بهترین فصلی که میتوان با نوشیدن یک لیوان نوشیدنی خنک لذت زندگی دنیا را برد، فصل تابستان است. برای میل کردن یک شیک شکلاتی تازه و خوشمزه و یادگیری طرز تهیه شیک شکلاتی، فصل گرم تابستان بهترین فصل است. به نظر ما بهترین فصل برای این که با این نوشیدنی خوشرنگ بیشتر آشنا شوید با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه باشید.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه شیک شکلاتی نوع اول
- طرز تهیه شیک شکلاتی نوع اول
- مواد اولیه شیک شکلاتی نوع دوم
- طرز تهیه شیک شکلاتی نوع دوم
- درباره شیک شکلاتی بیشتر بدانیم
در این قسمت از آموزش آشپزی ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه شیک شکلاتی نوع اول گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه شیک شکلاتی نوع اول
- بستنی شکلاتی چهار اسکوپ
- شکلات سفید یک چهارم پیمانه
- شکلات تلخ ۱۵۰ گرم
- خامه فرم گرفته برای تزیین روی شیک شکلاتی
- شیر یک چهارم پیمانه
- شکلات تخته ای و گردو و بیسکوییت برای تزیین روی شیک شکلاتی
- مارشمالو و شکلات ذوب شده برای تزیین روی شیک شکلاتی
طرز تهیه شیک شکلاتی نوع اول
- در مرحله اول طرز ته، ابتدا باید بستنی شکلاتی و شیر و خامه را به همراه شکلات سفید با هم خوب ترکیب کنید.
- در مرحله دوم، باید برای شکلات های تلخ ذوب شده فکری کرد. این شکلات ها نباید زیاد در دمای اتاق بمانند. ما به این شکلات های زیبا برای تزیین شیک نیاز داریم. پس باید آن ها را در یخچال قرار دهیم تا فرم بگیرند. ۳ دقیقه زمان برای این کار کافی است و بهتر است که این شکلات ها را بر روی جداره های داخلی لیوانی که می خواهید با آن شیک را سرو کنید، بریزید.
- در مرحله سوم، باید شکلات تلخ ذوب شده را بر روی لبه لیوان قرار دهید.
- پس از طی این مرحله و فرم گرفتن شکلات ها حالا باید شکلات تخته ای را به این ترکیب اضافه کنید. با این کار شاید به یاد تخته های موج سواری که در شمال دیده اید بیفتید.
- در مرحله چهارم، باید به شکلات ها فرصت دهید تا خودشان را بگیرند.
- پس از این فرصت کوتاه و در مرحله پنجم طرز تهیه شیک شکلاتی، مخلوط بستنی را باید به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که با این کار فصل زمستان را به شیک زیبای خود هدیه کرده اید.
- در مرحله آخر طرز تهیه شیک شکلاتی، موادی که برای تزیین آماده کرده بودیم را، به شیک خود اضافه می کنیم. می توانید خامه فرم گرفته، بیسکوییت و مارشمالو را در این مرحله به شیک اضافه کنید.
- برای تزیین می توان از موارد دیگری هم استفاده کرد. برای مثال می توانید از گردو و شکلات ذوب شده برای تزیین شیک استفاده کنید. همچنین شما می توانید از مواد دیگری مثل انواع بیسکوییت های تازه و داژه و خوراکی هایی که به آن علاقه دارید را بر روی این شیک خوش طعم خود قرار دهید.
- در این قسمت، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه شیک شکلاتی نوع دوم گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
در این قسمت، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه شیک شکلاتی نوع دوم گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه شیک شکلاتی نوع دوم
- بستنی وانیلی دو پیمانه
- شیر یک پیمانه و یک سوم پیمانه
- شکلات چیپسی به میزان لازم
- پودر کاکائو دو ق غ
طرز تهیه شیک شکلاتی نوع دوم
شما میتوانید با مراجعه به سایت آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو علاوه بر آموزش طرز تهیه شیک شکلاتی از آموزش های دیگر مانند طرز تهیه شیک توت فرنگی نیز بهره مند شوید.
درباره شیک شکلاتی بیشتر بدانیم
میلک شیک یکی از محبوبترین نوشیدنی های خنک،شیرین و انرژی زااست که در منوی بسیاری از کافی شاپ ها دیده می شود و مشتاقان و طرفاداران زیادی دارد. همچنین جز انتخاب های همیشگی آن ها می باشد.
در سال 1885 در یکی از فروشگاه های بریتانیا برای جلب مشتری تصمیم به تهیه یک نوشیدنی ویژه از ترکیب بستنی، شکر و شیر گرفته شد که با استقبال گسترده ای همراه شد و این فروشگاه به سرعت رشد و گسترش پیدا کرد.
همانطور که از اسم این نوشیدنی مشخص است، کلمه شیک در زبان انگلیسی به معنی تکان دادن می باشد، و دلیل نامگذاری این محصول به میلک شیک به این دلیل است.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.