آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو
  • کلاس‌های آموزشی
    • کلاس حضوری آشپزی
      • ورکشاپ های حضوری آشپزی
        • دوره آشپزی ملل (آشپزی بین‌الملل)
        • دوره آموزش آشپزی ایتالیایی
        • دوره آشپزی ایرانی
        • دوره آموزش انواع کباب
        • دوره حضوری آشپزی رژیمی
        • کلاس آموزش سوشی
        • دوره تخصصی پیتزا
        • دوره آموزش فست فود
        • دوره فینگرفود
        • دوره آموزش گارنیش
        • دوره آموزش سوسیس و کالباس حرفه ای
        • دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
        • دوره آموزش باریستایی و بارتندری
        • دوره آموزش صبحانه و برانچ
        • دوره آموزش کیک پزی
        • دوره آموزش کیک های کافه ای
        • دوره شیرینی پزی
        • دوره دسرهای فرانسوی
        • کوکی پایه تا پیشرفته
      • پکیج‌های حضوری آشپزی
        • پکیج آموزش آشپزی ویژه مهاجرت
        • پکیج مستر شف ملل
        • پکیج سرآشپز ایتالیایی
        • پکیج سرآشپز ایرانی
        • پکیج جامع کافی شاپ
        • پکیج درآمدزایی سریع
        • پکیج سرآشپز بیکری (Bakery)
        • پکیج مستر کیک (Master Cake)
        • پکیج مستر پیستری (Master Pastry)
      • آرشیو عکس و فیلم‌ کلاس‌ها
        • آرشیو دوره ی آشپزی بین الملل (تهران)
        • آرشیو دوره ی آشپزی ایتالیایی
        • آرشیو دوره ی آشپزی سنتی ایرانی
        • آرشیو دوره ی کباب های ایرانی و ملل
        • آرشیو دوره ی تخصصی پیتزا
        • آرشیو دوره ی فست فود
        • آرشیو دوره ی فینگرفود
        • آرشیو دوره ی سوسیس و کالباس
        • آرشیو دوره ی بیکن
        • آرشیو دوره ی نان های حجیم و نیمه حجیم
        • آرشیو دوره ی باریستا و بارتندری
        • آرشیو دوره ی صبحانه و برانچ
        • آرشیو دوره ی صفر تا صد کیک
        • آرشیو دوره ی شیرینی های سنتی و مدرن
      • آرشیو آزمون‌های عملی
    • کلاس آنلاین آشپزی
      • آموزش‌های آنلاین آشپزی
        • آموزش آنلاین کیک پزی
        • آموزش آنلاین شیرینی پزی
        • آموزش آنلاین حلوا
        • آموزش آنلاین فینگر فود
        • آموزش آنلاین فست فود
        • آموزش آنلاین پیتزا
        • آموزش آنلاین پاستا
        • آموزش آنلاین آشپزی ایرانی
        • آموزش آنلاین کباب کوبیده
        • آموزش آنلاین جوجه کباب
      • پکیج‌های آنلاین آشپزی (دارای تخفیف)
        • آموزش جامع حلواهای مدرن و بوتیکی
        • آموزش جامع انواع کیک های شکلاتی
        • آموزش جامع انواع شیرینی
        • آموزش جامع انواع فینگرفود
        • آموزش جامع فست فود
        • آموزش جامع انواع پاستا
        • دوره آنلاین آشپزی ملل
  • خدمات آشپزشو
    • از کجا شروع کنم؟
    • دستورات آشپزی
    • مدرک بین المللی آشپزی
    • صدور کارت آزمون و گواهینامه
    • مهاجرت از طریق آشپزی
    • پرداخت اقساطی
  • تقویم آموزشی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کلاس‌های آموزشی
    • کلاس حضوری آشپزی
      • ورکشاپ های حضوری آشپزی
        • دوره آشپزی ملل (آشپزی بین‌الملل)
        • دوره آموزش آشپزی ایتالیایی
        • دوره آشپزی ایرانی
        • دوره آموزش انواع کباب
        • دوره حضوری آشپزی رژیمی
        • کلاس آموزش سوشی
        • دوره تخصصی پیتزا
        • دوره آموزش فست فود
        • دوره فینگرفود
        • دوره آموزش گارنیش
        • دوره آموزش سوسیس و کالباس حرفه ای
        • دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
        • دوره آموزش باریستایی و بارتندری
        • دوره آموزش صبحانه و برانچ
        • دوره آموزش کیک پزی
        • دوره آموزش کیک های کافه ای
        • دوره شیرینی پزی
        • دوره دسرهای فرانسوی
        • کوکی پایه تا پیشرفته
      • پکیج‌های حضوری آشپزی
        • پکیج آموزش آشپزی ویژه مهاجرت
        • پکیج مستر شف ملل
        • پکیج سرآشپز ایتالیایی
        • پکیج سرآشپز ایرانی
        • پکیج جامع کافی شاپ
        • پکیج درآمدزایی سریع
        • پکیج سرآشپز بیکری (Bakery)
        • پکیج مستر کیک (Master Cake)
        • پکیج مستر پیستری (Master Pastry)
      • آرشیو عکس و فیلم‌ کلاس‌ها
        • آرشیو دوره ی آشپزی بین الملل (تهران)
        • آرشیو دوره ی آشپزی ایتالیایی
        • آرشیو دوره ی آشپزی سنتی ایرانی
        • آرشیو دوره ی کباب های ایرانی و ملل
        • آرشیو دوره ی تخصصی پیتزا
        • آرشیو دوره ی فست فود
        • آرشیو دوره ی فینگرفود
        • آرشیو دوره ی سوسیس و کالباس
        • آرشیو دوره ی بیکن
        • آرشیو دوره ی نان های حجیم و نیمه حجیم
        • آرشیو دوره ی باریستا و بارتندری
        • آرشیو دوره ی صبحانه و برانچ
        • آرشیو دوره ی صفر تا صد کیک
        • آرشیو دوره ی شیرینی های سنتی و مدرن
      • آرشیو آزمون‌های عملی
    • کلاس آنلاین آشپزی
      • آموزش‌های آنلاین آشپزی
        • آموزش آنلاین کیک پزی
        • آموزش آنلاین شیرینی پزی
        • آموزش آنلاین حلوا
        • آموزش آنلاین فینگر فود
        • آموزش آنلاین فست فود
        • آموزش آنلاین پیتزا
        • آموزش آنلاین پاستا
        • آموزش آنلاین آشپزی ایرانی
        • آموزش آنلاین کباب کوبیده
        • آموزش آنلاین جوجه کباب
      • پکیج‌های آنلاین آشپزی (دارای تخفیف)
        • آموزش جامع حلواهای مدرن و بوتیکی
        • آموزش جامع انواع کیک های شکلاتی
        • آموزش جامع انواع شیرینی
        • آموزش جامع انواع فینگرفود
        • آموزش جامع فست فود
        • آموزش جامع انواع پاستا
        • دوره آنلاین آشپزی ملل
  • خدمات آشپزشو
    • از کجا شروع کنم؟
    • دستورات آشپزی
    • مدرک بین المللی آشپزی
    • صدور کارت آزمون و گواهینامه
    • مهاجرت از طریق آشپزی
    • پرداخت اقساطی
  • تقویم آموزشی
  • تماس با ما
  • درباره ما
فهرست
دوره آنلاین آشپزی ملل
ورود / عضویت
0
  1. صفحه نخست
  2. آرشیو دوره های حضوری
  3. آرشیو دوره ی صفر تا صد کیک
  4. در دوره ی صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ چه گذشت؟

در دوره ی صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ چه گذشت؟

تاریخ انتشار 30 آذر 1401
دسته بندی
  • آرشیو دوره ی صفر تا صد کیک

مرورگر شما از پخش ویدیو پشتیبانی نمی کند

دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱ دوره صفر تا صد کیک آذر ۱۴۰۱

ثبت نام در دوره ی صفر تا صد کیک
آخرین مطالب
طرز تهیه دونات
طرز تهیه دونات | 0 تا 100 آموزش دونات ساده و خوشمزه
طرز تهیه براونی شکلاتی | 0 تا 100 آموزش مرحله به مرحله
طرز تهیه پیراشکی مرغ | آموزش کامل پیراشکی مرغ با خمیر خانگی
دستور آش رشته خفن
طرز تهیه آش رشته | 0 تا 100 یک آش رشته خوشمزه
طرز تهیه لازانیا، آموزش تمام ترفند‌های لازانیا به روش ایتالیایی!
طرز تهیه کرپ نوتلا: 0 تا 100 آموزش کرپ نوتلا
طرز تهیه خورش قیمه | ترفندهای پخت خورش قیمه مجلسی
طرز تهیه کرم بروله: 0 تا 100 آموزش مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش فسنجان: 0 تا 100 آموزش مرحله به مرحله خورش فسنجان
طرز تهیه فرنچ تست: آموزش کامل تهیه فرنچ تست در خانه
ارتباط با ما
تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه
021-91340082
صفحه اینستاگرام

@chef_farnood
صفحه اینستاگرام

@ashpaz.sho
کانال تلگرام

@ashpazsho_ir
آموزشگاه آشپزی آشپزی شو
آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره های متنوع و کاربردی بامحوریت دوره های ورکشاپ و عملی کرده است.

آدرس

تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه

شماره تماس

۰۲۱۹۱۳۴۰۰۸۲ ۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

logo-samandehi
لینک شبکه‌های اجتماعی

آموزش، کلیپ ها و ترفندهای یک دقیقه ای آموزشی

نکات و ترفندهای آموزش + تخفیف های ویژه

معرفی دوره ها و فیلم های آموزش رایگان

رفع اشکال و پاسخ به سؤالات در کمترین زمان

  • ۰۲۱-۹۱۳۴۰۰۸۲