طرز تهیه حلوا زنجبیلی

طرز تهیه حلوا زنجبیلی : حلوای زنجبیلی یکی از شیرینیهای سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای بهعنوان به دسر لذیذ مصرف میشود. حلوای زنجبیلی بسیار خوشطعم است و عطر قوی و بینظیری دارد. در بسیاری از رستورانها در تبریز، بهصورت مجانی پس از غذا چای و حلوا برای شما سرو میکنند. همچنین آذری زبانها در مراسم ختم از این حلوا برای پذیرایی استفاده میکنند. حلوای زنجفیل یا حلوای زنجبیل گرم است و در فصول سرد میل کردن آن در کنار چای بسیار مفید است.
همانطور که میدانید زنجبیل یا زنجفیل کلی خاصیت دارد. علاوه بر خاصیتش عطر و طعم تندی که دارد حلوا را فوقالعاده میکند. میزان درست استفاده از زنجبیل در حلوا به تجربه و مهارت نیاز دارد. از این رو سرآشپز بین المللی آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در دوره طرز تهیه حلوا تجربه و مهارت خود را با شما عزیزان به اشتراک گذاشته است تا شما عزیزان بتوانید یک حلوای زنجبیلی عالی را تهیه کنید.
حلوای زنجبیلی یکی از شیرینیهای سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای بهعنوان به دسر لذیذ مصرف میشود.
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهآموزش های مشابه
طرز تهیه حلوا دو رنگ
حلوای دو رنگ یکی از زیباترین و خوشمزه ترن انواع حلوا می باشد. ظاهر زیبای این حلوا باعث شده است تا طرفداران بسیاری را داشته باشد.
طرز تهیه حلوا مرمری
حلوای مرمری، فوق العاده خوشمزه و زیبا، یک دسر منحصربهفرد است که میتواند قدرت و مهارت آشپزی شما به نمایش قرار دهد. برای پخت حلوای مرمری که به زیبایی سنگ مرمر است باید تجربه و مهارت کافی در ترکیب مواد و زمان پخت آن داشته باشید.
طرز تهیه حلوا پسته
یکی از محبوب ترین ومقویترین انواع حلوای بوتیکی محسوب میشود. حلوای پسته علاوه برا اینکه برای تززین و زیبایی سفره در ایام ماه مبارک رمضان یک گزینه بسیار عالی است، و باعث میشود زیبایی سفره شما دو چندان شود و معرف شما به عنوان یک هنرمند در زمینه آشپزی باشد.
طرز تهیه کوکی
پرطرفدارترین شیرینی در سراسر جهان کوکی محسوب میشود. به دلیل تنوع مواد استفاده شده بهعنوان مغز شیرینی، سلیقههای بسیاری را به خود جلب میکند. همین امر باعث شده است که طرز تهیه کوکی بسیار متنوع شود.
طرز تهیه تارت
نوعی شیرینی است که حالتی ترد و بیسکویتی دارد. روی تارت باز است و از خمیر که ماده اصلی شیرینیها است تشکیل نشده است به همین دلیل برخلاف اکثر شیرینیها و کیکها پف نمیکند. داخل تارت با مواد مختلفی پر میشود این مواد میتواند خامه ، انواع میوهها و یا مربا و… باشد.
طرز تهیه حلوا دو آرد
این دسر سنتی و شیرین که با عطر و بوی فوق العاده خود، در نزد ما ایرانیان بسیار محبوب شده است. این دسر خوشمزه در ماههای محرم و رمضان طرفداران بسیای دارد، زمانی که بسیاری از مردم برای ادای نذرهای خود و یا برای تزیین سفرههای افطاری خود از حلوای دو آرد استفاده میکنند.
chat_bubble_outlineنظرات
تومان۵۵,۰۰۰
استاد سرآشپز فرنود
سرآشپزدانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی - دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی 2021 - مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران