پستو یک سس ایتالیایی به رنگ سبز است که از دانه های روغنی تشکیل می شود. دانه های روغنی یعنی NUT و شامل پسته گردو بادام مغز آفتابگردان بادام هندی می باشد. ترکیب هر کدام از این دانه ها طعم جذاب تری به این سس میدهد اما طعم پایه و اصلی این سس از پسته می باشد که هم رنگ سبز و هم طعم بهتری به سس می دهد. برای این که این سس مقرون به صرفه تر باشد در کل کشور از دانه های روغنی با قیمت پایین تری استفاده می شود. همانند مغز آفتابگردان که قیمت پایین تری نسبت به بقیه ی مغزها دارد.
بهترین سبزی که عطر این سس را بهتر می کند ریحان ایتالیایی یا Basil می باشد که این ریحان عطر بسیار تندتری نسبت به دستور اصلی می دهد. اگر در ایران از این ریحان در سس استفاده شود ممکن است مقرون به صرفه نباشد به همین علت از ترکیب جعفری و ریحان ایرانی استفاده می کنیم.
بهترین ادویه ای که طعم سس پستو را بیشتر می کند دانه ی کاج می باشد. این ادویه ی فوق العاده به خاطر داشتن عطر زیاد این سس را از دیگر سس های ایتالیایی متمایز میکند. پنیری که غلظت این سس از آن تشکیل می شود پنیر پارمیجیانو یا پارمسان (به زبان عامیانه ی ایرانیان) می باشد. سیر هم تنها اسانس و مهر تایید این سس می باشد.
با استفاده از این ویدیو میتوانید طرز تهیه این سس خوش طعم به همراه نکات گفته شده ببینید و چیکن پستوی خوشمزه را در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.