یکی از آیتم های پر طرفدار در کافه ها شیک یا میلک شیک با طعم های متفاوت است. به راحتی و در یک چشم به هم زدن می توانید همین شیک ها را در منزل تهیه کنید. اما ممکن است از خودتان بپرسید چگونه شیک نوتلا درست کنیم؟ ترکیب یک میوه تازه و شیرین مثل توت فرنگی با بستنی خوشبو و کرمی برای همه بسیار لذیذ و جذاب خواهد بود. ترکیب این دو ماده باهم طعم خوشایندی را می سازد که برای امتحان آن کافی است در ادامه با انواع آموزش طرز تهیه شیک نوتلا همراه باشید.
فهرست مطالب
میلک شیک نوتلا
شیک نوتلا یا میلک شیک نوتلا یک دسر ساده و لذیذ است که از ترکیب نوتلا، شیر و بستنی تهیه میشود. این شیک به سرعت آماده می شود و برای تهیه آن کافیست، نوتلا را با شیر و بستنی مخلوط کنیم تا یک مایه یکنواخت ایجاد شود. میتوانید برای تزیین شیک نوتلا ساده از خامه تازه یا نوتلا بر روی آن استفاده کنید. در ادامه با آموزش طرز تهیه میلک شیک نوتلا همراه ما باشید.
بیشتر بخوانید:
انواع شیک را بشناسید؟ طرز تهیه شیک کافه + آموزش
مواد میلک شیک نوتلا
- شیر سرد : یک لیوان
- نوتلا : ۴ قاشق غذا خوری
- بستنی : یک پیمانه (وانیل یا هر طعم دیگر)
طرز تهیه میلک شیک نوتلا
نوتلا شیر و بستنی را در مخلوط کن می ریزیم و هم می زنیم تا مایه یک دست به دست بیاید. مایه به دست آمده را داخل لیون می ریزیم و با سس شکلات آن را تزیین می کنیم. به همین راحتی آموزش شیک نوتلا تمام شد. نوش جان
بیشتر بخوانید…
شیک نوتلا موز
یکی دیگر از دسرهای بسیار خوشمزه و محبوب شیک نوتلا با موز است که از ترکیب نوتلا (یک نوع مارمالاد شکلاتی) و موز تهیه میشود. این دسر طعم شیرین و خامه ای دارد و معمولاً به صورت لایههایی از موز و نوتلا ساخته میشود و در انتها با خوراکی های شکلاتی تزئین می شود. این شیک با مزه غنی موز و شیره شکلات نوتلا عالی است. می توانید آن را در هوای گرم یا به عنوان یک پیش غذا در هر زمانی از سال سرو کنید.
بیشتر بخوانید…
مواد اولیه شیک نوتلا موز
- شیر سرد : یک لیوان (می توانید همچنین از شیر سویا یا شیر بادام استفاده کنید)
- نوتلا : ۴ قاشق غذا خوری
- بستنی : یک پیمانه (وانیل یا هر طعم دیگر)
- یک عدد موز متوسط (تازه یا منجمد)
- یک/چهار مکعب یخ
- تزئینات اختیاری مانند بیسکویت خرد شده، سس کارامل
طرز تهیه شیک نوتلا موز
براي طرز تهیه شیک نوتلا موز، مراحل زير را دنبال می کنیم :
موز را پوست می گیریم و آن را به تکه های کوچک برش می زنیم.
تمام موز و کیوب یخ را در یک بلندر می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم تا یک مایع کرمی به دست آید.
نوتلا و شیر را به بلندر اضافه می کنیم و همه چیز را مخلوط می کنیم تا یک شیک یک دست به دست آید. اگر می خواهید شیک خنک تر شود، می توانید یخ بیشتری را اضافه کنید.
به دلخواه، شیک را در لیوان ها ریخته و با تزئینات اضافی مانند بیسکویت خرد شده، خامه یا شیره زعفران تزئین کنید و سریعاً بنوشید و لذت ببرید!
بیشتر بخوانید…
طرز تهیه کیک هویج با گردو و دارچین و یا ساده به روش کافی شاپی!
شیک نوتلا و توت فرنگی
شیک نوتلا توت فرنگی یکشیک خوشمزه است که با استفاده از توت فرنگی، بستنی و نوتلا تهیه میشود. این شیک عموماً به عنوان یک نوشیدنی خنک و خوشمزه سرو میشود و میتواند به عنوان یک میان وعده خوشمزه مصرف گردد.
بیشتر بخوانید…
طرز تهیه شیک توت فرنگی
مواد اولیه شیک توت فرنگی و نوتلا
- توت فرنگی تازه و رسیده ۱۵۰ گرم
- بستنی وانیلی ۲ پیمانه
- نوتلا: ۴قاشق غذا خوری
- سیروپ(شربت)توت فرنگی ۲۰ گرم
طرز تهیه شیک نوتلا توت فرنگی
ابتدا توت فرنگی هارا شسته وخشک می کنیم. حالا آن ها را خرد کرده داخل دستگاه مخلوط کن یا میکسر می ریزیم.
سپس بستنی، سیروپ و نوتلا را اضافه کرده و دستگاه را روشن می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت کرمی به دست آید. حالا در لیوان مناسب ریخته و با توت فرنگی تزیین می کنیم.
توجه…
اگر به نوشیدنی ها و انواع آن علاقه مند هستید می توانید در دوره ورکشاپ باریستا و بارتندری شرکت نمایید و بعد از تمرین مستقیما وارد بازار کار شوید. این دوره آموزشی در آموزشگاه آشپزی آشپزشو به صورت فشرده و زیر نظر یکی از برترین اساتید صدا و سیما برگزار می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر همین حالا کلیک کنید.
سخن پایانی
در این مقاله سعی کردیم انواع شیک نوتلا را به شما آموزش دهیم و با مفهوم شیک نوتلا چیست شما را آشنا کنیم. امیدوارم از این مقاله هم لذت برده باشید.
سوالات متداول
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.