کیک کدو حلوایی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین کیکهای بینالمللی است که بهعنوان عصرانه و دسر میل میشود. همچنین کدو از مقویترین سبزیجات است که با تهیه کیک آن میتوانید مواد مغذی زیادی دریافت کنید. کدو در فصل پاییز و زمستان وجود دارد و پیشنهاد میشود برای مناسبتهای مختلف مانند شب یلدا حتماً کیک آن را تهیه کنید و از مهمانان خود پذیرایی نمایید. در مقاله امروز طرز تهیه کیک کدو حلوایی را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت.
فهرست مطالب
دستور تهیه کیک کدو حلوایی
مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی
- آرد ۳۰۰ گرم
- روغن مایع ۱۵۰ گرم
- شکر ۲۵۰ گرم (۱۲۵ گرم شکر سفید+۱۲۵ گرم شکر قهوه ای)
- پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه
- تخممرغ ۵ عدد
- شیر ۳ قاشق غذاخوری
- بیکینگپودر ۱ قاشق سوپخوری
- دارچین ۲ قاشق سوپخوری
- وانیل کمی
بیشتر بخوانید…
طرز تهیه موچی به سبک ژاپنی؛ ساده، متفاوت و خوشمزه
طرز تهیه کیک کدو حلوایی
- در ابتدای کار فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا کاملا گرم شود و به سراغ کدو بروید. کدو حلوایی را پس از آن که شستید پوست بگیرید و دانههای آن را خارج کنید. سپس کدوی پوست گرفته شده را به شکل مربعهای بزرگ خرد کنید و روی کاغذ روغنی درون سینی فر بچینید، روی کدوها شکر بپاشید و درون فر بگذارید.
- پس از آن که آب کدوها تقریبا خشک شد آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند. کدوها را درون مخلوطکن یا غذاساز بریزید تا مخلوط شوند و پودر کدو حلوایی شما آماده گردد. مواد خشک شامل آرد بیکینگپودر و پودر دارچین را درون ظرف مناسب مخلوط نموده و سه مرتبه آنها را الک کنید.
- در ظرفی دیگر تخممرغ، شکر و وانیل اضافه کنید و با دور تند همزن برقی هم بزنید. هم زدن مواد را تا جایی ادامه دهید که حجیم و کشدار شوند. در ادامه پوره کدو حلوایی، روغن مایع و شیر را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و تمام مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
- مواد خشک که از قبل الک کردید را در سه مرحله به مواد تر اضافه کنید. مواد را با استفاده از لیسک به طور دورانی و از یک سمت مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود. در این رسپی میتوانید از ۵۰ گرم گردو نگینی شده استفاده کنید، قالب موردنظر خود را انتخاب کنید و درون آن را با مقداری روغن چرب کنید. مقدار بسیار کمی آرد درون قالب بپاشید و مایه کیک را درون آن بریزید.
- برای آن که بافت کیک یکدست شود میتوانید چند بار قالب را محکم به سطح کار بکوبید تا هوای اضافی مایه کیک خارج شود. سپس قالب کیک را در طبقه وسط فر که از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد. پس از پخته شدن کیک کدو آن را از فر خارج کنید، در نهایت کیک را از قالب جدا کنید و با خامه و مغزیجات روی آن را تزیین کنید.
پیشنهاد ویژه…
اگر به دسر و کیکپزی علاقه دارید پیشنهاد ویژهی ما برای شما دوره کیکپزی آشپزشو است! برای اطلاعات بیشتر به صفحه دوره آموزش کیک پزی مراجعه کنید.
نکات طرز تهیه کیک کدو حلوایی
- در دستور کیک کدو حلوایی میتوانید برای تزیین از خامه، مغزیجات و پودر قند استفاده کنید.
- کیک کدو حلوایی بسیار خوشمزه و خوشعطر است و مزه کدو به کیک غالب نمیشود؛ بنابراین افرادی که تمایل زیادی به طعم کدو ندارند میتوانند بدون نگرانی کیک آن را مصرف کنند.
- از بهترین قالبها برای تهیه کیک کدو حلوایی قالب میان تهی است.
- برای اطلاع از پخته شدن کیک یک خلال چوبی در آن فرو کنید و اگر چیزی به خلال نچسبید نشان میدهد کیک شما کاملاً پخته شده است.
- امکان تهیه کیک کدو حلوایی درون قابلمه وجود دارد. به این منظور قالب را روی شعله پخش کن قرار دهید و پس از یک ساعت کیک آماده میشود.
بیشتر بخوانید…
طرز تهیه سوفله شکلاتی به دو روش فرانسوی و ترکیهای
سخن پایانی
در مقاله امروز از کلاس آشپزی آشپزشو آموزش کیک کدو حلوایی را برایتان شرح دادیم. کیک کدو حلوایی از لذیذترین کیکها در سراسر دنیا شناخته میشود و میانوعده دلچسبی به نظر میرسد. همانطور که مطالعه کردید طرز تهیه این کیک بسیار آسان است و پس از درست کردن کیک میتوانید در کنار چای یا قهوه آن را نوش جان کنید.
سوالات متداول
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.