دوره آموزش انواع فینگرفود : فینگرفود چیست؟
به احتمال زیاد تاکنون اسم فینگر فود ها را شنیده اید و در بسیاری از مراسم و جشن ها طعم آنها را چشیده اید. برخی از افراد فکر می کنند که فینگر فودها غذایی جدید می باشد که با به وجود آمدن آشپزی مدرن توانسته اند جایگاه ویژه ای را کسب کنند ولی واقعیت این نیست، زیرا این نوع خوراکی ها همواره از دیرباز در بینة ملل مختلف مورد استفاده قرار می گرفت. در بیشتر اوقات ازفینگرفود ها به عنوان لقمه کوچک یاد می شود. ساده ترین نوع این خوراکی که همه ی ما تا به حال آن را تجربه کرده ایم نان، پنیر و سبزیجات می باشد البته امروزه با استفاده و بهره مندی از شیوه و تجهیزات جدید به ما فرصت دهنده است این نوع خوراکی ها را با ساختار دیگر تهیه و تزیین کنیم به گونه ای که در نگاه اول به عنوان یک غذای جدید به نظر برسد.دوره آموزش انواع فینگرفود
دوره آموزش انواع فینگرفود
امروزه فینگرفود ها طرفداران بسیاری به ویژه جوانان دارد و به راحتی با استفاده از این نوع خوراکی ها برخی از مواد مغذی الزامی که کودکان از خوردن آنها امتناع می کنند به شکلی مطلوب و مورد پسند آن ها تبدیل میشود. ما در دوره آموزش انواع فینگرفود سعی کردهایم انواع مختلف از این نوع خوراکی ها را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. طرز تهیه انواع فینگرفود ها به همراه نکات ویژه را با ما فرا بگیرید.
آموزش های دوره آموزش انواع فینگرفود شامل:
- طرز تهیه چیکن پستو
- طرز تهیه تونا اکلر
- طرز تهیه راتا ژامبون و پیازچه
- طرز تهیه ته چین مرغ فینگرفودی
- طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات
- طرز تهیه بورک گوشت استانبولی
- طرز تهیه دیپ بادمجان اسموکی با نان قلمی
- طرز تهیه کرپ ژامبون
- طرز تهیه دیپ حمص
- طرز تهیه میگو سوخاری با سس تاتار
نگاه کوتاهی به تاریخچه ی فینگر فود
مردمان ساکن کشور فرانسه از قرن هجدهم از غذاهایی استفاده کردند که در آن زمان به جای فینگرفود، به آن کانپس می گفتند. فرانسوی ها با قرار دادن برخی مواد در داخل تکه ای نان، غذاهایی در اصطلاح به اندازه ی انگشت یا همان فینگر فود را وارد برنامه ی غذایی خود نمودند. سپس پس از گذشت مدتی، استفاده از فینگرفودهادر میان قبایل آمریکایی گسترش یافت. سیاست استفاده از این تکه های کوچک و تک نفره ی غذا در مهمانی ها و مجالس جشن های مختلف در آمریکا، راحت بودن امکان توانایی حمل یک فینگرفود تک نفره با یک ظرف نوشیدنی به صورت همزمان بود. افراد در هنگام حضور در این گونه جشن ها می توانستند به راحتی فینگرفود و نوشیدنی تهیه شده در جشن را سرو نمایند. این امر در صورت نبود فینگر فود ها و تنها وجود غذاهای پرحجم، امکان راحتی هرفرد در استفاده از غذاها نبود. با این کار هر فرد با برداشتن نوشیدنی و فینگرفود خود، می توانست در گوشه ای بنشیند و غذاها را میل نماید. از فینگر فود های که در آن زمان ها مورد استفاده قرار می گرفت می توان به فینگر فود بال بوفالو اشاره نمود. این فینگر فود اولین بار توسط یک آمریکایی برای فرزندش در نیمه شب تهیه شد.
در صورت نیاز می توانید هرکدام از قسمت های این بسته آموزشی را بصورت مجزا تهیه نمایید:
طرز تهیه راتا ژامبون و پیازچه
۷ دقیقه
۳۰۰,۰۰۰ تومان
طرز تهیه ته چین مرغ فینگرفودی
۱۶ دقیقه
۳۰۰,۰۰۰ تومان
طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات
۱۴ دقیقه
۳۰۰,۰۰۰ تومان
طرز تهیه بورک گوشت استانبولی
۷ دقیقه
۳۰۰,۰۰۰ تومان
طرز تهیه دیپ بادنجان اسموکی با نان قلمی
۷ دقیقه
۳۰۰,۰۰۰ تومان
طرز تهیه کرپ ژامبون
۱۶ دقیقه
۳۰۰,۰۰۰ تومان
طرز تهیه دیپ حمص
۹ دقیقه
۳۰۰,۰۰۰ تومان
طرز تهیه میگو سوخاری با سس تارتار
۱۵ دقیقه
۳۰۰,۰۰۰ تومان
طرز تهیه چیکن پستو
۱۰ دقیقه
۳۰۰,۰۰۰ تومان
طرز تهیه تونا اکلر
۱۱ دقیقه
۳۰۰,۰۰۰ تومان
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.