چیز کیک اورئو از دسرهای محبوب و لذیذ است. که با لایههای ترد و خوشمزه بیسکویت اورئو اشتهای هر کسی را برمیانگیزد. چیز کیک اوریو با بافت نرم و لطیف خود میان وعدهای خوشمزه است که میتوانید در کنار چای یا قهوه سرو کنید و همچنین از بهترین دسرهای کافیشاپی برای سرو در مهمانیها و جشنها به شمار میرود. در مقاله امروز قصد داریم طرز تهیه چیز کیک اورئو یخچالی را آموزش دهیم، پس همراه ما باشید.
پیشنهاد ویژه..
اگر بهدنبای کیک پزی علاقه دارید، و دوست دارید بصورت حرفهای طرز تهیه انواع کیک را یاد بگیرید و کیکهای شما زبان زد دوست و آشنا بشود. جای شما در آشپزشو خالیست! آموزشگاه آشپزی آشپزشو، زیر نظر بهترین اساتید برای علاقه مندان دورهی حضوری آموزش کیک پزی را تشکیل داده.
فهرست مطالب
مواد لازم برای تهیه چیز کیک اورئو
موارد لازم برای طرز تهیهی کراست
- بیسکویت اورئو: ۱۵ عدد
- کره: ۵۰ گرم
- مواد لازم برای لایه پنیری
- تخممرغ: ۳ عدد
- بیسکویت اورئو: ۸ عدد
- پنیر خامهای: ۶۰۰ گرم
- خامه صبحانه: ۱ پاکت
- نشاسته ذرت: ۳ قاشق سوپخوری
- شکر: ۱ قاشق چایخوری
- مواد لازم برای سس
- شکلات تلخ: ۶۰ گرم
- خامه: ۷۵ گرم
- بیسکویت اورئو: ۳ عدد
- پسته پودر شده: به میزان کافی
دستور پخت چیزکیک اورئو
پشنهاد ویژه..
اگر به فکر باز کردن ی کافه هستید، یا دوست دارید کیکهای کافهای را در خانه بهبهترین مدل درست کنید، و از آنها لذت ببرید. جای شما در آشپزشو خالیست! آموزشگاه آشپزی آشپزشو، زیر نظر بهترین اساتید برای علاقمندان دوره حضوری آموزش کیکهای کافهای را تشکیل داده.
- مرحلهی اول
- در اولین مرحله از طرز تهیه چیز کیک اورئو، لایه کراست را آماده میکنیم، به این ترتیب بیسکویتهای اورئو را توسط میکسر یا گوشتکوب دستی پودر کنید. کره را به هر روشی که دوست دارید؛ مانند بخار کتری آب ذوب کنید و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. پس از آن که کره به دمای محیط رسید آن را به بیسکویتهای پودر شده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
- مرحلهی دوم
- در یک قالب کمربندی، کاغذ روغنی قرار دهید و ترکیب بیسکویت و کره را کف آن پخش کنید. مخلوط را با دست یا ته لیوان فشرده کنید و به مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر بگذارید. در این فاصله نوبت به آماده کردن لایه پنیری میرسد، به این منظور پنیر خامهای، نشاسته و شکر را درون یک ظرف مناسب بریزید و مخلوط کنید. خامه را نیز به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید، در ادامه تخممرغها را به نوبت به مواد اضافه کنید و تا جایی هم بزنید تا یک کرم یکدست به وجود آید.
- مرحلهی سوم
- قالب را از فریزر خارج کنید و لایه پنیری آماده شده را روی کراست بریزید و آن را صاف کنید. چیز کیک را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید. پس از ۱۰ دقیقه دمای فر را به ۱۱۰ درجه سانتیگراد تغییر دهید و یک ساعت صبر کنید تا چیز کیک به طور کامل بپزد. بعد از یک ساعت که چیز کیک پخته شد در فر را باز کنید؛ اما چیز کیک را خارج نکنید و اجازه دهید دو ساعت درون فر بماند تا به آرامی خنک شود، این کار باعث میشود روی چیز کیک ترک نخورد.
- مرحلهی چهارم
- در این مرحله باید سس چیز کیک را آماده کنید و برای این کار خامه را درون شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از داغ شدن خامه شکلات را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا شکلاتها ذوب شوند. به همین راحتی سس چیز کیک اورئو کافیشاپی آماده است و باید آن را کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. با گذشت دو ساعت چیز کیک را از فر بیرون آورید و هنگامی که به طور کامل خنک شد سس را روی آن بریزید.
- مرحلهی پنجم
- برای تزیین چیز کیک اورئو بیسکویتهای اورئو را نصف کنید و روی چیز کیک قرار دهید. در ادامه به هر مقداری که تمایل دارید پودر پسته روی چیز کیک بپاشید تا زیباتر شود و طعم بهتری پیدا کند. اکنون چیز کیک آماده است و باید آن را به مدت ۸ ساعت درون یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.
طرز تهیه چیز کیک اورئو بدون فر
بیشتر بخوانید…
اگر از این مقاله لذت بردید، پس حتما از طرز تهیه چیز کیک کاراملی نیز خوشتان میاید. طرز تهیه چیز کیک کارامل.
اگر تمایل به استفاده از فر ندارید و یا در دسترستان نیست، میتوانید چیز کیک اوریو بدون فر تهیه کنید. به این ترتیب مطابق با دستور ذکر شده لایه کراست و پنیری را آماده کنید. لایه پنیری را روی کراست که درون یخچال سفت شده بریزید و سطح آن را بهوسیله کاردک صاف کنید. چیز کیک را حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید و اجازه دهید کاملاً سفت شود. قبل از آن که چیز کیک را سرو کنید با تکههای بیسکویت اورئو و پودر پسته روی آن را تزیین کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
طرز تهیه چیز کیک اورئو نوتلا
بیشتر بخوانید…
طرز تهیه سادهی چیز کیک شکلاتی بسیار خوشمزه.
چیز کیک اوریو به روشهای گوناگون تهیه میشود که یکی از لذیذترین آنها چیز کیک اورئو نوتلا است. برای تهیه این دسر مواد زیر را آماده کنید:
- بیسکویت اورئو: ۲۵۰ گرم
- پنیر خامهای: ۵۰۰ گرم
- کره: ۵۰ گرم
- خامه صبحانه: ۱ پاکت
- پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
- نوتلا: ۱ پیمانه
- پودر شکر: نصف پیمانه
- آب: یک چهارم پیمانه
- مرحلهی اول
- در ابتدای طرز تهیه چیز کیک اورئو با نوتلا بیسکویتهای اورئو را با میکسر یا گوشتکوب دستی پودر کنید و کره را به روش بن ماری یا بخار کتری ذوب نمایید. پس از رسیدن کره به دمای محیط آن را با بیسکویتهای پودر شده مخلوط کنید. یک کاغذ روغنی در کف قالب کمربندی قرار دهید و بیسکویتها را کف آن بریزید. برای صاف و فشرده کردن بیسکویتها میتوانید از ته لیوان کمک بگیرید و با قاشق سطح آن را صاف کنید، قالب را ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
- مرحلهی دوم
- در ظرفی مناسب پودر ژلاتین و آب سرد را مخلوط کنید و اجازه دهید چند دقیقه حالت اسفنجی به خود بگیرد. ظرف را روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتینها کاملاً حل شوند و به شکل شفاف درآید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار قرار دهید تا سرد شود. در ظرفی دیگر پنیر خامهای و نوتلا بریزید و با اضافه کردن پودر شکر توسط همزن برقی مواد را هم بزنید تا سبک و یکدست شود.
- مرحلهی سوم
- خامه صبحانه را نیز به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا یکدست و حجیم شود. در نهایت ژلاتین سرد شده را به مواد بیفزایید و دوباره هم بزنید تا ترکیب یکدست شود. بیسکویتهای سفت شده را از یخچال خارج کنید و مخلوط خامه و نوتلا را روی آن بریزید. بهوسیله کاردک سطح مخلوط نوتلا را صاف کنید و آن را بین ۴ تا ۶ ساعت درون یخچال قرار دهید تا ببندد.
- مرحلهی چهارم
- پس از آماده شدن چیز کیک آن را از یخچال بیرون آورید و تزیین کنید. برای تزیین چیز کیک نوتلا و پنیر خامهای را به مقدار مساوی در ظرف بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. در ادامه به کمک قیف و به هر شکلی که دوست دارید روی چیز کیک را تزیین کنید و سرو نمایید.
نکات تهیه چیز کیک اورئو
- کالری چیز کیک اورئو در هر ۱۰۰ گرم حدود ۴۲۰ کیلوکالری است و برای کاهش کالری آن میتوانید از مواد کمچرب مانند پنیر خامهای کمچرب استفاده کنید.
- برای تهیه پنیر خامهای دقت داشته باشید بدون نمک باشد و قبل از استفاده آن را در دمای اتاق قرار دهید تا به راحتی مخلوط گردد.
- برای آن که چیز کیک به خوبی سفت شود بهتر است به مدت یک شب آن را درون یخچال قرار دهید تا طعمها نیز به خوبی ترکیب شوند.
- برای تزیین چیز کیک با خوردههای بیسکویت قبل از سرو این کار را انجام دهید تا بیسکویتها خشک و ترد باقی بمانند.
- دستور گفته شده برای طرز تهیه چیز کیک برای ۸ الی ۱۰ نفر مناسب است.
- برای تهیه چیز کیک اورئو تک نفره از رینگهایی با قطر ۸ سانتیمتر استفاده کنید و درون هر کدام را با ۵ قاشق غذاخوری کراست پر نمایید.
سخن پایانی
در مقاله امروز از آموزشگاه آشپزی آشپزشو، تهیه چیز کیک اورئو به روشهای گوناگون با فر، بدون فر و نوتلا آموزش داده شد. با تهیه این چیز کیک خوشمزه و لذیذ در جمع خانواده و دوستان کام خود را شیرین کنید. تهیه این دسر بسیار راحت است و میتوانید برای مهمانیها و جشنهای خود با افزایش مقادیر مواد برای تعداد بیشتری از مهمانان آن را آماده کنید.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.