شیوه آموزش دوره دسرهای فرانسوی در آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو”
در دوره دسرهای فرانسوی مواد غذایی توسط آموزشگاه آشپزی فراهم می شود تا هنرجو بتواند تمامی مراحل پخت و آماده سازی مواد غذایی تحت نظارت سرآشپز انجام دهد و یک تجربه عملی از کار را داشته باشد و در حین انجام کار مشکلات و اشتباهاتی که ممکن است مرتکب شود، مشخص شود و این اشتباهات توسط سرآشپز رفع گردد تا هنرجو در پایان دوره یه یک تجربه کامل در زمینه دسر رسیده باشد و بتواند موارد آموزش داده شده در آموزشگاه آشپزی را در هر زمان و هر مکانی با کیفیت فوق العاده آماده کند.
مدت زمان دوره دسرهای فرانسوی
این دوره در مدت زمان ۳ روز به صورت فشرده از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ برگزار میشود. آموزشگاه آشپزی “آشپزشو و قنادشو” برای رفاه حال هنرجویان خود که از شهرهای اطراف برای فراگیری این دوره به تهران می آیند تصمیم گرفته است که این دوره را در مدت زمان ۳ روز به صورت فشرده برگزار کند.
تجربه نشان داده دوره هایی که به صورت فشرده برگزار میشه درصد یادگیری هنرجویان به علت پیوستگی مطالب و زمان به شدت بالا خواهد رفت و از طرفی هزینه های رفت و آمد و اقامت هنرجویان به شدت کاهش پیدا می کند
محل برگزاری دوره دسرهای فرانسوی
این دوره در محل آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو” به آدرس ”تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه” برگزار خواهد شد.
پیشنهاد ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان
هنرجویان اگر به هر دلیلی در طول دوره احساس کردند که مطلبی رو به خوبی یاد نگرفته اند می توانند به صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.
اگر به دنبال آموزش غذاها و دسرهای خوشمزهای هستید که در جشنها و میهمانیها سرو میشوند دوره آموزش فینگرفود را به عنوان دوره بعدی به شما پیشنهاد میدهیم.
همچنین اگر به هنر زیبای قنادی علاقه مند هستید پیشنهاد میکنیم جزییات دوره شیرینی پزی را هم در سایت آشپزشو مطاله نمایید.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.