در سه روز متوالی بصورت فشرده برگزار خواهد شد. زیرا هدف اصلی آموزشگاه آشپزی “آشپزشو،قنادشو” کاهش هزینههای جانبی هنرجویان مانند هزینههای رفت و آمد، هزینه اسکان برای هنرجویان شهرستانی و همچنین رفع مشکل دریافت مرخصی از محل کار برای افراد شاغل میباشد.
یکی دیگر از دلایل برگزاری فشرده این دوره نیز افزایش یادگیری افراد به دلیل انجام کار متوالی و بدون وقفه است. زیرا طبق رسالت آشپزشو در ابتدای هرروز، آموزش روز قبل مورد بحث و بررسی مجدد قرار میگیرد تا هنرجویان بطور کامل آیتم های تدریس شده را فراگیرند.
آیا ۳روز زمان، برای متخصص شدن کافیست؟
برای رسیدن به جواب این سوال باید بدانید که در این سه روز چه اتفاقی در آشپزشو می افتد.
همانند تمامی دوره های ورکشاپ حضوری، تهیه مواد اولیه، ابزار مورد نیاز و ابزارهای تخصصی و همچنین جزوه چاپ شده بدون نیاز به پرداخت اضافی، بر عهده آموزشگاه می باشدو یکی از نکات مثبت “آشپزشو” این هست که همیشه مواد اولیه بیش از مقدار دستور تهیه غذا در اختیار هنرجویان قرار میگیرد تا اگر به هر دلیلی نیاز به پخت مجدد هر آیتمی بود، مواد اولیه در دسترس باشد.
همه می دانیم که در هر سبک آشپزی به ابزار تخصصی نیاز است و نباید به علت گرانی یا کمبود فضا، هنرجویان را از آموزش حضوری محروم کنیم. به همین دلیل قبل از برنامه ریزی برای برگزاری هر دوره، تمام ابزار و تجهیزات مورد نیاز تهیه می شوند. پس هنرجویان با خیال راحت با تجهیزات اصولی کار کرده و نگرانی بابت آموزش غیر استاندارد نخواهند داشت.
هنرجویان در این سه روز زیر نظر استاد فرنود، سرآشپز بین المللی، بعد از آموزش تئوری شروع به کار عملی می کنند و کار به صورت فردی و گروهی باعث میشود تا افراد هم با چالشهای محیط کار آشنا شده و علاوه بر فن آشپزی با کار در فضای آشپزخانه و هم چنین تیم ورک آشنا شوند.
در این روش آموزشی افراد نهایت دقت خود را به کار می برند تا علاوه بر انجام صحیح وظیفه کاری خود، به سایر پخت و پزهای موجود نیز توجه کنند.
حال به سوال ابتدای این بحث پاسخ دهیم، آیا در سه روز با فراوانی مواد اولیه، تجهیزات تخصصی، جزوه استاندارد و دقیق و در نهایت بهره بردن از علم استاد فرنود دانش آموخته از مالزی با بیش از 12سال فعالیت حرفه ای میتوان آشپزی ایتالیایی را فرا گرفت؟ بی شک حتما!
پیشنهاد ویژه…
اگر به آشپزی بین المللی علاقه دارید و دوست دارید در این حوزه جذاب شروع به کار کنید، دوره حضوری آشپزی ملل آشپزشو با مدرک معتبر بینالمللی را به شما پیشنهاد میکنیم.
نقشه راه ۳روزه آشپزی ایتالیایی
جالب است بدانید که نقطه قوت دورههای حضوری، مخصوصا برای روز ابتدایی همان تایم پذیرایی و صبحانه و آشنایی افراد با یکدیگر است. به رسم همیشگی آشپزشو، هنرجویان صبحانه را میهمان آموزشگاه هستند و بصورت گروهی پذیرایی صبحانه انجام میشود که این خود فرصت آشنایی اولیه و ارتباط بهتر هنرجویان با محیط است.
سپس پس از صرف صبحانه، هنرجویان می بایست با مدرک شناسایی و یک قطعه عکس 4*3 ثبت نام خود را قطعی نمایند.
طبق معمول دوره های حضوری با تدریس استاد فرنود، ابتدای هر روز آموزشی با توضیحات تئوری آغاز می گردد و قاعدتا روز اول نیز توضیحات برای هنرجویان جدیدتر و جذاب تر است. همانند یک کلاس درس آموزشی، استاد فرنود شروع به توضیح در خصوص فرهنگ غذایی ایتالیا می کنند و غذاهای معروف، نحوه سرو غذا، تعداد دفعات سروغذا و سایر آداب و رسوم مردم ایتالیا را آموزش می دهند. در مبحث تهیه پاستا و پیتزا، تک تک مواد اولیه توضیح داده شده و هنرجویان به طور مفصل با موضوع مهم و گسترده ی آرد، مخمر، بهبود دهنده ها، چربی ها، انواع خمیر پاستا، انواع خمیر پیتزا، تاپینگ ها، اصول تاپینگ در پیتزا و در نهایت اصول فرم دهی، استراحت و پخت خمیر آشنا می شوند. در این دوره حرفه ای که آموزش استیک ها نیز صورت می گیرد، نیاز به دانش شناخت انواع گوشت و شناخت آناتومی بدن دام خواهد داشت. بنابراین یکی از توضیحات مهم دیگر استاد فرنود در روز اول، آموزش شناخت گوشت و قطعات مختلف بدن دام می باشد. در این بین نیز به سوالات هنرجویان پاسخ داده می شود.
پیشنهاد ویژه…
اگر به دنبال یک دوره حرفهای و تخصصی پیتزا هستید، کلاس آموزش پیتزا آشپزشو را به شما پیشنهاد میکنیم.
پس از اتمام توضیحات تئوری، نوبت به توضیح در مورد رسپی های موجود در جزوه می رسد. مواد اولیه هر رسپی خوانده شده، در صورتی عدم آشنایی هنرجویان با ماده اولیه توضیحات تکمیلی ارائه شده و سپس دستور تهیه آن آیتم نیز آموزش داده شده که هنرجو با طور کامل تسلط پیدا کند.
حال نوبت شروع کار عملی و گروهی است! با رعایت بهداشت، شستشوی دست ها و پوشیدن کلاه، هنرجویان غذای مورد نظرشان را انتخاب کرده، مواد اولیه را دریافت می کنند و با توضیحات و نظارت دقیق استاد پخت و پز آغاز می شود.
پاستاهای خوشمزه و معروفی که در این دوره آموزش داده می شود با همان پاستاهای دست ساز هنرجویان است!
همه هنرجویان حاضر در کلاس بصورت جداگانه خمیر پاستا تهیه کرده و هرکدام مدل های مختلف شکل دهی به خمیر پاستا را نیز انجام می دهند. سپس روش پخت پاستای تازه و کارخانه ای را آموزش خواهند دید.
پس از صرف ناهار و کمی استراحت، تک تک آیتم های روز اول تهیه شده هر هنرجو اصول باز کردن خمیر پیتزا را نیز آموزش دیده و پس از پخت کامل غذاها، استاد فرنود اصول گارنیش را نیز به هنرجویان توضیح داده و افراد خودشان پلیت های زیبایی را خلق خواهند کرد. پس از عکاسی، تک تک هنرجویان با تست کردن غذاها با مزه های اصیل ایتالیایی آشنا خواهند شد. و در پایان کار تمامی غذاهای پخته شده بین هنرجویان تقسیم می شود.
روز دوم این دوره هم با صبحانه دورهمی شروع شده و سپس تدریس جدید را آغاز می شود. حال نوبت بررسی آیتم های تهیه شده ی روز قبل است. هر هنرجو کار خود را توضیح می دهد و در صورت داشتن هرگونه سوالی، استاد فرنود پاسخگوی سوالات هنرجویان است.
آیتم های روز دوم همانند روز قبل با توضیحات کامل آموزش داده شده و مجدد هنرجویان که امروز آشنایی بهتری با محیط و ابزار و کار گروهی پیدا کرده اند، کار عملی را آغاز می کنند. باز هم نظارت دقیق بر نحوه آشپزی تمامی هنرجویان مستقیما توسط استاد فرنود انجام می شود. پس از پخت تمامی آیتم ها در روز دوم، هنرجویان که با اصول گارنیش آشنا شده اند، پلیت های زیبایی را بدون کمک گرفتن خلق می کنند.
روز پایانی دوره، روز حرفه ای شدن است. حالا بعد از دو روز کار متوالی همگی به اصطلاح دستشان راه افتاده! سرعت یادگیری افزایش یافته، هنرجویان کار گروهی را به واسطه شناخت یکدیگر، بهتر انجام داده و همینطور پخت و پز را با رعایت تمام اصول تخصصی انجام می دهند. مجددا آیتم های روز قبل مورد بحث و بررسی قرار گرفته و سپس مابقی آیتم های موجود آموزش داده خواهد شد. جمع صمیمی آشپزشو، منتظر شماست در این دوره حرفه ای در کنار هم با انرژی های خوب، کسب علم کنیم.
دوره آشپزی ایتالیایی مناسب چه کسانی است؟
- افرادی که تمایل دارند در رستوران های سرو غذای ایتالیایی مشغول به فعالیت شوند
- افرادی که تمایل دارند از طریق مدرک معتبر آشپزی اقدام به مهاجرت نمایند.
- افرادی که قصد راه اندازی رستوران با تمرکز بر غذاهای ایتالیایی دارند.
- و تمامی افرادی که به دنبال علاقه خود در دنیای بی حد و مرز آشپزی هستند.
خدمات آشپزشو پس از دوره آشپزی ایتالیایی
یکی از اقدامات روتین آشپزشو در تمامی دوره های حضوری، تشکیل گروه رفع اشکال با حضور استاد، و بصورت دائمی است. تا هنرجویان هر زمانی هر سوالی در خصوص تدریس انجام شده داشتند بتوانند مستقیما با استاد ارتباط برقرار کنند. همچنین با فعالیت گروهی در کنار هم و ارائه نمونه کارهایی که هنرجویان در منزل یا رستوران انجام می دهند، بی شک یکی از گزینه های معرفی آنها به رستوران ها و هتل های مطرح خواهد بود.
همچنین یکی از نقاط قوت آشپزشو، تضمین یادگیری هنرجویان است. هنرجویان اگر به هر دلیلی احساس کنند مطالب آموزشی را به خوبی یاد نگرفته اند، میتوانند به صورت کاملا رایگان، در دوره بعدی شرکت کنند.
صدور مدرک آشپزی ایتالیایی
دریافت مدرک معتبر فنی حرفه ای، مستقیما تحت نظر این سازمان انجام می گیرد.
به این صورت که پس از اتمام دوره و امضای دفتر حضور و غیاب، اسم شما جهت شرکت در آزمون تئوری این درس به سازمان اعلام شده و طبق برنامه ریزی خود سازمان فنی و حرفه ای که آموزشگاه آشپزشو هیچ دخل و تصرفی در زمان آن ندارد، دو روز قبل از آزمون کارت ورود به جلسه شما صادر شده و مدیر آموزشگاه، کارت را از طریق پیام رسان برای شما ارسال خواهد کرد.
پس از قبولی در آزمون تئوری، باز هم بر اساس زمانبندی سازمان فنی و حرفه ای کشور روز آزمون عملی مشخص شده و به شما اطلاع رسانی خواهد شد.
در نتیجه پس از قبولی در هر دو آزمون، برای شما مدرک معتبر بین المللی صادر می شود. در جریان باشید که مدارک صادر شده از سوی این سازمان مورد قبول کشورهایی همچون آمریکا، کانادا، کشورهای عضو اتحادیه اروپا تا کشورهای آسیایی و حوزه خلیج فارس می باشد.
نکات قابل توجه برای شرکت در دوره حضوری آشپزی ایتالیایی
- پذیرایی صبحانه، ناهار و میان وعده از هنرجویان عزیز در طول مدت زمان برگزاری دوره بر عهده آموزشگاه می باشد.
- لطفا برای ثبت نام حتما کارت ملی و یک قطعه عکس 4*3 به همراه داشته باشید.
- جهت حفظ بهداشت، لطفا دمپایی مناسب تمیز و روپوش سفید به همراه داشته باشید.
- محل برگزاری دوره ها در آموزشگاه آشپزی “آشپزشو، قنادشو” به آدرس تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه می باشد.
در دوره های قبلی آشپزشو چه گذشت؟
معصومه بدری
نان سیر سبک رومانو
حسین نژادعلی
نان سیر ایتالیایی به سبک رومانو
حسین نژادعلی
پیتزا پپرونی سبک رومانو