اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

صبحانه با تخم مرغ: 8 دستور غذای ساده و مقوی برای صبحانه با تخم مرغ

صبحانه با تخم مرغ: 8 دستور غذای ساده و مقوی برای صبحانه با تخم مرغ

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که یک روز صبح که از خواب بیدار می شوید هوس یک صبحانه ی گرم کرده باشید. اما در یخچال را که باز کرده اید جز پنیر و کره و مربا چیز دیگری پیدا نکرده باشید و از خیر یک صبحانه گرم بگذرید. اما صبر کنید در همه یخچال ها یک تخم مرغ حداقل پیدا می شود! با همین یک تخم مرغ می توان چندین صبحانه متنوع آماده کرد. پس با طرز تهیه صبحانه با تخم مرغ همراه ما باشید.

شاید با دیدن همین یک تخم مرغ به سرعت صبحانه با تخم مرغ تابه را روی حرارت بیاندازید و روغن زیتون یا کره را به تابه اضافه کنید تا آب شده و داغ شود. بعد تخم مرغ را در یک پیاله بشکنید و در آن نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید و در تابه ریخته و سرخ کنید. حالا می خواهید کمی خلاق باشید و از مواد متنوعی مانند قارچ، هویج، فلفل دلمه، گوجه فرنگی یا سبزیجات دلخواه اضافه می کنید صبحانه با تخم مرغ را با نان تازه سرو می کنید و از طعم لذیذ آن لذت می برید.

اما صبر کنید بیایید کمی متفاوت باشیم و خلاق تر عمل کنیم و نیمرو و املت های معمولی را کنار بگذاریم. حالا یکی از 8 مدل آموزش صبحانه با تخم مرغ را که در این مقاله می خواهم معرفی کنم را به دلخواه انتخاب کرده و به سرعت تهیه و نوش جان کنید. پس تا  آخر این مقاله همراه من باش تا به شما بگویم چطور با تخم مرغ، یک صبحانه متنوع و مقوی را برای خودت و خانواده آماده کنی!

شاکشوکا: املت تونسی

شاکشوکا: املت تونسی

یکی از انواع صبحانه با تخم مرغ شاکشوکاست که یک نوع املت تونسی می باشد. مواد لازم برای طرز تهیه شاکشوکا برای 3 نفر و زمان پخت این غذا حدود 25 دقیقه می باشد.

مواد لازم شاکشوکا

  • گوجه فرنگی : ۵ عدد
  • سیر : ۱ حبه
  • پیاز : ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی : ۱ عدد
  • فلفل سبز تند : ۱ عدد
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • پنیر فتا : ۳۰ گرم
  • گشنیز : برای تزیین
  • نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، زیره، پاپریکا : ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه شاکشوکا

پیاز را نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می دهیم تا سبک شوند. فلفل دلمه ای و فلفل سبز را نگینی خرد می کنیم و تفت می دهیم. سیر را رنده کرده و اضافه می کنیم و به همراه پوره گوجه را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا آب اضافی اش کشیده شود. سپس ادویه ها را اضافه و تخم مرغ ها را شکسته و اضافه می کنیم.

در ظرف را می گذاریم تا تخم مرغ ها بپزند و در آخر گشنیز ساطوری را اضافه کرده و با نان دلخواه مثل تست سرو می کنیم. نوش جان

پیشنهاد ویژه…

اگر به دنبال یادگیری صبحانه‌های متنوعی هستید، برای شما یک پیشنهاد ویژه داریم: دوره حضوری صبحانه و برانچ آشپزشو!!! شما با شرکت در این دوره ۱روزه و فشرده می‌توانید با انواع صبحانه های آسیای شرقی، آمریکایی، انگلیسی، ایتالیایی و فرانسوی آشنا شوید! هم‌چنین طرز تهیه انواع سس‌های صبحانه، انواع پخت تخم مرغ ( پچد و سه کاج) و انواع گارنيش‌های مدرن را زیر نظر یکی از برترین اساتید کشور و مدرس صدا و سیما آموزش ببینید! برای اطلاعات بیشتر به صفحه ” دوره حضوری صبحانه و برانچ ” مراجعه کنید و یا با ما تماس بگیرید(شماره تماس: ۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶).

اگ آووکادو: صبحانه‌ای بین المللی با تخم مرغ

اگ آووکادو: صبحانه‌ای بین المللی با تخم مرغ

از دیگر انواع صبحانه با تخم مرغ می توان به اگ آووکادو اشاره کرد که مواد لازم برای طرز تهیه آن برای 2 نفر و زمان پخت این غذا حدود 15دقیقه می باشد.

مواد لازم اگ آووکادو

  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • آووکادو رسیده : ۱ عدد
  • سس چیلی : ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • روغن زیتون : ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه اگ آووکادو

آوواکادو را پوست و هسته اش را جدا می کنیم ‌و با چنگال له می کنیم.  سس چیلی و نمک و فلفل را اضافه می کنیم  و مخلوط می کنیم.

روغن زیتون را کف ماهی تابه ریخته و تخم مرغ ها را با حرارت کم می پزیم. یک عدد نان تست برداشته آوواکادو له شده روی نان تست می ریزیم و بعد تخم مرغ را قرار داده و سرو می کنیم. نوش جان

فریتاتا: صبحانه با سفیده تخم مرغ

فریتاتا: صبحانه با سفیده تخم مرغ

از انواع صبحانه با سفیده تخم مرغ می توان به فریتاتا اشاره کرد. مواد لازم برای طرز تهیه آن برای 4 نفر و زمان پخت این غذا حدود 30 دقیقه می باشد.

مواد لازم فریتاتا

  • سفیده تخم مرغ : ۴ عدد
  • قارچ : ۱۰۰ گرم
  • فیله مرغ : ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای : ۱ عدد
  • پنیر پیتزا : ۸۰ گرم
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر : ۱/۲ قاشق چای خوری
  • جعفری : برای تزیین

طرز تهیه فریتاتا

فیله های مرغ را خرد کرده و با ادویه و سیر تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و کنار میگذاریم تا خنک شود. فلفل دلمه ای و قارچ را به صورت نگینی خرد می کنیم و تفت می دهیم تا آب اضافی اش کشیده شود. سفیده تخم مرغ را با همزن می زنیم تا کاملا حجیم شود و سپس مرغ ها و سبزیجات را اضافه می کنیم و فولد می کنیم تا پف سفیده نخوابد.

ظرف مناسب فر را چرب کرده و موادمان را می ریزیم  و روی آن پنیر پیتزا ریخته و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم. اگر نیاز بود چند دقیقه اخر گریل فر را هم روشن‌ کنید و در آخر با جعفری تزیین می کنیم. نوش جان!

بیشتر بخوانید…

اگر به دنبال دستور پخت غذا با تخم مرغ هستید، مقاله ” ۱۰ ایده جذاب برای پخت غذا با تخم مرغ + دستور پخت ” را مطالعه کنید.

کیش لورن: صبحانه با زرده تخم مرغ

کیش لورن: صبحانه با زرده تخم مرغ

کیش لورن یکی دیگر از انواع صبحانه با زرده تخم مرغ و از غذاهای اصلی فرانسوی می باشد که از یک خمیر پای و مواد شور و شیرین تهیه می شود و در کشور فرانسه بسیار محبوب است. این غذا برای شرق فرانسه می باشد.  مواد لازم برای طرز تهیه کیش لورن برای 4 نفر و زمان پخت این غذا حدود 35 دقیقه می باشد.

مواد لازم کیش لورن

  • پیاز : یک عدد
  • فلفل دلمه ای : یک عدد
  • ژامبون : ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • نمک، فلفل، آویشن و اورگانو : از هر کدام ۱/۴ قاشق چایخوری

مواد خمیر تارت کیش لورن :

  • آرد : ۱۶۰ گرم
  • نمک : یک پنس
  • کره : ۴۰ گرم
  • شیر : ۱/۴ پیمانه
  • زرده تخم مرغ : یک عدد

طرز تهیه کیش لورن

برای تارت آرد الک شده و نمک را داخل کاسه می ریزیم. کره را کم کم اضافه می کنیم تا مواد ما شبیه خرده بیسکوییت شود. شیر و زرده را کم کم اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر لطیفی به دست بیاید. درپوش گذاشته می گذاریم استراحت کند.

پیاز و فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و تفت می دهیم.  تخم مرغ ها را می زنیم تا کمی حجیم شود. سپس ژامبون های خرد شده سبزیجات تفت داده شده و ادویه ها را اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

خمیر تارت را باز می کنیم و داخل قالب مخصوص تارت پهن می کنیم. حالا مواد تخم مرغی را داخلش ریخته و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵دقیقه قرار می دهیم تا طلایی شود. در آخر با سس دلخواه می توانید سرو کنید. نوش جان!

سوسیس تخم مرغ: صبحانه‌ی پرطرفدار ایرانی

سوسیس تخم مرغ: صبحانه‌ی پرطرفدار ایرانی

از دیگر انواع صبحانه با تخم مرغ می توان به سوسیس تخم مرغ خودمان اشاره کرد که مواد لازم برای طرز تهیه آن برای 3 نفر و زمان پخت این غذا حدود 15 دقیقه می باشد.

مواد لازم سوسیس تخم مرغ

  • سوسیس آلمانی : ۳ عدد
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذا خوری
  • روغن : ۳ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و آویشن : ۱/۲ قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزا : به مقدار دلخواه

طرز تهیه سوسیس تخم مرغ

سوسیس ها را اسلایسی خرد می کنیم و با روغن سرخ می کنیم. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با ادویه ها تفت می دهیم. حالا تخم مرغ ها را اضافه کرده، اول اجازه می دهیم تا کمی سفیده ها ببندد و بعد زرده ها را مخلوط می کنیم و در اخر می توانید کمی پنیر پیتزا اضافه کنید. نوش جان

بیشتر بخوانید…

یکی دیگر از صبحانه‌ی خوشمزه و آسان پنکیک است! اگر یک پنکیک داغ و خوشمزه برای شما هم حوش انگیز است توصیه می‌کنیم مقاله‌ی ” طرز تهیه پنکیک : دستور پخت ۱۰ مدل پنکیک خوشمزه و خانگی “را بخوانید.

پنیر برشته شمالی: صبحانه با تخم مرغ با طعم و عطر شمال کشور

پنیر برشته شمالی: صبحانه با تخم مرغ با طعم و عطر شمال کشور

اگر به دنبال طرز تهیه صبحانه با تخم مرغ با طعم و عطر شمال کشور هستید، حتما این غذا مناسب شماست. مواد لازم برای طرز تهیه پنیر برشته شمالی برای 2 نفر و زمان پخت این غذا حدود 15 دقیقه می باشد.

مواد لازم پنیر برشته شمالی

  • پنیر فتا : ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • سیر : ۱ حبه
  • شوید خشک : ۱ قاشق غذا خوری
  • زردچوبه و فلفل و نمک : ۱/۲ قاشق چای خوری
  • کره : ۲۰ گرم

طرز تهیه پنیر برشته شمالی

کره را روی حرارت قرار می دهیم و پنیر را با ادویه ها تفت می دهیم. سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا بپزد. در اخر شوید خشک را اضافه می کنیم و با نان سرو می کنیم. شمالی ها در کنار این غذا باقالا و سیر هم میل می کنند. نوش جان

خاگینه هویج: صبحانه‌ای خوشمزه و مغذی با تخم مرغ

خاگینه هویج: صبحانه‌ای خوشمزه و مغذی با تخم مرغ

اگر به دنبال درست كردن صبحانه با تخم مرغ هستید و وقت و حوصله کافی هم دارید، پیشنهاد میکنم خاگینه هویج را آماده کنید. مواد لازم برای طرز تهیه خاگینه هویج برای 4 نفر و زمان پخت این غذا حدود 35 دقیقه می باشد.

مواد لازم خاگینه هویج

  • هویج نیم پز : ۵۰۰ گرم (۴ الی ۵ عدد هویج متوسط)
  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • وانیل : نصف قاشق چای خوری
  • آرد : ۵ قاشق غذاخوری سر پر
  • بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
  • روغن : به مقدار لازم برای سرخ کردن

مواد لازم برای شهد :

  • شکر : ۱لیوان
  • آب : ۱پیمانه
  • زعفران دم کرده غلیظ : ۱قاشق غذاخوری
  • گلاب : ۱/۴ پیمانه

مواد لازم برای مواد میانی :

  • گردو نگینی : ۸۰ گرم
  • پودر هل : ۱/۲ قاشق چای خوری
  • دارچین : به مقدار دلخواه

طرز تهیه خاگینه هویج

اول شکر و آب و زعفران و گلاب را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود. چند قل که زد خاموش می کنیم و می گذاریم تا خنک شود.

هویج ها را نیم پز کرده و ریز رنده می کنیم. تخم مرغ و وانیل را هم می زنیم تا کاملا روشن و پف دار شود و آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و  در ۲ مرحله اضافه می کنیم. بعد هویج رنده شده را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

داخل یک ماهی تابه نچسب  به قطر ۲۰ الی ۲۳ سانتی متر کمی روغن ریخته و نصف مواد خاگینه رو داخل ماهی تابه می ریزیم. بعد مواد میانی  را  که با هم مخلوط کردیم را ریخته و سپس باقی مواد خاگینه را اضافه می کنیم و سطح آن را با قاشق صاف می کنیم. در ماهی تابه را گذاشته و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با شعله ملایم سرخ می کنیم. وقتی سرخ شد بر می گردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. سپس شهد خنک را روی خاگینه ریخته بعد از دو سه دقیقه حرارت را خاموش می کنیم اجازه می دهیم تا خاگینه شهد را به خودش جذب کند. سپس از ماهی تابه خارج کرده و به دلخواه تزیین می کنیم. پیشنهاد می شود خاگینه را با چای برای صبحانه میل کنید. نوش جان

بیشتر بخوانید…
طرز تهیه کیک هویج بدون فر

املت اسپانیایی: املت خوشمزه و بین المللی

املت اسپانیایی: املت خوشمزه و بین المللی

یکی دیگر از انواع صبحانه با تخم مرغ املت اسپانیایی است که مواد لازم برای طرز تهیه این املت خوشمزه مناسب 4 نفر و زمان پخت آن حدود 20 دقیقه می باشد.

مواد لازم املت اسپانیایی

  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • ژامبون : ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای : ۱ عدد
  • قارچ : ۸۰ گرم
  • پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا، اورگانو، پودر سیر، پودر پیاز : به مقدار لازم

طرز تهیه املت اسپانیایی

قارچ و فلفل دلمه ای را اسلایسی خرد می کنیم و تفت می دهیم. ژامبون را خرد کرده و با ادویه ها تفت می دهیم. حالا تخم مرغ ها را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا بپزد و در اخر پنیر پیتزا را اضافه کرده و در ظرفمان را می گذاریم تا پنیر ها آب شوند. املت اسپانیایی ما آماده است نوش جان

تاریخچه صبحانه با تخم مرغ

تاریخچه صبحانه با تخم مرغ به قدمت‌های بسیار قدیمی برمی‌گردد. در دوران امپراتوری روم، تخم‌های مرغ به عنوان یک غذای محبوب شناخته می‌شدند و در صبحانه‌ها استفاده می‌شدند. همچنین، صبحانه با تخم مرغ در کشورهای مختلفی از جمله مکزیک، ترکیه و استرالیا رایج بوده است.

در اوایل قرن 19، پخت تخم مرغ در آمریکا شروع شد و به طور اختصاصی در صبحانه ها استفاده می‌شد. در آن زمان، تخم مرغ به عنوان یک غذای اقتصادی و سریع در صبحانه‌های خانوادگی محسوب می‌شد.

از آن زمان تا به امروز، صبحانه با تخم مرغ به عنوان یک غذای معمول در اکثر فرهنگ‌ها و کشورها شناخته شده است. استفاده از تخم مرغ در صبحانه باعث ایجاد احساس سیری و افزایش انرژی در طول روز می‌شود. هم چنین، تخم مرغ به عنوان یک منبع پروتئین برای رشد و نمو بدن بسیار مهم است و به عنوان منبع غنی پروتئین و مواد معدنی هم چون آهن، ویتامین‌های گروه B و ویتامین D شناخته شده است.

سخن پایانی

در این مقاله از وبلاگ آموزشگاه آشپزی آشپزشو ، با 8 مدل متنوع از آموزش صبحانه با تخم مرغ آشنا شدید که می توانید هر یک را امتحان کنید و عکس و نظرتان را در زیر این مقاله با ما به اشتراک بگذارید.  در نهایت، توصیه می‌شود که پیش از تغییر در رژیم غذایی خود و استفاده از تخم مرغ، با پزشک خود مشورت کنید تا نیازها و شرایط شما در نظر گرفته شود.

سوالات متداول

3.8/5 (5 نظر)
ارسال دیدگاه