در آموزش صفر تا صد کباب کوبیده موارد زیر به شما آموزش داده خواهد شد:
- شناخت آناتومی
- شناخت گوشت های مناسب کباب کوبیده
- شناخت درصد های رایج کباب کوبیده
- شناخت ادویه های مناسب
- شناخت انواع پیاز و انتخاب پیاز مناسب
- شناخت علل ریختن ملات از روی سیخ
- آموزش صحیح سیخ گرفتن کباب کوبیده
- آموزش اصولی پخت کباب کوبیده
اگه می خواهید تو جشن ها و مراسمات یا برای منزل یا اصلا برای رستوران یا تهيه غذای خودتون کباب کوبیده عالی و با کیفیت درست کنید این آموزش جامع و کاربردی رو اصلا از دست ندید
و دیگه نیاز نیست از آموزش های ناقص و صرفا تبلیغاتی موجود در بستر اینترنت و اینستاگرام استفاده کنید و در نهایت دلسرد و نا امید شوید
مخصوصا این که استاد فرنود ( مسترشف و استاد دانشگاه) در این آموزش تمام نکات و توضیحات را از پایه یعنی حتی از شناخت انواع گوشت و توضیحات مربوط به آناتومی گرفته تا انواع درصد های مختلف کباب کوبیده و کاربرد هر کدام از آنها و نحوه سیخ گرفتن کباب کوبیده و نکات مربوط به نریختن ملات از سیخ و پخت اصولی کباب کوبیده را آموزش دادن
بعد از دیدن این آموزش بطور حتم شما به راحتی می توانید کباب کوبیده ایده آل خود را پخت کنید و لذت ببرید
و حتی می تونید کباب کوبیده مخصوص خودتان را ارائه بدین
چون بعد از این آموزش اصول مربوط به کباب کوبیده را بصورت کامل بلد خواهيد بود
زهرا
توی خرید این دوره خیلی دودل بودم چون اموزش اصولی کباب برام مهم بود و فکر نمی کردم بشه آنلاین یاد گرفت. باید اعتراف کنم اشتباه میکردم و این دوره بهترین دوره انلاینی بود که دیدم. از استاد فرنود عزیز خیلی ممنونم
مدیر سایت
از اعتماد شما ممنونیم. امیدوارم همیشه موفق باشید