اردیبهشت ۱۴۰۳
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
۱ | ۲ | ۳ | ۴ | ۵ | ۶ | ۷ |
- | - | - | شیرینی | فست فود | ||
۸ | ۹ | ۱۰ | ۱۱ | ۱۲ | ۱۳ | ۱۴ |
باریستا و بارتندری | - | سوسیس | ||||
۱۵ | ۱۶ | ۱۷ | ۱۸ | ۱۹ | ۲۰ | ۲۱ |
- | آشپزی ایرانی | آشپزی ایتالیایی | ||||
۲۲ | ۲۳ | ۲۴ | ۲۵ | ۲۶ | ۲۷ | ۲۸ |
- | - | - | آشپزی ملل | |||
۲۹ | ۳۰ | ۳۱ | ||||
تخصصی پیتزا |
خرداد ۱۴۰۳
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
۱ | ۲ | ۳ | ۴ | |||
کیک کافهای | کباب | |||||
۵ | ۶ | ۷ | ۸ | ۹ | ۱۰ | ۱۱ |
- | - | - | فینگرفود | نان | ||
۱۲ | ۱۳ | ۱۴ | ۱۵ | ۱۶ | ۱۷ | ۱۸ |
- | شیرینی | باریستا و بارتندری | ||||
۱۹ | ۲۰ | ۲۱ | ۲۲ | ۲۳ | ۲۴ | ۲۵ |
- | صبحانه | - | آشپزی ملل | |||
۲۶ | ۲۷ | ۲۸ | ۲۹ | ۳۰ | ۳۱ | ۱ |
- | گارنیش | تخصصی پیتزا | سوسیس |
نام دوره | تاریخ | مدرس | ثبت نام |
---|---|---|---|
باریستا و بارتندری | ۸ الی ۱۱ اردیبهشت | استاد ربطی | ثبت نام |
جامع سوسیس و کالباس | ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت | استاد اسدی | ثبت نام |
آشپزی ایرانی | ۱۶ الی ۱۸ اردیبهشت | استاد فرنود | ثبت نام |
آشپزی ایتالیایی | ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت | استاد فرنود | ثبت نام |
آشپزی ملل | ۲۵ الی ۲۸ اردیبهشت | استاد فرنود | ثبت نام |
تخصصی پیتزا | ۲۹ الی ۳۱ اردیبهشت | استاد رستم خانی | ثبت نام |
کیکهای کافهای | ۱ و ۲ خرداد | استاد فرنود | ثبت نام |
کبابهای ایرانی و ملل | ۳ و ۴ خرداد | استاد فرنود | ثبت نام |
فینگرفود | ۸ و ۹ خرداد | استاد فرنود | ثبت نام |
نانهای حجیم و نیمه حجیم | ۱۰ و ۱۱ خرداد | استاد فرنود | ثبت نام |
شیرینی سنتی و مدرن | ۱۳ و ۱۴ خرداد | استاد نوری اعتماد | ثبت نام |
باریستا و بارتندری | ۱۵ الی ۱۸ خرداد | استاد ربطی | ثبت نام |
صبحانه و برانچ | ۲۰ خرداد | استاد فرنود | ثبت نام |
آشپزی ملل | ۲۲ الی ۲۵ خرداد | استاد فرنود | ثبت نام |
گارنیش و آرت پلیت | ۲۷ خرداد | استاد فرنود | ثبت نام |
تخصصی پیتزا | ۲۸ الی ۳۰ خرداد | استاد رستمخانی | ثبت نام |
جامع سوسیس و کالباس | ۳۱ خرداد و ۱ تیر | استاد اسدی | ثبت نام |
آشپزی ملل (در شیراز) | ۱ الی ۳ تیر | استاد فرنود | ثبت نام |
3.4/5
(7 نظر)