برای دیدن تقویم آموزشی کلاس های حضوری اینجا کلیک کنید :)

طرز تهیه خورش کرفس

خورش کرفس واقعا یکی از خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که اگر اصولی و به خوبی تهیه شود می تواند با قورمه سبزی هم حتی رقابت کند…

مواد لازم برای تهیه خورش کرفس

  • پیاز ۱ عدد
  • گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم
  • ساقه کرفس ۵۰۰ گرم
  • سبزی (نعنا و جعفری و‌برگ کرفس)
  • ۸۰ گرم جعفری ۲۰ گرم نعنا و ۴۰ گرم برگ کرفس
  • لیمو عمانی پرک به مقدار لازم
  • نعنا خشک برای عطر بیشتر ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • آبلیمو و آبغوره در صورت نیاز
  • روغن یا کره به مقدار لازم

طرز تهیه خورش کرفس

ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خورد می کنیم،سبزیجات شسته شده رو خرد‌ کرده و جداگانه سرخ میکنیم.
پیاز را با کره و روغن (برای اینکه کره نسوزد کمی روغن می زنیم) تفت می دهیم تا کمی سبک شود سپس گوشت خورشتی را اضافه میکنیم و تفت می دهیم تا طلایی شوند. حالا ادویه ها را اضافه کرده و بعد از تفت به مقدار کافی آب ریخته می گذاریم تا بجوشد بعد از ۴۰ دقیقه سبزیجات (کرفس و سبزی های سرخ شده) را اضافه کرده و ۴۰ دقیقه دیگر زمان میدهیم تا جا بیوفتد در نیم ساعت آخر لیمو عمانی و آب غوره و نمک (در صورت نیاز) اضافه میکنیم و با شعله کم اجازه می دهیم تا خوب جا بیوفتد.
برنج را که از قبل خیس کردیم بعد از جوشاندن از صافی رد کرده و ته دیگه مورد علاقه را گذاشته و می گزاریم دم بکشد.
و بعد با ماست و خیار یا سالاد شیرازی یا سیر ترشی و دوغ سرو می کنیم. نوش جان

معرفی دورهنمایش رایگان

طرز تهیه خورش کرفسنمایش رایگان

1دقیقه
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 0 دیدگاه
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:

فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید.

نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید.
اولین نظر را شما بنویسید. “طرز تهیه خورش کرفس”
قیمت دوره

رایگان

نوع دوره

کاملا رایگان