آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو
  • کلاس‌های آموزشی
    • کلاس حضوری آشپزی
      • ورکشاپ های حضوری آشپزی
        • دوره آشپزی ملل (آشپزی بین‌الملل)
        • دوره آموزش آشپزی ایتالیایی
        • دوره آشپزی ایرانی
        • دوره آموزش انواع کباب
        • دوره حضوری آشپزی رژیمی
        • کلاس آموزش سوشی
        • دوره تخصصی پیتزا
        • دوره آموزش فست فود
        • دوره فینگرفود
        • دوره آموزش گارنیش
        • دوره آموزش سوسیس و کالباس حرفه ای
        • دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
        • دوره آموزش باریستایی و بارتندری
        • دوره آموزش صبحانه و برانچ
        • دوره آموزش کیک پزی
        • دوره آموزش کیک های کافه ای
        • دوره شیرینی پزی
        • دوره دسرهای فرانسوی
        • کوکی پایه تا پیشرفته
      • پکیج‌های حضوری آشپزی
        • پکیج آموزش آشپزی ویژه مهاجرت
        • پکیج مستر شف ملل
        • پکیج سرآشپز ایتالیایی
        • پکیج سرآشپز ایرانی
        • پکیج جامع کافی شاپ
        • پکیج درآمدزایی سریع
        • پکیج سرآشپز بیکری (Bakery)
        • پکیج مستر کیک (Master Cake)
        • پکیج مستر پیستری (Master Pastry)
      • آرشیو عکس و فیلم‌ کلاس‌ها
        • آرشیو دوره ی آشپزی بین الملل (تهران)
        • آرشیو دوره ی آشپزی ایتالیایی
        • آرشیو دوره ی آشپزی سنتی ایرانی
        • آرشیو دوره ی کباب های ایرانی و ملل
        • آرشیو دوره ی تخصصی پیتزا
        • آرشیو دوره ی فست فود
        • آرشیو دوره ی فینگرفود
        • آرشیو دوره ی سوسیس و کالباس
        • آرشیو دوره ی بیکن
        • آرشیو دوره ی نان های حجیم و نیمه حجیم
        • آرشیو دوره ی باریستا و بارتندری
        • آرشیو دوره ی صبحانه و برانچ
        • آرشیو دوره ی صفر تا صد کیک
        • آرشیو دوره ی شیرینی های سنتی و مدرن
      • آرشیو آزمون‌های عملی
    • کلاس آنلاین آشپزی
      • آموزش‌های آنلاین آشپزی
        • آموزش آنلاین کیک پزی
        • آموزش آنلاین شیرینی پزی
        • آموزش آنلاین حلوا
        • آموزش آنلاین فینگر فود
        • آموزش آنلاین فست فود
        • آموزش آنلاین پیتزا
        • آموزش آنلاین پاستا
        • آموزش آنلاین آشپزی ایرانی
        • آموزش آنلاین کباب کوبیده
        • آموزش آنلاین جوجه کباب
      • پکیج‌های آنلاین آشپزی (دارای تخفیف)
        • آموزش جامع حلواهای مدرن و بوتیکی
        • آموزش جامع انواع کیک های شکلاتی
        • آموزش جامع انواع شیرینی
        • آموزش جامع انواع فینگرفود
        • آموزش جامع فست فود
        • آموزش جامع انواع پاستا
        • دوره آنلاین آشپزی ملل
  • خدمات آشپزشو
    • از کجا شروع کنم؟
    • دستورات آشپزی
    • مدرک بین المللی آشپزی
    • صدور کارت آزمون و گواهینامه
    • مهاجرت از طریق آشپزی
    • پرداخت اقساطی
  • تقویم آموزشی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کلاس‌های آموزشی
    • کلاس حضوری آشپزی
      • ورکشاپ های حضوری آشپزی
        • دوره آشپزی ملل (آشپزی بین‌الملل)
        • دوره آموزش آشپزی ایتالیایی
        • دوره آشپزی ایرانی
        • دوره آموزش انواع کباب
        • دوره حضوری آشپزی رژیمی
        • کلاس آموزش سوشی
        • دوره تخصصی پیتزا
        • دوره آموزش فست فود
        • دوره فینگرفود
        • دوره آموزش گارنیش
        • دوره آموزش سوسیس و کالباس حرفه ای
        • دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
        • دوره آموزش باریستایی و بارتندری
        • دوره آموزش صبحانه و برانچ
        • دوره آموزش کیک پزی
        • دوره آموزش کیک های کافه ای
        • دوره شیرینی پزی
        • دوره دسرهای فرانسوی
        • کوکی پایه تا پیشرفته
      • پکیج‌های حضوری آشپزی
        • پکیج آموزش آشپزی ویژه مهاجرت
        • پکیج مستر شف ملل
        • پکیج سرآشپز ایتالیایی
        • پکیج سرآشپز ایرانی
        • پکیج جامع کافی شاپ
        • پکیج درآمدزایی سریع
        • پکیج سرآشپز بیکری (Bakery)
        • پکیج مستر کیک (Master Cake)
        • پکیج مستر پیستری (Master Pastry)
      • آرشیو عکس و فیلم‌ کلاس‌ها
        • آرشیو دوره ی آشپزی بین الملل (تهران)
        • آرشیو دوره ی آشپزی ایتالیایی
        • آرشیو دوره ی آشپزی سنتی ایرانی
        • آرشیو دوره ی کباب های ایرانی و ملل
        • آرشیو دوره ی تخصصی پیتزا
        • آرشیو دوره ی فست فود
        • آرشیو دوره ی فینگرفود
        • آرشیو دوره ی سوسیس و کالباس
        • آرشیو دوره ی بیکن
        • آرشیو دوره ی نان های حجیم و نیمه حجیم
        • آرشیو دوره ی باریستا و بارتندری
        • آرشیو دوره ی صبحانه و برانچ
        • آرشیو دوره ی صفر تا صد کیک
        • آرشیو دوره ی شیرینی های سنتی و مدرن
      • آرشیو آزمون‌های عملی
    • کلاس آنلاین آشپزی
      • آموزش‌های آنلاین آشپزی
        • آموزش آنلاین کیک پزی
        • آموزش آنلاین شیرینی پزی
        • آموزش آنلاین حلوا
        • آموزش آنلاین فینگر فود
        • آموزش آنلاین فست فود
        • آموزش آنلاین پیتزا
        • آموزش آنلاین پاستا
        • آموزش آنلاین آشپزی ایرانی
        • آموزش آنلاین کباب کوبیده
        • آموزش آنلاین جوجه کباب
      • پکیج‌های آنلاین آشپزی (دارای تخفیف)
        • آموزش جامع حلواهای مدرن و بوتیکی
        • آموزش جامع انواع کیک های شکلاتی
        • آموزش جامع انواع شیرینی
        • آموزش جامع انواع فینگرفود
        • آموزش جامع فست فود
        • آموزش جامع انواع پاستا
        • دوره آنلاین آشپزی ملل
  • خدمات آشپزشو
    • از کجا شروع کنم؟
    • دستورات آشپزی
    • مدرک بین المللی آشپزی
    • صدور کارت آزمون و گواهینامه
    • مهاجرت از طریق آشپزی
    • پرداخت اقساطی
  • تقویم آموزشی
  • تماس با ما
  • درباره ما
فهرست
دوره آنلاین آشپزی ملل
ورود / عضویت
0
  1. صفحه نخست
  2. آرشیو دوره های حضوری
  3. آرشیو دوره ی باریستا و بارتندری
  4. در دوره ی باریستا و بارتندری آبان ۱۴۰۱ چه گذشت؟

در دوره ی باریستا و بارتندری آبان ۱۴۰۱ چه گذشت؟

تاریخ انتشار 30 آبان 1401
دسته بندی
  • آرشیو دوره ی باریستا و بارتندری
دوره باریستا و بارتندری آبان ۱۴۰۱ دوره باریستا و بارتندری آبان ۱۴۰۱ دوره باریستا و بارتندری آبان ۱۴۰۱ دوره باریستا و بارتندری آبان ۱۴۰۱ دوره باریستا و بارتندری آبان ۱۴۰۱ دوره باریستا و بارتندری آبان ۱۴۰۱ دوره باریستا و بارتندری آبان ۱۴۰۱ دوره باریستا و بارتندری آبان ۱۴۰۱ دوره باریستا و بارتندری آبان ۱۴۰۱ دوره باریستا و بارتندری آبان ۱۴۰۱ دوره باریستا و بارتندری آبان ۱۴۰۱ دوره باریستا و بارتندری آبان ۱۴۰۱
ثبت نام در دوره ی باریستا و بارتندری
آخرین مطالب
طرز تهیه دونات
طرز تهیه دونات | 0 تا 100 آموزش دونات ساده و خوشمزه
طرز تهیه براونی شکلاتی | 0 تا 100 آموزش مرحله به مرحله
طرز تهیه پیراشکی مرغ | آموزش کامل پیراشکی مرغ با خمیر خانگی
دستور آش رشته خفن
طرز تهیه آش رشته | 0 تا 100 یک آش رشته خوشمزه
طرز تهیه لازانیا، آموزش تمام ترفند‌های لازانیا به روش ایتالیایی!
طرز تهیه کرپ نوتلا: 0 تا 100 آموزش کرپ نوتلا
طرز تهیه خورش قیمه | ترفندهای پخت خورش قیمه مجلسی
طرز تهیه کرم بروله: 0 تا 100 آموزش مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش فسنجان: 0 تا 100 آموزش مرحله به مرحله خورش فسنجان
طرز تهیه فرنچ تست: آموزش کامل تهیه فرنچ تست در خانه
ارتباط با ما
تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه
021-91340082
صفحه اینستاگرام

@chef_farnood
صفحه اینستاگرام

@ashpaz.sho
کانال تلگرام

@ashpazsho_ir
آموزشگاه آشپزی آشپزی شو
آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره های متنوع و کاربردی بامحوریت دوره های ورکشاپ و عملی کرده است.

آدرس

تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه

شماره تماس

۰۲۱۹۱۳۴۰۰۸۲ ۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

logo-samandehi
لینک شبکه‌های اجتماعی

آموزش، کلیپ ها و ترفندهای یک دقیقه ای آموزشی

نکات و ترفندهای آموزش + تخفیف های ویژه

معرفی دوره ها و فیلم های آموزش رایگان

رفع اشکال و پاسخ به سؤالات در کمترین زمان

  • ۰۲۱-۹۱۳۴۰۰۸۲