دوره سرآشپز بین الملل یا همان آشپزی ملل در تهران یک فرصت بینظیر برای کسانی است که میخواهند آشپزی را بهصورت حرفهای بیاموزند و مهارتهای خود را به سطح بینالمللی برسانند و علاوه بر یادگیری هنر آشپزی، از این هنر برای درآمدزایی و اخذ مدرک آشپزی معتبر نیز بهره ببرند. دوره حضوری سرآشپز بین الملل آشپزشو با تمرکز بر غذاهای فرنگی و استفاده از تجربیات استاد فرنود بهعنوان یکی از حرفهایترین سرآشپزان ایران، طراحی شده است و به شما این امکان را میدهد که انواع غذاهای بین المللی را با دقت و مهارت بیاموزید.
در دوره آموزش مدرک بین المللی آشپزی بیش از ۱۰۰ آیتم آموزشی خواهیم داشت که در ادامه به معرفی برخی از موارد دوره آشپزی بین الملل میپردازیم.
در این دوره ی جامع شما با انواع گوشت شامل: گوشت گوسفندی، گوشت گاو، آبزیان، ماکیان و … آشنا می شوید. همچنین انواع مرینیت کردن گوشت، انواع غذاهای اصیل کشورهای جهان شامل: شرق آسیا، هندی، آمریکایی، ایتالیایی و … قواعد و اصول آشپزی حرفه ای و فوت وفن های آشپزی را آموزش می بینید. انواع سس، انواع گارنیش های مدرن، سایدیش های متنوع، انواع توری های خوراکی خاویار مصنوعی، شناخت میز ها و چیدمان میز ها برای رستوران ها و کنترل هزینه برای آشپزخانه ها و رستوران ها از مباحث اصلی این دوره می باشد.
مبانی تئوری دوره آشپزی ملل
- عملیات و تجهیزات آشپزخانه
- طراحی منو
- شناخت انواع آناتومی بدن حیوانات
- شناخت انواع آناتومی بدن حیوانات (آبزیان، ماکیان، چهارپایان)
- آداب و رسوم، فرهنگ و خوراک کشورهای مختلف
- شناخت ادویهها و ترکیب آنها
- روشهای اصولی در غذا
- آموزش چارت سازمانی رستورانها و هتلها
- آموزش مرینیت صحیح و اصولی
- دسته بندی سبزیجات معطر
- آموزش سسهای پایه و مادر
- تعریف گارنیش
- آموزش صحیح استفاده از هنر تزئین بشقاب
- کار با چاقو و شناخت چاقوها
- انواع خورد کردن صیفیجات
- تیز کردن چاقو به روش اصولی و تخته کاری
- روش و اصول پذیرایی و چیدمان تجهیزات رستوران
- و…
آیتم های دوره آموزش آشپزی ملل
- کبک با سس هلو
- قرقاول با سس پرتقال
- بلدرچین با سس انگور
- کباب مالای
- کباب دلمه عراقی
- کباب یاکیتوری ژاپن
- بال کباب تایلندی
- میتا چیکن کباب (کباب پنجابی)
- پاته مرغ
- کسادیلای مرغ
- چیکن تیکا (هندی)
- مجبوس
- کابلی پلو افغانستان (قابلی پلو یا قبولی پلو)
- برنج تایلندی با تن ماهی
- فرایدرایس
- اینچیلادای مرغ
- گراتن بادمجان و مرغ (فرانسوی)
- راتاتوی (فرانسه)
- موساکا (یونان)
- سوشی اوروماکی
- سوشی کالیفرنیایی
- ماهی سنگاپوری
- ماهی کله قوچی
- استیک گوشت
- چنتی گشنیز
- چنتی پیاز و گشنیز
- چنتی خیار
- پنیر حبشی
- توری تزیینی خوراکی
- خاویار مولکولی و روغن های آرومات
مدت زمان دوره آشپزی ملل
این دوره در مدت زمان ۴ روز به صورت فشرده برگزار میشود. آموزشگاه آشپزی “آشپزشو و قنادشو” برای رفاه حال هنرجویان خود که از شهرهای اطراف برای فراگیری این دوره به تهران می آیند تصمیم گرفته است که این دوره که بیش از ۵۰ ساعت کار عملیو کارگاهی است را در مدت زمان ۴ روز به صورت فشرده برگزار کند.
تجربه نشان داده دوره هایی که به صورت فشرده برگزار میشه درصد یادگیری هنرجویان به علت پیوستگی مطالب و زمان به شدت بالا خواهد رفت و از طرفی هزینه های رفت و آمد و اقامت هنرجویان به شدت کاهش پیدا می کند.
آیا واقعا در ۴ روز به یک آشپز ملل تبدیل میشویم؟
قبل از پاسخ به این سوال پرتکرار، بهتر است بدانید در دوره 4 روزه آشپزی ملل، چگونه می گذرد؟
در دوره آموزش آشپزی بین الملل تمامی موادغذایی و ابزار و وسایل موردنیاز توسط آموزشگاه آشپزی آشپزشو، بدون پرداخت هزینهی اضافه فراهم میشود تا هنرجویان بتوانند بدون هیچ دغدغهای و با تمرکز کامل بر تمامی مراحل پخت و آماده سازی مواد غذایی، تحت نظارت استاد فرنود سرآشپز بین المللی، شروع به آشپزی کنند و یک تجربه عملی واقعی از کار را داشته باشند. در حین انجام کار مشکلات و اشتباهاتی که ممکن است مرتکب شوند، مشخص می شود و این اشتباهات توسط استاد رفع میگردد تا هنرجویان در پایان دوره یک تجربه کامل و حرفهای را در زمینه آشپزی ملل کسب کنند. در این شیوه هنرجویان علاوه بر چالشهایی که خودشان در حین کار عملی به آنها برخورد می کنند، با چالشهای سایر هنرجویان هم آشنا میشوند و به این صورت با اعتماد به نفسی بالاتر میتوانند وارد بازار کار شوند و از همه مهمتر تمامی هنرجویان در ابتدای هر روز بصورت کامل هر آنچه که در روز قبل انجام داده اند و اشتباهات و چالشهای خود را به اشتراک میگذارند و به این ترتیب مجددا تمامی مراحل برای همه هنرجویان مرور و تثبیت می شود.
این شیوه نوین آموزشی برای اولین بار در ایران توسط استاد فرنود پیاده سازی شد و با افتخار آشپزشو، آموزشگاه آشپزی ملل تهران پرچمدار این نوع از آموزش میباشد و باعث خوشحالیست که سایرین هم سعی در پیادهسازی این شیوه را در آموزشگاههای آشپزی مختلف را دارند. حال با توجه به تشریح شیوه آموزشی در این دوره، به نظر شما آیا بعد از ۴ روز آموزش به سبک فوق، شما به یک آشپز ملل تبدیل میشوید؟ قطعا!
نقشه راه ورکشاپ ۴ روزه آشپزی ملل
اگر بخواهیم شبیه سازی دوره های اشپزی بین الملل را در قالب نوشته برای شما عزیزان به نمایش بگذاریم، به این شکل است که در روز اول آموزش آشپزی بین الملل استاد فرنود شروع به آموزش اصول آشپزی و تبیین اصول و قواعد علم نوین آشپزی ملل که برای اولین بار توسط شف اسکوفیر تدوین شده را برای علاقه مندان آشپزی بین الملل تشریح می کند. سپس چارت سازمانی رستوران ها و هتل های پنج ستاره را برای هنرجویان آشپزی ملل ترسیم می کند.
حال نوبت به شناخت ابزار و انواع چاقو می رسد. جایی که هنرجویان با شنیدن نکات این مبحث، بسیار هیجان انگیز و گاها متعجب میشوند که چرا تا به الان اشتباه عمل میکردند! آموزش انواع برش ها با چاقو به زبان اصلی آشپزی و آموزش اصطلاحات بین المللی آشپزی تا هنرجویان در عرصه آشپزی بین الملل در اقصی نقاط جهان با این زبان بیگانه نباشند.
ادویه شناسی ملل جایی که هنرجویان خواستگاه اولیه و خاصیت و نحوه استفاده ادویه ها در کشورهای مختلف را آموزش میبینند. میرسیم به جایی که همه هنرجویان آشپزی ملل بی صبرانه منتظرش بودند و آن آموزش سسهای مادر ملل است. یعنی سسهایی که پایه اساس سسهای دیگر هستند و با آموزش این سسهای مادر بهراحتی میتوانند انواع سس را خلق کنند.
حالا که هنرجویان تا اینجا کلی نکته و تکنیک یاد گرفتند، باید طبق رسپیهای اصلی و اورجینال غذاها را آماده کنند و خروجی بدهند. صحبت از خروجی بشقاب و گارنیش و آرت پلیت شد، که استاد فرنود بعد از آموزش تکنیک های مدرن و مولکولی، سخت گیرانه از هنرجویان میخواهند که خلاقیت ذهنیشان را به کار بیاندازند و بهترین خودشان را ارائه بدهند.
تمام این مراحلی که توضیح دادیم، بصورت روتین هر روز در این چهار روز متوالی تکرار و تکرار می شود تا تبدیل به مهارت شود. علاوه بر همه اینها مرور هر غذا توسط هر هنرجو را داریم که به شدت باعث تثبیت مطالب آموزشی می شود.
فکر کنم تا حدی توانسته باشیم، فضای این ورکشاپ چهار روزه را برای شما ترسیم کنیم. مطمئن باشید هیچ چیز بهتر از این نیست که در جمع ما آشپزشویی ها، در آموزشگاه آشپزی آشپزشو باشید تا علاوه بر یادگیری و مهارت آموزی، کلی انرژی خوب از هم بگیریم.
دوره آشپزی ملل مناسب چه کسانی است؟
- افرادی که قصد دارند در هتلها یا رستورانهای ۵ ستاره داخل ایران مشغول به کار شوند.
- افرادی که قصد راهاندازی رستورانهایی با منوی غذاهای فرنگی دارند.
- افرادی که قصد مهاجرت از طریق آشپزی دارند و میخواهند با مدرک بینالمللی و معتبری که دریافت میکنند، در خارج از کشور مشغول به کار شوند.
- افرادی که بنابه علاقه شخصی خود، قصد دارند دامنهی دانش آشپزی خود را گسترش دهند.
خدمات آشپزشو پس از دوره آشپزی بین الملل
پس از اتمام دوره آموزشی، با گروه رفع اشکال دائمی و حضور مستمر استاد در این گروه، شما را برای رسیدن به مهارت کافی همراهی خواهيم کرد و بهترین اتفاقی که در این گروه خواهد افتاد، این است که استاد با دیدن نمونه کارهای شما، افرادی که پر تلاش هستند و سیر پیشرفت خود را به نمایش می گذارند، جهت کار در رستوران ها معرفی خواهند کرد.
صدور مدرک آشپزی بین الملل
این موضوع را حتما به خاطر بسپارید، مدرکی معتبر و بین المللی هست که برای اخذ آن آزمون کتبی سراسری و آزمون عملی تحت نظر سازمان دولتی معتبر بدهید و پس از قبولی در این دو آزمون این مدرک بین المللی برای شما صادر خواهد شد.
مدارک مهارتی سازمان فنی حرفه ای ایران به علت عضویت در سازمان جهانی کار (ILO) از سال ۱۳۵۴ معتبر در کشورهای جهان از آمریکا و کانادا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا گرفته تا کشورهای آسیایی و حوزه خلیج فارس می باشد.
در این دوره، علاوه بر یادگیری تکنیکهای اصولی آشپزی بینالمللی، امکان دریافت مدرک معتبر و قابل ترجمه از سازمان فنی حرفهای نیز وجود دارد که مسیر حرفهای شما را به سوی شغلهای برتر در صنعت آشپزی آسانتر میکند. آموزشهای این دوره توسط استاد فرنود عزیز و در فضایی حرفهای انجام میشود و شما نه تنها اصول اولیه، بلکه تکنیکهای پیشرفته آشپزی بینالمللی را هم فرا خواهید گرفت.
بعد از شرکت در دوره آشپزی بین المللی چه تفاوتی در من ایجاد می شود؟
بعد از گذراندن دوره آشپزی ملل این تغییرات دلچسب در شما ایجاد می شود:
- اصول و علم آشپزی مدرن را با تمام وجود درک می کنید.
- استایل صحيح ایستادن در پشت میزکار به خوبی در شما نهادینه شده است.
- هنر کار با چاقو بصورت اصولی و استاندارد را بکار میگیرید.
- ادویهشناسی ملل و ساختار غذایی کشورهای مختلف را بخوبی درک و متوجه میشوید.
- با یادگیری سسهای مادر، براحتی میتوانید خالق سسهای مرتبط با هر غذای دلخواهی باشید.
- اصول و استانداردهای علم آرت پلیت یا همان گارنیش را بصورت کامل یاد گرفتهاید و آماده ی شرکت در دوره آموزش گارنیش خواهید بود.
- همچنین با تمارینی که استاد فرنود در کلاس به شما داده است، خلاقیت ذهن شما را بیرون کشیده و الان براحتی می توانید خالق بشقابهای مدرن و تزئینات اصولی و استاندارد مولکولی باشید.
موقعیت های شغلی بعد از گذراندن دوره آشپزی ملل
پس از گذراندن دوره آشپزی بین المللی و کسب مهارت با تمرین موارد آموزشی این دوره، جایگاه های کاری عالی هم از لحاظ موقعیت اجتماعی و هم از لحاظ درآمدی برای شما در دسترس خواهد شد.
در داخل کشور به علت کمبود نیروی فرنگی کار متخصص و با دانش، این امکان به راحتی برای شما بوجود خواهد آمد که با ارائه نمونه کارهای خود در رستوران های بین المللی و هتل های بنام ایران مشغول به کار شوید.
در خارج از کشور هم به این علت که در دوره آشپزی بین المللی غذا، اصول و استاندارد خوراک کشورهای مختلف، به همراه گارنیشهای مدرن و مولکولی را آموزش دیدهاید، بهراحتی مورد توجه کارفرمایان جویای نیروی ماهر میشوید و به این ترتیب میتوانید آینده شغلی خود را تضمین کنید.
مزایای رقابتی آموزشگاه آشپزی آشپزشو از زبان هنرجویان سابق
- انرژی فوق العاده عالی کلاس ها و محیطی کاملا شاد و صمیمی به دور از هیاهوی اجتماع بیرون
- حضور استاد فرنود در آشپزشو، آموزشگاه آشپزی بین المللی در تهران، که با انرژی فوق العاده خوب ایشان و مهربانی و دلسوزی های ایشان و دانش و شیوه آموزش خاص ایشان محیط آموزشگاه را برای هنرجویان محیطی سرزنده و پویا و جذاب می کند.
- استفاده از تجهیزات صنعتی در دوره های آموزشی جهت آشنایی هرچه بیشتر هنرجویان با محیط صنعتی و استفاده از مواد اولیه با درجه کیفیت عالی که باعث می شه فرهنگ استفاده از مواد اولیه درجه ۱ در محیط های صنعتی نهادینه شود و این فرهنگ اشتباه که به جای جستجوی راهکارهای افزایش درآمد به دنبال راهکارهای کاهش هزینه و استفاده از مواد اولیه نامرغوب در ذهن هنرجویان پاک شود .
- ارائه مدرک بین المللی و دانشگاهی قابل ترجمه و معتبر
- پذیرایی صبحانه .ناهار . میانوعده از هنرجویان عزیزمان در طول مدت برگزار کلاس
- دادن گارانتی کتبی یادگیری به هنرجویان
- معرفی به کار هنرجویان برتر هر دوره توسط استاد
- هنرجویان اگر به هر دلیلی در طول دوره آشپزی بین المللی احساس کردند که مطلبی را به خوبی یاد نگرفتهاند میتوانند از شرکت به صورت رایگان در دوره بعدی مدرک بین المللی آشپزی استفاده کنند.
- ما در آموزشگاه آشپزشو پس از سالها تجربه دیگر با دغدغهی هنرجویان خارج از تهران کاملا آشناییم و میدانیم که هنرجو برای حضور در یک دوره حضوری آشپزی بین المللی ممکن است به دلیل فاصله و هزینههای اقامت با چالشهای زیادی روبهرو شود؛ به همین دلیل، اقامتگاه رایگان برای هنرجویان خارج از تهران را فراهم کردهایم. این مزیت منحصر بهفرد آشپزشو به شما کمک میکند تا بدون نگرانی از محل اقامت، به طور کامل بر یادگیری متمرکز شوید و تجربهای فراموشنشدنی را به دست آورید.
محل برگزاری دوره آشپزی بین الملل
دوره آشپزی ملل با مدرک بین المللی آشپزی در محل آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو” به آدرس ”تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه” برگزار خواهد شد.
دوره آشپزی بین الملل علاوه بر تهران در یکی از بهترین آموزشگاه های شهر شیراز هم برگزار خواهد شد.
پیشنهاد ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان دوره آشپزی ملل
اگر هدف شما مهاجرت و کسب مدارک بین المللی بههمراه مهارت است میتوانید در پنج دوره هدفمند و کاربردی در قالب پکیج مهاجرت با تخفیف شگفت انگیز شرکت کنید.
این پکیج شامل ۵ دورهی کاربردی و هدفمند در زمینه آشپزی میباشد:
- دوره آشپزی بین الملل
- دوره گارنیش و آرت پلیت
- دوره آشپزی ایتالیایی
- دوره تخصصی پیتزا
- دوره فست فود
سوالات متداول
۱. علاقه واقعی به آشپزی به این معنی که گذران زمان و چالشهای این مسیر، شما را بهراحتی خسته نکند.
۲. انگیزه شدید برای یادگیری اصول و استانداردهای آشپزی ملل
۳. ثبت نام در ورکشاپ بینظیر و جامع آشپزی ملل
از آنجایی که معمولا امکانات آموزش تخصصی و اساتید مجرب در مرکز ایران یعنی تهران هستند، آشپزشو آموزشگاه آشپزی ملل در تهران، با شیوه نوین آموزشی و برگزاری ورکشاپهای هدفمند کوتاه مدت، این امکان را برای همه هموطنان در شهرهای مختلف ایران بوجود آورده که با کمترین هزینه رفت و آمد بتوانند از بهترین امکانات آموزشی و اساتید بنام بهره مند شوند. آموزشگاه آشپزی آشپزشو در قلب تهران یعنی میدان انقلاب قرار دارد و برای راحتی هنرجویان خارج از تهران اقامتگاه رایگان و با کیفیتی را در نزدیکی آموزشگاه برای این ۴ روز کلاس آشپزی بین الملل در تهران فراهم کرده است و هنرجویان میتوانند به صورت رایگان از آن استفاده نمایند و دیگر دغدغهی اقامت در تهران را نداشته باشند.
واژه ترمیک و بلند مدت در ظاهر جامعتر و کاملتر نسبت به ورکشاپ های چند روزه است ولی اگر کمی دقت کنید ساعات مفید کارعملی در ورکشاپ چهار روزه آشپزی ملل از دورههای به اصطلاح بلند مدت ۳ ماهه بیشتر است.
شما در همین دوره چهار روزه آشپزی ملل، بيش از ۴۰ ساعت کار عملی مفید دارید. ( برابری می کند با دوره ۳ ماهه که هفته ای دوجلسه یک ساعت و نیم دارد.) و چون این چهار روز متوالیست ذهن شما بصورت کامل در فضای آموزشی باقی می ماند. ( برخلاف دورههای ترمیک که تا هنرجو بخواهد بصورت کامل در محیط آموزشی قرار بگیرد، جلسه آموزشی رو به اتمام می رود.)
افرادی که شاغل هستند و یا از شهرستان و کشورهای اطراف قصد شرکت در این دوره را دارند، دیگر دغدغه مرخصی و رفت و آمد و هزینههای اقامت برای مدت طولانی را نخواهند داشت و با تمرکزی بالاتر و هزینههای جانبی کمتر و بازدهی بسیار بالاتری از این دوره فارغ التحصیل میشوند.
آموزشگاه آشپزی آشپزشو با ارائه شیوه نوین آموزشی برای اولین بار در ایران با برگزاری ورکشاپهای کوتاه مدت با خروجیهای بسیار متمایز و مفیدتر از دورههای ترمیک پرچمدار این شیوه آموزشی در کشور میباشد.
علی محمدنیا
پاستا الفردو
صبا اصغری
گراتن مرغ و بادمجان فرانسوی
صبا اصغری
کسادیلای مرغ
صبا اصغری
انچیلادای مرغ