شهریور ۱۴۰۳
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
۱ | ۲ | |||||
- | - | |||||
۳ | ۴ | ۵ | ۶ | ۷ | ۸ | ۹ |
۰ تا ۱۰۰ کیک | - | - | فست فود | |||
- | - | - | - | - | سوسیس | |
۱۰ | ۱۱ | ۱۲ | ۱۳ | ۱۴ | ۱۵ | ۱۶ |
- | صبحانه | - | - | - | - | - |
۱۷ | ۱۸ | ۱۹ | ۲۰ | ۲۱ | ۲۲ | ۲۳ |
- | - | - | - | نان | - | |
۲۴ | ۲۵ | ۲۶ | ۲۷ | ۲۸ | ۲۹ | ۳۰ |
آشپزی ایتالیایی | آشپزی بین الملل | |||||
تخصصی پیتزا | - | - | - | - |
مهر ۱۴۰۳
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
۱ | ۲ | ۳ | ۴ | ۵ | ۶ | |
- | شیرینی خشک | - | - | - | ||
۷ | ۸ | ۹ | ۱۰ | ۱۱ | ۱۲ | ۱۳ |
- | آشپزی ایرانی | - | کبابها | |||
- | - | - | - | - | کیک کافهای | |
۱۴ | ۱۵ | ۱۶ | ۱۷ | ۱۸ | ۱۹ | ۲۰ |
- | - | صبحانه | - | - | فست فود | |
- | - | - | - | - | نان | |
۲۱ | ۲۲ | ۲۳ | ۲۴ | ۲۵ | ۲۶ | ۲۷ |
- | - | - | آشپزی بین الملل | |||
- | - | - | - | - | سوسیس | |
۲۸ | ۲۹ | ۳۰ | ||||
- | فینگرفود |
نام دوره | تاریخ | مدرس | ثبت نام |
---|---|---|---|
آشپزی بین الملل | ۲۷ الی ۳۰ شهریور | استاد فرنود | ثبت نام |
شیرینیهای خشک و مدرن | ۲ و ۳ مهر | استاد نوریاعتماد | ثبت نام |
آشپزی ایرانی سنتی | ۸ الی ۱۰ مهر | استاد فرنود | ثبت نام |
کبابهای ایرانی و ملل | ۱۲ و ۱۳ مهر | استاد فرنود | ثبت نام |
کیکهای کافهای | ۱۲ و ۱۳ مهر | استاد زمانی | ثبت نام |
صبحانه و برانچ | ۱۶ مهر | استاد فرنود | ثبت نام |
فست فود | ۱۹ و ۲۰ مهر | استاد فرنود | ثبت نام |
نانهای حجیم و نیمه حجیم | ۱۹ و ۲۰ مهر | استاد یوسفی | ثبت نام |
آشپزی بین الملل | ۲۴ الی ۲۷ مهر | استاد فرنود | ثبت نام |
سوسیس و کالباس حرفهای | ۲۶ و ۲۷ مهر | استاد اسدی | ثبت نام |
فینگرفود | ۲۹ و ۳۰ مهر | استاد فرنود | ثبت نام |
آشپزی بین الملل در شیراز | ۷ الی ۱۰ آبان | استاد فرنود | ثبت نام |
صفر تا صد کیک | ۹ الی ۱۱ آبان | استاد زمانی | ثبت نام |
تخصصی پیتزا | ۱۲ الی ۱۴ آبان | شف عبدی | ثبت نام |
آشپزی بین الملل | ۲۲ الی ۲۵ آبان | استاد فرنود | ثبت نام |
جهت مشاوره رایگان میتوانید با شماره تلفنهای زیر تماس بگیرید.
جهت اطلاع از تاریخ برگزاری دوره های آینده فرم زیر را تکمیل نمایید.
جهت اطلاع از تاریخ برگزاری دوره های آینده فرم زیر را تکمیل نمایید.