دوره حلواهای مدرن و بوتیکی : استفاده از گزینه ی آموزش های آشپزی غیر حضوری می تواند شما را در دسترسی به انواع آموزش های آشپزی از جمله طرز تهیه حلوا و البته نکات اصولی به کار رفته در تهیه ی انواع مختلف از حلواهای موجود یاری دهد. ما در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو سعی کرده ایم با ارائه ی فیلم های آموزشی کامل اطلاعات ارزشمندی را در این راستا در اختیار شما قرار دهیم.
اگر میخواهید طرز تهیه حلواهای متفاوت را به صورت اصولی و تحت نظر اساتید مجرب یاد بگیرید می توانید در دوره های غیر حضوری از طریق سایت آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو ثبت نام کنید و در این کلاس ها شرکت کنید و مدرک بین المللی آشپزی دریافت کنید.
دوره حلواهای مدرن و بوتیکی شامل ۱۱ دوره آنلاین زیر:
- طرز تهیه تارت
- طرز تهیه حلوا زنجبیلی
- طرز تهیه حلوا پسته
- طرز تهیه حلوا مرمری
- طرز تهیه حلوا هویج
- طرز تهیه حلوا دارک فندق
- طرز تهیه کوکی
- طرز تهیه حلوا آجیلی
- طرز تهیه حلوا دو رنگ
- طرز تهیه حلوا دو آرد
- طرز تهیه حلوا ویفری
آشنایی با طرز تهیه حلوا در دوره حلواهای مدرن و بوتیکی
آیا شما نیز علاقه مند به آشپزی هستید و دوست دارید به انواع مختلف از غذاها و نوشیدنی ها دسترسی داشته باشید و طعم واقعی آن را را به دست آورید پس با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه باشید. ما از شف های بين المللی و سرآشپزهای ماهر برای برگزاری دوره های مختلف آموزشی بهره مند شده ایم شما می توانید به راحتی اطلاعات کافی در این زمینه با حضور کوتاه مدت با ما به دست آورید و گام در مسیر آشپزی حرفه ای قرار دهید اطلاعاتی که در آموزشگاه ما در اختیار شما قرار می گیرد به صورت ویدیوهای ویژه می باشد که در مورد حلوا و نکات کلیدی برای طرز تهیه حلوا را در اختیار شما قرار داده است.
مواد اولیه ی به کار رفته برای تهیه ی هر کدام از انواع مختلف از حلواهای موجود متفاوت است و البته طرز تهیه حلوا نیز از نوعی به نوع دیگر متغیر است و دانستن فقط یک نوع از اصول کار به شما به تهیه ی همه ی انواع مختلف از حلواهای موجود کمک مطلوبی نخواهد داشت شما برای آموزش طرز تهیه حلوا باید اصول ویژه برای همان نوع از حلوا را بدانید تا بتوانید موفق شوید. در فیلم های آموزشی سایت آشپزشو قناد شو ابتدا مواد اولیه ی به کار رفته به همراه برخی از خواص ویژه در آنها مطرح می شود و سپس قدم به قدم همه ی مراحل با در نظر گرفتن نکات اصولی برای شما توضیح داده می شود این امر سبب شده است به آسانی بتوانید به طرز تهیه حلوا دسترسی پیدا کنید.
آموزش طرز تهیه حلوا
آموزش طرز تهیه حلوا به شما کمک می کند که بتوانید انواع مختلف از حلواهای سنتی و مدرن موجود را به راحتی فرا بگیرید ولی برای آموزش طرز تهیه حلوا چه راهکارهایی موجود است استفاده از کتاب های آشپزی اگرچه گزینه ی مطلوبی در بین بسیاری از خانم ها می باشد ولی خواندن کی بود مانند دیدن ؟
در این راستا آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو سعی دارد با ارائه ی فیلم های آموزشی تهیه ی شده توسط اساتید مجرب و کاردان در این زمینه طرز تهیه حلوا را به طور اصولی به شما آموزش دهد می توانید به راحتی با حضور در دوره های آموزشی آشپزشو قناد شو و یا بهره مندی از پکیج های موجود در این زمینه اطلاعات مفید را به دست آورید و اولین گام اصلی را در آموزش طرز تهیه حلوا به دست آورید.
مدرس دوره حلواهای مدرن و بوتیکی
تمام دوره ها توسط سرآشپز بین المللی و کارشناس صدا و سیما، استاد فرنود تدریس می شود. استاد فرنود فارغ التحصیل از دانشگاه کوردن بلو مالزی و همچنین مربی و آزمونگر رسمی سازمان فنی و حرفه ای کشور هستند. آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو با مدیریت ایشان آموزشگاه برتر کارآفرین در سال ۱۳۹۸ معرفی شد.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.