برای دیدن تقویم آموزشی کلاس های حضوری اینجا کلیک کنید :)

طرز تهیه پن کیک

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پن کیک را آموزش دهیم و اینکه چه جالب بعضی اسم ها چقدر جالب هستند واینکه اسمش رو از مدل پختش میتونه برداشته باشه پنکیک یعنی کیک تابه ای واقعا چقدر جذاب همیشه میدونیم پایه یه کیک آرد وتخم مرغ وشیر وروغن یا کره تشکیل میشه این کیک سریع پرطرفدار هم این شرایط اولیه داره ولی رقابتش با کیک های دیگه توی صدر هست اول اینکه سریع آماده میشه دوم اینکه تو میتونی مواد اولیه اش با توجه به سلیقه خودت تغییر بدی سوم اینکه توی وعده های مختلف میتونه سرو بشه مثلا ناهار وعصرانه ورژیمی چهارم اینکه طرفدار زیاد داره این صبحانه یا برانچ خوشمزه در قرن ۱۶ میلادی از کشور هلند شروع شد و توی مدت کم به تمام کشورهای مختلف الخصوص آمریکا محبوبیتش دو چندان شد.

توی هر کشور دستخوش ذائقه مردم اون سرزمین قرار میگرفت و یک مواد اولیه حذف یا اضافه میشد چون این پنکیک خوشمزه این راحت قابل تغییر بود بیشتر مورد توجه قرار میگرفت، خیلی از ورزشکارها چون بدون چربی وبا کالری بالا هست یکی از وعده های برنامه شون قرار میدن

شما توجه کنید میتونید با جو پرک وموز و توت فرنگی وانبه وآناناس ودارچین وخرماه با توجه به دلخواه خودتون تغییرش بدید اینکه با هر سنی وبا هر سلیقه ای تغییر میکنه خیلی دوست داشتنی وجذاب هست برای صبحانه و عصرانه چی بهتر از پن کیک میتونه باشه تازه با هر میوه و سسی میتونید سرو کنید امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

حتی میتونید به صورت وگن درست کنید با پوره کدو حلوایی وآرد و روغن وپنیر وبکینگ پودر به صورت دایره ای سرخش کنیدبا میتونید برای کودکان با عسل کره بادوم زمینی و نوتلا درست کنید واقعا طعم فوق العاده ای میده پن کیک زیر مجموعه های داره کرپ از خانواده پنکیک هست که هم نازک هست هم توی تابه درست میشه وافل هم از این خانواده هست ولی توی دستگاه وافل پز درست میشه ولی مواد اولیه شون تقریبا یکی هست هر کدوم طرفدارهای خودشون دارند
این خانواده میتونه هم به صورت برانچ یعنی هم به عنوان صبحانه هم ظهر سرو بشه چون مواد ا‌ولیه اش کن سنگین هست از نظر ارزش غذایی وکالری به همین دلیل از ساعت ۷ صبح تا ۲ سرو این مدل صبحانه ها برانچ گفته میشه واقعا من این نوع صبحانه خیلی میپسندم.

شاید به طرز تهیه کیک های دیگر هم علاقه داشته باشید

مواد لازم پنکیک صبحانه یا عصرانه

  • تخم مرغ ۳ الی ۴ عدد
  • شکر سفید ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای ۱ قاشق غذا خوری
  • عسل ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر ۱ لیوان
  • آرد ۱ لیوان
  • پودر فندق ۱/۴ پیمانه
  • روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۴قاشق چای خوری

آموزش طرز تهیه پن کیک

برای طرز تهیه پن کیک تخم مرغ رو با وانیل و شکر و عسل مخلوط میکنیم تا کشدار و کمی کرم رنگ بشه سپس روغن و شیر را اضافه و در حد مخلوط کردن هم می زنیم و آرد و بیکینگ پودر و پودر فندق الک شده را کم کم اضافه می کنیم
در یک ماهیتابه از قبل گرم شده به اندازه دلخواه از مایع پنکیک ریخته وقتی حباب زد بر می گردونیم تا سمت دیگه هم طلایی بشه و با سس شکلات و کارامل و عسل و انواع میوه ها می تونید سرو کنید. نوش جان

ارسال دیدگاه