تقویم آموزش حضوری فروردین و اردیبهشت

اردیبهشت ۱۴۰۴
ش ی د س چ پ ج
۱ ۲ ۳ ۴ ۵
آشپزی ایرانی کباب ها
پکیج سرآشپز ایرانی
۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲
- - - - - - -
۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹
- فست فود - آشپزی ایتالیایی
- پکیج سرآشپز ایتالیایی
۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶
- - سرآشپز بین الملل
۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱
- باریستایی و بارتندری
تخصصی پیتزا - -
خرداد ۱۴۰۴
ش ی د س چ پ ج
۱ ۲
دمنوش -
سوسیس
۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
- صبحانه - تخصصی سوشی
۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶
- کیک کافه‌ای - - - -
۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳
- سرآشپز بین الملل (شیراز) صبحانه -
۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰
- - آشپزی ایرانی کباب ها
- - پکیج سرآشپز ایرانی
- - - - - نان ها
۳۱
نان ها
نام دوره تاریخ مدرس ثبت نام
پکیج سرآشپز ایتالیایی ۱۴ الی ۱۹ اردیبهشت استاد فرنود ثبت نام
تخصصی فست فود ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت استاد فرنود ثبت نام
پکیج مستر شف ملل ۱۷ اردیبهشت الی ۹ خرداد استاد فرنود ثبت نام
آشپزی تخصصی ایتالیایی ۱۷ الی ۱۹ اردیبهشت استاد فرنود ثبت نام
سرآشپز بین الملل ۲۲ الی ۲۶ اردیبهشت استاد فرنود ثبت نام
تخصصی پیتزا ۲۷ الی ۲۹ اردیبهشت شف عبدی ثبت نام
پکیج جامع کافی شاپ ۲۸ اردیبهشت الی ۵ خرداد استاد ربطی و استاد فرنود ثبت نام
باریستایی و بارتندری ۲۸ الی ۳۱ اردیبهشت استاد ربطی ثبت نام
تخصصی چای و دمنوش ۱ خرداد استاد ربطی ثبت نام
تخصصی سوسیس و کالباس ۱ و ۲ خرداد استاد اسدی ثبت نام
تخصصی صبحانه و برانچ ۴ و ۵ خرداد استاد فرنود ثبت نام
تخصصی سوشی ۷ الی ۹ خرداد استاد فرنود ثبت نام
کیک های کافه ای ۱۱ و ۱۲ خرداد استاد فرنود ثبت نام
سرآشپز بین الملل در شیراز ۱۸ الی ۲۱ خرداد استاد فرنود ثبت نام
تخصصی صبحانه و برانچ در شیراز ۲۲ خرداد استاد فرنود ثبت نام
پکیج سرآشپز ایرانی ۲۶ الی ۳۰ خرداد استاد فرنود ثبت نام
آشپزی ایرانی ۲۶ الی ۲۸ خرداد استاد فرنود ثبت نام
کباب‌های ایرانی و ملل ۲۹ و ۳۰ خرداد استاد فرنود ثبت نام
نان های حجیم و نیمه حجیم ۲۹ الی ۳۱ خرداد استاد نسبی ثبت نام
جهت مشاوره رایگان می‌توانید با شماره تلفن‌های زیر تماس بگیرید.