طرز تهیه حلوا دو رنگ

طرز تهیه حلوا دو رنگ : حلوای دو رنگ یکی از زیباترین و خوشمزه ترن انواع حلوا می باشد. ظاهر زیبای این حلوا باعث شده است تا طرفداران بسیاری را داشته باشد.
زیبایی منحصر به فرد حلوای دو رنگ باعث شده است تا به عنوان یکی از اجراء جدایی ناپذیر سفرههای افطاری ایرانیان تبدیل شود. این میزان خواستگاه باعث می شود که افراد بسیاری علاقمند به یادگیری طرز تهیه حلوای دو رنگ به همراه نکات مهم پخت آن باشند. از این رو آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو با تکیه بر سرآشپز بین المللی خود استاد فرنود، آموزش این حلوای محبوب را در دوره طرز تهیه حلوا تدارک دیده است، تا شما عزیزان بتوانید این حلوای زیبا را با صرف وقت و حوصله با کیفیتی مثال زدنی تهیه کنید.
حلوای دو رنگ یکی از زیباترین و خوشمزه ترن انواع حلوا می باشد. ظاهر زیبای این حلوا باعث شده است تا طرفداران بسیاری را داشته باشد.
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهآموزش های مشابه
طرز تهیه حلوا دارک فندق
وقتی در مورد زیبایی دسرها صحبت میشود، ناخودآگاه ذهن آدمی سمت حلوای دارک فندق میرود. این دسر که از زیبایی منحصر به فرد برخوردار است. تجلی زیبایی جهان هستی است. نکته بسیار مهم در مورد حلوای دارک فندق علاوه بر زیبایی منحصر به فردش، طعم به یاد ماندنی آن است که هیچگاه از ذهن مخاطبین آن خارج نمیشود.
طرز تهیه حلوا مرمری
حلوای مرمری، فوق العاده خوشمزه و زیبا، یک دسر منحصربهفرد است که میتواند قدرت و مهارت آشپزی شما به نمایش قرار دهد. برای پخت حلوای مرمری که به زیبایی سنگ مرمر است باید تجربه و مهارت کافی در ترکیب مواد و زمان پخت آن داشته باشید.
طرز تهیه حلوا هویج
این نوع حلوا به دلیل رنگ بسیار جذاب و زیبایی که دارد بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در بیشتر مناطق ایران حلوای هویج را به شیوههای خاص خود درست میکنند. به طور مثال هویج با آرد برنج، حلوا هویج بدون آرد، حلوای هویج با شیره و … از بین طرز تهیههای مختلف حلوا هویج،حلوای هویج ارومیه بسیار معروف است که در مناسبتهای مختلف مذهبی و غیر مذهبی از آن استفاده میشود. حلوای هویجدر کشورهای عربی نیز درست میشود که از لحاظ مواد اولیه تفاوت چندانی با حلوای هویج ما ندارد.
طرز تهیه حلوا پسته
یکی از محبوب ترین ومقویترین انواع حلوای بوتیکی محسوب میشود. حلوای پسته علاوه برا اینکه برای تززین و زیبایی سفره در ایام ماه مبارک رمضان یک گزینه بسیار عالی است، و باعث میشود زیبایی سفره شما دو چندان شود و معرف شما به عنوان یک هنرمند در زمینه آشپزی باشد.
طرز تهیه تارت
نوعی شیرینی است که حالتی ترد و بیسکویتی دارد. روی تارت باز است و از خمیر که ماده اصلی شیرینیها است تشکیل نشده است به همین دلیل برخلاف اکثر شیرینیها و کیکها پف نمیکند. داخل تارت با مواد مختلفی پر میشود این مواد میتواند خامه ، انواع میوهها و یا مربا و… باشد.
طرز تهیه حلوا آجیلی
حلوا آجیلی برخلاف تصور عموم حالت نرم و منعطف را ندارد و بیشتر شبیه شیرینی میباشد و همین امر باعث شده است که از آن به راحتی برای پذیرایی در مهمانیها استفاده شود.
chat_bubble_outlineنظرات
تومان۵۵,۰۰۰
استاد سرآشپز فرنود
سرآشپزدانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی - دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی 2021 - مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران