طرز تهیه تارت : نوعی شیرینی است که حالتی ترد و بیسکویتی دارد. روی تارت باز است و از خمیر که ماده اصلی شیرینیها است تشکیل نشده است به همین دلیل برخلاف اکثر شیرینیها و کیکها پف نمیکند. داخل تارت با مواد مختلفی پر میشود این مواد میتواند خامه ، انواع میوهها و یا مربا و… باشد.
تارت یک دسر رژیمی محسوب میشود بدین صورت که در تهیه آن از شکر کمتری استفاده میشود و اگر داخل آن را از مواد شیرین و پرکالری پر نکنید و از میوههای خرد شده استفاده کنید بسیار برای یک رژیم غذایی کاهش وزن مناسب است.
ویژگی منحصر به فرد تارت این است که زمان زیادی را از شما برای آماده سازی نمیگیرد و به مواد اولیه کمی نیاز دارد.
آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در دوره طرز تهیه حلوا به افرادی که داری رژیم غذایی هستند نیز توجه ویژه کرده است تا این افراد هم مخاطب این دوره قرار بگیرند و در این دوره به طرز تهیه تارت پرداخته است تا کسانی که به سلامت و تناسب اندام خود اهمیت میدهند از میل کردن شیرینی محروم نشوند.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.