طرز تهیه حلوا زنجبیلی : حلوای زنجبیلی یکی از شیرینیهای سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای بهعنوان به دسر لذیذ مصرف میشود. حلوای زنجبیلی بسیار خوشطعم است و عطر قوی و بینظیری دارد. در بسیاری از رستورانها در تبریز، بهصورت مجانی پس از غذا چای و حلوا برای شما سرو میکنند. همچنین آذری زبانها در مراسم ختم از این حلوا برای پذیرایی استفاده میکنند. حلوای زنجفیل یا حلوای زنجبیل گرم است و در فصول سرد میل کردن آن در کنار چای بسیار مفید است.
همانطور که میدانید زنجبیل یا زنجفیل کلی خاصیت دارد. علاوه بر خاصیتش عطر و طعم تندی که دارد حلوا را فوقالعاده میکند. میزان درست استفاده از زنجبیل در حلوا به تجربه و مهارت نیاز دارد. از این رو سرآشپز بین المللی آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در دوره طرز تهیه حلوا تجربه و مهارت خود را با شما عزیزان به اشتراک گذاشته است تا شما عزیزان بتوانید یک حلوای زنجبیلی عالی را تهیه کنید.
خانم بلادی
من این آموزش رو تهیه کردم ، بسیار نکات رو عالی و دقیق بیان کردن استاد فرنود ، و منم از یکی از دوستانم سفارش گرفته بودم برای تهیه حلوا ، طبق این آموزش تهیه کردم و به عنوان اولین تجربه فروش عالی شد *
مدیر سایت
خیلی خوشحالیم که تونستید با این آموزش فروش هم داشته باشید. همیشه شاد و سلامت و موفق باشید.