کیک خیس شکلاتی یکی از پرطرفدارترین کیک ها در دنیاست. این کیک جذاب پای ثابت کافه هاست و اغلب با شکلات سرو می شود. به دلیل بافت نرم و منسجمی که دارد این نام را برای این کیک خوشمزه انتخاب کرده اند. اگر شما هم هوس یک کیک شکلاتی کرده اید، در ادامه با طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با ما همراه باشید. می توانید همین حالا دست به کار شوید تا با هم آن را در منزل آماده کنیم.
فهرست مطالب
مواد اولیه کیک خیس شکلاتی
- شکلات تلخ: ۱۵۰ گرم
- آرد: ۲۰۰ گرم
- کره: ۲۵۰ گرم
- شکر: ۴۰۰ گرم
- پودر کاکائو: 100 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- شیر: 250 گرم
- بیکینگ پودر: 8 گرم
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
در مرحله اول شکلات تلخ را به روش بنماری آب می کنیم. یعنی شکلات را روی حرارت غیرمستقیم قرار می دهیم تا خوب ذوب شود. وقتی شکلات ها ذوب شد، آنرا با کره مخلوط کرده و آرام آرام هم می زنیم.
در مرحله ی بعد در ظرف دیگری تخم مرغ ها، شکر و اسانس ها را آنقدر با همزن می زنیم تا مخلوط کرم رنگ به دست آید. بهتر است از اسانس های وانیل، شکلات و فندق هرکدام به اندازه 3 قطره استفاده کنیم.
حالا مخلوط شکلات و کره را به موادمان اضافه می کنیم و با همزن می زنیم و بعد شیر را به آن اضافه می کنیم.
بیشتر بخوانید…
طرز تهیه پنکیک : دستور پخت ۱۰ مدل پنکیک خوشمزه و خانگی
در این مرحله مواد خشک، یعنی بیکینگ پودر، پودر کاکائو و آرد را با هم مخلوط می کنیم. حالا این مخلوط را در سه مرحله به مایه شکلاتی اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا تمام مواد خوب مخلوط شود. نگران نباشید بافت مواد این کیک، کمی شل خواهد بود.
در مرحله آخر کف قالب را کاغذ روغنی می گذاریم و با اسپری روغن چرب می کنیم. حالا مخلوط را داخل قالب می ریزیم تا 2/3 قالب را بگیرد و روی کیک را صاف می کنیم.
فر را یک ربع قبل با دمای 180 درجه روشن می کنیم و قالب را در طبقه ی وسط آن قرار می دهیم. اگر از فر برقی استفاده می کنید، دمای فر را حدود 30 درجه کمتر بگذارید تا کیک شما نسوزد.
بیشتر بخوانید…
انواع قهوه در کافی شاپ: معرفی و آموزش طرز تهیه 30 مدل قهوه
بافت این کیک مشابه کیک براونی است و می توانید بعد از پخت آن را با خامه، شکلات رنده شده و انواع میوه تزیین نمایید.
پیشنهاد ویژه…
اگر به آشپزی علاقه دارید و دوست دارید با شرکت در دورههای حضوری و آنلاین آشپزشو در این هنر جذاب پیشرفت کنید سری به صفحه اصلی آموزشگاه آشپزی آشپزشو بزنید تا با مجموعه و دورهها بیشتر آشنا شوید!
سخن پایانی
همانطور که دیدید طرز تهیه کیک خیس شکلاتی و کیک ساده تفاوت چندانی باهم ندارند. فقط کیک خیس بافت نرم تری را نسبت به کیک های ساده دارد و البته خیلی خوشمزه تر است.
شما هم به سراغ آماده کردن این کیک فوق العاده خوشمزه بروید و بعد از پخت خودتان را به یک لیوان چای یا قهوه به همراه یک برش از کیک خیس شکلاتی دعوت کنید. نوش جان
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.