اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

10 ایده جذاب برای پخت غذا با تخم مرغ + دستور پخت

غذا با تخم مرغ

آیا می دانستید که تخم مرغ مقادیر قابل توجهی از پروتئین، کلسیم و امگا۳ را به همراه دارد؟ با ترکیب تخم مرغ با مواد غذایی دیگر، ساده ترین و سالم ترین وعده های خوشمزه را می توانیم تهیه کنیم. این غذاهای بی نظیر، به سرعت نیز آماده می شوند و طرز تهیه آن ها بسیار ساده است. به علاوه یک تخم مرغ را می توانیم به صورت های مختلف عسلی، آبپز، نیمرو و… بپزیم. در ادامه با انواع غذا با تخم مرغ آشنا می شویم که هر کدام مزه های متفاوتی دارند. با آشپزشو همراه باشید.

نرگسی، غذای مقوی با تخم مرغ و اسفناج از شمال ایران

ایده اول برای غذا با تخم مرغ: نرگسی

نرگسی یکی از غذا با تخم مرغ های خوشمزه ی شمال ایران است که به دلیل داشتن سبزی اسفناج بسیار هم مقوی است. به خاطر تشابه این غذا با گل نرگس، اسم نرگسی را روی این غذا گذاشته اند. بریم تا در ادامه آموزش این غذای سریع را داشته باشیم.

مواد لازم برای 2 نفر:

  • اسفناج شسته و پاک شده‌: ۸۰۰ گرم
  • سیر: ۲ حبه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • نمک و فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • روغن: به مقدار لازم
  • گردو: 30 گرم

طرز تهیه:

اسفناج ها را درون تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا آب اضافی آن کشیده شود. سیرها را ساطوری می کنیم و با کمی روغن به اسفناج اضافه می کنیم و دوباره کمی تفت می دهیم.

حالا نمک و فلفل را اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. بعد از آن تخم مرغ ها را شکسته و روی اسفناج ها می ریزیم و بسته به سلیقه ی خودتان می توانیم آن را هم بزنیم یا اینکه به صورت عسلی سرو می کنیم.

در آخر گردوی نگینی را به نرگسی اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی داریم. نرگسی ما آمادست، نوش جان

پیشنهاد ویژه…
اگر به شیرینی پزی علاقه دارید سری به دوره آموزش جامع انواع شیرینی آشپزشو بزنید.

اشکنه عدس و تخم مرغ، یکی از قدیمی‌ترین غذاها با تخم مرغ

اشکنه عدس و تخم مرغ، یکی از قدیمی‌ترین غذاها با تخم مرغ

اشکنه یکی از قدیمی ترین غذاهای ایران است که طرفداران زیادی هم دارد. اشکنه عدس و تخم مرغ غذای موردعلاقه ی مردم بجنورد بوده و همان عدسی خودمان است با این تفاوت که از تخم مرغ هم در آن استفاده شده است.

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر:

  • عدس: 1 پیمانه
  • پیاز: 1 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • سیب زمینی: 1 عدد
  • سبزیجات معطر خشک (نعنا، ترخون، شنبلیله) : در صورت دلخواه
  • زردچوبه، نمک، فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری
  • آب: 4 پیمانه

طرز تهیه:

عدس شسته شده را به مدت 4 ساعت خیس می کنیم. بعد از صافی رد می کنیم.

پیاز را نگینی خرد می کنیم و با روغن یا کره محلی تفت می دهیم. ادویه و سبزیجات معطر را به همراه سیب زمینی نگینی شده به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

حالا عدس اضافه کرده و اجازه می دهیم به همراه آب به مدت یک ساعت و نیم بپزد. در آخر تخم مرغ ها را روی اشکنه می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا تخم مرغ ها بپزد. حالا در ظرف مناسب با نان تازه سرو می کنیم. نوش جان

بیشتر بخوانید…

طرز تهیه اشکنه عدس: یک غذای ساده، مقوی و خوشمزه

کوکو پاستا، غذایی متفاوت و جذاب با تخم مرغ

کوکو پاستا، غذایی متفاوت و جذاب با تخم مرغ

کوکو پاستا یا کوکو ماکارونی یک غذای سنتی و جذاب محسوب می شود که با دستورهای متفاوتی می توان آن را تهیه کرد.

مواد لازم برای 2 نفر:

  • پاستا فرمی ریز: 200 گرم
  • ژامبون: 100 گرم
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد
  • نخودسبز: 50 گرم
  • ذرت: 50 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • روغن: به مقدار لازم
  • ادویه (نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر و پاپریکا): از هرکدام 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا پاستا را به مدت 10 دقیقه در آب جوش با کمی نمک و روغن می جوشانیم و آبکش می کنیم.

ژامبون و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه ذرت، نخودفرنگی و ادویه ها به پاستا اضافه می کنیم.

در صورت تمایل می توانیم کمی پنیر پیتزا هم به مواد اضافه کنیم. تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

حالا کف ماهی تابه را روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس از مواد کوکو داخل روغن می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا یک طرف آن سرخ شود. بعد در همان تابه کوکو را برش می زنیم و بر میگردانیم تا سمت دیگر آن هم سرخ شود. حالا با مواد دلخواه تزیین و نوش جان می کنیم.

بیشتر بخوانید…

طرز تهیه کوکوی ماکارونی ساده، یک غذای خوشمزه و سریع

میرزاقاسمی، یکی از غذاهای اصیل استان گیلان

میرزاقاسمی، یکی از غذاهای اصیل استان گیلان

میرزاقاسمی یکی از غذا با تخم مرغ های اصیل استان گیلان می باشد که به دلیل طعم عالی بادمجان کبابی، در بین تمام ایرانیان طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر:

  • بادمجان قلمی: 4 عدد
  • گوجه فرنگی: 4 الی 5 عدد
  • سیر: یک بوته
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: 1/2 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: 2 الی 3 عدد

بیشتر بخوانید…

اگر به دنبال دستور پخت صبحانه با تخم مرغ هستید، مقاله ” صبحانه با تخم مرغ: 8 دستور غذای ساده و مقوی برای صبحانه با تخم مرغ ” را مطالعه کنید.

طرز تهیه:

بادمجان ها را به همراه گوجه فرنگی ها شسته و روی ذغال یا اجاق یا در صورت نبود ذغال در داخل فر کباب می کنیم. برای طعم بهتر، سیرها را با پوست ذغال کنید و در یک ظرف دردار بگذارید.

حالا پوست گوجه فرنگی، بادمجان و سیرها را جدا می کنیم و آن ها را ساطوری می کنیم.

در یک ماهی تابه کمی روغن می ریزیم و موادمان را درون آن تفت می دهیم. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم. در صورت دلخواه برای رنگ دهی بیشتر می توانیم کمی رب گوجه فرنگی هم به آن اضافه کنیم.

وقتی آب اضافی موادمان تبخیر شد، حالا تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و بنا به سلیقه، می توانیم آن ها را هم بزنیم یا به صورت عسلی سرو کنیم. نوش جان

بیشتر بخوانید…
اگر به دنبال آموزش کامل‌تری از میرزا قاسمی هستید مقاله‌ی ” طرز تهیه میرزا قاسمی ” را مطالعه کنید.

 باقالی قاتوق، یکی از خوشمزه ترین غذاهای شمال ایران

 باقالی قاتوق، یکی از خوشمزه ترین غذاهای شمال ایران

باقالی قاتوق نیز یکی از خوشمزه ترین غذا با تخم مرغ های شمال ایران است که می توان این خورش را در دونوع بدون گوشت و با گوشت تهیه کرد.

مواد لازم برای 2 نفر:

  • باقالی سبز: 300 گرم
  • شوید خشک: 2 الی 3 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: 1/2 قاشق چای خوری
  • کره یا روغن: به مقدار لازم
  • سیر: 3 الی 4 حبه

طرز تهیه:

کره را درون یک ظرف ریخته و باقالی را در آن تفت می دهیم. شوید خشک و سیر ساطوری شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. ادویه ها را هم اضافه کرده و به مقدار لازم آب می ریزیم. اجازه می دهیم به مدت 20 دقیقه باقالی ها بپزد و در آخر تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و سرو می کنیم. نوش جان

بیشتر بخوانید…
طرز تهیه باقلا قاتق به روش اصیل گیلانی

املت قارچ، غذای پرطرفدار بین‌الملی با تخم مرغ

املت قارچ، غذای پرطرفدار بین‌الملی با تخم مرغ

از خوردن املت های ساده ایرانی خسته شده اید؟ اگر شما هم مثل من عاشق طعم قارچ هستید، پیشنهاد می کنم حتما این غذا با تخم مرغ خوشمزه را یک بار امتحان کنید.

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر:

  • گوجه فرنگی: 3 عدد
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد
  • قارچ دکمه ای: 200 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذا خوری
  • پیاز داغ آماده: 2 قاشق غذا خوری
  • سیر: 1 الی 2 حبه
  • ادویه (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، آویشن، پودر سیر): ازهر کدام 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم. قارچ ها را اسلایس می کنیم سیر  راساطوری می کنیم.

در یک ماهی تابه روغن می ریزیم. گوجه فرنگی و بعد فلفل دلمه ای را در آن تفت می دهیم. حالا قارچ و سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.رب گوجه فرنگی و پیاز داغ آماده و ادویه ها را اضافه می کنیم و تخم مرغ ها را درون ماهی تابه می ریزیم و با پول بیبر تزیین می کنیم. حالا املت قارچ آماده است می توانیم آن را با نان تازه سرو کنیم. نوش جان

بیشتر بخوانید…

انواع غذا با اسفناج و قارچ: دستور پخت 4 مدل غذا با اسفناج و قارچ، خوشمزه و رژیمی

کوکو لوبیا سبز تبریزی، یکی از انواع کوکوهای مجلسی و خوشمزه

کوکو لوبیا سبز تبریزی، یکی از انواع کوکوهای مجلسی و خوشمزه

یکی از انواع غذا با تخم مرغ مجلسی و خوشمزه‌ی ایرانی، کوکو لوبیا سبز می باشد که طعم آن بسیار عالی است. اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که خیلی از خوردن کوکو لذت نمی برید و دل خوشی از آن ندارید، بهتر است یک بار هم این نوع از کوکو را امتحان کنید.

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر:

  • لوبیا سبز: 200 گرم
  • هویج: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد
  • پیازچه: چند ساقه
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

هویج و لوبیا را به صورت ریز خرد می کنیم و با آب می گذاریم تا بپزد و بعد آبکش می کنیم.

حالا پیازچه و فلفل دلمه ای نگینی و سیر ساطوری را همراه ادویه ها و تخم مرغ اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و درون یک با ماهی تابه با روغن سرخ می کنیم. نوش جان

پیشنهاد ویژه…
مهاجرت واژه ای است که این روزها متاسفانه یا خوشبختانه به شدت در جامعه ی ایرانی رواج پیدا کرده است. یکی از روش‌های نسبتا آسان برای مهاجرت، گرفتن جاب آفر در حوزه آشپزی است. آآموزشگاه آشپزی آشپزشو برای افرادی که به دنبال مهاجرت با آشپزی هستند برنامه ریزی دقیق، هدفمند و کاربردی دارد. برای اطلاعات بیشتر به صفحه ” آموزش آشپزی ویژه مهاجرت ” مراجعه کنید

کوکو سبزی، غذای قدیمی و پرطرفدار ایرانی با تخم مرغ

کوکو سبزی، غذای قدیمی و پرطرفدار ایرانی با تخم مرغ

کوکو سبزی از آن دسته از غذاهایی است که هم به عنوان وعده اصلی و هم به عنوان پیش غذا در خانه های ایرانی به صورت قالبی یا تک نفره میل می شود.

مواد لازم برای ۳ الی ۴ نفر:

  • سبزی کوکو (گشنیز، جعفری، تره، شوید، اسفناج، سیر): 500 گرم
  • تخم مرغ: 4 الی 5 عدد
  • گردو: 30 گرم
  • زرشک: 20 گرم
  • سیر: 2 الی 3 حبه
  • آرد: 1 الی 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن: هرکدام 1/2 قاشق چای خوری
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

سبزی های پاک شده و شسته شده را به صورت ریز خرد می کنیم. سیر را ساطوری و گردو را نگینی خرد می کنیم و به سبزی ها اضافه می کنیم. حالا ادویه ها را به همراه آرد، تخم مرغ، گردو و زرشک به موادمان اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا یکدست شود. در آخر آن را در روغن داغ سرخ می کنیم. نوش جان

بیشتر بخوانید…
طرز تهیه جوجه کباب بندری

سالاد تخم مرغ و آووکادو؛ صبحانه، میان وعده و حتی یک شام سبک

سالاد تخم مرغ و آووکادو؛ صبحانه، میان وعده و حتی یک شام سبک

ساندویچ تخم مرغ و آووکادو را می توانید به عنوان صبحانه یا میان وعده و حتی یک شام سبک سرو نمایید. این ساندویچ خوشمزه در کمتر از 10 دقیقه آماده می شود. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر:

  • تخم مرغ آبپز: 2 عدد
  • آووکادو رسیده: 1 عدد
  • کاهو پیچ: 100 گرم
  • زیتون بدون هسته اسلایسی: 20 گرم
  • کنسرو تن ماهی: 1 بسته
  • پیازچه: چند ساقه

مواد لازم برای سس:

  • سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون: یک قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری
  • آبلیمو: به مقدار لازم

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را می پزیم و به صورت اسلایسی خرد می کنیم. آووکادو را پوست گرفته و خرد می کنیم. کنسرو تن ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب جوش می پزیم. پیازچه ها و کاهو را هم خرد می کنیم.

حالا تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سس درست شده را روی آن می ریزیم. نوش جان

بیشتر بخوانید…
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی مجلسی به روش ترکی

ساندویچ تخم مرغ، یک غذای ساده و مقوی

ساندویچ تخم مرغ، یک غذای ساده و مقوی

شاید از خودتان بپرسید ساده ترین غذا با تخم مرغ که می توان به سرعت تهیه کرد چیست؟ ساندویچ تخم مرغ یک غذای ساده و مقوی است که طرفدار زیادی مخصوصا در بین کودکان دارد.

مواد لازم برای 3 نفر:

  • سیب زمینی: 2 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • کره: 30 گرم
  • پیازچه: چند ساقه
  • شوید خشک: در صورت دلخواه 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری
  • نان تست یا نان باگت: به تعداد لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی و تخم مرغ ها را آبپز می کنیم و پوست آن ها را می گیریم و با کره، ادویه ها و سبزی ها مخلوط می کنیم. با خیارشور، کاهو و گوجه ساندویچ های خوشمزه را درست می کنیم. همین طور می توانیم این ساندویچ را با نان تست به صورت کلاب در ساندویچ میکر هم درست کنیم. نوش جان

کلام آخر

امیدوارم حالا که به انتهای مطلب آموزش غذا با تخم مرغ رسیدیم، تصمیم خودتان را گرفته باشید که می خواهید با تخم مرغ های خوشمزه ای که در منزل دارید، کدام یک از این 10 غذا با تخم مرغ را تهیه کنید. هر کدام از این غذاها می تواند به عنوان یک وعده غذای اصلی، میان وعده و یا پیش غذا استفاده شوند. طرز تهیه این غذاها با تخم مرغ کاملا به خلاقیت شما بستگی دارد. در بخش نظرات این صفحه از آموزشگاه آشپزی آشپزشو، منتظر تصاویر غذاهای تخم مرغی شما عزیزان هستیم.

2.3/5 (4 نظر)
ارسال دیدگاه