کیک هویج یکی از خوراکیهای پرطرفدار در ایران است که در فصل پاییز و زمستان بسیار مصرف میشود. تاریخچه مصرف کیک هویج در ایران به قدمتی بسیار دور برمیگردد، اما نمیتوان بهصورت دقیق آن را پیگیری کرد. با این حال، برخی مردم معتقدند که این خوراکی از کشورهای غربی و اروپایی وارد ایران شده است. در طول سالیان گذشته، کیک هویج در ایران بسیار محبوب شده است و به یکی از خوراکیهای بسیار مفید و خوشمزه برای صبحانه یا بعد از ناهار تبدیل شده است. این خوراکی توانسته جایگاه خود را در فرهنگ و تمدن ایران پیدا کند و جزء خوش مزه ترین کیک هایی شود که در تعطیلات و جشنها سرو میشود. در ادامه این مقاله به طرز تهیه کیک هویج بدون فر میپردازیم، با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
کیک هویج بدون فر
کیک هویج از آن کیک های خوشمزه ای است که به خاطر وجود هویج داخل مواد کیک، بافتی نرم و لطیف دارد، ادویه مهم و اصلی در اکثر دستورهای کیک هویج، دارچین است. عطر دارچین و هویج درون کیک هوش از سر هر آدمی می برد. تهیه این کیک بسیار ساده است و شاید برای شما عجیب باشد که بگویم بدون فر و در یک قابلمه ی ساده هم می توان این کیک خوش طعم را پخت و از آن لذت برد. برای این کار میتوانید از روش های مختلف استفاده کنید اما یکی از معروفترین روشها استفاده از تابه ی سرخ کن یا قابلمه میباشد. برای این کار لازم است به نکات زیر توجه کنید:
پیشنهاد ویژه…
حلوای هویج از دیگر دسرهای خوشمزهای است که به هویج درست میشود. در حال حاضر طرز تهیه این دسر خوشمزه و اصیل ایرانی در آموزشگاه آشپزشو به صورت آنلاین موجود است. برای اطلاعات بیشتر به صفحه “طرز تهیه حلوا هویج” مراجعه کنید.
- ابتدا تابه خود را با روغن یا کره آغشته کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- در یک کاسه، تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم خوب مخلوط کنید.
- تخم مرغ به ترتیب و به آرامی به مواد اضافه کنید.
- در صورت تمایل به اضافه کردن کاکائو، پودر بیسکویت یا نارگیل به مواد خشک اضافه و مخلوط کنید.
- کیک را روی پایه در تابه قرار دهید.
- در تابه را ببندید و برای مدت 25-30 دقیقه اجازه دهید بپزد.
- پس از پخته شدن کامل کیک، آن را روی یک صفحه یا تابه دیگر قرار دهید و به صورت دلخواه با خامه، کرم، میوهها تزئین و بعد سرو کنید.
نکات بالا، نکات مهمی است که برای پخت هر نوع کیکی درون قابلمه باید رعایت شود. در ادامه می خواهم دستور تهیه کیک هویج بدون فر را به شما آموزش دهم، تا بتوانید در منزل یک کیک هویج بدون فر در قابلمه بپزید که بافت آن با کیکی که درون فر پخته شده، هیچ فرقی نداشته باشد. با آموزش کیک هویج و گردو بدون فر و کیک ساده بدون فر با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید…
اگر به دنبال طرز تهیه کیک هویج با گردو و دارچین و یا ساده به روش کافی شاپی در فر هستید مقاله “طرز تهیه کیک هویج” را به شما پیشنهاد میکنیم
مواد لازم کیک هویج و گردو بدون فر
- تخم مرغ : ۴ عدد
- آرد : ۲ پیمانه
- هویج ریز رنده شده : ۲ پیمانه
- شکر : ۱پیمانه
- روغن : ۳/۴ پیمانه
- گردو نگینی : ۱/۴ پیمانه
- دارچین : ۲ قاشق غذا خوری
- بیکینگ پودر : به مقدار کافی
- وانیل : کمی
طرز تهیه کیک هویج و گردو بدون فر
برای تهیه کیک هویج گردو بدون فر اول، شكر و تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط می کنیم و با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود، بعد روغن را به موادمان اضافه مي كنيم و مخلوط مي كنيم. در حد مخلوط شدن می زنیم، دارچين و آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط مي كنيم و سه بار الك مي كنيم (۱ الی ۲ قاشق از آرد به گردو ها اضافه می کنیم) و در سه مرحله به مواد کیکمان اضافه مي كنيم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم.
در مرحله بعد هويج رنده شده و گردو نگيني که با آرد مخلوط کردیم را اضافه می کنیم و خوب مخلوط مي كنيم. قالب را چرب می کنیم و بعد مواد کیک را داخل قالب می ریزیم.
یک قابلمه با سایز بزرگ را انتخاب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. کف قابلمه یک پایه مناسب مثل پایه فلزی مایکروویو یا یک قابلمه کوچک که قالب کیک از کف قابلمه بزرگ فاصله داشته باشد، را انتخاب می کنیم و قرار می دهیم.
حالا کیک را روی پایه گذاشته و در قابلمه را می گذاریم. می توانید برای داشتن بافت نرم ، نصف لیوان آب کف قابلمه بریزید تا یک کیک نرم داشته باشید.
بعد از ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در قابلمه را باز کرده و با خلال چک کنید. اگر خلال تمیز از کیک بیرون آمد، یعنی کیک هویج بدون فر شما پخته شده و آماده است. برای تزیین می توانید از خامه قنادی فرم گرفته یا سس دلخواه استفاده کنید. نوش جان
پیشنهاد ویژه…
اگر طرز تهیه ی کیک هویج بدون فر برای شما لذت بخش بود و به پخت انواع کیک علاقه مند هستید یا میخواهید در این زمینه بهترین باشید، میتوانید با شرکت در دوره حضوری آموزش کیک پزی در آشپزشو، اصول و طرز تهیه انواع کیک ها را آموزش ببینید. این حوزه از آشپزی بسیار پردرآمد خواهد بود و بعد از گذراندن این دوره می توانید کسب و کار خودتان را داشته باشید. برای داشتن اطلاعات بیشتر همین حالا اینجا کلیک کنید.
مواد لازم کیک هویج ساده بدون فر
- تخم مرغ : ۴ عدد
- آرد : ۲ پیمانه
- هویج ریز رنده شده : ۲ پیمانه
- شکر : ۱پیمانه
- روغن : ۳/۴ پیمانه
- بیکینگ پودر : به مقدار کافی
- وانیل : کمی
بیشتر بخوانید…
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی مجلسی به روش ترکی
طرز تهیه کیک هویج ساده بدون فر
مراحل آماده سازی کیک هویج بدون فر در قابلمه، دقیقا مشابه کیک هویج و گردو بدون فر می باشد که با ریز جزییات در بالا به آن پرداخیتم. با این تفاوت که دارچین و گردو از مواد اولیه حذف می شود. امیدوارم از آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید…
طرز تهیه کیک هویج رژیمی، سالم و خوشمزه (بدون شکر!)
سخن پایانی
همان طور که متوجه شدید، تهیه کیک هویج بدون فر بسیار آسان است و از جمله خوش مزه ترین کیک هایی است که می توان بدون فر و به راحتی در منزل تهیه کرد. با طرز تهیه کیک هویج بدون فر، این کیک بسیار راحت و خوشمزه در خدمت شما بودیم. اگر این کیک خوشمزه را در منزل تهیه کردید، خوشحال میشویم عکس این غذای خوشمزه را در قسمت نظرات همین صفحه با ما به اشتراک بگذارید. ما در آموزشگاه آشپزی آشپزشو منتظر عکس های شما هستیم.
سوالات متداول
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.