اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ یا بوقلمون ؛ خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ یا بوقلمون ؛ بسیار خوشمزه و مجلسی

خورش کرفس با مرغ یا بوقلمون بسیار خوشمزه و مجلسی است. کرفس باعث افزایش عطر خوب غذا می شود و طعم خاصی به غذا می‌دهد. از طرفی مرغ یا بوقلمون به عنوان یک منبع عالی پروتئین به غذا ارزش اضافه می‌کند. این دو مواد با هم ترکیبی عالی برای یک وعده غذایی کامل و خوشمزه  را فراهم می‌کنند. در ادامه با طرز تهیه خورش کرفس با مرغ (خورشت کرفس با مرغ) همراه ما باشید.

خورش کرفس با مرغ

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ

مواد اولیه خورش کرفس با مرغ

  • پیاز : ۱ عدد
  • مرغ : ۲ تکه ( به دلخواه سینه مرغ یا ران مرغ)
  • ساقه کرفس : ۴۰۰ گرم
  • سبزی(نعنا و جعفری و‌برگ کرفس) :۸۰ گرم جعفری ۲۰ گرم نعنا و ۴۰ گرم برگ کرفس
  • لیمو عمانی پرک : به مقدار لازم
  • نعنا خشک برای عطر بیشتر : ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
  • آبلیمو و آبغوره : در صورت نیاز
  • رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق چای خوری
  • روغن یا کره : به مقدار لازم

بیشتر بخوانید…

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی و اصیل ایرانی با گوشت + مرحله به مرحله با ویدیو

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ

ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خورد می کنیم،سبزیجات شسته شده رو خرد‌ کرده و جداگانه سرخ میکنیم.

پیاز را با کره و روغن (برای اینکه کره نسوزد کمی روغن می زنیم) و تفت می دهیم تا کمی سبک شود. سپس مرغ را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شوند. حالا ادویه ها و رب گوجه فرنگی را اضافه و بعد از تفت به مقدار کافی آب ریخته و می گذاریم تا بجوشد. بعد از ۴۰ دقیقه سبزیجات(کرفس و سبزی های سرخ شده)را اضافه کرده و زمان می دهیم تا جا بیوفتد. در نیم ساعت آخر لیمو عمانی و آب غوره و نمک(در صورت نیاز)و‌نعنا خشک را اضافه میکنیم و با شعله کم اجازه می دهیم تا خوب جا بیوفتد. نوش جان

خورش کرفس با مرغ و لوبیا

دستور پخت خورش کرفس با مرغ و لوبیا

خورش کرفس با مرغ و لوبیا یک غذای خوشمزه با طعم منحصر به فرد است. به طور کلی، خورش کرفس با مرغ و لوبیا یک غذای سنتی و خوشمزه است که می تواند به عنوان غذای اصلی در وعده های ناهار و شام سرو شود. در ادامه با آموزش خورش کرفس با مرغ و لولیا با ما همراه باشید.

پیشنهاد ویژه…

اگر شماهم شیفته‌ی دنیای آشپزی هستید و دوست دارید در این هنر پیشرفت کنید و یا به فکر مهاجرت یا کسب در‌آمد از طریق آشپزی و شیرینی‌پزی هستید، آموزشگاه آشپزی آشپزشو با برترین استاید و دوره‌های آشپزی با مدرک بین‌المللی فنی و حرفه‌ای در انتظار شماست.

مواد لازم خورش کرفس با مرغ و لوبیا

  • پیاز : ۱ عدد
  • مرغ : ۲ تکه ( به دلخواه سینه مرغ یا ران مرغ)
  • ساقه کرفس : ۴۰۰ گرم
  • لوبیا سفید : ١/٢ پیمانه
  • سبزی (نعنا و جعفری و‌برگ کرفس) :۸۰ گرم جعفری ۲۰ گرم نعنا و ۴۰ گرم برگ کرفس
  • لیمو عمانی پرک : به مقدار لازم
  • نعنا خشک برای عطر بیشتر : ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
  • آبلیمو و آبغوره : در صورت نیاز
  • رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق چای خوری
  • روغن یا کره : به مقدار لازم

بیشتر بخوانید…
طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ و لوبیا

از ۶ ساعت قبل لوبیاها را می شوریم و خیس می کنیم. در این چند ساعت، چند بار آب آن را عوض می کنیم.

سبزیجات شسته شده را هم خرد‌ می کنیم و جداگانه سرخ می کنیم.

پیاز را به صورت نگینی ریز خورد می کنیم و با کره و روغن (برای اینکه کره نسوزه کمی روغن می زنیم) تفت می دهیم تا کمی سبک شود و سپس مرغ را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شوند.

حالا ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و بعد از تفت به مقدار کافی آب ریخته و می گذاریم تا بجوشد. بعد از ۴۰ دقیقه سبزیجات (کرفس و سبزی های سرخ شده) و لوبیا خیس شده را اضافه کرده و زمان می دهیم تا جا بیوفتد. در نیم ساعت آخر لیمو عمانی و آبغوره و نمک (در صورت نیاز) و ‌نعنا خشک را اضافه می کنیم و با شعله کم اجازه می دهیم تا خوب جا بیوفتد.

خورش کرفس با گوشت بوقلمون

طرز تهیه خورش کرفس با گوشت بوقلمون

خورش کرفس با گوشت بوقلمون در اصل یک خورش ایرانی و سنتی است. مزه منحصر به فرد خورش کرفس با گوشت بوقلمون به دلیل ترکیب خوب بوقلمون و طعم تلخ و خنک کرفس به وجود می‌آید. موارد دیگری مانند زردچوبه، زعفران و آبلیمو به طعم خورش اضافه می‌کند و آن را بی‌نظیرتر می‌سازد.

مواد لازم خورش کرفس با گوشت بوقلمون

  • پیاز : ۱ عدد
  • بوقلمون خرد شده : ۴۰۰ گرم
  • ساقه کرفس : ۵۰۰گرم
  • سبزی(نعنا و جعفری و‌برگ کرفس) :۸۰ گرم جعفری ۲۰ گرم نعنا و ۴۰ گرم برگ کرفس
  • لیمو عمانی پرک : به مقدار لازم
  • نعنا خشک برای عطر بیشتر : ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
  • آبلیمو و آبغوره : در صورت نیاز
  • رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق چای خوری
  • روغن یا کره : به مقدار لازم
  • زعفران : ۱ قاشق غذا خوری

بیشتر بخوانید…
طرز تهیه مرغ گشنیزی ، غذایی سالم و لذیذ

طرز تهیه خورش کرفس با گوشت بوقلمون

اول از همه بوقلمون های خرد شده را با نمک و فلفل و زعفران مزه دار می کنیم و چند ساعت استراحت می دهیم.

پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سبزیجات شسته شده رو خرد‌ هم خرد می کنیم و جداگانه سرخ میکنیم.

پیاز را با کره و روغن (برای اینکه کره نسوزه کمی روغن می زنیم) تفت می دهیم تا کمی سبک شود. حالا بوقلمون های مزه دار شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شوند.

بیشتر بخوانید…

طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی با گوشت و لوبیا

نوبت اضافه کردن ادویه هاست. بعد از این که گوشت و ادویه ها تفت خورد، به مقدار کافی آب ریخته و می گذاریم تا بجوشد. بعد سبزیجات (کرفس و سبزی های سرخ شده) را اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا خوب جا بیوفتد. در نیم ساعت آخر لیمو عمانی و آب غوره و نمک (در صورت نیاز) و ‌نعنا خشک را اضافه می کنیم و با شعله کم اجازه می دهیم تا خوب جا بیوفتد. نوش جان

سخن پایانی

همان طور که می دانیم، خورش کرفس را هم با گوشت سفید و هم با گوشت قرمز می توان پخت. به علاوه خورش کرفس با گوشت مرغ یا بوقلمون، یک غذای سالم و خوشمزه است که ارزش غذایی بالایی دارد. در ادامه ارزش غذایی مواد اولیه اصلی این خورش را ببینیم:

  • کرفس: کرفس دارای مقدار زیادی فیبر، ویتامین C و ویتامین K است. همچنین حاوی مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم و آهن می باشد.
  • مرغ: مرغ دارای پروتئین بالا و کم چربی است. همچنین حاوی ویتامین B6 و بنتوتن است و می تواند به سلامت پوست، مو و ناخن ها کمک کند.
  • بو قلمون: بوقلمون حاوی مقدار زیادی پتاسیم است که نقش مهمی در حفظ فشار خون سالم و کنترل سطح سدیم در بدن دارد.
  • سبزیجات و ادویه جات: گوجه فرنگی، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه از دیگر اجزای غذایی این خورش هستند که به آن طعم خوبی می دهند.

بنابراین، خورش کرفس با گوشت مرغ یا بوقلمون ارزش غذایی بالایی دارد و ترکیبی مناسب از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است که می تواند در تغذیه سالم و حفظ سلامت کمک کند.

سوالات متداول

3.8/5 (4 نظر)
ارسال دیدگاه