اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

طرز تهیه کباب چنجه ترد و خوشمزه!

طرز تهیه کباب چنجه ترد و خوشمزه! خانگی ولی مشابه رستورانی

کباب چنجه یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای اصیل ایرانی است که به راحتی در خانه درست می‌شود. درست کردن کباب چنجه خانگی فوت و فن‌های خود را دارد که شاید دشوار به نظر برسد؛ اما این گونه نیست. در مقاله امروز طرز تهیه کباب چنجه گوسفندی و گوساله به روش‌های مختلف برای آموزش می‌دهیم.

کباب چنجه چیست؟

قبل از آموزش کباب چنجه بهتر است کمی با آن آشنا شوید. چنجه از لذیذترین کباب‌های ایرانی شناخته می‌شود که مواد آن کاملا در دسترس هستند. سوالی که توسط بسیاری از کاربران پرسیده می‌شود این است که چه گوشتی برای کباب چنجه مناسب است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت چنجه با استفاده از ران یا فیله گوشت گوسفند یا گوساله تهیه می‌شود که انتخاب هر یک از آنها سلیقه‌ای است. همچنین جهت مزه‌دار کردن گوشت گوساله برای کباب چنجه از روغن زیتون، نمک، فلفل، پیاز و آب‌لیمو ترش استفاده می‌شود. در صورت تمایل می‌توانید کمی زعفران به گوشت چنچه اضافه کنید.

بیشتر بخوانید…

اگر دوست دارید با بقیه‌ کباب‌های معروف ایرانی آشنا شوید مقاله انواع کباب های ایرانی را بخوانید.

طرز تهیه کباب چنجه در منقل

طرز تهیه کباب چنجه در منقل

بهترین راه برای تهیه کباب چنجه استفاده از منقل است که طعم بسیار لذیذی دارد. به این منظور مواد زیر را آماده کنید:

  • فیله یا ران گوسفند یا گوساله ۵۰۰ گرم
  • دنبه ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۳ عدد
  • آبلیمو ترش ۳ عدد
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • کره به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • زعفران دم‌کرده به مقدار لازم

دستور پخت کباب چنجه

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه کباب چنجه با گوشت گوسفندی یا گوساله گوشت‌ها را در اندازه‌های ۳ سانتی‌متر برش دهید. توجه داشته باشید تکه‌های گوشت باید یک اندازه داشته باشند تا به‌صورت یکنواخت بر روی منقل پخته شوند. در ادامه باید مواد مزه‌دار کردن کباب چنجه را آماده کنید و به این منظور باید پیاز را با رنده و یا در اندازه بسیار ریز خرد کنید.
  2. یک کاسه نسبتاً بزرگ انتخاب کنید و پیازهای رنده شده را با روغن زیتون و آب‌لیمو ترش درون آن بریزید. پس از مخلوط کردن مواد کمی فلفل اضافه کنید و برای آن که کباب سفت نشود اضافه کردن نمک به گوشت را به مراحل بعد موکول کنید. قطعات گوشت را نیز درون کاسه بریزید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
  3. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت ۵ ساعت درون یخچال بگذارید، پس از آن کاسه را بیرون بیاورید. در این مرحله از طرز تهیه کباب چنجه گوسفندی یا گوساله گوشت‌ها را به سیخ بکشید و روی آنها نمک بپاشید. دنبه‌هایی که از قبل خرد کرده‌اید نیز بین تکه‌های گوشت قرار دهید تا طعم کباب خوشمزه‌تر شود.
  • زغال‌ها را درون منقل بریزید و اجازه دهید شعله‌ور شوند. پس از سوختن کامل زغال‌ها سیخ‌ها را روی منقل بچینید و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته شوند. برای داشتن کباب‌های نرم با استفاده از یک قلم‌مو به دو طرف کباب‌ها مقداری کره و زعفران دم شده بمالید. پس از حدود ۳۰ دقیقه کباب شما آماده است و می‌توانید با برنج کته یا آبکش نوش جان کنید.

پیشنهاد ویژه…
اگر تا اینجای مقاله را مطالعه کردید حتما به کباب علاقه‌مند هستید و جای شما در دوره حضوری آموزش کباب زنی آشپزشو خالیست. برای اطلاعات بیشتر به صفحه “دوره کباب زنی” مراجعه کنید

طرز تهیه کباب چنجه در فر

برای تهیه کباب چنجه در فر کافی است مراحل آماده‌سازی مواد جهت مزه‌دار کردن کباب را مطابق با دستور کباب چنجه در منقل انجام دهید. در فاصله‌ای که گوشت‌ها در یخچال در حال استراحت هستند فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا به طور کامل گرم شود. پس از آن گوشت‌ها را در سیخ‌های چوبی یا سیخ‌های کوتاه فلزی قرار دهید و در ادامه با استفاده از مقداری روغن سینی فر را چرب نمایید و با سبزیجاتی مانند فلفل و گوجه‌فرنگی پر کنید.

سپس سیخ‌ها را روی سبزیجات قرار دهید و روی آنها پیازهای حلقه شده بچینید و سینی را درون فر قرار دهید. حدود یک ساعت زمان لازم است تا چنجه‌ها در فر پخته شوند، در این فاصله روی کباب‌ها را با کره و زعفران دم‌کرده چرب کنید تا نرم بمانند. این دستور پخت را می‌توانید برای تهیه کباب چنجه در مایکروویو نیز به کار ببرید.

بیشتر بخوانید…

طرز تهیه کباب ترش خوشمزه و رستورانی به دو روش گیلانی و مازندرانی

طرز تهیه کباب چنجه روی گاز

امکان تهیه کباب چنجه روی گاز نیز وجود دارد که به این منظور مطابق با دستورهای قبلی گوشت‌ها را برش دهید و مزه‌دار کنید. پس از خارج کردن گوشت‌ها از یخچال آنها را به سیخ‌های چوبی بکشید و برای آن که سیخ‌ها نسوزند آنها را به مدت ۴ ساعت درون آب قرار دهید. یک تابه مناسب انتخاب نموده و مقداری روغن درون آن بریزید، سپس سیخ‌های چوبی را درون آن بچینید تا سرخ شوند.

نکات طرز تهیه کباب چنجه ترد و خوشمزه

مهمترین نکات و فوت و فن کباب چنجه بدون ماست عبارتند:

  • برای ترد شدن گوشت کباب چنجه درون مواد کباب از کیوی استفاده کنید.
  • نمک را بعد از به سیخ کشیدن گوشت‌ها اضافه کنید تا کباب سفت نشود.
  • استفاده از دنبه نه تنها مزه خوبی به کباب چنجه می‌دهد؛ بلکه از سوختن آنها جلوگیری می‌کند.
  • کباب چنجه در صورت قرار دادن در یخچال به مدت ۴ روز سالم و قابل مصرف است.
  • اگر می‌خواهید بدانید یک کیلو گوشت چند سیخ کباب چنجه دارد باید گفت به طور تقریبی ۴ الی ۵ سیخ کباب می‌دهد.
  • بهترین گوشت برای تهیه کباب چنجه گوشت گوسفندی تازه است؛ اما در صورت تمایل می‌توانید کباب چنجه گوساله تهیه کنید.

بیشتر بخوانید…

طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی اصیل به روش رستورانی

سخن پایانی

در مقاله امروز از آموزشگاه آشپزی آشپزشو طرز تهیه کباب چنجه روی منقل، فر و گاز را توضیح دادیم. شما می‌توانید هر کدام را که دوست دارید در منزل تهیه و نوش جان کنید. برای تهیه این کباب خوشمزه و ترد حتماً از گوشت و مواد تازه استفاده کنید.

سوالات متداول

0/5 (0 نظر)
ارسال دیدگاه