طرز تهیه کوکی

پرطرفدارترین شیرینی در سراسر جهان کوکی محسوب میشود. به دلیل تنوع مواد استفاده شده بهعنوان مغز شیرینی، سلیقههای بسیاری را به خود جلب میکند. همین امر باعث شده است که طرز تهیه کوکی بسیار متنوع شود.
کوکی درواقع نوعی بیسکوییت محسوب میشود. جالب است بدانید که تاریخچه کوکی به ایران بازمیگردد. کوکیهای امروزی از نسل کلوچه های ایرانی هستند که در زمان جنگهای صلیبی به اروپا رفتند و با تغییرات در ساختار آن دوباره به مشرق زمین بازگشت و مورد استقبال ایرانیان قرار گرفت.
کوکی میتوان در بسیاری مراسمها و موقعیتها به عنوان مثال یک عصرانه خوشمزه همراه یک لیوان چایی در کنار خانواده و یا پذیرایی از مهمانها در عید نوروز استفاده کرد.
شما میتوانیید با یادگیری طرز تهیه کوکی که یکی از آموزشهای دوره طرز تهیه حلوا میباشد که آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو برای شما تدارک دیده است، هزینههای بسیار تهیه شیرینی برای عید نوروز و مهمانی ها را کاهش دهید و مبلغ قابل توجهی در طول سال صرفه جویی کنید.
پرطرفدارترین شیرینی در سراسر جهان کوکی محسوب میشود. به دلیل تنوع مواد استفاده شده بهعنوان مغز شیرینی، سلیقههای بسیاری را به خود جلب میکند. همین امر باعث شده است که طرز تهیه کوکی بسیار متنوع شود.
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهآموزش های مشابه
طرز تهیه حلوا دو رنگ
حلوای دو رنگ یکی از زیباترین و خوشمزه ترن انواع حلوا می باشد. ظاهر زیبای این حلوا باعث شده است تا طرفداران بسیاری را داشته باشد.
طرز تهیه حلوا دارک فندق
وقتی در مورد زیبایی دسرها صحبت میشود، ناخودآگاه ذهن آدمی سمت حلوای دارک فندق میرود. این دسر که از زیبایی منحصر به فرد برخوردار است. تجلی زیبایی جهان هستی است. نکته بسیار مهم در مورد حلوای دارک فندق علاوه بر زیبایی منحصر به فردش، طعم به یاد ماندنی آن است که هیچگاه از ذهن مخاطبین آن خارج نمیشود.
طرز تهیه حلوا هویج
این نوع حلوا به دلیل رنگ بسیار جذاب و زیبایی که دارد بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در بیشتر مناطق ایران حلوای هویج را به شیوههای خاص خود درست میکنند. به طور مثال هویج با آرد برنج، حلوا هویج بدون آرد، حلوای هویج با شیره و … از بین طرز تهیههای مختلف حلوا هویج،حلوای هویج ارومیه بسیار معروف است که در مناسبتهای مختلف مذهبی و غیر مذهبی از آن استفاده میشود. حلوای هویجدر کشورهای عربی نیز درست میشود که از لحاظ مواد اولیه تفاوت چندانی با حلوای هویج ما ندارد.
طرز تهیه حلوا پسته
یکی از محبوب ترین ومقویترین انواع حلوای بوتیکی محسوب میشود. حلوای پسته علاوه برا اینکه برای تززین و زیبایی سفره در ایام ماه مبارک رمضان یک گزینه بسیار عالی است، و باعث میشود زیبایی سفره شما دو چندان شود و معرف شما به عنوان یک هنرمند در زمینه آشپزی باشد.
طرز تهیه تارت
نوعی شیرینی است که حالتی ترد و بیسکویتی دارد. روی تارت باز است و از خمیر که ماده اصلی شیرینیها است تشکیل نشده است به همین دلیل برخلاف اکثر شیرینیها و کیکها پف نمیکند. داخل تارت با مواد مختلفی پر میشود این مواد میتواند خامه ، انواع میوهها و یا مربا و… باشد.
طرز تهیه حلوا دو آرد
این دسر سنتی و شیرین که با عطر و بوی فوق العاده خود، در نزد ما ایرانیان بسیار محبوب شده است. این دسر خوشمزه در ماههای محرم و رمضان طرفداران بسیای دارد، زمانی که بسیاری از مردم برای ادای نذرهای خود و یا برای تزیین سفرههای افطاری خود از حلوای دو آرد استفاده میکنند.
chat_bubble_outlineنظرات
تومان۵۵,۰۰۰
استاد سرآشپز فرنود
سرآشپزدانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی - دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی 2021 - مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران