کوکو پاستا یا همان کوکوی ماکارونی یکی از غذاهای جدید شناخته می شود که با توجه به سریع آماده شدن این غذای ساده میتوان در وعدههایی که نمیدانیم چه غذایی تهیه کنیم، سراغ طرز تهیه کوکو ماکارونی برویم.
در این مقاله یکی از ساده ترین روش های پخت کوکو پاستا را برای شما تهیه کرده ایم. البته که دستور تهیه های مختلفی برای این غذای جدید وجود دارد. در ادامه با آشپزشو همراه باشید.
فهرست مطالب
مواد اولیه کوکو ماکارونی (پاستا) ساده
- پاستا خشک 1.5 لیوان
- هویج متوسط 1 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- ذرت 1 پیمانه
- تخم مرغ 6 تا 7 عدد
- پنیر پارمزان نصف پیمانه
- نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
- روغن مخصوص سرخکردنی
بیشتر بخوانید…
10 ایده جذاب برای پخت غذا با تخم مرغ + دستور پخت
طرز تهیه کوکوی ماکارونی (پاستا) ساده
- در ابتدا فر را روی دمای 170 درجه روشن کنید تا فر گرم شود. یک قالب مناسب انتخاب کرده و با روغن کف قالب را چرب کنید.
- طبق دستور پشت بسته پاستا، آب را جوش بیاورید و نمک و کمی روغن به آن اضافه کرده و پاستا را به آب جوش اضافه کنید و صبر کنید تا پاستا کمی نرم شود. سپس آبکش کنید و کمی آب سرد روی پاستای پخته شده بریزید.
- فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید و هویج را نیز با رنده ی ریز، رنده کنید.
- در کاسه ای مناسب، تخم مرغ ها را شکسته و ادویه ها را اضافه کنید و با همزن دستی یا ویسک تخم مرغ ها را هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. ذرت، هویج رنده شده و فلفل دلمه ای های خرد شده را افزوده و سپس پاستای خنک شده را نیز اضافه کنید و مواد را با هم خوب ترکیب کنید.
- در پایان پنیر پارمزان را اضافه کرده و هم بزنید و مواد را داخل قالب چرب شده ریخته و درون فر گرم شده قرار دهید به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه تا زمانی که کمی سطح کوکوی ماکارونی طلایی شود.
- سپس از قالب خارج کرده و بصورت دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.
- برای تهیه کوکو ماکارونی میتوانید از مواد اولیه دیگری نیز استفاده کنید. ترکیب سیب زمینی ریز سرخ شده به همراه های تکه های مرغ پخته شده نیز مزه این کوکوی ماکارونی را خوشمزه تر خواهد کرد.
بیشتر بخوانید…
اگر به دنبال دستور پخت برای غذاهای ساده و سریع هستید مقاله “۱۰ دستور پخت ساده برای غذای سریع و آسان مناسب شام و ناهار” را بخوانید
نکته: میتوانید بجای پنیر پارمزان از پنیر پیتزا استفاده کنید تا طعمی شبیه لازانیا را تجربه کنید. البته که کوکو ماکارونی ساده بدون پنیر پیتزا کالری کمتری داشته و احساس سنگینی کمتری بعد از سرو به شما می دهد.
نکته ۲: کلاس آشپزی آشپزشو به شما پیشنهاد می کند که کوکوی پاستای پیتزایی هم امتحان کنید. برای تهیه کوکو ماکارونی رشته ای باید طبق دستور بسته، ماکارونی رو پخته و بجای استفاده از سبزیجات سوسیس و کالباس خرد شده را به مواد تخم مرغی اضافه کرده و سپس کوکو را بپزید.
پیشنهاد ویژه…
اگر دوست دارید در منزل سوسیس و کالباس های خوشمزه و سالم تهیه کنید جای شما در آشپزشو خالی است. اطلاعات دوره سوسیس و کالباس خانگی را در این لینک ببینید.
سخن پایانی
کوکو پاستا شاید هیچ دستور تهیه شناسنامه داری نداشته باشد! اما هرکسی میتواند بنابر ذائقه غذایی اعضای خانواده اش این کوکیی جذاب را تهیه کند. در این مقاله سعی بر این داشتیم که ساده ترین دستور پخت کوکو ماکارونی را برای شما آماده کنیم اما قطعا با روش های متنوع دیگری می توانید این کوکوی ماکارونی پرطرفدار را بپزید. ممنون که در این مقاله با طرز تهیه کوکو ماکارونی با ما همراه بودید، اگر سوال، انتقاد یا پیشنهادی دارید. در بخش نظرات آن را با ما به اشتراک بگذارید.
سوالات متداول
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.