اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

طرز تهیه نان باگت خانگی (نان فانتزی ساندویچی) با فر و بدون فر!

طرز تهیه نان باگت خانگی (نان فانتزی ساندویچی) در فر، ساده و خوشمزه

نان باگت از خوشمزه‌ترین نان‌ها به شمار می‌رود که همه‌روزه در سراسر دنیا به مصرف می‌رسد. این نان متعلق به کشور فرانسه است و بسیاری علاقه دارند دستور پخت نان باگت را یاد بگیرند و یک نان خوشمزه خانگی درست کنند. در مقاله امروز به آموزش طرز تهیه نان باگت یا ساندویچی خانگی در فر و بدون فر می‌پردازیم.

طرز تهیه نان باگت در خانه درون فر

طرز تهیه نان باگت در خانه درون فر

مواد لازم برای طرز تهیه نان باگت در فر عبارتند از:

  • آرد قنادی 3 پیمانه
  • آب ولرم 1 پیمانه
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری

مواد لازم خمیر مایه عبارتند از:

  • شیر ولرم 2 قاشق غذاخوری
  • آب ولرم 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری

پیشنهاد ویژه…

اگر به پخت نان علاقه دارید و می‌خواهید به یک بیکر ماهر تبدیل شوید جای شما در دوره آموزش نان آشپزشو خالیست! برای اطلاعات بیشتر به صفحه دوره حضوری نان های حجیم و نیمه حجیم مراجعه کنید!

دستور تهیه نان باگت

  • در اولین مرحله از تهیه نان باگت باید خمیر مایه را آماده کنید. برای این کار شیر ولرم، آب ولرم، شکر و خمیر مایه را در ظرف مناسب بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. درب ظرف را ببندید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در جای گرم و خشک قرار دهید. در این زمان خمیر مایه به عمل می‌آید و حباب تشکیل می‌دهد.
  • آرد قنادی را سه بار الک کنید و نصف آن را در یک ظرف بزرگ همراه با نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید. یک دایره خالی وسط آرد ایجاد کنید و خمیر مایه و یک پیمانه آب ولرم را وسط آن بریزید. سپس مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و نصف دیگر آن را به آرد اضافه نمایید.
  • خمیر را ورز دهید تا به یک بافت منسجم و یک‌دست برسد و پس از آن روغن مایع و کره را به آن اضافه کنید، سپس به مدت ۵ دقیقه دیگر خمیر را ورز دهید. برای طرز تهیه نان ساندویچ بهتر است از قبل کره را در محیط اتاق قرار دهید تا نرم شود.
  • یک ظرف دیگر که اندازه آن دو برابر ظرف خمیر است را انتخاب کنید و آن را با روغن چرب نمایید. خمیر نان باگت را داخل ظرف قرار دهید و روی آن سلفون بکشید. سپس یک پارچه حوله‌ای نیز بر روی سلفون قرار دهید و آن را به مدت یک ساعت جای گرم بگذارید تا استراحت کند.
  • پس از استراحت کردن خمیر آن را ۵ دقیقه دیگر ورز دهید تا هوای اضافی از آن خارج شود. سپس به اندازه ۱۵۰ گرم از خمیر چانه بگیرید، در صورت تمایل می‌توانید چانه‌های کوچکتر بگیرید. در این مرحله از طرز تهیه نان ساندویچی بر روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و یک چانه را روی آن قرار دهید. خمیر را با وردنه صاف کنید و آن را تا جایی که اندازه نان لواش شود باز نمایید. سپس خمیر را به‌صورت لوله جمع کنید و اطراف خمیر را به یکدیگر بچسبانید.
  • کف سینی را با کاغذ روغنی چرب شده بپوشانید و خمیرها را با رعایت فاصله روی آن بچینید. با استفاده از دستمال روی خمیرها را بپوشانید و ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید تا استراحت کنند و حجم بگیرند. در این فاصله فر را با تنظیم بر روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
  • روی خمیرها را به مقداری شیر آغشته کنید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید. در ادامه نان‌ها را از روی سینی بردارید و روی توری خنک‌کننده بچینید. در نهایت روی نان‌ها کمی کره ذوب شده بمالید و صبر کنید تا کاملاً خنک شوند.

بیشتر بخوانید…

معرفی 10غذای برتر از غذاهای فرانسوی معروف ؛ سالم و خوشمزه

طرز تهیه نان باگت خانگی بدون فر

طرز تهیه نان باگت خانگی بدون فر

طرز تهیه نان باگت بدون فر شبیه به طرز تهیه آن درون فر است و از نظر آماده‌سازی خمیر مشابه هستند. به این منظور مطابق با مراحل بالا خمیر را آماده کنید، سپس یک تابه لبه‌دار را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود. کف تابه کاغذ روغنی قرار دهید و چانه‌های خمیر را روی آن بچینید، پس از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه باگت‌ها پخته می‌شوند. در حین پخت چند بار نان‌ها را برعکس کنید تا روی آنها نیز طلایی شوند.

پیشنهاد ویژه…

اگر به از علاقه‌مندان به آشپزی هستید و فکر مهاجرت را هم در سر دارید، پیشنهاد ما برای شما دوره آشپزی ملل آشپزشو با مدرک معتبر و بین‌المللی است! برای اطلاعات بیشتر به صفحه دوره آموزش آشپزی ملل مراجعه کنید!

طرز تهیه نان فانتزی

مواد لازم طرز تهیه نان فانتزی عبارتند از:

  • زرده تخم‌مرغ 2 عدد
  • آرد نان فانتزی 2 پیمانه
  • شیر ولرم 1 پیمانه
  • خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، نوک قاشق چای‌خوری

دستور پخت نان فانتزی در منزل

  • پخت نان فانتزی مانند طرز تهیه نان باگت است و باید ابتدا خمیر را آماده کنید. برای این کار در یک کاسه مناسب شیر ولرم، شکر و خمیر مایه را با یکدیگر مخلوط کنید و اجازه دهید خمیر به عمل آید. زرده‌های تخم‌مرغ را در ظرف دیگر بریزید و به اندازه‌ای هم بزنید تا از لختی در آیند.
  • آرد الک شده و نمک را به زرده‌های تخم‌مرغ اضافه کنید و تمام مواد را با یکدیگر هم بزنید. زمانی که خمیر مایه اضافه شد آن را درون ظرف تخم‌مرغ‌ها بریزید و تمام مواد را ورز دهید تا خمیر نان فانتزی به وجود آید.
  • خمیر را جمع کنید و با مقداری روغن کف دست خود را چرب نمایید. سپس دست را به آرامی روی خمیر بکشید و روی آن را با سلفون و یک دستمال حوله‌ای تمیز بپوشانید. ظرف خمیر را به مدت یک ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم بگیرد.
  • مقداری آرد روی یک سطح صاف بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. خمیر را ورز دهید و به اندازه دلخواه از آن چانه بگیرید. بعد از قرار دادن کاغذ روغنی در سینی فر چانه‌های خمیر را روی آن بچینید و بگذارید ۳۰ دقیقه استراحت کنند. در این فاصله فر را با حرارت ۱۵۰ الی ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و پس از چند دقیقه که گرم شد سینی فر را درون آن قرار دهید. بعد از ۲۰ دقیقه نان شما آماده است و پس از خنک شدن می‌توانید آن را نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید…

طرز تهیه سوفله شکلاتی به دو روش فرانسوی و ترکیه‌ای

سخن پایانی

در این مطلب طرز تهیه نان باگت خانگی به همراه دستور پخت نان فانتزی در منزل توضیح داده شد. نان باگت خانگی بسیار نرم و خوشمزه است و همراه با غذای مورد علاقه می‌توانید آن را نوش جان کنید. همچنین نان باگت طرز تهیه بسیار راحتی دارد و مواد آن در هر خانه‌ای پیدا می‌شود.

سوالات متداول

0/5 (0 نظر)
ارسال دیدگاه