اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
تخفیف شگفت انگیز فقط تا پایان ۲۵ فروردین

طرز تهیه چیکن پستو

تصویر شاخص
قیمت دوره

300,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

آنلاین

پستو یک سس ایتالیایی به رنگ سبز است که از دانه های روغنی تشکیل می شود. دانه های روغنی یعنی NUT و شامل پسته گردو بادام مغز آفتابگردان بادام هندی می باشد. ترکیب هر کدام از این دانه ها طعم جذاب تری به این سس میدهد اما طعم پایه و اصلی این سس از پسته می باشد که هم رنگ سبز و هم طعم بهتری به سس می دهد. برای این که این سس مقرون به صرفه تر باشد در کل کشور از دانه های روغنی با قیمت پایین تری استفاده می شود. همانند مغز آفتابگردان که قیمت پایین تری نسبت به بقیه ی مغزها دارد.

بهترین سبزی که عطر این سس را بهتر می کند ریحان ایتالیایی یا Basil می باشد که این ریحان عطر بسیار تندتری نسبت به دستور اصلی می دهد. اگر در ایران از این ریحان در سس استفاده شود ممکن است مقرون به صرفه نباشد به همین علت از ترکیب جعفری و ریحان ایرانی استفاده می کنیم.

بهترین ادویه ای که طعم سس پستو را بیشتر می کند دانه ی کاج می باشد. این ادویه ی فوق العاده به خاطر داشتن عطر زیاد این سس را از دیگر سس های ایتالیایی متمایز میکند. پنیری که غلظت این سس از آن تشکیل می شود پنیر پارمیجیانو یا پارمسان (به زبان عامیانه ی ایرانیان) می باشد. سیر هم تنها اسانس و مهر تایید این سس می باشد.

با استفاده از این ویدیو میتوانید طرز تهیه این سس خوش طعم به همراه نکات گفته شده ببینید و چیکن پستوی خوشمزه را در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.

0/5 (0 نظر)

طرز تهیه چیکن پستو

10دقیقه
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
اولین نظر را شما بنویسید. “طرز تهیه چیکن پستو”
تعداد دیدگاه : 0
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 0 دیدگاه
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

قیمت دوره

300,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

آنلاین

مدرس

استاد سرآشپز فرنود

  • دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱
  • استاد دانشگاه و سرآشپز بین المللی
  • مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران
  • دانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی
  • کارشناس صدا و سیمای ایران