اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
تخفیف شگفت انگیز فقط تا پایان فروردین

دوره آموزش فست فود حرفه‌ای (حضوری)

قیمت دوره

7,565,000 تومان

تخفیف فقط برای پرداخت یکجا
تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

تاریخ شروع دوره

۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

تاریخ پایان دوره

۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

دوره آموزشی فست فود، یکی از دوره‌های آشپزی مهیج برای افراد علاقه مندی است که چه در ایران چه در خارج از کشور می‌خواهند در این زمینه فعالیت کنند. در این دوره حرفه‌ای بیش از ۳۰ آیتم آموزشی تدریس می‌گردد که این آموزش‌ها از مهم‌ترین مطالبی هستند که هر آشپز فست فود باید آن را بداند که در ادامه به معرفی اجمالی این دوره خواهیم پرداخت.

در دوره آموزشی فست فود که یکی از دوره‌های آموزشی جامع و مورد نیاز مهاجرت نیز می‌باشد شما با مطالب بسیار مهم و کاربردی نظیر: شناخت گوشت برای تهیه برگر. اصول تهیه پیتزاهای آمریکایی و ایتالیایی. اصول سوخاری کردن و نحوه نگهداری و بسته بندی مواد اولیه آشنا خواهید شد.

آیتم های دوره آموزش فست فود

  • انواع ساندویچ گرم
    • ساندویچ رست بیف
    • ساندویچ سوسیس بندری
    • ساندویچ فلافل
    • ساندویچ ژامبون تنوری
  • ‎انواع سوخاری ها
    • سوخاری کلاسیک
    • سوخاری به سبک ژاپنی
    • کریسپی
    • پیاز سوخاری
  • انواع همبرگرها
    • همبرگر دست‌ساز کلاسیک
    • همبرگر دست‌ساز دودی
    • همبرگر دست‌ساز سبزیجات
  • همراه با روش مرینیت کردن پروتئین های مختلف و روش نگهداری آنها
  • انواع ‎پیتزاهای ایتالیایی و آمریکایی
    • خمیر پیتزای آمریکایی (با تاپینگ مرغ و قارچ)
    • خمیر پیتزای ایتالیایی (با تاپینگ پپرونی)
  • انواع ‎سس ها
    • سس سیر کاتانیایی
    • سس سالسای دودی
    • سس سیر و گشنیز
    • سس پومودو
    • سس مایونز
    • سس هزارجزیره
    • سس فرانسوی
  • سالاد کلم رستورانی
  • سالاد تایلندی
  • سیب زمینی رستورانی با سس آلفردو

پیشنهاد ویژه…

اگر به آشپزی ایتالیایی علاقه دارید و دوست دارید در این حوزه به مهارت بالایی برسید دوره آشپزی ایتالیایی را به شما پیشنهاد می‌کنیم

مدت زمان برگزاری دوره فست فود

دوره فست فود بهمن ۱۴۰۱

دوره فست فود حرفه‎ای در مدت زمان ۲ روز به صورت فشرده از ساعت ۹ صبح تا حدود ساعت 19 برگزار می‌شود. هدف اصلی آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو”  رفاه حال هنرجویانی است که یا از شهرهای اطراف برای فراگیری این دوره به تهران می‌آیند یا به دلیل مشغله‌کاری امکان گرفتن مرخصی برایشان مهیا نیست. بنابراین تصمیم گرفته شده که این دوره را در مدت زمان ۲ روز به صورت فشرده برگزار گردد.

تجربه نشان داده دوره‌هایی که به صورت فشرده برگزار می‌گردد درصد یادگیری هنرجویان به علت پیوستگی مطالب و زمان به شدت بالا خواهد رفت و از طرفی هزینه ‌های رفت و آمد و اقامت هنرجویان به شدت کاهش پیدا می‌کند.

پیشنهاد ویژه…

آموزشگاه آشپزشو یک دوره تخصصی برای علاقه‌مندان به آموزش انواع پیتزا نیز برگذار می‌کند!‌ برای اطلاعات بیشتر به صفحه ” دوره آموزش پیتزا ” مراجعه کنید.

شیوه آموزش دوره فست فود در آموزشگاه آشپزشو

دوره فست فود خرداد ۱۴۰۲

در تمام دوره آموزشی، جزوه چاپ شده، مواد اولیه، ابزار و وسایل مورد نیاز به صورت کاملا رایگان توسط آموزشگاه آشپزشو فراهم می شود تا هنرجویان بتواند با خیالی آسوده تمامی مراحل پخت و آماده سازی مواد غذایی را تحت نظارت سرآشپز انجام دهند و یک تجربه عملی از کار را داشته باشند. رسم آشپزشو این است که صبح هرروز را با صبحانه گروهی آغاز کند، همچنین تهیه میان وعده و ناهار نیز بر عهده آموزشگاه می‌باشد.

لازم به ذکر است که این دوره نیز همانند سایر دوره‌های حضوری بصورت ورکشاپ (work shop) برگزار میشود.  در دوره‌های ورک شاپ هنرجویان در کلاس درس خود را به چالش می‌کشند تا با انجام کار عملی با تمام فوت و فن‌های این رشته آشنا شوند. در پایان هر روز تمامی غذاهایی که طبخ شده‌اند، بین هنرجویان تقسیم شده و تا با تست آن‌ها به مزه اصلی و استاندارد آیتم‌ها برسند.

دوره آموزش فست فود برای چه افرادی مفید است؟

مدرک دوره آموزشی فست فود

دوره فست فود آبان ۱۴۰۱

این دوره بیش از ۲۰ ساعت آموزش تئوری و عملی می‌باشد و از آنجایی‌‌که آموزشگاه آشپزشو یکی از آموزشگاه‌های معتبر سازمان فنی و حرفه‌ای کشور به شمار می‌رود، پس از شرکت در دوره آموزش فست فود با مدرک بین المللی اسم شما جهت شرکت در آزمون تئوری تستی فنی و حرفه‌ای رد می‌گردد. پس از اعلام تاریخ آزمون که کاملا تحت نظر و برنامه‌ریزی این سازمان می‌باشد، کارت ورود به جلسه برای شما صادر شده و شما در این آزمون شرکت می‌کنید. حدودا 48 ساعت پس از پایان آزمون نمرات در سایت سازمان فنی و حرفه‌ای قابل مشاهده می‌باشد. قبولی هنرجو درصورتی  است که نمره 50 از 100 را دریافت کند. پس از آن باید منتظر اعلام تاریخ آزمون عملی از سوی فنی و حرفه‌ای باشید. آزمون عملی نیز در محل آموزشگاه یا محل تعیین شده از جانب فنی و حرفه‌ای برگزار می‌گردد.

پس از انجام آزمون‌ها شما مدرک معتبری دریافت می کنید که در بیش از ۱۸۶ کشور جهان تایید شده است و قابلیت ترجمه دارد.

پیشنهاد ویژه…

دوره سرآشپز بین الملل فرصت مناسبی برای افرادی است که می‌خواهند علاوه بر یادگیری هنر آشپزی ملل، از این هنر برای درآمدزایی و اخذ مدرک آشپزی معتبر نیز بهره‌ببرند. برای اطلاعات بیشتر به صفحه ” دوره آشپزی ملل ” مراجعه کنید.

محل برگزاری دوره فست فود

دوره‌های آموزش فست فود در تهران، در محل آموزشگاه آشپزی“آشپزشو قنادشو” به آدرس ” تهران، خیابان جمهوری، خیابان کارگر جنوبی، نرسیده به میدان پاستور، نبش کوچه سعیدی، پلاک ۶ ، واحد ۷ ” برگزار خواهد شد.

پیشنهاد ویژه آموزشگاه آشپزشو برای هنرجویان

هنرجویان اگر به هر دلیلی در طول دوره آموزش آشپزی فست فود احساس کردند که مطلبی رو به خوبی یاد نگرفته اند می‌توانند به صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.

مدرس دوره فست فود فنی حرفه‌ای

دوره آموزش فست فود توسط سرآشپز بین المللی و استاد دانشگاه ، استاد فرنود تدریس می‌شود. استاد فرنود فارغ التحصیل از دانشگاه کوردن بلو مالزی و همچنین مربی و آزمونگر رسمی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور و دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱ هستند.

موقعیت های شغلی پش از شرکت در دوره آموزشی فست فود

همانند سایر دوره‌های آموزشی کلاس آشپزی آشپزشو، چنانچه خلاقیت و علاقه شما برای استاد فرنود احراز شود، به رستوران‌هایی که درخواست نیروی کار دارند معرفی شده و مشغول به کار می‌شوید. تاکنون بیش از ۱۰۰۰ هنرجو در دوره‌های مختلف این آموزشگاه جهت اشتغال به کار به رستوران‌ها و هتل‌های معروفی همچون اسپیناس پالاس و  هتل استقلال و …. معرفی شده‌اند. آشپزشو هم علم شما را بالا می‌برد و هم با ایجاد اشتغال، شما را در مسیر رسیدن به اهدافتان یاری می‌کند.

سوالات متداول:

در دوره های قبلی آشپزشو چه گذشت؟

0/5 (0 نظر)

معرفی دورهنمایش رایگان

این محصول هیچ محتوایی جهت دریافت ندارد

دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 2
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 2 دیدگاه
0
0
0
0
0
  1. سالاد کلم

  2. حضور استاد عزیز 🌺
    سوسیس بندری

تاریخ برگزاری
آموزش فست فود
۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - پنجشنبهالی۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ - جمعه
قوانین شرکت در کلاس
  • از آوردن وسایل قیمتی به آموزشگاه اکیدا خودداری کنید. در این صورت آموزشگاه آشپزشو هیچ مسئولیتی در قبال گم شدن جزوات و وسایل شخصی هنرجو نداشته و حفاظت و صیانت از آن به خصوص بعد از پایان دوره به عهده هنرجو می باشد.
  • آوردن روپوش سفید و دمپایی الزامی است.
  • غیبت در کلاس به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداخت شده به هیچ عنوان عودت نخواهد شد. فقط درصورت دلیل موجه و مستند و با هماهنگی مدیریت مجموعه امکان حضور شما در دوره بعدی میسر خواهد شد.
  • آموزشگاه مجهز به دوربین مدار بسته می باشد.
  • هر هنرجو می بایست پس از اتمام کار عملی میز کار خود را تمیز و همانند اول ارائه دهد.
  • فیلم برداری، صدابرداری، نوت برداری در کلاس آزاد می باشد.
  • از آوردن همراه (فرزند، والدین و...) اکیدا خودداری شود.
  • مدارک مورد نیاز کارت ملی و شناسنامه و یک قطعه عکس ۳*۴ در جلسه اول و قبل از شروع دوره می بایست ارائه گردد.
  • همراه داشتن ظروف یکبار مصرف جهت بردن دست پخت های خود ضروری است.
قیمت دوره

7,565,000 تومان

تخفیف فقط برای پرداخت یکجا
تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

تاریخ شروع دوره

۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

تاریخ پایان دوره

۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

مدرس

استاد سرآشپز فرنود

  • دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱
  • استاد دانشگاه و سرآشپز بین المللی
  • مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران
  • دانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی
  • کارشناس صدا و سیمای ایران