شیک یک نوشیدنی ساده و خوشمزه است، یک دستور العمل هوشمندانه و سریع برای لذت بردن از میوه و سبزیجات تازه به روشی جذاب که در بسیاری از کافهها و بستنیفروشیها ارائه میشود. اما اگر میخواهید در خانه شیکها را تهیه کنید آموزش تهیه شیک های مختلف برای شما بیان شده است.
شیک از دهه 1930 در کافهها و رستورانهای کوچک آمریکایی ظاهر میشود، اما مدلهای غیرحرفهایتر آن قبلاً در هند رواج داشته است جایی که در کنار شیر و عسل میوه هم سرو شده است. در گرمترین روزهای سال، زمانی که میل به آشپزی کم و تشنگی زیاد است، درست کردن شیک یک راه حل عالی است. یک آماده سازی بسیار سریع که شامل میوه یا سبزیجات تازه برش خورده به همراه بستنی و مخلوط شده با یک مایع مانند شیر است.
برای شرکت در دوره حرفهای دوره باریستا و بارتندری در آموزشگاه آشپزشو کلیک کنید
شیک با توجه به ترکیب آن، اسیدآمینه های ضروری ویتامینها، فیبرها تشکیل شده زیرا میوه و سبزیجات به صورت خام استفاده شده و تمام خواص و ویژگیهای تغذیهای را دست نخورده نگه میدارند و ترکیبی مغذی و همچنین خوشمزه را تضمین میکنند. البته که باید گفت میلک شیک بیشتر از شیر، بستنی و یخ تهیه میشود و میوهها نقش کمتری در آن دارند.
شیک نه تنها خوشمزه و مغذی است، بلکه برای هر موقعیتی مناسب است؛ ومیتوانیم در مهمانی ها ودر مواقعی که احساس گرماوتشنگی داریم از این نوشیدنی لذت ببریم ، وهمچنین در ساحل کنار موج های دریا لذت ببریم یا آن را برای یک میانوعده رنگارنگ آماده کنیم. برای آنهایی که اغلب نوشیدنیهای خنک را دوست دارند انواع شیک یک انتخاب بینظیر بوده و قطعا آن را دوست خواهند داشت. در ادامه از بین ایدههای عالی و خوشمزه، دستور العملهای زیادی برای شیکهای مختلف وجود دارد که میتوانید آنها را تهیه کنید.
فهرست مطالب
میلک شیک موز
میلک شیک موز یک نوشیدنی خامهای، تازه و برای رفع تشنگی است که با مواد کمیمانند موز، یخ و شیر .بستنی وانیلی تهیه میشود. افزودن شیر چیزی است که میلک شیک را از اسموتی که فقط با میوه و آب درست میشود متمایز میکند. این نوشیدنی با طعم دارچین وخرما میتونه برای ورزشکارها وبرای تسکین در روزهای گرم ایده آل باشه. موز علاوه بر اینکه میوهای بسیار خوشمزه است، بسیار مغذی مثل پتاسیم است، زیرا دارای تامین انرژی بالایی برای بدن است.
برای تهیه میلک شیک موز موز با پوست کندن موز شروع کرده و آنها را تکه تکه کنید. سپس تکههای موز تازه بریده شده را داخل مخلوط کن بریزید. در صورت تمایل ازدارچین را نیز اضافه کنید، تکههای یخ را اضافه کنید و در نهایت شیر سرد وبستنی را روی آنها بریزید. میکسر را روشن کنید تا مخلوط غلیظ و کرمیشود. سپس آن را در لیوانها بریزید و با چند تکه دارچین تزئین کنید. میلک شیک موز را بلافاصله سرو کرده و از آن به صورت سرد لذت ببرید!
میلک شیک با انواع توتها
میلک شیک توت یک نوشیدنی بسیار خوشمزه است که با مواد اولیه ای مانند میوه تازه، شیر وبستنی و یخ تهیه میشود. بافت خامهای این نوشیدنی برای خنک شدن در روزهای گرم ایده آل است! نوشیدنی بسیار شبیه به میلک شیک اما کمتر خامه ای اسموتی است که با افزودن آب به جای شیر متمایز میشود. به همین دلیل میلک شیک مغذتر و مخصوصاً برای کوچولوها مناسب است! این میلک شیک را به جای میوههای معمولی همراه با نی رنگی زیبا برای کودکان خود تهیه کنید و قطعا این کار برای شما موفقیت آمیز خواهد بود!
برای تهیه میلک شیک توت، اول از همه تمیز کردن میوه را آغاز کنید. ابتدا توت قرمز را به آرامیتمیز کنید و آنها را به همراه سایر توتها مانند توت سیاه، زغال اخته و تمشک در یک آبکش قرار دهید. سپس آنها را به خوبی زیر آب جاری بشویید.
در این مرحله یخ را در مخلوط کن بریزید. پس از انجام این کار، توتهای شسته شده را اضافه کنید، شیر سردو شکر و بستنی در ادامه کار به ظرف خود اضافه کنید. میکسر را راهاندازی کرده و آنقدر هم بزنید تا میوه و یخ کاملا با هم مخلوط شوند تا مخلوط خامهای و یکدستی به دست آید. میلک شیک توت را داخل لیوانها بریزید و با چند برگ نعناع آن را تزئین کنید. توصیه میشود از میلک شیک توت به صورت سرد لذت ببرید!
بیشتر بخوانید…
طرز تهیه اسموتی توت فرنگی حرفهای با چند روش مختلف!
میلک شیک قهوه
با تابستان همیشه میخواهیم از چیزی تازه لذت ببریم که میتواند به ما کمک کند با گرمای تند این روزها سرحال شویم. اما اغلب همانطور که برای شما هم اتفاق افتاده است، با یک شک مواجه میشویم و نمیدانیم از بین یک نوشیدنی برای رفع تشنگی و یک بستنی خوب چه چیزی را انتخاب کنیم! اما راه حل نزدیک است، فقط باید میلک شیک قهوه را با شیر قهوه یا شیر معمولی آماده کنیم! به لطف بستنی وانیلی، کرمیبینظیر و رایحهای ملایم خواهید داشت که با قهوه هماهنگ میشود. شکلات تلخ، شکلات سفید و بادام، لیوانی را که میلک شیک را در آن سرو میکنید، زیبا میکند! یک کیک خوب خامه فرم گرفته و کمیتمشک آن را کامل میکند.
برای تهیه میلک شیک قهوه هم میتوانید از قهوه فوری استفاده کنید که یک قاشق غذا خوری قهوه قوری با شیر
روی حرارت قرار میدهیم سپس بعد از جوش آمدن شیر خاموش میکنیم واجازه میدهیم تا خنک شود اگر هم
دستگاه قهوه سازدر منزل دارید میتوانید یک شات اسپرسو یا قهوه ترک بگیرید سپس در مخلوط کن به همراه
شیر ویخ وبستنی مخلوط کنید برای دیزاین لیوان از سس های آماده کارامل یا شکلات دورتادور لیوان با سس
تزیین کنید یک تکه شکلات تلخ کمی حرارت بدهید ودور لیوان قرار دهید فکر کنم تزیین جالبی میشود
از سوپر مارکت ها اسپری خامه بخرید و روی میلک شیک بزنید این نوع دیزاین هم میتواند جذابیت بیشتری
داشته باشد.
شیک انبه شکلات
این نوشیدنی تازه و مغذی که مورد علاقه بزرگسالان و کودکان است، به اشکال مختلف تهیه میشود ولی دو مدل از آن محبوبتر است که اولی با مخلوط کردن شیر وبستنی و میوه تازه به دست میآید و دومیجایگزین شیر با ماست یا آب میشود. زمانی که گرما ما را ضعیف میکند یا زمانی که برای آماده شدن برای امتحانات به مواد قندی نیاز داریم، اسموتی انبه شکلات یک میان وعده پر انرژی است.
برای تهیه میلک شیک انبه و شکلات ابتدا پوست انبه را با چاقوی تیغه صاف جدا کنید سپس انبه را درشت تکه کنید. انبه را به کاسه منتقل کرده و شیر را اضافه کنید و با مخلوط کن آن را مخلوط کنید، سپس شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود.
شکلات به صورت بن ماری یعنی غیر مستقیم ذوب کنید در یک ظرف آب جوش در یک کاسه جداگانه شکلات ها قرار دهید تا گرمای آب باعث شود ذوب شود به این صورت بن ماری یا ذوب غیر مستقیم گقته میشود
سپس با خامه مخلوط کرده تا یکدست شود سپس در مخلوط کن ریخته با بستنی وشیر وانبه یخ مخلوط میکنیم موضوع مهم این هست اگر شکلات استفاده شده سفید بود بستنی وانیلی واگر از شکلات تلخ استفاده میکنید از بستنی شکلاتی استفاده کنید بعد از میکس شدن برای تزیین لیوان در یک بشقاب شکر بریزید وبعد سر لیوان خیس کنید ودر بشقاب شکر فرو کنید دورتادور لیوان دانه های کریستالی شکر قرار میگیرد این هم یک تزیین زیبا برای جداب تر کردن این نوشیدنی مقوی امیدوارم درست کنید لذت ببرید.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.