اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
تخفیف شگفت انگیز فقط تا پایان ۲۵ فروردین

طرز تهیه پاستا آلفردو

تصویر شاخص
قیمت دوره

300,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

آنلاین

طرز تهیه پاستا آلفردو : پاستا این غذای ایتالیایی که مهد آن شهر سیسیل ایتالیا است. پاستا به‌سرعت در سراسر جهان محبوب شد و طرفداران بسیاری پیدا کرده است. با فراگیر شدن پاستا باعث شد طرز تهیه پاستا در هر نقطه از جهان دچار تغییراتی شود و مردم هر کشور متناسب با طبع و ذائقه خود آن را تهیه می‎کنند. از طرف دیگر همین گستردگی باعث به وجود آمدن انواع مختلفی از پاستا با شکل‎های مختلف شده است. این تنوع در سطح جهان به ۳۵۰ شکل مختلف می‎رسد. جالب است بدانید که لازانیا، ماکارونی، اسپاگتی، همگی از خانواده پاستا محسوب می‎شود.

مختصری درباره پاستا آلفردو

پاستا آلفردو و به طور کلی پاستاهای مختلف، امروزه در میان وعده های غذایی اغلب مردم جای خود را پیدا نموده است. پاستا به تنهایی به دلیل داشتن کربوهیدرات فراوان، از منابع اصلی افزایش انرژی و نیرو در بدن افراد است. پس در حالت کلی انواع پاستا های مختلف، انرژی زا هستند و کالری زیادی دارند. که این خود یک مزیت مهم برای افرادی است که به دنبال یک غذای غنی از کربوهیدرات می گردند. پاستا آلفردو دارای میزان قابل توجهی فیبر و پروتئین می باشد. فیبر از جمله مواردی است که نبود آن به میزان کافی در بدن، می تواند مشکلات گوارشی متعددی از جمله یبوست برای افراد ایجاد کند.

تاریخچه ی پاستا آلفردو

پاستا پریماورا

استفاده از انواع پاستا به زمان های خیلی قبل برمی گردد. پاستا آلفردو در بین تعداد عظیمی از پاستاها طرفداران بسیار زیادی دارد. عطر و طعم فوق العاده ی این پاستا سبب این حجم از استقبال از آن شده است.
این غذای مشهور برای اولین بار توسط فردی بنام آلفردو در کشور ایتالیا تهیه شد. این شخص دارای یک رستوران مهم در ایتالیا بود و با تهیه و ارائه ی سس آلفردو توانست مشتریان و علاقه مندان زیادی را به سمت این سس بکشاند. افراد زیادی برای سرو این سس به همراه پاستا به این رستوران مراجعه کردند. ورود سس آلفردو به کشور آمریکا هم به دلیل حضور دو نفر از بازیگران معروف و کارمندان آمریکایی در این رستوران بود. این افراد از آنجا که علاقه ی زیادی به این غذا پیدا کرده بودند، به دوستان و همکاران خود پیشنهاد کردند و این آغاز حضور این غذا و در اصل سس آلفردو در میان مردمان اهالی کشور آمریکا به شمار می رود. آلفردو پس از گذشت چند سال به همراه پسر خود یک رستوران دیگر تاسیس نمودند که اکنون توسط خواهرزاده های آلفردو گردانده می شود. به تدریج استفاده از این سس بسیار لذیذ به همراه پاستا در میان مردمان کشور های مختلف جهان افزایش یافت.

یادگیری طرز تهیه پاستا آلفردو

پاستا پنه الفردو

پاستا آلفردو که از جمله غذاهای پرطرفدار می باشد، در تمام رستوران ها و کافه های سطح شهر سرو می شود. آشپزها و سرآشپز هایی که در این کافه ها، رستوران ها و کترینگ ها مشغول به کار هستند، یا در رشته ی آشپزی تحصیل کرده اند و از این طریق علم زیادی نسبت به انواع غذاها دارند و یا به صورت تجربی و با حضور در کنار دیگر آشپز ها اقدام به یادگیری طرز تهیه انواع غذاها نموده اند. خیلی از افراد وقتی طعم خوش پاستا آلفردو را در رستوران ها و کافه ها تجربه می کنند، کنجکاو می شوند که ترفند و راهکار تهیه این طعم و عطر خوش چیست و چگونه می توانند به این موارد دسترسی پیدا کنند.

یک راهکار بسیار خوب و به صرفه برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای مشهور مثل این پاستای معروف، روش آنلاین و از طریق سایت های معتبری همچون  آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو می باشد. ما در اموزشگاه آشپزی علاوه بر برگذاری دوره‌های حضوری که در محل آموزشگاه است به تدوین فیلم‌های آموزشی نیز پرداخته‌ایم تا هنرجویان عزیز بتوانند در هر کجای ایران از این آموزش‌ها بهره مند شوند و مهارت خود را در هنر آشپزی تقویت کنند. شما می توانید در طرز تهیه پاستا  آموزش انواع پاستا را فراگیرید.

مهاجرت از طریق آشپزی

0/5 (0 نظر)

طرز تهیه پاستا آلفردو

10دقیقه
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
اولین نظر را شما بنویسید. “طرز تهیه پاستا آلفردو”
تعداد دیدگاه : 0
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 0 دیدگاه
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

پاستا این غذای ایتالیایی که مهد آن شهر سیسیل ایتالیا است. پاستا به‌سرعت در سراسر جهان محبوب شد و طرفداران بسیاری پیدا کرده است. با فراگیر شدن پاستا باعث شد طرز تهیه پاستا در هر نقطه از جهان دچار تغییراتی شود و مردم هر کشور متناسب با طبع و ذائقه خود آن را تهیه می‎کنند. از طرف دیگر همین گستردگی باعث به وجود آمدن انواع مختلفی از پاستا با شکل‎های مختلف شده است. این تنوع در سطح جهان به ۳۵۰ شکل مختلف می‎رسد. جالب است بدانید که لازانیا، ماکارونی، اسپاگتی، همگی از خانواده پاستا محسوب می‎شود.

قیمت دوره

300,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

آنلاین

مدرس

استاد سرآشپز فرنود

  • دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱
  • استاد دانشگاه و سرآشپز بین المللی
  • مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران
  • دانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی
  • کارشناس صدا و سیمای ایران