وقتی اسم طرز تهیه کیک نوتلا را می شنویم، میبینیم که طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است چرا که کیک های شکلاتی با بافت مرطوب و خیس، طعم فوق العاده ای دارند. من همیشه ترجیح میدهم که یک کیک نوتلایی با بستنی وانیلی و سس شکلات سرو کنم.
کیک نوتلا
درصد شکلات در کیک هایی که بافت مرطوب و شکلاتی دارند بالاست. همیشه این درصد بالا باعث می شود که بافت کیک خیلی سنگین باشد و همین امر باعث می شود روی کیک ترک بخورد. سنگین بودن کیک به معنای وزن بالای آن نیست بلکه به این معناست که تخم مرغ نتوانسته حجم بگیرد و کیک پف کند و بالا بیاید. همین امر باعث می شود معمولا کیک های شکلاتی حجم کمتری داشته باشند. پس ترک خوردن روی کیک به همین دلیل است. در واقع وقتی یک کیک می خواهد پف کند و نمیتواند پف کند و بالا بیاید، روی کیک ترک میخورد که علتش سنگین بودن مواد اولیه می باشد.
در طرز تهیه کیک نوتلا خواهیم آموخت که پودر کاکائویی که برای کیک های شکلاتی استفاده می شود باید از برند ترک و مرغوب ترین پودری باشد که در بازار موجود است. این پودر کیک رطوبت عالی و طعم فوق العاده ای دارد. همچنین برای عزیزانی که میخواهند وارد بازار کار شوند بسیار مناسب است و صرفه اقتصادی بهتری هم دارد. اما پودر کاکائوهای هلندی و بلژیکی چون اصلی تر هستند از نظر قیمت خیلی مقرون به صرفه نمی باشند اما طعم و کیفیت بهتری دارند. پس نتیجه میگیریم بهتر است از پودر کاکائوی ترک استفاده کنیم.
در کیک های نوتلا برای حفظ رطوبت این کیک بهتر است در زمان پخت دو لیوان آب را داخل سینی فر بریزیم تا روی کیک مرطوب بماند و همچنین بافت شکلاتی کیک حفظ شود. با ریختن آب جوش در داخل سینی فر ، آب بخار کرده و کیک بهتری خواهیم داشت. البته اگر علاقهمند باشید میتوانید طرز تهیه شیک نوتلا را نیز بیاموزید.
در رابطه با شکلاتی که در طرز تهیه کیک نوتلا در داخل بافت براونی ریخته می شود می توانید از شکلات های نسوز استفاده کنید که در برابر حرارت مقاوم هستند و در دمای بالای فر ذوب نمی شوند. در نتیجه در هنگام سرو تکه های شکلات زیر دندان احساس می شود.
پس از پخت ،کیکتان را در یک محفظه قرار دهید تا کاملا نرم بماند. این کیک میتواند از نوتلا هم تشکیل شود که هم بافت فوق العاده ای دارد و هم برای فیلینگ آن می توانید از خامه و نوتلا در وسط کیک استفاده کنید.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.