دی ۱۴۰۳
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
۱ | ۲ | ۳ | ۴ | ۵ | ۶ | ۷ |
- | - | - | - | آشپزی ایتالیایی | ||
۸ | ۹ | ۱۰ | ۱۱ | ۱۲ | ۱۳ | ۱۴ |
- | آشپزی رژیمی | - | - | - | ||
۱۵ | ۱۶ | ۱۷ | ۱۸ | ۱۹ | ۲۰ | ۲۱ |
- | - | - | - | - | - | - |
۲۲ | ۲۳ | ۲۴ | ۲۵ | ۲۶ | ۲۷ | ۲۸ |
تخصصی پیتزا | باریستا و بارتندری | |||||
- | - | - | - | - | فست فود | |
۲۹ | ۳۰ | |||||
شیرینی خشک |
بهمن ۱۴۰۳
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
۱ | ۲ | ۳ | ۴ | ۵ | ||
آشپزی ایرانی | کبابها | |||||
- | - | - | - | نان حجیم و نیمه حجیم | ||
۶ | ۷ | ۸ | ۹ | ۱۰ | ۱۱ | ۱۲ |
- | آشپزی ملل در شیراز | - | - | |||
۱۳ | ۱۴ | ۱۵ | ۱۶ | ۱۷ | ۱۸ | ۱۹ |
- | آشپزی ایتالیایی | - | کیک کافهای | |||
۲۰ | ۲۱ | ۲۲ | ۲۳ | ۲۴ | ۲۵ | ۲۶ |
- | - | - | آشپزی ملل در تهران | |||
- | - | - | سوسیس | بیکن ها | ||
۲۷ | ۲۸ | ۲۹ | ۳۰ | ۱ | ۲ | ۳ |
- | صبحانه | - | گارنیش | آشپزی رژیمی |
نام دوره | تاریخ | مدرس | ثبت نام |
---|---|---|---|
شیرینی های خشک و مدرن | ۲۹ و ۳۰ دی | استاد فرنود | ثبت نام |
آشپزی ایرانی سنتی | ۱ الی ۳ بهمن | استاد فرنود | ثبت نام |
نانهای حجیم و نیمه حجیم | ۳ الی ۵ بهمن | استاد نسبی | ثبت نام |
کباب های ایرانی و ملل | ۴ و ۵ بهمن | استاد فرنود | ثبت نام |
آشپزی بین الملل در شیراز | ۷ الی ۱۰ بهمن | استاد فرنود | ثبت نام |
آشپزی ایتالیایی | ۱۴ الی ۱۶ بهمن | استاد فرنود | ثبت نام |
تخصصی کیک های کافه ای | ۱۸ و ۱۹ بهمن | استاد فرنود | ثبت نام |
آشپزی بین الملل در تهران | ۲۳ الی ۲۶ بهمن | استاد فرنود | ثبت نام |
تخصصی سوسیس و کالباس | ۲۳ و ۲۴ بهمن | استاد اسدی | ثبت نام |
تخصصی بیکن ها | ۲۵ و ۲۶ بهمن | استاد اسدی | ثبت نام |
صبحانه و برانچ | ۲۸ بهمن | استاد فرنود | ثبت نام |
گارنیش و آرت پلیت | ۳۰ بهمن | استاد فرنود | ثبت نام |
آشپزی رژیمی | ۱ الی ۳ اسفند | استاد فرنود | ثبت نام |
تخصصی پیتزا | ۴ الی ۶ اسفند | شف عبدی | ثبت نام |
جهت مشاوره رایگان میتوانید با شماره تلفنهای زیر تماس بگیرید.
جهت اطلاع از تاریخ برگزاری دوره های آینده فرم زیر را تکمیل نمایید.
جهت اطلاع از تاریخ برگزاری دوره های آینده فرم زیر را تکمیل نمایید.